|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Przecież jak ja tu przeglądam niektóre "cud" diety, to łapę się za głowę ( chociaż nie mówię konkretnie o tym temacie ). Zresztą sam ten temat, też bardzo przestarzały - mit 5 małych posiłków został obalony, już chyba ze 4 lata temu, a nikt tutaj nie napisał - że ilość posiłków nie ma żadnego znaczenia. Samo 1000 kcal to nie dieta, a głodówka na której się daleko nie zajedzie, odnoszę się do samej nazwy tematu teraz. ^ Hmm ton? Nie wiem co Ci nie pasuje, nie zamierzam nawet wnikać. Jacy tu wszyscy "delikatni". :F
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
w końcu to kobiece forum
![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
![]() Fajnie, że Twój wydziela, ja mojemu robię taką wodę z mózgu jak mi się coś umyśli, że mi nie potrafi odmówić i np. kupuje dwie duże paczki czipsów- dla mnie i dla siebie i jeszcze wali testkami typu "jak tego nie zjesz to się obrażę"Apropos, zwykle jak się uczę to mam w małej miseczce orzechy, jak je wyjem i sięgam do szafki po kolejną porcję, to sobie zawsze wmawiam, że przecież mózg pracuje intensywnie to można
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-08-15 o 01:29 |
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest zasada, żeby zdrowo chudnąć trzeba zdrowo jesć i dobrze jak posiłki są regularne, ja jedząc regularnie i nie przejadając się, bez ćwiczeń schudłam (rok temu) 5 kg-6 kg Ty jak ćwiczysz tak ładnie to na pewno szybko to zgubisz i ujędrnisz ciało. Wydaje mi się, że swój metabolizm powinnaś uregulować regularnym jedzeniem, czyli o stałych porach, ze 3 godziny odstępu między posiłkami Jeśli tak robisz to tak trzymaj ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Kierunek ----> Słowacja ![]() odezwę się na miejscu miłego dzionka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2675 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ja już po śniadanku, zaraz z ciekawości podliczę kcal, bo jak zwykle się najadłam Ale mam nadzieję, że już mnie zadne 800 kalorii nie zaskoczy ![]() Zmyłam olej, czekam, aż kłaczki wyschną i daję sobie pół godzinki na poranny przegląd blogów i facebooka ![]() Mam resztkę wody mineralnej, zapomniałam, że dziś święto i wszystko zamknięte, będę musiała dylać na stacje benzynową, a tam wszystko tak drogie no nic, moja wina ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
wczoraj byliśmy na grillu, pojadłam jak nie wiem, ale same zdrowe rzeczy więc spoko szaszłyczki z piersi i warzyw ( papryka, cebula, cukinia ) grillowana pierś i jedyny grzech to parę gryzków boczku grillowanego ale był taki chudziutki i mocno wypieczony, że zero w nim tłuszczu było z resztą ja nie lubię tłustego mięcha Właśnie siedzę z olejem arachidowym na włosach pazurki u stóp i rąk pomalowane i schnę wieczorkiem impressska wczoraj byłam kierowcą, to dziś mogę sobie pozwolić ![]() Ewelcia a no to super, skoro myjesz też delikatnymi a rypiesz co 2 tyg mówisz, że szampon babydream Ci nie pasuje? Powiem Ci, że mnie też nie zachwycił 500ml w Rossmanie na półce z balsamami pod prysznic na prawdę fajnie myje i jest łagodny no i włosków mi nie pląta O mnie też długi czas kusiła TT ale jeszcze się nie skusiłam, trochę mi kasy szkoda daj znać jak kupisz i jak się będzie spisywała ![]() Pipsonku za ćwiczenia i bieganie
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także jak ktoś sie zastanawia czy warto kupić to warto
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam kawałek forum jednym okiem
