![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nadmiar miłości
Ten związek sensu nie ma. Najmniejszego. Ani Ty ani on nie będziecie ze sobą szczęśliwi, gdyż macie totalnie odmienne wizje związku. Macie zupełnie inną emocjonalność. Może jego to w jakiś sposób rajcuje, ta ciągła próba roztopienia Twojego serca, ale w końcu i on się zmęczy. Ty czujesz się osaczona z każdej strony. Wyobrażasz sobie całe życie w takim stanie? Przecież i Ty i on macie jeszcze szansę znaleźć kogoś, kto odwzajemni wasze potrzeby. Dajcie sobie szansę na bycie szczęśliwymi ludźmi, ale w innych związkach.
Doczytałam resztę postów ![]() Tym bardziej powinnaś widzieć, że on nie panuje nad emocjami. Ty - która ich nie okazujesz + on - który nie potrafi ich kontrolować. Przecież to się nigdy nie sprawdzi! Zamęczycie się oboje. Szkoda faceta, bo wiele dziewczyn marzy o ciągłych czułościach itp., i szkoda Ciebie, bo wielu mężczyznom też przeszkadza nadmiar emocji w związkach. Każde z Was ma 100% szansę na znalezienie odpowiedniego partnera. Przemoc po alkoholu będzie się pojawiać, skoro już się pojawiła, tylko może być okazywana w coraz dobitniejszy sposób. P.S. Ja byłam kiedyś z podobnym panem, po alkoholu, kiedy miałam dość jego pijaństwa i bełkotu, kiedy go nie chciałam, potrafił wpadać w jakiś dziwny szał, płakać, krzyczeć, błagać na kolanach, przepraszać, wyzywać, grozić, że się zabije (już tu i teraz), szarpać ze mną - makabra!!! Nigdy więcej.
"Every day is a new day" Edytowane przez _lady_rebel_ Czas edycji: 2013-09-12 o 10:35 Powód: Doczytałam resztę ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nadmiar miłości
Cytat:
On sie nie zmieni i Ty pewnie też, takie jest Wasze usposobienie i nie sądze żebyś kiedyś nagle nabrała ochoty na długie rozmowy z nim przez telefon, albo odwrotnie żeby on nagle umilkł i pozwolił Ci w spokoju zabrać się np do pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.