|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Jestem dopiero teraz. Rano z TŻ wycieraliśmy filiżanki, talerze, no wszystko co szło do kuchni. Koło 12 dopiero to ogarnęliśmy. A potem zbierałam się do okulisty
Eeej chyba tylko ja nie skorzystałam z promo w Biedrze Miałam iść po okuliście, ale złapał mnie deszcz, nie miałam parasolki i już odpuściłam Teraz myślę czy jeszcze nie założyć kaloszy, bluzy i nie przejść się Tylko to mała Biedra - może już braki są w jogurtach I zimno strasznie ![]() Zoska, też dziś zrobiłam sobie owsiankę z mlekiem, siemieniem lnianym, jabłkiem i cynamonem I też tak mamlałam i myślę - jejuuu jakie to dobre ![]() Pipson, no to udanego wypoczynku Jedzonko musi być tam pyszne ![]() Wyobraź sobie że już dziś miałam coś pichcić - zachciało mi się makaronu po chińsku. Ale TŻ wyjął krokiety Co do fioletu - ja początkowo też miałam obawy, bo w ogóle nie lubię tego koloru, nigdy nie kupuję ciuchów fioletowych, butów, torebek, nic. Ale jednak w kuchni się sprawdził. I to bardziej taki bakłażan jest, może dlatego bardziej mi pasuje Można w Makro pity kupić? TŻ szwagier co tydzień jeździ tam po zakupy do restauracji więc mogę go poprosić żeby mi wziął. Byłoby mi to na rękę bo za bardzo mi się robić tej pity nie chce (nie lubię robić drożdżowego ciasta).Czekoladko, no te nudności są okropne naprawdę. Nic mi się przez to nie chce. Chcę trochę sprzątać - zaraz mnie muli i najchętniej siadłabym na U mnie w pracy dziewczyna była święcie przekonana że nie będzie miała żadnych objawów bo jej mama ich nie miała, a ma wszyściutkie. Ale to znaczy podobno że dzidziuś jest zdrowy ![]() Ewelcia, dziękuję Mi zlew też się podoba. Mam nadzieję że ten granitowy będzie praktyczny - na takim srebrnym (aluminiowym?) miałam wszędzie widoczny kamień i zacieki. A ten kosztował TŻ w pracy 50zł bo ma małe pęknięcie w miejscu które i tak jest zakryte Kochana, dziękuję za przypomnienie o PLL! Zupełnie wyleciało mi ze łba Obejrzę do rowerka Lubisz kalarepę? Dla mnie to jest coś niejadalnego Heroine, noo to było chyba rok temu, albo 2 Ale wiem że tu na forum coś pisałam o tym. Normalnie woda waliła jakby była ze ścieków Sama się zdziwiłam że woda sklepowa może tak śmierdzieć ![]() Też dziś miałam stresa przed naciągnięciem jeansów na W ogóle spodnie obcisłe wyglądają fajnie ale cholerka niewygodne to, dusi i w ogóóóle...Ja to bym najchętniej z gołą Cocktail, naprawdę piękna figurka A na ciążę to ja chyba jednak ten Ulgix polecam popity szklanką wody. Wczoraj wzięłam jeden rano i jeden po południu i nie było ciąży A on jest chyba bezpieczny bo to żelowe kapsułki więc chyba można bez przypału brać I w ogóle weźcie mi o wyglądaniu w ciąży nic nie mówcie bo ja za parę miechów to będę co najwyżej przez okno wyglądać
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-21 o 16:09 |
|
|
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Ciążą spożywcza
KISIEJ ja doskonale wiem co to zarcie emocjonalne...i nie zawsze udaje mi sie z tym walczyć . HERO , EWELCIA dzięki dziewczyny za te miłe słowa Ogólnie to beznadzieja nie mam do niczego motywacji,najchętniej nie wychodziłabym z łózka...nic mi sie nie chce.mam wszystkiego dośc.nawet dziecko mnie wkurza i ciagle sie wkurzam.a jakies 2 tygodnie temu dowiedziałyśmy sie z mama ze ma złośliwego raka piersi (6 cm) i 30 idziemy na biopsje.najlepsze w tym jest ze to ona mnie pociesza a nie odwrotnie
|
#3093 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej,
U mnie na siadanko- duuuuzo jogurtu greckiego ze sliwkami suszonymi i platkami, 2 jajka,gruba kromka chleba Gdzies w miedzyczasie 3 nektaryny i male jabluszko na obiad wzielam sobie gyros, ale byl bardzo tlusty wiec zostawilam- zjadlam pol pity zjadlam dwa kotleciki mielone wolowe grillowane troche warzyw i 2 galki lodow tutaj w hotelu, takie male sobie nalozylam, bo mnie terroryzowali ale nie bede sie wykrecac, byly smaczne, a wole to mi te maltesers z czekolada, mniej kcal bedzie. Troche sie czuje winna, bo jem niby zdrowo, ale duuuzo, przynajmniej mam wrazenie, jakbym nonstop byla najedzona za to sie pochwale, ze w szufladzie wpokoju mamy migdaly i after eighty kupione na lotnisku i ich nie ruszam no i w morzu sobie robie "aqua aerobic" czyli dziko macham nogami we wszystkie mozliwe strony ![]() Buziaki dla Was- troche Was nadrobilam, ale srednio mam jak poodpisywac. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- A troche mam czasu Wam poodpisywac ![]() Kisiej,apropos Coctail- niekoniecznie masz racje, to zalezy od osoby- moja buzia, rece i generalnie gorna czesc ciala wyglada dokladnie tak samo, bez wzgledu na to czy waze 48 czy 54 kg, a 6 kilo to przeciez spora roznica. Nie mowie, ze u Coctail bedzie jak u mnie, ale generalnie nie jest to niemozliwe wiem, bo nawet sobie bicki mierzylam i biust, a buzie to po fotach widze, ze wyglada tak samo; tylko biust mi chudnie o ok 2-3 cm przy odchudzaniu ![]() A co do wlosow, to mialam tak samo jak Ty, tez sie przerazilam wypadaniem i wkrecilam we wlosomaniactwo ![]() Paula, tez nie lubie fioletu, ale tak samo kiedys nie lubilam czerwonego, a mam teraz czerwona szafe i dywan w pokoju ![]() heroine, wiem, wiem kochana. Tak jak pisalam, nastawienie mozna zmienic, trzeba tylko bardzo chciec. A ja bardzo chce schudnac. O czy nie swiadcza co prawda te dwie galki lodow, ale ej, zaliczylam aqua aerobik coctail, Ty slicznotko ![]() Spadam sie kapac i kolacyjka
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Za mną PLL i rowerek 40min
Dodatkowo pożarłam już/dopiero (?) obiadosss. 2 krokiety i Gorący Kubek, bo TŻ nie chciał. W ogóle chciałam barszcz czerwony ale skończył się nawet nie wiem kiedy Teraz odpoczywam i oglądam Revenge ![]() Cytat:
![]() Maltesersy - jojciu jojciu przypomniał mi się ich smak W UK kupowaliśmy je zawsze w Teskaczu za grosze w paku i wcinaliśmy Dla mnie jedne z lepszych lodów jakie jadłam. Szkoda że nigdy w PL ich nie widziałam ![]() Swoją drogą te zagramaniczne słodkości jakoś inaczej (lepiej) smakują. Przykładem są dla mnie właśnie lody "batonowe" - te nasze Marsy smakują zupełnie inaczej. Jadłam też Milkę ze Szwajcarii - delikatniejsza, bardziej kremowy smak. Ciekawe czemu tak jest ![]() O te pity poproszę szwagra TŻ koniecznie. Pewnie w paku niewiele kosztują TŻ już krzyczy że lepiej kebaba zamówić, zjeść i mieć z głowy ale ja uważam iż to bulszit, bo w domu sobie zrobię lekkiego kurczaka, surówkę jaką zechcę, własny lekki sos Jeszcze mi na forum lubelskim napisały dziewczyny że w Stokrotkach są te pity, ale ja najbliższą Stokrotkę mam chyba 2km od siebie Cytat:
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-21 o 18:21 |
||
|
|
|
#3095 |
|
Zadomowienie
|
Wymęczonam ! Kurde od kilku miesięcy jestem zawsze zmęczona strasznie popołudniu. Łapie mnie taka śpiączką, że nie wiem co sie dzieje. Pół biedy jak jestem w domu, ale wszystkie popołudniówki w pracy to jakaś katorga... dobrze że wczoraj i dziś udało mi się skończyć o 18 bo do 20 bym chyba nie wytrzymała. Myślałam, że mam tak ze zmęczenia i że po urlopie mi przejdzie, ale jest bardzo ciężko...
Najlepsza nowina - zepsuła mi się waga hahha no kurde cieszę się i niech nikt nie warzy się jej naprawiać ![]() Paula bardzo podoba mi się Twoja kuchnia, dla mnie taka nowoczesna. Ładnaaaa! ![]() Pipson zazdroszczę Ci kotlecikó mielonych, ja je kocham ![]() Kamikadze też się zaliczam do ciąż spożywczych, zwłaszcza o tej porze ![]() Cockatil ten brzuch ![]() Kisiej matko ale Ty masz spanie ja to wstaje najpóźniej po 7 i cieszę się wtedy jak durna, że mi się udało tak długo spać
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będzie teraz ta wredota kusiła żeby na nią włazić! ![]() Dziękuję - ale to też zasługa TŻ - on w ogóle wpadł na pomysł z fioletem, ja tylko odcień wybrałam. No i w ogóle on już o aranżację zadbał ![]() Kochana, może zrób sobie badanie krwi? Miałam identyczne objawy. W sumie nic mi nie wykazało - akurat u mnie przyczyną popołudniowych "śpiączek" był nadmiar węgli, ale wiesz...różnie bywa. Chyba że robiłaś badania, węgielków na pewno dużo nie jesz, więc w sumie nie wiem Ja to teraz w połowie dnia jestem dętka ale to Grochu chce tak spać Więc u mnie prawie codziennie teraz godzinka drzemki musi być
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tż jak wraca z pracy to często śpi.Mi się ciężko o 10 wstaje
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się Twój TŻ, on taki strasznie zaradny, sprytny i bardzo dobry dla Ciebie już nieraz go zachwalałaś i widać taki dobry z niego człowiek ![]() No tak, Ty masz teraz prawo być zmęczona, dużo kobiet w ciąży stosuje drzemki popołudniowe Ja coś faktycznie muszę z tym zrobić..
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze tak miałam po długich weekendach. Poniedziałek rano zajęcia na poziomie 'advanced', trzeba się wysilać, "tańczyć" przed słuchaczami, a jedyne na co miałam ochotę to czilałcik z nową gazetką któregoś marketu i kakaem Noo mój TŻ to naprawdę cudowna osoba, a teraz Groszek po prostu zawrócił mu w głowie co mnie niezmiernie cieszy, bo bałam się że może spanikuje, odetnie się, ucieknie trochę do kolegów, a tu wręcz przeciwnie No i w życiu jest taką osobą która chętnie niesie pomoc, podzieli się tym czym ma, nie kategoryzuje ludzi, dla niego żul i milioner to człowiek, któremu należy się jednakowy szacunek, aż mi czasem wstyd, że ze mnie taka żmija Ale teraz bejbik mnie chyba trochę odmienił, bo tak jak pisałam, nie potrafię się już złościć Po prostu nie czuję potrzeby To strasznie dziwny stan jak na mnie przystało
|
|
|
#3100 |
|
Zadomowienie
|
tinekk, no ja mielone tez lubie
w kazdej postaci paula, ja tez uwazam, ze warto samemu zrobic kebaba, bo wiesz ile uzylas tluszczu, poza tym, masz 100% pewnosci co do wartosci miesa. Przeciez to co dodaja czasem w tych knajpach do zarcia to ludzkie pojecie przechodzi. A jak sie czujesz przyszlo mamo?
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Boooooooszzze co za pogoda siedzę i nie wiem co mam ze sobą zrobić nie mam życia w sobie, na dodatek PMS daje mi się we znaki dość mocno... na dodatek zaczęło mnie kłuć coś pod prawym żebrem i TŻ powiedział, że to wątroba, znaczy kolka wątrobowa uciążliwy ucisk utrzymuje mi się już ze 3 godziny... ;/ No i w końcu coś pozytywnego: byłam dziś u dentysty i wyleczyłam 3 ostatnie ząbki zmarzłam okrutnie jak wracałam... taki wy.pi.zd, że łomatko i ten deszcz, brrr. Jutro podobno ma być powtórka z rozrywki... buuu No i ja przyszłam od tego dentysty to byłam taka głodna ale nic jeść nie mogłam, bo pół gęby miałam sparaliżowane co wzięłam do buzi to nic nie czułam i niedawno wstałam i piję kawę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-08-21 o 20:28 |
|
|
|
#3102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę zobaczyć, bo nie wierzę Cytat:
![]() Cytat:
dorwałam jedynie Activię naturalną chciałam się skusić na te Bon Creme (Ewelcia, because of you ) ale chyba dobrze, że nie było ciekawa jaka promo będzie od jutra ![]() To faktycznie dziwne my kupujemy namiętnie tą wodę z Lidla, bo tania i dobra. Przyzwyczaiłam się do jej smaku i teraz jak piję inną to mi nie smakuje Ty to możesz sobie kupić takie spodnie z podwyższanym materiałowym stanem na brzuch no ale to już jak brzuszek trochę urośnie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz być silna i być przy mamie, trzymajcie się razem i dobrze, bo to sprzyja w walce z chorobą dużo zdrówka dla mamusi Cytat:
Kochana, dieta dietą, ale kurcze jesteś na wakacjach, troszkę luzu i przyjemności z życia jednak Ci się należy. W końcu nie codziennie jesteś w Grecji i tak dobrze się trzymasz, i jeszcze aquaaerobikujesz się także Cię rozgrzeszam z tych lodów! ![]() Za rowerek ja wczoraj PLL nadrobiłam kurde, ale to wszystko zagmatwane ![]() Cytat:
po prostu jesteś przepracowana ![]() Haha, chyba rzuciłaś klątwę na wagę ![]() że sama z siebie się popsuła
|
|||
|
|
|
#3104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Stópki wymoczone
Idę się kapać i nałożyć Bingo na kłaki ![]() Cytat:
Dziękuję, dzisiaj wyjątkowo dobrze Rano wprawdzie mnie muliło ale odkryłam dobroczynne działanie cytryny. Wczoraj obejrzałam sobie filmik Niesi25 na YT i właśnie mówiła o lemoniadzie w puszkach, która jej pomogła. To postanowiłam zrobić swoją i pomaga ![]() Cytat:
Eeeee to selebrejszyn skoro ząbki już skończone Noo jak 3 zrobiłaś to ja się domyślam że nie zapłaciłaś jak za krakersy, ale z drugiej strony już po wszystkim - teraz tylko regularne przeglądy i dbanie i kiełki Ja coś się o moją szóstkę niepokoję, a wiadomo że w ciąży to z leczeniem już nie tak hop siup. Ale może momentami pobolewa bo w ogóle jest dość wrażliwa Za miesiąc się jednak zapisze na przegląd bo teraz i tak nic na razie nie zdziałam.Faktozka że jest strasznie zimno, ale mi już trzeba było tej odskoczni od upałów. Strasznie się przy nich męczyłam Chociaż z drugiej strony jak dziś wracałam w deszcz bez parasola to nie było mi do śmiechu
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-21 o 20:51 |
||
|
|
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przelatam w legginsach a może na kolejnych wyprzadażach coś ustrzelę. A dresik mam taki za złocisza z lumpka i właśnie w nim siedzę bo taki wygodny ![]() Co do Pierdy - łaaaa to ja już nawet nie chcę myśleć co u mnie było Te babki jak wparują to biorą wszystko co jest na promo x 10 Więc na bank rozkupiły ![]() A nie wiem czy u Ciebie w Biedrach też tak jet że Ukrainki takie wielkie zakupy robią. Ja ostatnio byłam na lubelskim dworcu to babsztyle wsiadały z całymi kartonami jogurtów Skubane jak one to niosą przez miasto ![]() Cytat:
Dziś już namotali mi strasznie Ale już nie mogłabym tego nie oglądać bo mnie korci żeby w końcu zobaczyć kim to A będzie - na razie wychodzi na to że ta którą niby pokazali (nie piszę - nie chcę spojlować ).Za to Revenge mnie wciągnęło. Na razie ta prawdziwa Emily wróciła i już mnie wpienia
|
|
|
#3106 |
|
Zadomowienie
|
Co to jest PLL bo nie nadążam?
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
makaron, Pretty Little Liars, taki serial
|
|
|
|
#3108 |
|
Zadomowienie
|
Ok, dzięki
mogę teraz iść spokojnie spać
|
|
#3109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no teraz będę chodzić regularnie i sprawdzać co i jak no ale to za jakiś czas, bo teraz to ciężko ;/ Jak Cię pobolewa to lepiej iść sprawdzić co i jak Powiem Ci, że ja wolę upał... niż taki deszczowy marazm ![]() Cytat:
ale legginsy i tunika i jedziesz ![]() ![]() U mnie jak jest jakaś promocja w Biedrze to normalnie jest jeden wielki atak stada dzikusów ja czasem daję sobie spokój bo nie lubię takich przepychanek można jeszcze z łokcia w ryja zarobić za darmo Z tymi Ukrainkami to u mnie nie ma tego ludu :P ale wiem jak jest w Lbl bo na dworcu widziałam Cytat:
ale takie cuda na kiju wymyślają, że szlag człowieka czasem trafia no ja też mam swoje podejrzenia, ale już powoli głupieję Emily bywa wredna ja już się nie mogę doczekać kolejnego sezonu
|
|||
|
|
|
#3110 | ||
|
Tajka
|
Melduję z 3000 kcal oraz:
ABS Mel B 30 min HH 50 przysiadów 50 skakanek Rozciąganie 20x 9kg na ręce 30x 9kg na nogi
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wpadam tylko na chwile, z dieta dzisiaj elegancko ![]() Wrzucam do albumu fote włosow, dzisiaj zrobilam w pracy, nie wiele widac ale niech bedzie
|
|
|
|
|
#3112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w ogole ostukala mi dzisiaj doktor nerki bo w paranoji przyszlam do pracy
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
kisiej,
![]() Czekoladko, i tak masz długie włosy jak na "po obcięciu" Brawo za trzymanie dietki
|
|
|
|
#3115 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby wszystko było dobrze Cytat:
pycha! dobrze się odżywiasz, a lody wybaczone no i ten aqua aerobic Cytat:
nie pamiętam kiedy jadłam, a bardzo lubię chyba na święta ostatni raz ![]() właśnie miałam pytać i jak ten Revenge? Warty oglądania? Bo nie mam już jakich seriali oglądać i tak właśnie nad nim myślałam ![]() Cytat:
albo tak jak mówi Paula dobrze zrobić badania krwi Ja codziennie wstaje 6-7 będę gapić się w sufit, a dłużej nie pośpie
|
|
|
#3116 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i bez termoforu to ani rusz, chodzę z nim po całym domu ![]() Dobrze, że już ząbki wkońcu zrobione trochę pomaga mi ciepły termofor, ale nieraz jak mnie chwyci to i 2 dni trzyma Cytat:
![]() u mnie było jeszcze dużo, ale nie wzięłam chociaż się czaiłam ![]() od jutra przecenka na wszystkie zupy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-08-22 o 00:02 |
|||||
|
|
|
#3117 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi nospa trochę znieczula, ale chyba się już uodporniłam a termoforu nie mam... ![]() Strasznie się cieszę z tych zębów ![]() No właśnie ponoć kolka... chociaż może być wątroba i kamienie ale od czego??! Jak ja unikam ciężkostrawnych rzeczy aż mi się słabo zrobiło ![]() Cytat:
trza było brać i się podzielić haha ![]() No widziałam widziałam ale raczej nie skorzystam nie będę się chińszczyzną, tudzież chemią faszerować ![]() Cytat:
ale to takie trochę bez sensu by było
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-08-22 o 00:15 |
||||
|
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja tylko powiem, że kuchnia Paula robi ogromne wrażenie
Trzeci dzień spożywam kolację białkowe ok 21 i może się przestawię na dobre za wcześnie na radość. I tifoczki 2x zrobiłam i wczoraj i dziśNiestety, powoli(tzn po 2 rządki dziennie) ale jednak nadal podjadam czekoladę i orzeszki (fistaszki w łupinkach -je się wolniej jak te już "nagie" z paczki ) ale nic słodkiego nie kupiłam i obiecuje do końca sierpnia nic nie kupić (i zjeść oczywiście) słodkiego już - wiem, że to koniec miesiąca ale z moim problemem stawiam sobie małe wyzwania![]() Jeszcze raz dziękuje za wsparcie tinekk z tym wstawaniem o 7 to jak mój Tż, czy do pracy czy na urlopie punkt 6 wstajekażdy ma swój rytm dnia, szkoda, że świat only pod skowronki ustawiony ![]() Szczęściara
|
#3119 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluę pięknego i zdrowego pyszczka co do wybielania zębów to sama szczerze polecam paski wybielające Blenda Med Whitestrips. Miałam wybielanie ząbki właśnie tymi paskami i w gabinecie profesjonalnie i szczerze... nie widziałam żadnej różnicy między tym a tym wybielaniem! A róznica kolosalna bo a gabinecie 600zł ( u mnie ) a paski ok 50zł. Ja miałam wybielane u siebie w pracy, więc zapłaciłąm tylko niecałe 100zl za materiał a reszta za free, ale jakbym wydała na to 6 stów to bym się chyba załamała. Mówię poważnie kochana, najpierw sama spróbuj pasków, bo wg. mnie są świetne ![]() W gabinecie ludzie nieraz przychodzą i mówią, że chcą wybielić ząbki i chcą taki kolor jak ta pani ( skromnie JA ) ja zawsze ludziom po cichaczu polecam paski ![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Nooo wreszcie i ja wiem ocb haha---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Cytat:
Taj zrobię, przeczekam jeszcze ze 2 tyg jak się nie poprawi to idę robić badania ![]() ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Cytat:
A co do kolacji białkowej to i ja jestem z siebie zadowolona bo zdarza mi się coraz lepiej trzymać tej zasady, a wiem że dobrze to na mnie działa ![]() Oby tak dalej ![]() Ja właśnie wypiłam na śniadanie kakao <3 tz mleko z gorzkim kakao i słodzik - luuuubim to ![]() później na śniadanie zjem 2 kromki z twarogiem i szczypiorem. Obiad to udko z kuraka z warzywami podwieczorek do 2 jajka na miękko i kolacja jakaś białkowa również ![]() Do pracy dziś mam na 8 na szczęście więc po 15 będę już w domku )Miłego dnia dziewuszki
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2013-08-22 o 06:53 |
|||
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
. Ja tylko na chwile wpadlam wam powiedziec, ze nie mam internetu w domu (musialam porozwiazywac umowy przed przeprowadzka, no i juz nas odcieli od lacza) i dlatego nie pisze. Mam internet w pracy, ale czasu na pisanie brak, mnostwo roboty. Ledwie do mamy czasem pisze maila. Przenosimy sie 31 sierpnia, zanim zalatwie meldunek i reszte biurokracji i lacze internetowe zejdzie sie pewnie troche czasu. Tesknie za wami trzymajcie sie dzielnie, niedlugo znow sie pojawie. Duze buziaki dla wszystkich.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

Teraz myślę czy jeszcze nie założyć kaloszy, bluzy i nie przejść się
Tylko to mała Biedra - może już braki są w jogurtach
I zimno strasznie 
I też tak mamlałam i myślę - jejuuu jakie to dobre
Jedzonko musi być tam pyszne
TŻ szwagier co tydzień jeździ tam po zakupy do restauracji więc mogę go poprosić żeby mi wziął. Byłoby mi to na rękę bo za bardzo mi się robić tej pity nie chce (nie lubię robić drożdżowego ciasta).
Sama się zdziwiłam że woda sklepowa może tak śmierdzieć
A na ciążę to ja chyba jednak ten Ulgix polecam popity szklanką wody. Wczoraj wzięłam jeden rano i jeden po południu i nie było ciąży
A on jest chyba bezpieczny bo to żelowe kapsułki więc chyba można bez przypału brać 
wiem, bo nawet sobie bicki mierzylam i biust, a buzie to po fotach widze, ze wyglada tak samo; tylko biust mi chudnie o ok 2-3 cm przy odchudzaniu 

nie mam życia w sobie, na dodatek PMS daje mi się we znaki dość mocno... 

Idę się kapać i nałożyć Bingo na kłaki
Noo jak 3 zrobiłaś to ja się domyślam że nie zapłaciłaś jak za krakersy, ale z drugiej strony już po wszystkim - teraz tylko regularne przeglądy i dbanie i kiełki
można jeszcze z łokcia w ryja zarobić za darmo
dobrze się odżywiasz, a lody wybaczone