U mamuśki jem w miarę zdrowo, tylko ciągle mnie mdli Specjalnie jem sezamowe, paprykowe i z makiem, bo solone wiadomo zbytno organizmowi nie służą, chociaż te lubię najbardziej Na obiad dziś filet z kury ![]() Dziękuję za słowa otuchy. Ździebko mi lepiej, ale oczęcie dalej czerwone Pipsonku, widzę powrót do cwiczeń pełną parą I dodatkowe za bieganie A owockami faktycznie można się przejeść - teraz u mamuśki sezon na maliny i winogron Heroinko, Słowacja ![]() A to wy tam swoim autkiem pojechaliście tak? Ja tak najbardziej lubię ![]() Madzia, widzę u Ciebie też nail spa różowe pazury i serdeczny nudziak Chciało mi się takiego: klik ale pprzez to oko już dałam sobie spokój.O Kisiej, zapomniałam się przywitać Wybacz
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-15 o 14:11 |
|
|
|
#2680 | |||
|
Tajka
|
Ja za to wczoraj kremowałam. Uwielbiam to
Cytat:
Za mną rano: 50 skakanek na rozbudzenie ![]() ABS z Mel B 50 przysiadów
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoją dostałam od mamy na mikołaja ![]() za ćwiczenia. Ja ćwiczę właśnie przekładanie nóg na fotelu
|
|
|
|
|
#2682 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
![]() Tak już mam. ![]() U mnie za zimno na takie szaleństwa
|
|
#2683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Apropos owoców, to u mnie dzisiaj zostały tylko banany, a wszystko pozamykane ![]() Ja dzisiaj o tej 9 zjadłam śniadanie, połozylam sie z książką do nauki w łóżku i... obudziłam o 14 na obiad I mam na liczniku lekko 1100 kcal no nic, poćwiczę później, zjem jakąś lekką kolację i tyle
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Pauluś muszę kiedyś zmalować taki mani
a ja dziś pomalowałam na czerwony ) i serdeczny na srebrno i na to lakierem JJ od Cocktail ze srebrnymi drobinkami tylko gorzej będzie ze zmywaniem tego Cocktail właśnie trochę szkoda mi kasy, ale może w Niemczech gdzieś dorwę, albo jak wrócę to sobie sprawię
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
aaa, własnie- Milenko, ten olej lniany rewelacja
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
pipson Ty mnie tu nie kuś następnym olejem
haha
|
#2687 |
|
Zadomowienie
|
Jakbym Cie miała rzeczywiscie jakimś kusić, to tylko Khadi
Zresztą, ja też musze powykańczać te wszystkie maziajstwa włosowe
|
|
#2688 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
![]() Ale kiedyś może może może sobie sprawię. Ale na razie trzymam się tańszych i dobrze mi idzie ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Kocham winogronowy. Zawsze będę kochać
|
|
#2689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dodatkowo jest mega wydajny- po pół roku używania 2xtyg mam pół buteleczki. Teraz mi się już go żal robi, więc kładę tylko na skalp, a lniany na długość podkradam mamie ![]() A jakie masz włoski? Znasz porowatość? Ja orpócz lnianego uzywałam jeszcze ostatnio z avocado i migdałów, całkiem fajne
|
|
|
#2690 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Porowatość mam średnią w stronę wysokiej. Ja używam winogronowego, makadamia i z avocado. Na końcówki arganowy. Czasami. I uwielbiam olejek BD *.*
|
|
#2691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś myślałam, że wysoka, ale doszłam do tego, ze jednak srednia bardziej Masz falowane włosięta? Ja sie jakoś wciąż nie mogę zmusić do półproduktów, nie chce mi sie jedynie co dodawałam to glicerynę do masek i aloes, ale aloes na dłuższą metę mnie podrażniał, a jak np uzywam raz na tydzień szamponu z aloesem, to niesamowicie koi A avocado chyba zacznę w małych ilościach do ciałą albo do peelingu kawowego używać- kiedyś tak arganowego używałam i efekt super
|
|
|
#2692 |
|
Zadomowienie
|
Kochan wróciłam !!!!!!!!!!!!!!! Było cudownie !!!!!!!!!!!!!!
Ale tęskniłam za Wami i zdrowym jedzeniem, wiecie jak to na wczasach. Codziennie spore posiłki przy opcji All inclusive, dużo żarcia i słodyczy w szczególnosci. Starałam się jeść dużo mięsa i warzyw, ale słodkościom nie potrafiłąm odmówić a tam było tyyyyyyyyyyyyyyle rodzai ciast i chałwa którą kocham ( sam cukier ) ale w końcu wakacje to wakacje!Od jutra zdrowy tryb życia, bo szczerze mówiąc naprawdę mi tego brakuje, po prostu by dobrze czuć się w swojej skórze. Wiem, że mi się przytyło bo czuję po ciuchach, ale mam zamiar to zrzucić raz dwa i być z Wami codziennie ![]() Na szczęście mam długi week i do pracy ide dopiero w poniedziałek. Jutro dzień oczyszczeniowy czyli kefirki itp ![]() Na week planuję udka z kurczaka z piekarnika ze skóry i warzywka na obiad a rano owsianka tradycyjnie i białko na kolacje ![]() Mam sporo zdjęć ale wstawię tylko kilka bo przecież albumu robić nie będę tutaj osobnego
|
#2693 |
|
Zadomowienie
|
Tinekk, matko, jaka z Ciebie śliczna kobietka
|
|
#2694 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gdzie jedziesz? Zazdroszczę, że jesteś dopiero przed !
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Tinek Jak zwykle na każdym zdjęciu wyglądasz super ! Ale Ci fajnie też bym się powygrzewała na słonku
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na Korfu, więc przez tydzień będę się raczyć moimi ukochanymi małymi rybciami ( zawsze w Grecji jem małe smażone rybki podobne do szprotek, ale nie mam pojęcia jak się zwą ) I sałatką grecką . Tak, tak, ja jak zwykle o żarciu Ale już się nie mogę doczekać na taki tydzień lenistwa na leżaczku pod parasolem <3 ze skryptem na egzaminy co prawda, ale zawsze coś
|
|
|
#2697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pipson ooo Grecja! Ona za mną chodzi non stop, mamy zamiar za rok z TŻ wybrać się na Zakynthos, ale pożyjemy zobaczymy ![]() Super że jedziesz, zazdroszczę!!
|
|
#2698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Najważniejsze to zrozumieć swój błąd i się poprawić Ja zrozumiałam i moje jedzenie nawet w tych "niezdrowych" momentach jest 10 razy mniejsze niż kiedyś.
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson jak z De wrócę to może zaszaleję i sprawię sobie Khadi i szczotkę TT
a co chciałabym, żeby moje kłaczyska szybciej rosły i mniej wypadały dziś akurat był dzień mierzenia i tylko 1cm na plus, ale nie ma co się smucić, bo zawsze to 1cm więcej do osiągnięcia wymarzonej długości ![]() Kisiej miałam winogronowy i też bardzo lubiłam Cocktail a po Twojej masce biovax z keratyną mam dziś ghd Tineczko przepiękne fotki i ślicznotka na nich ![]() Moje dzisiejsze plany jednak nie wypaliły i zostaję w domu napijemy się z Tż po drineczku
|
#2700 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście nie mam tu na myśli widocznych mieśni, bo brzuch a'la Chodakowska mnie odrzuca jakoś Ja też w Ciebie bardzo wierzę, mam nadzieję, że skoro w życiu się układa, to i osiągniesz wymarzoną wagę/wygląd ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Tylko, że my w tych mniej popularnych turystycznie miejscach byliśmy i teraz się trochę bałam, że jak pojedziemy np na Rodos czy na Kretę, bo będzie tłum turystów, a tego nie lubię, tłumy to ja mam w Polsce w mieście Dlatego zdecydowaliśmy się na Korfu, bo jest mała i z tego co mi opowiadała znajoma bardzo urodziwa i nie ma tam tak dużo ludzi Ja Ci zazdroszczę opalenizny, w zyciu się tak nie opalę ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
A jaka Twoja wymarzona długość ?---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Melduję godzinkę jako takiej aktywności fizycznej ![]() Margotku, jak tam dietka i ćwiczenia dziś? Przebolałaś już swoje po Tifoczkach? Po tym jak narzekacie po tym na zakwasy to mam ochotę to wypróbować, niedługo może się za to wezmę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

i resztę

ale w "nagrodę' sobie walnęłam troche za dużą kolację

no nic, moja wina
) grillowana pierś i jedyny grzech to parę gryzków boczku grillowanego
wczoraj byłam kierowcą, to dziś mogę sobie pozwolić 

Wybacz

Znasz porowatość? Ja orpócz lnianego uzywałam jeszcze ostatnio z avocado i migdałów, całkiem fajne 

dziś akurat był dzień mierzenia i tylko 1cm na plus, ale nie ma co się smucić, bo zawsze to 1cm więcej