Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 14:29   #2401
jogurtowy muffin
Raczkowanie

Dot.: Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
a wydawało mi się, że powinno być na odwrót!
widać on bardziej chciał mnie usidlić

jogurtowy muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:18   #2402
martuha20
Rozeznanie

Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

To prawda przygotowania do slubu sa magiczne nie moge pzestac o niczym innym myslec, a powinnam bo mam poprawke w czwartek, i ostarni rok magisterki co za tym idzie pisanie pracy :screwy: a ja tylko o slubie marze i wizazuje non stop :thumbup:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:07   #2403
wioleta20
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Temu ja zawsze mowie facetowi ze chce albo w 2o16 albo w 2o18 po obronach:P
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:09   #2404
201711281122
Konto usunięte

ja bym chciała w 2016, no ale pewnie pomarzyć mogę
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:45   #2405
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość
Serniczek zrobię!!Ja po ślubie 11 lat. Matko jak ten czas leci...
OK, ale taki oblany czekoladą? Proszęęęęę

Cytat:
moi rodzice pobrali się w Boże Narodzenie

a ja bym chciała wesele latem
Ja brałam ślub 26 grudnia

Cytat:
różnie to bywa... niektórzy się zaręczają przed rokiem związku nawet no ale ja młoda jestem co prawda TŻ starszy o 6 lat, to może się niebawem zdeklaruje, kto wie.
My zaręczyliśmy się po pół roku bycia w związku Chłop oświadczył mi się przy rodzicach, a pierwsze słowa taty brzmiały: "mam nadzieję, że to nie jest jakaś PILNA sytuacja...?"

Cytat:
Napisane przez wioleta20 Pokaż wiadomość
no troche dziwne... Była wtedy w gim, a wiec jeszcze dziecko..
Ja mojego męża poznałam właśnie jako gimnazjalistka - umawiałam się wtedy z jego najlepszym kolegą z klasy Miałam 14 lat, on 18, nasze drogi się oczywiście rozeszły, ale jak widać - co ma być, to będzie - jednak dane jest nam razem iść przez życie

Cytat:
Napisane przez jogurtowy muffin Pokaż wiadomość
to zależy do czego między nimi doszło przy pierwszym spotkaniu

Ja to od początku chciałam żeby był już dzień 'po'. Żebyśmy mieli na palcach obrączki, byli małżeństwem i po tym całym weselu
Ja miałam podobnie Ogólnie nie znoszę wesel i tej całej przedślubnej paniki Początkowo nie chcieliśmy robić wesela, później stanęło na niewielkim weselu (50 osób), na które zaprosiliśmy jedynie najbliższych i jakoś przeżyłam A, no i ustalając menu zażyczyłam sobie, aby podano mi pizzę - byście widziały jak kryłam się z nią za bukietem kwiatów, aby inni goście nie przyczaili i też nie chcieli...

Cytat:
Po co marzyć - chłopa za szmaty i wio przed ołtarz

Słuchajcie, tyle naprodukowałyście, że czytając posty zapomniałam o obiedzie i przypaliłam sobie kotlety sojowe
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:46   #2406
201711281122
Konto usunięte

martyna_tina ta pizza mnie zabiła, leżę
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:49   #2407
jogurtowy muffin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
My zaręczyliśmy się po pół roku bycia w związku Chłop oświadczył mi się przy rodzicach, a pierwsze słowa taty brzmiały: "mam nadzieję, że to nie jest jakaś PILNA sytuacja...?"

