Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 16:08   #3091
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Jestem dopiero teraz. Rano z TŻ wycieraliśmy filiżanki, talerze, no wszystko co szło do kuchni. Koło 12 dopiero to ogarnęliśmy. A potem zbierałam się do okulisty Na razie wszystko ok i już nie muszę jechać na kontrolę, tylko gdyby coś się działo to mam się tam zgłosić.
Eeej chyba tylko ja nie skorzystałam z promo w Biedrze Miałam iść po okuliście, ale złapał mnie deszcz, nie miałam parasolki i już odpuściłam Teraz myślę czy jeszcze nie założyć kaloszy, bluzy i nie przejść się Tylko to mała Biedra - może już braki są w jogurtach I zimno strasznie

Zoska, też dziś zrobiłam sobie owsiankę z mlekiem, siemieniem lnianym, jabłkiem i cynamonem I też tak mamlałam i myślę - jejuuu jakie to dobre

Pipson, no to udanego wypoczynku Jedzonko musi być tam pyszne
Wyobraź sobie że już dziś miałam coś pichcić - zachciało mi się makaronu po chińsku. Ale TŻ wyjął krokiety Więc dziś krokiety będziemy wcinać a może jutro wyjdzie makarą
Co do fioletu - ja początkowo też miałam obawy, bo w ogóle nie lubię tego koloru, nigdy nie kupuję ciuchów fioletowych, butów, torebek, nic. Ale jednak w kuchni się sprawdził. I to bardziej taki bakłażan jest, może dlatego bardziej mi pasuje
Można w Makro pity kupić? TŻ szwagier co tydzień jeździ tam po zakupy do restauracji więc mogę go poprosić żeby mi wziął. Byłoby mi to na rękę bo za bardzo mi się robić tej pity nie chce (nie lubię robić drożdżowego ciasta).

Czekoladko, no te nudności są okropne naprawdę. Nic mi się przez to nie chce. Chcę trochę sprzątać - zaraz mnie muli i najchętniej siadłabym na i nic nie robiła.
U mnie w pracy dziewczyna była święcie przekonana że nie będzie miała żadnych objawów bo jej mama ich nie miała, a ma wszyściutkie. Ale to znaczy podobno że dzidziuś jest zdrowy

Ewelcia, dziękuję Mi zlew też się podoba. Mam nadzieję że ten granitowy będzie praktyczny - na takim srebrnym (aluminiowym?) miałam wszędzie widoczny kamień i zacieki. A ten kosztował TŻ w pracy 50zł bo ma małe pęknięcie w miejscu które i tak jest zakryte
Kochana, dziękuję za przypomnienie o PLL! Zupełnie wyleciało mi ze łba Obejrzę do rowerka
Lubisz kalarepę? Dla mnie to jest coś niejadalnego

Heroine,
noo to było chyba rok temu, albo 2 Ale wiem że tu na forum coś pisałam o tym. Normalnie woda waliła jakby była ze ścieków Sama się zdziwiłam że woda sklepowa może tak śmierdzieć
Też dziś miałam stresa przed naciągnięciem jeansów na ale jeszcze weszły. Jednak za max. miesiąc będę musiała sobie chyba nowe sprawić, albo przynajmniej jakieś leginsy bo puchnę W ogóle spodnie obcisłe wyglądają fajnie ale cholerka niewygodne to, dusi i w ogóóóle...Ja to bym najchętniej z gołą latała, ale że to nie przystoi, to przynajmniej w legginsach wolę

Cocktail, naprawdę piękna figurka A na ciążę to ja chyba jednak ten Ulgix polecam popity szklanką wody. Wczoraj wzięłam jeden rano i jeden po południu i nie było ciąży A on jest chyba bezpieczny bo to żelowe kapsułki więc chyba można bez przypału brać

I w ogóle weźcie mi o wyglądaniu w ciąży nic nie mówcie bo ja za parę miechów to będę co najwyżej przez okno wyglądać

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-08-21 o 16:09
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 17:21   #3092
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Ciążą spożywcza widze ze same ciężarne
KISIEJ ja doskonale wiem co to zarcie emocjonalne...i nie zawsze udaje mi sie z tym walczyć .
HERO , EWELCIA dzięki dziewczyny za te miłe słowa
Ogólnie to beznadzieja nie mam do niczego motywacji,najchętniej nie wychodziłabym z łózka...nic mi sie nie chce.mam wszystkiego dośc.nawet dziecko mnie wkurza i ciagle sie wkurzam.a jakies 2 tygodnie temu dowiedziałyśmy sie z mama ze ma złośliwego raka piersi (6 cm) i 30 idziemy na biopsje.najlepsze w tym jest ze to ona mnie pociesza a nie odwrotnie
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 17:41   #3093
pipson
Zadomowienie

Hej hej,
U mnie na siadanko- duuuuzo jogurtu greckiego ze sliwkami suszonymi i platkami, 2 jajka,gruba kromka chleba
Gdzies w miedzyczasie 3 nektaryny i male jabluszko
na obiad wzielam sobie gyros, ale byl bardzo tlusty wiec zostawilam- zjadlam pol pity zjadlam dwa kotleciki mielone wolowe grillowane troche warzyw i 2 galki lodow tutaj w hotelu, takie male sobie nalozylam, bo mnie terroryzowali ale nie bede sie wykrecac, byly smaczne, a wole to mi te maltesers z czekolada, mniej kcal bedzie. Troche sie czuje winna, bo jem niby zdrowo, ale duuuzo, przynajmniej mam wrazenie, jakbym nonstop byla najedzona za to sie pochwale, ze w szufladzie wpokoju mamy migdaly i after eighty kupione na lotnisku i ich nie ruszam no i w morzu sobie robie "aqua aerobic" czyli dziko macham nogami we wszystkie mozliwe strony
Buziaki dla Was- troche Was nadrobilam, ale srednio mam jak poodpisywac.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

A troche mam czasu Wam poodpisywac

Kisiej,apropos Coctail- niekoniecznie masz racje, to zalezy od osoby- moja buzia, rece i generalnie gorna czesc ciala wyglada dokladnie tak samo, bez wzgledu na to czy waze 48 czy 54 kg, a 6 kilo to przeciez spora roznica. Nie mowie, ze u Coctail bedzie jak u mnie, ale generalnie nie jest to niemozliwe wiem, bo nawet sobie bicki mierzylam i biust, a buzie to po fotach widze, ze wyglada tak samo; tylko biust mi chudnie o ok 2-3 cm przy odchudzaniu
A co do wlosow, to mialam tak samo jak Ty, tez sie przerazilam wypadaniem i wkrecilam we wlosomaniactwo

Paula, tez nie lubie fioletu, ale tak samo kiedys nie lubilam czerwonego, a mam teraz czerwona szafe i dywan w pokoju a wasza kuchnia bardzo fajna no w tym makro co ja kupuje sa pity tam gdzie pieczywo, bo zawsze jak biore tortille to mnie pity kusza

heroine, wiem, wiem kochana. Tak jak pisalam, nastawienie mozna zmienic, trzeba tylko bardzo chciec. A ja bardzo chce schudnac. O czy nie swiadcza co prawda te dwie galki lodow, ale ej, zaliczylam aqua aerobik

coctail, Ty slicznotko

Spadam sie kapac i kolacyjka
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:20   #3094
dzaga1989
Zakorzenienie

Za mną PLL i rowerek 40min
Dodatkowo pożarłam już/dopiero (?) obiadosss. 2 krokiety i Gorący Kubek, bo TŻ nie chciał. W ogóle chciałam barszcz czerwony ale skończył się nawet nie wiem kiedy Teraz odpoczywam i oglądam Revenge A wieczorkiem zafunduję sobie SPA jeśli się nie rozmyślę i mnie leń nie dorwie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Hej hej,
U mnie na siadanko- duuuuzo jogurtu greckiego ze sliwkami suszonymi i platkami, 2 jajka,gruba kromka chleba
na obiad wzielam sobie gyros, ale byl bardzo tlusty wiec zostawilam- zjadlam pol pity zjadlam dwa kotleciki mielone wolowe grillowane troche warzyw i 2 galki lodow tutaj w hotelu, takie male sobie nalozylam, bo mnie terroryzowali ale nie bede sie wykrecac, byly smaczne, a wole to mi te maltesers z czekolada, mniej kcal bedzie. Troche sie czuje winna, bo jem niby zdrowo, ale duuuzo, przynajmniej mam wrazenie, jakbym nonstop byla najedzona za to sie pochwale, ze w szufladzie wpokoju mamy migdaly i after eighty kupione na lotnisku i ich nie ruszam no i w morzu sobie robie "aqua aerobic" czyli dziko macham nogami we wszystkie mozliwe strony

Paula, tez nie lubie fioletu, ale tak samo kiedys nie lubilam czerwonego, a mam teraz czerwona szafe i dywan w pokoju a wasza kuchnia bardzo fajna no w tym makro co ja kupuje sa pity tam gdzie pieczywo, bo zawsze jak biore tortille to mnie pity kusza
Mmm jedzonko brzmi pyyysznie
Maltesersy - jojciu jojciu przypomniał mi się ich smak W UK kupowaliśmy je zawsze w Teskaczu za grosze w paku i wcinaliśmy Dla mnie jedne z lepszych lodów jakie jadłam. Szkoda że nigdy w PL ich nie widziałam
Swoją drogą te zagramaniczne słodkości jakoś inaczej (lepiej) smakują. Przykładem są dla mnie właśnie lody "batonowe" - te nasze Marsy smakują zupełnie inaczej. Jadłam też Milkę ze Szwajcarii - delikatniejsza, bardziej kremowy smak. Ciekawe czemu tak jest
O te pity poproszę szwagra TŻ koniecznie. Pewnie w paku niewiele kosztują TŻ już krzyczy że lepiej kebaba zamówić, zjeść i mieć z głowy ale ja uważam iż to bulszit, bo w domu sobie zrobię lekkiego kurczaka, surówkę jaką zechcę, własny lekki sos
Jeszcze mi na forum lubelskim napisały dziewczyny że w Stokrotkach są te pity, ale ja najbliższą Stokrotkę mam chyba 2km od siebie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Ciążą spożywcza widze ze same ciężarne
KISIEJ ja doskonale wiem co to zarcie emocjonalne...i nie zawsze udaje mi sie z tym walczyć .
Ogólnie to beznadzieja nie mam do niczego motywacji,najchętniej nie wychodziłabym z łózka...nic mi sie nie chce.mam wszystkiego dośc.nawet dziecko mnie wkurza i ciagle sie wkurzam.a jakies 2 tygodnie temu dowiedziałyśmy sie z mama ze ma złośliwego raka piersi (6 cm) i 30 idziemy na biopsje.najlepsze w tym jest ze to ona mnie pociesza a nie odwrotnie
Kamikadze, bardzo przykra sytuacja. Nawet nie dociera do mnie jak musisz się teraz czuć. Ale powiem Ci że dobrze że Twoja mama ma takie podejście. To oczywiste że wy się wszyscy zamartwiacie, ale gdyby jeszcze ona się załamała to byłoby o wiele gorzej. Trzymam kciuki za mamę i diagnozę Wszystko się ułoży

Czas edycji: 2013-08-21 o 18:21
Stary 2013-08-21, 18:58   #3095
tinekk
Zadomowienie

Wymęczonam ! Kurde od kilku miesięcy jestem zawsze zmęczona strasznie popołudniu. Łapie mnie taka śpiączką, że nie wiem co sie dzieje. Pół biedy jak jestem w domu, ale wszystkie popołudniówki w pracy to jakaś katorga... dobrze że wczoraj i dziś udało mi się skończyć o 18 bo do 20 bym chyba nie wytrzymała. Myślałam, że mam tak ze zmęczenia i że po urlopie mi przejdzie, ale jest bardzo ciężko...

Najlepsza nowina - zepsuła mi się waga hahha no kurde cieszę się i niech nikt nie warzy się jej naprawiać

Paula bardzo podoba mi się Twoja kuchnia, dla mnie taka nowoczesna. Ładnaaaa!

Pipson zazdroszczę Ci kotlecikó mielonych, ja je kocham jak mama nieraz zrobiła to wpierdzieliłam 3 bo tak kocham

Kamikadze
też się zaliczam do ciąż spożywczych, zwłaszcza o tej porze

Cockatil ten brzuch na Twoim miejscu chodziłabym w krótkich koszulkach, ostatnio takie modne w lecie, które odsłaniają pępek

Kisiej matko ale Ty masz spanie ja to wstaje najpóźniej po 7 i cieszę się wtedy jak durna, że mi się udało tak długo spać

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 19:13   #3096
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Wymęczonam ! Kurde od kilku miesięcy jestem zawsze zmęczona strasznie popołudniu. Łapie mnie taka śpiączką, że nie wiem co sie dzieje. Pół biedy jak jestem w domu, ale wszystkie popołudniówki w pracy to jakaś katorga... dobrze że wczoraj i dziś udało mi się skończyć o 18 bo do 20 bym chyba nie wytrzymała. Myślałam, że mam tak ze zmęczenia i że po urlopie mi przejdzie, ale jest bardzo ciężko...

Najlepsza nowina - zepsuła mi się waga hahha no kurde cieszę się i niech nikt nie warzy się jej naprawiać

Paula bardzo podoba mi się Twoja kuchnia, dla mnie taka nowoczesna. Ładnaaaa!
z powodu wagi! Nie będzie teraz ta wredota kusiła żeby na nią włazić!
Dziękuję - ale to też zasługa TŻ - on w ogóle wpadł na pomysł z fioletem, ja tylko odcień wybrałam. No i w ogóle on już o aranżację zadbał

Kochana, może zrób sobie badanie krwi? Miałam identyczne objawy. W sumie nic mi nie wykazało - akurat u mnie przyczyną popołudniowych "śpiączek" był nadmiar węgli, ale wiesz...różnie bywa. Chyba że robiłaś badania, węgielków na pewno dużo nie jesz, więc w sumie nie wiem Ja to teraz w połowie dnia jestem dętka ale to Grochu chce tak spać Więc u mnie prawie codziennie teraz godzinka drzemki musi być
Stary 2013-08-21, 19:20   #3097
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Cockatil ten brzuch na Twoim miejscu chodziłabym w krótkich koszulkach, ostatnio takie modne w lecie, które odsłaniają pępek

Kisiej matko ale Ty masz spanie ja to wstaje najpóźniej po 7 i cieszę się wtedy jak durna, że mi się udało tak długo spać
Przemęczona pewnie jesteś Mój Tż jak wraca z pracy to często śpi.

To mnie rozbawiłaś z takim bebechem to ja sie w stroju wstydze pokazywać publicznie. Mówie Wam od tylko rano wygląda ok i jak stoje później to sadło totalne.

Mi się ciężko o 10 wstaje
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 19:24   #3098
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
z powodu wagi! Nie będzie teraz ta wredota kusiła żeby na nią włazić!
Dziękuję - ale to też zasługa TŻ - on w ogóle wpadł na pomysł z fioletem, ja tylko odcień wybrałam. No i w ogóle on już o aranżację zadbał

Kochana, może zrób sobie badanie krwi? Miałam identyczne objawy. W sumie nic mi nie wykazało - akurat u mnie przyczyną popołudniowych "śpiączek" był nadmiar węgli, ale wiesz...różnie bywa. Chyba że robiłaś badania, węgielków na pewno dużo nie jesz, więc w sumie nie wiem Ja to teraz w połowie dnia jestem dętka ale to Grochu chce tak spać Więc u mnie prawie codziennie teraz godzinka drzemki musi być
Dokładnie, od razu wiem, że będę pogodniejsza i nic nie zepsuje mi humoru

Podoba mi się Twój TŻ, on taki strasznie zaradny, sprytny i bardzo dobry dla Ciebie już nieraz go zachwalałaś i widać taki dobry z niego człowiek

No tak, Ty masz teraz prawo być zmęczona, dużo kobiet w ciąży stosuje drzemki popołudniowe
Ja coś faktycznie muszę z tym zrobić..

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2013-08-21, 19:46   #3099
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się Twój TŻ, on taki strasznie zaradny, sprytny i bardzo dobry dla Ciebie już nieraz go zachwalałaś i widać taki dobry z niego człowiek

Ja coś faktycznie muszę z tym zrobić..
Jeśli Ci się nie polepszy to koniecznie Ale może być tak jak przypuszczasz taka pourlopowa zawiecha Ja zawsze tak miałam po długich weekendach. Poniedziałek rano zajęcia na poziomie 'advanced', trzeba się wysilać, "tańczyć" przed słuchaczami, a jedyne na co miałam ochotę to czilałcik z nową gazetką któregoś marketu i kakaem

Noo mój TŻ to naprawdę cudowna osoba, a teraz Groszek po prostu zawrócił mu w głowie co mnie niezmiernie cieszy, bo bałam się że może spanikuje, odetnie się, ucieknie trochę do kolegów, a tu wręcz przeciwnie No i w życiu jest taką osobą która chętnie niesie pomoc, podzieli się tym czym ma, nie kategoryzuje ludzi, dla niego żul i milioner to człowiek, któremu należy się jednakowy szacunek, aż mi czasem wstyd, że ze mnie taka żmija Ale teraz bejbik mnie chyba trochę odmienił, bo tak jak pisałam, nie potrafię się już złościć Po prostu nie czuję potrzeby To strasznie dziwny stan jak na mnie przystało
Stary 2013-08-21, 20:19   #3100
pipson
Zadomowienie

tinekk, no ja mielone tez lubie w kazdej postaci

paula, ja tez uwazam, ze warto samemu zrobic kebaba, bo wiesz ile uzylas tluszczu, poza tym, masz 100% pewnosci co do wartosci miesa. Przeciez to co dodaja czasem w tych knajpach do zarcia to ludzkie pojecie przechodzi. A jak sie czujesz przyszlo mamo?
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 20:26   #3101
heroine86
Zakorzenienie

Heloł

Boooooooszzze co za pogoda siedzę i nie wiem co mam ze sobą zrobić nie mam życia w sobie, na dodatek PMS daje mi się we znaki dość mocno... powiem Wam, że o ile zawsze miałam jakieś bóle przed to nigdy nie były tak straszne... rozumiem, że w tracie trwania, 2-3 dzień, ale kurde przed?! Ja już nie wyrabiam... wzięłam rano nospę, ibum forte i gów.no mi to pomogło. Po południu musiałam wziąć ketonal bo myślałam, że zejdę na dodatek zaczęło mnie kłuć coś pod prawym żebrem i TŻ powiedział, że to wątroba, znaczy kolka wątrobowa uciążliwy ucisk utrzymuje mi się już ze 3 godziny... ;/
No i w końcu coś pozytywnego: byłam dziś u dentysty i wyleczyłam 3 ostatnie ząbki nawet nie macie pojęcia jak się cieszę co prawda znów dzisiaj zapłaciłam taką kwotę, że myślałam, że się przewrócę ale skończone mam! sama w to nie wierzę zmarzłam okrutnie jak wracałam... taki wy.pi.zd, że łomatko i ten deszcz, brrr. Jutro podobno ma być powtórka z rozrywki... buuu
No i ja przyszłam od tego dentysty to byłam taka głodna ale nic jeść nie mogłam, bo pół gęby miałam sparaliżowane co wzięłam do buzi to nic nie czułam i nie umiałam manewrować językiem no ale dwa znieczulenia dostałam więc...;/ i dopiero gdzieś po 17 zjadłam obiad normalnie. Potem usnęłam i niedawno wstałam i piję kawę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-08-21 o 20:28
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 20:28   #3102
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Heroine ja się boje swoje założyć wszystkie miałam takie mega rurki i już ich nie lubie trzeba kupić jakieś tylko jak ja mam kupować spodnie to jestem chora nienawidze
Ja też nienawidzę. Mam dwie pary spodni i nie kupuję więcej

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Oj no to masz u mnie zaklepane zdjęcie to uwierzysz
Ja też chcę zobaczyć, bo nie wierzę

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Kiedyś miałam takie meeeega wzdęcie i pracowałam w sklepie odzieżowym,musiałam wziąć towar, mnóstwo kartonów, dość ciężkie były. Jakiś koleś do mnie podchodzi (klient) i taki zmartwiony- o jeeeej, w pani stanie każą pani dźwigać takie rzeczy...wstydziliby się.

Pamiętam jak to opowiadałaś, masakra;/ głupia sytuacja

Cytat:
Eeej chyba tylko ja nie skorzystałam z promo w Biedrze Miałam iść po okuliście, ale złapał mnie deszcz, nie miałam parasolki i już odpuściłam Teraz myślę czy jeszcze nie założyć kaloszy, bluzy i nie przejść się Tylko to mała Biedra - może już braki są w jogurtach I zimno strasznie

Heroine, [/B]noo to było chyba rok temu, albo 2 Ale wiem że tu na forum coś pisałam o tym. Normalnie woda waliła jakby była ze ścieków Sama się zdziwiłam że woda sklepowa może tak śmierdzieć
Też dziś miałam stresa przed naciągnięciem jeansów na ale jeszcze weszły. Jednak za max. miesiąc będę musiała sobie chyba nowe sprawić, albo przynajmniej jakieś leginsy bo puchnę W ogóle spodnie obcisłe wyglądają fajnie ale cholerka niewygodne to, dusi i w ogóóóle...Ja to bym najchętniej z gołą latała, ale że to nie przystoi, to przynajmniej w legginsach wolę
U mnie już dzisiaj były pustki na półkach w Biedrze dorwałam jedynie Activię naturalną chciałam się skusić na te Bon Creme (Ewelcia, because of you ) ale chyba dobrze, że nie było powykupywali ludziska wsio ciekawa jaka promo będzie od jutra

To faktycznie dziwne my kupujemy namiętnie tą wodę z Lidla, bo tania i dobra. Przyzwyczaiłam się do jej smaku i teraz jak piję inną to mi nie smakuje
Ty to możesz sobie kupić takie spodnie z podwyższanym materiałowym stanem na brzuch moja koleżanka sobie takie zakupiła i mówiła, że najchętniej by ich z du.py nie ściągała, bo takie wygodne no ale to już jak brzuszek trochę urośnie legginsy też wygodne albo dresiki po domku
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-21, 20:29   #3103
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze, to się porobiło musisz być silna i być przy mamie, trzymajcie się razem a z Twojej mamy twarda kobietka musi być i dobrze, bo to sprzyja w walce z chorobą dużo zdrówka dla mamusi

Cytat:
Hej hej,

heroine, wiem, wiem kochana. Tak jak pisalam, nastawienie mozna zmienic, trzeba tylko bardzo chciec. A ja bardzo chce schudnac. O czy nie swiadcza co prawda te dwie galki lodow, ale ej, zaliczylam aqua aerobik
Ale pysznie jesz Kochana, dieta dietą, ale kurcze jesteś na wakacjach, troszkę luzu i przyjemności z życia jednak Ci się należy. W końcu nie codziennie jesteś w Grecji i tak dobrze się trzymasz, i jeszcze aquaaerobikujesz się także Cię rozgrzeszam z tych lodów!

Cytat:
Za rowerek ja wczoraj PLL nadrobiłam kurde, ale to wszystko zagmatwane

Cytat:
Pracusiu nasz po prostu jesteś przepracowana może jakichś witamin Ci brakuje? I tak jak Paula mówi, porób badania żeby wiedzieć co i jak
Haha, chyba rzuciłaś klątwę na wagę że sama z siebie się popsuła
Stary 2013-08-21, 20:49   #3104
dzaga1989
Zakorzenienie

Stópki wymoczone Idę się kapać i nałożyć Bingo na kłaki

Cytat:
paula, ja tez uwazam, ze warto samemu zrobic kebaba, bo wiesz ile uzylas tluszczu, poza tym, masz 100% pewnosci co do wartosci miesa. Przeciez to co dodaja czasem w tych knajpach do zarcia to ludzkie pojecie przechodzi. A jak sie czujesz przyszlo mamo?
No i właśnie dlatego też uważam że warto, zwłaszcza gdy już ma się bułę, bo ile to usmażyć kurę i surówkę zrobić.
Dziękuję, dzisiaj wyjątkowo dobrze Rano wprawdzie mnie muliło ale odkryłam dobroczynne działanie cytryny. Wczoraj obejrzałam sobie filmik Niesi25 na YT i właśnie mówiła o lemoniadzie w puszkach, która jej pomogła. To postanowiłam zrobić swoją i pomaga Łykam Ulgix dodatkowo więc z ciążowym bebzolkiem też się rozprawiłam

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Heloł

Boooooooszzze co za pogoda siedzę i nie wiem co mam ze sobą zrobić nie mam życia w sobie, na dodatek PMS daje mi się we znaki dość mocno... powiem Wam, że o ile zawsze miałam jakieś bóle przed to nigdy nie były tak straszne... rozumiem, że w tracie trwania, 2-3 dzień, ale kurde przed?! Ja już nie wyrabiam... wzięłam rano nospę, ibum forte i gów.no mi to pomogło. Po południu musiałam wziąć ketonal bo myślałam, że zejdę na dodatek zaczęło mnie kłuć coś pod prawym żebrem i TŻ powiedział, że to wątroba, znaczy kolka wątrobowa uciążliwy ucisk utrzymuje mi się już ze 3 godziny... ;/
No i w końcu coś pozytywnego: byłam dziś u dentysty i wyleczyłam 3 ostatnie ząbki nawet nie macie pojęcia jak się cieszę co prawda znów dzisiaj zapłaciłam taką kwotę, że myślałam, że się przewrócę ale skończone mam! sama w to nie wierzę zmarzłam okrutnie jak wracałam... taki wy.pi.zd, że łomatko i ten deszcz, brrr. Jutro podobno ma być powtórka z rozrywki... buuu
No i ja przyszłam od tego dentysty to byłam taka głodna ale nic jeść nie mogłam, bo pół gęby miałam sparaliżowane co wzięłam do buzi to nic nie czułam i nie umiałam manewrować językiem no ale dwa znieczulenia dostałam więc...;/ i dopiero gdzieś po 17 zjadłam obiad normalnie. Potem usnęłam i niedawno wstałam i piję kawę
Cześć Perło Eeeee to selebrejszyn skoro ząbki już skończone Noo jak 3 zrobiłaś to ja się domyślam że nie zapłaciłaś jak za krakersy, ale z drugiej strony już po wszystkim - teraz tylko regularne przeglądy i dbanie i kiełki Ja coś się o moją szóstkę niepokoję, a wiadomo że w ciąży to z leczeniem już nie tak hop siup. Ale może momentami pobolewa bo w ogóle jest dość wrażliwa Za miesiąc się jednak zapisze na przegląd bo teraz i tak nic na razie nie zdziałam.
Faktozka że jest strasznie zimno, ale mi już trzeba było tej odskoczni od upałów. Strasznie się przy nich męczyłam Chociaż z drugiej strony jak dziś wracałam w deszcz bez parasola to nie było mi do śmiechu

Czas edycji: 2013-08-21 o 20:51
Stary 2013-08-21, 20:50   #3105
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie już dzisiaj były pustki na półkach w Biedrze dorwałam jedynie Activię naturalną chciałam się skusić na te Bon Creme (Ewelcia, because of you ) ale chyba dobrze, że nie było powykupywali ludziska wsio ciekawa jaka promo będzie od jutra

Ty to możesz sobie kupić takie spodnie z podwyższanym materiałowym stanem na brzuch moja koleżanka sobie takie zakupiła i mówiła, że najchętniej by ich z du.py nie ściągała, bo takie wygodne no ale to już jak brzuszek trochę urośnie legginsy też wygodne albo dresiki po domku
Podobno w H&M były po 3 dychy na promocji i laski na "mamuśkowym" wątku tak zachwalały ale ja w tym czasie byłam u mamy a po powrocie już nie widziałam ich. A tak o to trochę drogie są Przelatam w legginsach a może na kolejnych wyprzadażach coś ustrzelę. A dresik mam taki za złocisza z lumpka i właśnie w nim siedzę bo taki wygodny
Co do Pierdy - łaaaa to ja już nawet nie chcę myśleć co u mnie było Te babki jak wparują to biorą wszystko co jest na promo x 10 Więc na bank rozkupiły
A nie wiem czy u Ciebie w Biedrach też tak jet że Ukrainki takie wielkie zakupy robią. Ja ostatnio byłam na lubelskim dworcu to babsztyle wsiadały z całymi kartonami jogurtów Skubane jak one to niosą przez miasto

Cytat:
A daj pan spokój Dziś już namotali mi strasznie Ale już nie mogłabym tego nie oglądać bo mnie korci żeby w końcu zobaczyć kim to A będzie - na razie wychodzi na to że ta którą niby pokazali (nie piszę - nie chcę spojlować ).
Za to Revenge mnie wciągnęło. Na razie ta prawdziwa Emily wróciła i już mnie wpienia
Stary 2013-08-21, 22:20   #3106
makaron91
Zadomowienie

Co to jest PLL bo nie nadążam?
Stary 2013-08-21, 22:27   #3107
heroine86
Zakorzenienie

makaron, Pretty Little Liars, taki serial
Stary 2013-08-21, 22:30   #3108
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Ok, dzięki mogę teraz iść spokojnie spać
Stary 2013-08-21, 22:43   #3109
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Perło Eeeee to selebrejszyn skoro ząbki już skończone Noo jak 3 zrobiłaś to ja się domyślam że nie zapłaciłaś jak za krakersy, ale z drugiej strony już po wszystkim - teraz tylko regularne przeglądy i dbanie i kiełki Ja coś się o moją szóstkę niepokoję, a wiadomo że w ciąży to z leczeniem już nie tak hop siup. Ale może momentami pobolewa bo w ogóle jest dość wrażliwa Za miesiąc się jednak zapisze na przegląd bo teraz i tak nic na razie nie zdziałam.
Faktozka że jest strasznie zimno, ale mi już trzeba było tej odskoczni od upałów. Strasznie się przy nich męczyłam Chociaż z drugiej strony jak dziś wracałam w deszcz bez parasola to nie było mi do śmiechu
Z tej radości redd'sa wypiłam no teraz będę chodzić regularnie i sprawdzać co i jak jeszcze ściąganie kamienia i wybielanie TŻ powiedział, że mi zafunduje no ale to za jakiś czas, bo teraz to ciężko ;/
Jak Cię pobolewa to lepiej iść sprawdzić co i jak może niekoniecznie trzeba będzie leczyć
Powiem Ci, że ja wolę upał... niż taki deszczowy marazm

Cytat:
Podobno w H&M były po 3 dychy na promocji i laski na "mamuśkowym" wątku tak zachwalały ale ja w tym czasie byłam u mamy a po powrocie już nie widziałam ich. A tak o to trochę drogie są Przelatam w legginsach a może na kolejnych wyprzadażach coś ustrzelę. A dresik mam taki za złocisza z lumpka i właśnie w nim siedzę bo taki wygodny
Co do Pierdy - łaaaa to ja już nawet nie chcę myśleć co u mnie było Te babki jak wparują to biorą wszystko co jest na promo x 10 Więc na bank rozkupiły
A nie wiem czy u Ciebie w Biedrach też tak jet że Ukrainki takie wielkie zakupy robią. Ja ostatnio byłam na lubelskim dworcu to babsztyle wsiadały z całymi kartonami jogurtów Skubane jak one to niosą przez miasto
No nie wiem po ile te gatki były, ale ogólnie odzież ciążowa tania nie jest... chyba, że właśnie w jakichś ciuchlandach czy na wyprzedaży ale legginsy i tunika i jedziesz
U mnie jak jest jakaś promocja w Biedrze to normalnie jest jeden wielki atak stada dzikusów ja czasem daję sobie spokój bo nie lubię takich przepychanek można jeszcze z łokcia w ryja zarobić za darmo dzisiaj było spokojnie, no ale nie było już w czym przebierać
Z tymi Ukrainkami to u mnie nie ma tego ludu :P ale wiem jak jest w Lbl bo na dworcu widziałam

Cytat:
A daj pan spokój Dziś już namotali mi strasznie Ale już nie mogłabym tego nie oglądać bo mnie korci żeby w końcu zobaczyć kim to A będzie - na razie wychodzi na to że ta którą niby pokazali (nie piszę - nie chcę spojlować ).
Za to Revenge mnie wciągnęło. Na razie ta prawdziwa Emily wróciła i już mnie wpienia
Ja też już bym przestać nie mogła ale takie cuda na kiju wymyślają, że szlag człowieka czasem trafia no ja też mam swoje podejrzenia, ale już powoli głupieję
Emily bywa wredna ja już się nie mogę doczekać kolejnego sezonu
Stary 2013-08-21, 23:02   #3110
kisiej25
Tajka

Melduję z 3000 kcal oraz:

ABS Mel B
30 min HH
50 przysiadów
50 skakanek
Rozciąganie
20x 9kg na ręce
30x 9kg na nogi

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 23:07   #3111
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też włosy wypadają, a że mam długie to dodatkowo wygląda to jakby ich wypadało bardzo dużo

Ja właśnie siedze z olejem lnianym Wykąpałam się, wymasowałam bańką i posmarowałam żelem antycell. Wrzuciłam fotki z dzisiaj, bo te z pierwszego dnia wyszły nieciekawie. I tak miałam problemy z ostrością ale trudno są jakie są. Swoją drogą piękną mam krzywizne na zdjęciu z tyłu Chyba pora iść do lekarza
Suuuuuper masz ta figurke kochana

Ja wpadam tylko na chwile, z dieta dzisiaj elegancko

Wrzucam do albumu fote włosow, dzisiaj zrobilam w pracy, nie wiele widac ale niech bedzie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 23:16   #3112
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość

ABS Mel B
30 min HH
50 przysiadów
50 skakanek
Rozciąganie
20x 9kg na ręce
30x 9kg na nogi

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja wpadam tylko na chwile, z dieta dzisiaj elegancko

Wrzucam do albumu fote włosow, dzisiaj zrobilam w pracy, nie wiele widac ale niech bedzie

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 23:19   #3113
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Tak w ogole ostukala mi dzisiaj doktor nerki bo w paranoji przyszlam do pracy Naszczescie to nie one
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 23:39   #3114
heroine86
Zakorzenienie

kisiej,

Czekoladko, i tak masz długie włosy jak na "po obcięciu" no i jaka piękna z Ciebie kobietka!
Brawo za trzymanie dietki
Stary 2013-08-21, 23:41   #3115
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, trzymaj się dobrze, że mama się nie załamała tylko tak do tego podchodzi to jest bardzo ważne oby wszystko było dobrze
Cytat:
Hej hej,
Ale pyszności, kotleciki i to grillowane pycha! dobrze się odżywiasz, a lody wybaczone no i ten aqua aerobic

Cytat:
Dodatkowo pożarłam już/dopiero (?) obiadosss. 2 krokiety i Gorący Kubek, bo TŻ nie chciał. W ogóle chciałam barszcz czerwony ale skończył się nawet nie wiem kiedy Teraz odpoczywam i oglądam Revenge A wieczorkiem zafunduję sobie SPA jeśli się nie rozmyślę i mnie leń nie dorwie
Krokiety nie pamiętam kiedy jadłam, a bardzo lubię chyba na święta ostatni raz a tu zaraz następne
właśnie miałam pytać i jak ten Revenge? Warty oglądania? Bo nie mam już jakich seriali oglądać i tak właśnie nad nim myślałam

Cytat:
Miałam identycznie jak chodziłam do szkoły, przymusowo musiałam pospać godzinę conajmniej, bo inaczej nie funkcjonowałam teraz jest już lepiej więc może przemęczenie albo tak jak mówi Paula dobrze zrobić badania krwi

Cytat:
Mi się ciężko o 10 wstaje
Ja codziennie wstaje 6-7 no nie ma mowy żebym dłużej spała nie da się choćby nie wiem co będę gapić się w sufit, a dłużej nie pośpie

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 23:42   #3116
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
na dodatek zaczęło mnie kłuć coś pod prawym żebrem i TŻ powiedział, że to wątroba, znaczy kolka wątrobowa uciążliwy ucisk utrzymuje mi się już ze 3 godziny... ;/
Ach te objawy, nienawidzę tego mi pomaga Panadol femina, bo no spa nic a nic no i bez termoforu to ani rusz, chodzę z nim po całym domu
Dobrze, że już ząbki wkońcu zrobione kasa wydana, ale będzie spokój Wiesz, że mnie też pobolewa pod żebrem z prawej strony i to dosyć często i nie wiem co to trochę pomaga mi ciepły termofor, ale nieraz jak mnie chwyci to i 2 dni trzyma mówisz, że to kolka wątrobowa? pewnie od jedzenia tylko nie wiem co może mi szkodzić najbardziej to mnie po jajkach boli dlatego unikam chociaż bardzo lubię no i nie wiem, co oprócz tego może mi szkodzić

Cytat:
Aj szkoda u mnie było jeszcze dużo, ale nie wzięłam chociaż się czaiłam od jutra przecenka na wszystkie zupy
Cytat:
Dla mnie też teraz to jeden wielki mętlik, ale nie mogę się doczekać kim jest A no i czy Alison tak naprawdę żyje

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość

ABS Mel B
30 min HH
50 przysiadów
50 skakanek
Rozciąganie
20x 9kg na ręce
30x 9kg na nogi
Brawo

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
SWrzucam do albumu fote włosow, dzisiaj zrobilam w pracy, nie wiele widac ale niech bedzie
Ładnaś ! faktycznie nie wiele widać włosów, ale przynajmniej twarz całą

29.09
0/3,3

Edytowane przez ewelciaa144
Czas edycji: 2013-08-22 o 00:02
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 00:14   #3117
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie miałam pytać i jak ten Revenge? Warty oglądania? Bo nie mam już jakich seriali oglądać i tak właśnie nad nim myślałam
Ja polecam

Cytat:
Ach te objawy, nienawidzę tego mi pomaga Panadol femina, bo no spa nic a nic no i bez termoforu to ani rusz, chodzę z nim po całym domu
Dobrze, że już ząbki wkońcu zrobione kasa wydana, ale będzie spokój Wiesz, że mnie też pobolewa pod żebrem z prawej strony i to dosyć często i nie wiem co to trochę pomaga mi ciepły termofor, ale nieraz jak mnie chwyci to i 2 dni trzyma mówisz, że to kolka wątrobowa? pewnie od jedzenia tylko nie wiem co może mi szkodzić najbardziej to mnie po jajkach boli dlatego unikam chociaż bardzo lubię no i nie wiem, co oprócz tego może mi szkodzić
Nie próbowałam tego Panadolu mi nospa trochę znieczula, ale chyba się już uodporniłam a termoforu nie mam...
Strasznie się cieszę z tych zębów bo niestety trzeba to przyznać, że miałam niezły burdel w buzi a z tego różne świństwa się rodzą
No właśnie ponoć kolka... chociaż może być wątroba i kamienie ale od czego??! Jak ja unikam ciężkostrawnych rzeczy aż mi się słabo zrobiło

Cytat:
Aj szkoda u mnie było jeszcze dużo, ale nie wzięłam chociaż się czaiłam od jutra przecenka na wszystkie zupy
No widzisz trza było brać i się podzielić haha
No widziałam widziałam ale raczej nie skorzystam nie będę się chińszczyzną, tudzież chemią faszerować

Cytat:
Dla mnie też teraz to jeden wielki mętlik, ale nie mogę się doczekać kim jest A no i czy Alison tak naprawdę żyje
Ja też jestem tego ciekawa ale to takie trochę bez sensu by było

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-08-22 o 00:15
Stary 2013-08-22, 01:33   #3118
Margot85
Wtajemniczenie

To ja tylko powiem, że kuchnia Paula robi ogromne wrażenie widziałam ostatnio kilka urządzonych ładnie ale podobnie, banalnie a Twoja jest oryginalna, nie tuzinkowa i potwierdza się hipoteza, że stylu się nie kupi za żadne pieniądze macie z Tż niezły gust

Trzeci dzień spożywam kolację białkowe ok 21 i może się przestawię na dobre za wcześnie na radość. I tifoczki 2x zrobiłam i wczoraj i dziś
Niestety, powoli(tzn po 2 rządki dziennie) ale jednak nadal podjadam czekoladę i orzeszki (fistaszki w łupinkach -je się wolniej jak te już "nagie" z paczki) ale nic słodkiego nie kupiłam i obiecuje do końca sierpnia nic nie kupić (i zjeść oczywiście) słodkiego już - wiem, że to koniec miesiąca ale z moim problemem stawiam sobie małe wyzwania

Jeszcze raz dziękuje za wsparcie

tinekk z tym wstawaniem o 7 to jak mój Tż, czy do pracy czy na urlopie punkt 6 wstaje
każdy ma swój rytm dnia, szkoda, że świat only pod skowronki ustawiony
Szczęściara
Stary 2013-08-22, 06:51   #3119
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Heloł

Gratuluę pięknego i zdrowego pyszczka co do wybielania zębów to sama szczerze polecam paski wybielające Blenda Med Whitestrips. Miałam wybielanie ząbki właśnie tymi paskami i w gabinecie profesjonalnie i szczerze... nie widziałam żadnej różnicy między tym a tym wybielaniem! A róznica kolosalna bo a gabinecie 600zł ( u mnie ) a paski ok 50zł. Ja miałam wybielane u siebie w pracy, więc zapłaciłąm tylko niecałe 100zl za materiał a reszta za free, ale jakbym wydała na to 6 stów to bym się chyba załamała. Mówię poważnie kochana, najpierw sama spróbuj pasków, bo wg. mnie są świetne
W gabinecie ludzie nieraz przychodzą i mówią, że chcą wybielić ząbki i chcą taki kolor jak ta pani ( skromnie JA ) ja zawsze ludziom po cichaczu polecam paski

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Cytat:
Nooo wreszcie i ja wiem ocb haha

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

Cytat:

Miałam identycznie jak chodziłam do szkoły, przymusowo musiałam pospać godzinę conajmniej, bo inaczej nie funkcjonowałam teraz jest już lepiej więc może przemęczenie albo tak jak mówi Paula dobrze zrobić badania krwi

Taj zrobię, przeczekam jeszcze ze 2 tyg jak się nie poprawi to idę robić badania

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
tinekk z tym wstawaniem o 7 to jak mój Tż, czy do pracy czy na urlopie punkt 6 wstaje
każdy ma swój rytm dnia, szkoda, że świat only pod skowronki ustawiony
Szczęściara
Ja bym chciała czasem wstać o 12
A co do kolacji białkowej to i ja jestem z siebie zadowolona bo zdarza mi się coraz lepiej trzymać tej zasady, a wiem że dobrze to na mnie działa
Oby tak dalej

Ja właśnie wypiłam na śniadanie kakao <3 tz mleko z gorzkim kakao i słodzik - luuuubim to
później na śniadanie zjem 2 kromki z twarogiem i szczypiorem.
Obiad to udko z kuraka z warzywami
podwieczorek do 2 jajka na miękko
i kolacja jakaś białkowa również

Do pracy dziś mam na 8 na szczęście więc po 15 będę już w domku )

Miłego dnia dziewuszki

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2013-08-22 o 06:53
Stary 2013-08-22, 07:11   #3120
paulownia
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny. Ja tylko na chwile wpadlam wam powiedziec, ze nie mam internetu w domu (musialam porozwiazywac umowy przed przeprowadzka, no i juz nas odcieli od lacza) i dlatego nie pisze. Mam internet w pracy, ale czasu na pisanie brak, mnostwo roboty. Ledwie do mamy czasem pisze maila. Przenosimy sie 31 sierpnia, zanim zalatwie meldunek i reszte biurokracji i lacze internetowe zejdzie sie pewnie troche czasu.
Tesknie za wami trzymajcie sie dzielnie, niedlugo znow sie pojawie. Duze buziaki dla wszystkich.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości