|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
widać on bardziej chciał mnie usidlić
|
#2402 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
To prawda przygotowania do slubu sa magiczne
nie moge pzestac o niczym innym myslec, a powinnam bo mam poprawke w czwartek, i ostarni rok magisterki co za tym idzie pisanie pracy :screwy: a ja tylko o slubie marze i wizazuje non stop :thumbup: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Temu ja zawsze mowie facetowi ze chce albo w 2o16 albo w 2o18 po obronach:P
|
|
#2404 |
|
Konto usunięte
|
ja bym chciała w 2016, no ale pewnie pomarzyć mogę
|
|
|
|
#2405 | |||
|
Bang Bang Bang
|
OK, ale taki oblany czekoladą? Proszęęęęę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chłop oświadczył mi się przy rodzicach, a pierwsze słowa taty brzmiały: "mam nadzieję, że to nie jest jakaś PILNA sytuacja...?" Ja mojego męża poznałam właśnie jako gimnazjalistka - umawiałam się wtedy z jego najlepszym kolegą z klasy ![]() Cytat:
Początkowo nie chcieliśmy robić wesela, później stanęło na niewielkim weselu (50 osób), na które zaprosiliśmy jedynie najbliższych i jakoś przeżyłam - byście widziały jak kryłam się z nią za bukietem kwiatów, aby inni goście nie przyczaili i też nie chcieli... Po co marzyć - chłopa za szmaty i wio przed ołtarz ![]() Słuchajcie, tyle naprodukowałyście, że czytając posty zapomniałam o obiedzie i przypaliłam sobie kotlety sojowe |
|||
|
|
|
#2406 |
|
Konto usunięte
|
martyna_tina ta pizza mnie zabiła, leżę
|
|
|
|
#2407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przez to, że ślub zorganizowaliśmy i wzięliśmy w 5 miesięcy ![]() Ja też nie przepadam za weselami, sielskim klimatem itp. Dla mnie wesele to była taka 'impreza' poślubna właściwie.I też właśnie na 50 osób! Zawsze mnie śmieszą Panny młode, które dobierają serwetki na wesele pod kolor muszki Pana młodego itp ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Pizza mega
|
|
#2408 | |
|
Bang Bang Bang
|
No co
Ja nie lubię "weselnego" jedzenia, mięsa poza rybami nie jadam, więc ciężko ze mną mieli Mama ubłagała mnie, abym nie chciała płatków z mlekiem Cytat:
) czekał przed kościołem, kiedy byliśmy w drodze zadzwonił do mnie i pyta, jaki kolor ma auto, którym jedziemy? No i co? Musiałam pytać się męża, bo nie zwróciłam na to uwagi |
|
|
|
|
#2409 | ||||
|
Carpe Diem!
|
U nnie przez cały dzień pada deszcz. Masakra. Oszaleć można. Ciągle deszcz i deszcz do czasu, aż śnieg nie spadnie.
Cytat:
Cytat:
Współczuję ludziom, którzy pracują w godzinach 10-18.00. Jak mają coś do załatwienia w urzędach, to chyba wolne muszą brać. Cały dzień w doopie. Cytat:
![]() Sporo czasu My mieliśmy 4 września 3 rocznicę ślubu. Razem jesteśmy ze sobą 13 lat ![]() Cytat:
![]() Też nie przepadam za weselami Podsunęłaś mi pomysł na jutrzejszy obiad
|
|
#2410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnego sobie fotografa wybrałaś
|
||
|
|
|
#2411 | ||
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
Gratuluję , ale i zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Avatar? ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------
|
|
#2412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja ślubowałam w lipcu ubiegłego roku, a męża poznałam w gimnazjum Na początku spotykaliśmy się na przerwach, a po pewnym czasie zostaliśmy parą Również zazdroszczę ślubnych przygotowań, nawet nie wiecie jak bym to wszytsko (łącznie z dniem ślubu) chciała przeżyć jeszcze razKochane mogłybyście mi w skrócie napisać jak wygląda sprawa z prezentami świątecznymi? Ilu Wizażankom kupuje się prezenty i w jakich kwotach? Nie mam niestety czasu przekopać całego wątku, a może też bym się dołączyła Mnie dziś do reszty pochłonęły porządki w szafach, takie generalne (jakie robię 2-3 razy w roku). W tym roku planuję się wyrobić ze wszytskim przed świętami, a nie zostawiać wszytsko na ostatni dzwonek. Mam nadzieje, że uda mi się ten plan zrealizować Edytowane przez kleo111 Czas edycji: 2013-09-10 o 19:57 |
||||
|
|
|
#2413 |
|
Rozeznanie
|
O jakich prezentach piszecie?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2414 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Nie ma za co
Fajnie, że znalazłam kogoś, kto też lubi kotlety sojowe W moim otoczeniu tylko ja je wcinam i wszyscy mi się dziwią, jak można TO jeść A przecież ugotowane przed podsmażeniem na bulionie, oregano i czosnku + podane z surówką są takie pyszneee ![]() Cytat:
A po co miałam szukać dalej, skoro chłop sprawdzony, miły i konkretny No i zniżkę "po znajomości" miałam ![]() Cytat:
Co do kwoty to jeszcze tego nie ustaliłyśmy, ale pewnie zakręci się maksymalnie koło 30-40zł
|
||
|
|
|
#2415 |
|
Zadomowienie
|
mi też się marzy ślub.. my jestesmy z TŻem ponad 2 latka razem, ale kasiutki brak
no ale nic to, wszystko przed nami ![]() gratuluję Jelizawieta!!!!! ![]() ![]() ![]() martyna_tina hahahahah wyobrazam sobie jak się skrywałaś hihiiihii ej dziewczyny, jak chodzicie do odzieżowego to jestescie raczej miłe dla sprzedawczyń? ja siągle natrafiam na jakieś okropne zrzędy :P |
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- dzisiaj jakas sie czuje rozbita
|
|
#2417 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
No, skrywałam się z tą pizzą za bukietem, który stał centralnie przede mną na stole... A mąż zagadywał gości, którzy podchodzili pogadać Ja sama nie wiem czy jestem miła Tzn. ze mną jest tak, że będąc w sklepie oczywiście powiem "dzień dobry", "dziękuję", "do widzenia" itd., ale generalnie chcę się sama ogarnąć i bardzo nie lubię, kiedy sprzedawczyni prawie wisi mi na ramieniu, natrętnie proponuje pomoc lub obserwuje jakbym miała jej cały towar w kieszeniach jeansów wynieść (z reguły nie noszę nawet torebki) Inna sprawa, że ja podobno sprawiam wrażenie niemiłej ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Chcesz - możemy rozbijać się razem?
|
||
|
|
|
#2418 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
|
|
#2419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nic a nic! Martyna, a ty wiesz, że mamy forum osobne do YC?? Moi tez brali ślub w Święta, 26 grudnia ![]() Myśmy się zaręczyli, jak byliśmy 2,5 roku razem ![]() Cytat:
Pniontka siostro też chce mieć z głowy,nie lubię być w centrum uwagi
|
|||
|
|
|
#2420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najbardziej mnie wkurza, jak ktoś się kłóci, a nie ma racji :P uwielbiam miny klientek, jak się okazuje, że się myliły ![]() |
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Oglądacie m jak milosc? Super swietcznie tam bylo
|
|
#2422 |
|
Rozeznanie
|
Ja widzialam. Suuuper
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też widziałam
Śnieeeg |
|
|
|
#2424 |
|
Rozeznanie
|
a ja uwielbiam wesela
wlasnie dla żarełka, wódeczki i tańców najbardziej nie lubie na weselach podpitych wujków i innych którzy tańczą wg swojego schematu,depczą mnie i bełkoczą śląc we mnie alkoholowe wyziewy
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Tez lubie jedzonko i tance
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie umiem tańczyć
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie znoszę ślubów i wesel, zwłaszcza wesel. Unikam ich jak ognia i zawsze jak jest jakieś wesele to ja akurat "choruę" i nie mogę być
Szczęśliwie mój chłop ma takie samo podejście więc nie ma problemu z tym, że gdzies do kogoś na wesele nie idziemy.martyna genialne z tą pizzą
|
#2428 |
|
Zadomowienie
|
to nic trudnego
"nóżka, odstaw, nóżka dostaw" a w parach "nóżka w przód, nóżka w tył" ale powiem Ci, że ja tylko z moim Tżem jakoś doszliśmy z czasem do ładu w krokach hyyy bo z innymi jakoś ciągle mi nei wychodzi
|
|
|
|
#2429 | |||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Teraz muszę trochę ograniczyć wydatki, więc tylko czasami podczytuję wątek i szybciutko uciekam Nie lubisz być w centrum uwagi? To poczekaj, aż będziesz wchodzić do kościoła/składać przysięgę - WSZYSTKIE oczy na Ciebie Ja miałam tylko jedną schizę - czy będę wiedziała, kiedy wstać/usiąść Cytat:
![]() Cytat:
No, chyba że miałoby być np. przy dźwiękach typu Rammstein, Slipknot czy Mudvayne
|
|||
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

nie moge pzestac o niczym innym myslec, a powinnam bo mam poprawke w czwartek, i ostarni rok magisterki co za tym idzie pisanie pracy :screwy:
a ja tylko o slubie marze
27.03.2016
Maniaczka Yankee Candle 

no ale ja młoda jestem

no ale nic to, wszystko przed nami