Ja miałam podobnie Ogólnie nie znoszę wesel i tej całej przedślubnej paniki Początkowo nie chcieliśmy robić wesela, później stanęło na niewielkim weselu (50 osób), na które zaprosiliśmy jedynie najbliższych i jakoś przeżyłam A, no i ustalając menu zażyczyłam sobie, aby podano mi pizzę - byście widziały jak kryłam się z nią za bukietem kwiatów, aby inni goście nie przyczaili i też nie chcieli...
U nas też były takie podejrzenia Przez to, że ślub zorganizowaliśmy i wzięliśmy w 5 miesięcy

Ja też nie przepadam za weselami, sielskim klimatem itp. Dla mnie wesele to była taka 'impreza' poślubna właściwie.
I też właśnie na 50 osób!
Zawsze mnie śmieszą Panny młode, które dobierają serwetki na wesele pod kolor muszki Pana młodego itp

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Pizza mega

jogurtowy muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:57   #2408
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
No co Ja nie lubię "weselnego" jedzenia, mięsa poza rybami nie jadam, więc ciężko ze mną mieli Mama ubłagała mnie, abym nie chciała płatków z mlekiem
Cytat:
U nas też były takie podejrzenia Przez to, że ślub zorganizowaliśmy i wzięliśmy w 5 miesięcy

Ja też nie przepadam za weselami, sielskim klimatem itp. Dla mnie wesele to była taka 'impreza' poślubna właściwie.
I też właśnie na 50 osób!
Zawsze mnie śmieszą Panny młode, które dobierają serwetki na wesele pod kolor muszki Pana młodego itp

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Pizza mega
Mnie to nie tyle śmieszy, co zadziwia - ja nawet swój bukiet ślubny zobaczyłam dopiero chwilę przed wyjazdem do kościoła, bo po prostu miałam to w nosie W ogóle... Fotograf (z resztą mój były ) czekał przed kościołem, kiedy byliśmy w drodze zadzwonił do mnie i pyta, jaki kolor ma auto, którym jedziemy? No i co? Musiałam pytać się męża, bo nie zwróciłam na to uwagi
Stary 2013-09-10, 17:41   #2409
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

U nnie przez cały dzień pada deszcz. Masakra. Oszaleć można. Ciągle deszcz i deszcz do czasu, aż śnieg nie spadnie.

Cytat:
Ja wrzosy sadziłam w sobotę, chcę jeszcze dokupić kilka sztuk bo są naprawdę ładne. Też oglądałam te koszyczki.
Ja kupiłam wrzos w doniczce.

Cytat:
Napisane przez możdżulek Pokaż wiadomość
podziwiam Was moje drogie, 4.30 a Wy już na nogach, ja mam problem żeby wstać o 8.00 ale czasami wolałabym pracować na 6 do 14 niż na 10 do 19, człowiek ma więcej czasu na życie
Latem jak chodzę do pracy na 6.00 to wstaję o 4.30. Teraz zaczynamy o 7.00, więc mogę pospać trochę dłużej.
Współczuję ludziom, którzy pracują w godzinach 10-18.00. Jak mają coś do załatwienia w urzędach, to chyba wolne muszą brać. Cały dzień w doopie.

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
Dziewczętaaaaa zdałam sesjęęęęęę jestem na ostatnim roku magisterkiiiii ihaaaaaa teraz moge świątecznie szaleć na maksa
Gratulacje

Cytat:
Serniczek zrobię!!Ja po ślubie 11 lat. Matko jak ten czas leci...
Sporo czasu
My mieliśmy 4 września 3 rocznicę ślubu. Razem jesteśmy ze sobą 13 lat

Cytat:

Ogólnie nie znoszę wesel i tej całej przedślubnej paniki

Słuchajcie, tyle naprodukowałyście, że czytając posty zapomniałam o obiedzie i przypaliłam sobie kotlety sojowe
Tata udany

Też nie przepadam za weselami

Podsunęłaś mi pomysł na jutrzejszy obiad Dzięki

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 17:49   #2410
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym zobaczyć tą sytuację

Cytat:
No co Ja nie lubię "weselnego" jedzenia, mięsa poza rybami nie jadam, więc ciężko ze mną mieli Mama ubłagała mnie, abym nie chciała płatków z mlekiem

Mnie to nie tyle śmieszy, co zadziwia - ja nawet swój bukiet ślubny zobaczyłam dopiero chwilę przed wyjazdem do kościoła, bo po prostu miałam to w nosie W ogóle... Fotograf (z resztą mój były ) czekał przed kościołem, kiedy byliśmy w drodze zadzwonił do mnie i pyta, jaki kolor ma auto, którym jedziemy? No i co? Musiałam pytać się męża, bo nie zwróciłam na to uwagi
Płatki z mlekiem na weselu Ta pizza też dobra

Fajnego sobie fotografa wybrałaś
Cytruskowa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 18:15   #2411
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
ale wychyliłam się jeszcze po pilota i przyfajczyłam sobie ładnych kilkanaście włosów No to teraz mam aromatyczny wieczór...

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość

W porównaniu do kosztów jakie ponieśliśmy przy budowie domu (i jeszcze poniesiemy) to ogród to pikuś.
Liczy się efekt końcowy Gratuluję , ale i zazdroszczę

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Nimfa, widzę że kot już rządzi!!!

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Ale dzisiaj o 6.30 bylo zimno, czuc juz tą jesien
Tak , fajnie było
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 19:55   #2412
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczętaaaaa zdałam sesjęęęęęę jestem na ostatnim roku magisterkiiiii ihaaaaaa teraz moge świątecznie szaleć na maksa no więc zgłaszam, że byłam wczoraj na zakupach w Lidlu i świątecznych Mikołajów jak na razie brak.... a ja też chcę się wymienić prezentami i karteczkami!
Gratulacje

Cytat:
JA tak od maja do wrzesniaWtedy super pogoda jest
Cytat:
Napisane przez Cytruskowa6 Pokaż wiadomość
Ja to nawet o ślubie nie myślę, bo nie mam kandydata na pana młodego
Cytat:
moi rodzice pobrali się w Boże Narodzenie

a ja bym chciała wesele latem
Cytat:
muffinek to faktycznie swiezynki
martuha zazdroszcze Ci, ze jestes jeszcze przed. Ja to najlepiej się czułam załatwiając wszystkie te rzeczy, to było takie ekscytujące ale wracajac do tematu to najchętniej już bym pobrodziła nóżkami w śniegu napiła się kakao pod kocykiem i patrzyła przez okno jak śnieżek sypie. A wy tez tak macie, ze jak zobaczycie, ze pada snieg to skaczecie wokół okna i cieszycie się jak dzieci? jak Tż mi się oświadczył to byliśmy razem 8miesięcy, a jak braliśmy ślub to niecałe 1,5roku. I naprawdę życzliwie życzę, aby wszyscy ludzie którzy są ze sobą długie lata przed ślubem, byli tak szczęśliwi jak ja

Ja ślubowałam w lipcu ubiegłego roku, a męża poznałam w gimnazjum Na początku spotykaliśmy się na przerwach, a po pewnym czasie zostaliśmy parą Pobraliśmy się na 4 roku studiów Również zazdroszczę ślubnych przygotowań, nawet nie wiecie jak bym to wszytsko (łącznie z dniem ślubu) chciała przeżyć jeszcze raz

Kochane mogłybyście mi w skrócie napisać jak wygląda sprawa z prezentami świątecznymi? Ilu Wizażankom kupuje się prezenty i w jakich kwotach? Nie mam niestety czasu przekopać całego wątku, a może też bym się dołączyła

Mnie dziś do reszty pochłonęły porządki w szafach, takie generalne (jakie robię 2-3 razy w roku). W tym roku planuję się wyrobić ze wszytskim przed świętami, a nie zostawiać wszytsko na ostatni dzwonek. Mam nadzieje, że uda mi się ten plan zrealizować

Instagram

Edytowane przez kleo111
Czas edycji: 2013-09-10 o 19:57
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 20:09   #2413
martuha20
Rozeznanie

O jakich prezentach piszecie?

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
Stary 2013-09-10, 20:19   #2414
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość

Podsunęłaś mi pomysł na jutrzejszy obiad Dzięki
Nie ma za co Fajnie, że znalazłam kogoś, kto też lubi kotlety sojowe W moim otoczeniu tylko ja je wcinam i wszyscy mi się dziwią, jak można TO jeść A przecież ugotowane przed podsmażeniem na bulionie, oregano i czosnku + podane z surówką są takie pyszneee

Cytat:
Chciałabym zobaczyć tą sytuację

Płatki z mlekiem na weselu Ta pizza też dobra

Fajnego sobie fotografa wybrałaś
A po co miałam szukać dalej, skoro chłop sprawdzony, miły i konkretny No i zniżkę "po znajomości" miałam Gdyby mężu miał jakieś obiekcje, to pewnie szukalibyśmy kogoś innego, ale skoro absolutnie nie miał z tym problemu to po co kombinować

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Gratulacje

Ja ślubowałam w lipcu ubiegłego roku, a męża poznałam w gimnazjum Na początku spotykaliśmy się na przerwach, a po pewnym czasie zostaliśmy parą Pobraliśmy się na 4 roku studiów Również zazdroszczę ślubnych przygotowań, nawet nie wiecie jak bym to wszytsko (łącznie z dniem ślubu) chciała przeżyć jeszcze raz

Kochane mogłybyście mi w skrócie napisać jak wygląda sprawa z prezentami świątecznymi? Ilu Wizażankom kupuje się prezenty i w jakich kwotach? Nie mam niestety czasu przekopać całego wątku, a może też bym się dołączyła

Mnie dziś do reszty pochłonęły porządki w szafach, takie generalne (jakie robię 2-3 razy w roku). W tym roku planuję się wyrobić ze wszytskim przed świętami, a nie zostawiać wszytsko na ostatni dzwonek. Mam nadzieje, że uda mi się ten plan zrealizować
Z prezentami wygląda tak, że prezent kupujesz jednej wylosowanej przeze mnie osobie (jak dotąd dziewczyny skłaniają się ku losowaniu "podaj dalej", czyli jako pierwszą wylosowałam np. Anię, później Kasię, więc Ania kupuje Kasi, później losuję komu Kasia itd. aż do zamknięcia się koła Co do kwoty to jeszcze tego nie ustaliłyśmy, ale pewnie zakręci się maksymalnie koło 30-40zł
Stary 2013-09-10, 20:20   #2415
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

mi też się marzy ślub.. my jestesmy z TŻem ponad 2 latka razem, ale kasiutki brak no ale nic to, wszystko przed nami

gratuluję Jelizawieta!!!!!

martyna_tina hahahahah wyobrazam sobie jak się skrywałaś hihiiihii

ej dziewczyny, jak chodzicie do odzieżowego to jestescie raczej miłe dla sprzedawczyń? ja siągle natrafiam na jakieś okropne zrzędy :P
możdżulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 20:30   #2416
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

dzisiaj jakas sie czuje rozbita
Stary 2013-09-10, 20:33   #2417
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
mi też się marzy ślub.. my jestesmy z TŻem ponad 2 latka razem, ale kasiutki brak no ale nic to, wszystko przed nami

gratuluję Jelizawieta!!!!!

martyna_tina hahahahah wyobrazam sobie jak się skrywałaś hihiiihii

ej dziewczyny, jak chodzicie do odzieżowego to jestescie raczej miłe dla sprzedawczyń? ja siągle natrafiam na jakieś okropne zrzędy :P
Dokładnie - wszystko przed Wami
No, skrywałam się z tą pizzą za bukietem, który stał centralnie przede mną na stole... A mąż zagadywał gości, którzy podchodzili pogadać
Ja sama nie wiem czy jestem miła Tzn. ze mną jest tak, że będąc w sklepie oczywiście powiem "dzień dobry", "dziękuję", "do widzenia" itd., ale generalnie chcę się sama ogarnąć i bardzo nie lubię, kiedy sprzedawczyni prawie wisi mi na ramieniu, natrętnie proponuje pomoc lub obserwuje jakbym miała jej cały towar w kieszeniach jeansów wynieść (z reguły nie noszę nawet torebki) Inna sprawa, że ja podobno sprawiam wrażenie niemiłej Słyszałam to już od wielu osób, w tym od przyjaciela, który przyznał mi się, że gdy jeszcze się nie znaliśmy i mijał mnie na ulicy, miał ochotę zwiać na drugą stronę

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
ja tez

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

dzisiaj jakas sie czuje rozbita
Ja mam tak od wczoraj Chcesz - możemy rozbijać się razem?
Stary 2013-09-10, 20:40   #2418
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Ja jestem tym milsza im bardziej nieuprzejma jest pani sprzedawczyni

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 20:55   #2419
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczętaaaaa zdałam sesjęęęęęę jestem na ostatnim roku magisterkiiiii ihaaaaaa teraz moge świątecznie szaleć na maksa no więc zgłaszam, że byłam wczoraj na zakupach w Lidlu i świątecznych Mikołajów jak na razie brak.... a ja też chcę się wymienić prezentami i karteczkami!
Gratki!

Cytat:
I z pewnością nie masz na myśli nic pachnącego Dzień po świętach będziesz ślubować, a ja dzień przed Tobą będę świętować 3 rocznicę ślubu

Co tam mój pies, JA chcę to wszystko wymiziać - nawet te rybki A mój Nelson jest wszystkolubny, więc problemów z dogadaniem się by nie było... Prędzej ta żaba by go sterroryzowała

Kongratulejszons!
Kurde, coś ten Lidl sobie w tym roku w kulki leci Na listę wymiankową wskoczyły kolejne 3 osoby

Nic a nic! Martyna, a ty wiesz, że mamy forum osobne do YC??

Moi tez brali ślub w Święta, 26 grudnia

Myśmy się zaręczyli, jak byliśmy 2,5 roku razem

Cytat:
to zależy do czego między nimi doszło przy pierwszym spotkaniu

Ja to od początku chciałam żeby był już dzień 'po'. Żebyśmy mieli na palcach obrączki, byli małżeństwem i po tym całym weselu

Pniontka siostro też chce mieć z głowy,nie lubię być w centrum uwagi

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 21:04   #2420
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Cytat:
Dokładnie - wszystko przed Wami
No, skrywałam się z tą pizzą za bukietem, który stał centralnie przede mną na stole... A mąż zagadywał gości, którzy podchodzili pogadać
Ja sama nie wiem czy jestem miła Tzn. ze mną jest tak, że będąc w sklepie oczywiście powiem "dzień dobry", "dziękuję", "do widzenia" itd., ale generalnie chcę się sama ogarnąć i bardzo nie lubię, kiedy sprzedawczyni prawie wisi mi na ramieniu, natrętnie proponuje pomoc lub obserwuje jakbym miała jej cały towar w kieszeniach jeansów wynieść (z reguły nie noszę nawet torebki) Inna sprawa, że ja podobno sprawiam wrażenie niemiłej Słyszałam to już od wielu osób, w tym od przyjaciela, który przyznał mi się, że gdy jeszcze się nie znaliśmy i mijał mnie na ulicy, miał ochotę zwiać na drugą stronę
ja też tego nie cierpię, dlatego sama tak nie robię, na szczęście mam w miarę wolną rękę. Zazwyczaj jest tak, że panie same pytają lub proszą o pomoc, gdy czegoś potrzebują najbardziej mnie wkurza, jak ktoś się kłóci, a nie ma racji :P uwielbiam miny klientek, jak się okazuje, że się myliły wiem, jestem okropna :P
Stary 2013-09-10, 21:24   #2421
wioleta20
Zakorzenienie

Hej laseczki
Oglądacie m jak milosc? Super swietcznie tam bylo
Stary 2013-09-10, 21:32   #2422
martuha20
Rozeznanie

Ja widzialam. Suuuper

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
Stary 2013-09-10, 21:55   #2423
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Ja też widziałam Śnieeeg
Stary 2013-09-10, 21:59   #2424
Jelizawieta
Rozeznanie

a ja uwielbiam wesela wlasnie dla żarełka, wódeczki i tańców najbardziej nie lubie na weselach podpitych wujków i innych którzy tańczą wg swojego schematu,depczą mnie i bełkoczą śląc we mnie alkoholowe wyziewy Uwielbiam robienie prezentów, szczególnie wysyłane ludziom z sieci i oczekiwanie na reakcje osoby obdarowanej
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 22:10   #2425
wioleta20
Zakorzenienie

Tez lubie jedzonko i tance
Stary 2013-09-10, 22:10   #2426
Cytruskowa6
Zakorzenienie

A ja nie umiem tańczyć
Stary 2013-09-10, 22:17   #2427
DiamanteNegro
Zakorzenienie

A ja nie znoszę ślubów i wesel, zwłaszcza wesel. Unikam ich jak ognia i zawsze jak jest jakieś wesele to ja akurat "choruę" i nie mogę być Skutkuje to tym, że niektórzy się obrażają ale ja serio nie jestem w stanie na takich imprezach wytrzymać. No próbowalam się kiedyś przekonać i nie mogę Szczęśliwie mój chłop ma takie samo podejście więc nie ma problemu z tym, że gdzies do kogoś na wesele nie idziemy.

martyna genialne z tą pizzą

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 22:20   #2428
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Cytat:
A ja nie umiem tańczyć
to nic trudnego "nóżka, odstaw, nóżka dostaw" a w parach "nóżka w przód, nóżka w tył" ale powiem Ci, że ja tylko z moim Tżem jakoś doszliśmy z czasem do ładu w krokach hyyy bo z innymi jakoś ciągle mi nei wychodzi
Stary 2013-09-10, 22:24   #2429
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Gratki!

Nic a nic! Martyna, a ty wiesz, że mamy forum osobne do YC??

Moi tez brali ślub w Święta, 26 grudnia

Myśmy się zaręczyli, jak byliśmy 2,5 roku razem

Pniontka siostro też chce mieć z głowy,nie lubię być w centrum uwagi
Mówisz o wątku na forum perfumeryjnym? Wiem, wiem - od niego zaczęła się moja woskowa mania Wcześniej czytałam je i udzielałam się w miarę regularnie, ale skutkowało to obsesyjnym wręcz poszukiwaniem nowych zapachów i zakupami Teraz muszę trochę ograniczyć wydatki, więc tylko czasami podczytuję wątek i szybciutko uciekam
Nie lubisz być w centrum uwagi? To poczekaj, aż będziesz wchodzić do kościoła/składać przysięgę - WSZYSTKIE oczy na Ciebie Ja miałam tylko jedną schizę - czy będę wiedziała, kiedy wstać/usiąść

Cytat:
ja też tego nie cierpię, dlatego sama tak nie robię, na szczęście mam w miarę wolną rękę. Zazwyczaj jest tak, że panie same pytają lub proszą o pomoc, gdy czegoś potrzebują najbardziej mnie wkurza, jak ktoś się kłóci, a nie ma racji :P uwielbiam miny klientek, jak się okazuje, że się myliły wiem, jestem okropna :P
A o cóż to te babeczki tak się wykłócają?
Cytat:
a ja uwielbiam wesela wlasnie dla żarełka, wódeczki i tańców najbardziej nie lubie na weselach podpitych wujków i innych którzy tańczą wg swojego schematu,depczą mnie i bełkoczą śląc we mnie alkoholowe wyziewy Uwielbiam robienie prezentów, szczególnie wysyłane ludziom z sieci i oczekiwanie na reakcje osoby obdarowanej
Mnie telepie na samą myśl o weselu No, chyba że miałoby być np. przy dźwiękach typu Rammstein, Slipknot czy Mudvayne
Stary 2013-09-10, 22:28   #2430
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Cytat:
Staram się być miła i uprzejma ale niekiedy jak jeszcze dobrze nie wejdę a już przy mnie stoi pani i pyta w czym pomóc to się irytuję bo jak będę chciala pomocy to poproszę. Ale wiem, że niekiedy pani musi tak by ma to z góry narzucone i to nie jej wina. Nie lubię też jak lustrują wzrokiem z góry na dół ale wtedy odpowiadam im tym samym

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości