|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
Troche kosztuje, ale kilka lat temu za swoja na rynku dałam też jakoś 60 zł... Także wiele nie przepłace raczej. A w tej się zakochałam Mają też tam inne fajne pidżamki Oby, oby... Ja na razie podchodzę do tego tak, że najwyżej jak się nie uda to ważne, że próbowałam Ja 3 lata temu upolowałam w lumpku jeansowa kurtke i służy mi do dzisiaj A firma b. dobra Najczęściej zaginam rękawy i super się sprawdza nawet do spódniczki. Ja dzisiaj też byłam w lumpku, ale nie mogłam szaleć po sklepie jak inne kobiety ze względu na ten ból karku Ale kupiłam za 4,50 fajny topik z fajnym motywem z tyłu, taka koronka jakby Na jakąś imprezę nawet może się przydać Poza tym wkurzyłam się dzisiaj nieźle. W takiej zbiorowej przymierzalni zauważyłam, że pewna Pani mierzy sobie 3 sztuki płaszczyków. Jeden z nich był fajny, szary, akurat na jesień i widać było, że jest na nia przyścisły, a więc na mnie mógłby pasować, bo była troszkę "wieksza" ode mnie. No, ale jak spytałam się czy to odwiesza, bo ja jestem zainteresowana, to ona, że nie wie, że ona zazwyczaj na koniec się zastanawia i decyduje co odwiesza a co nie. A więc ja taki zonk i poszłam sobie Co za ludzie... Jedni drugim żałują. Ja zazwyczaj jak coś mi nie pasowało to od razu odwieszałam, a nawet dla niektórych pań pokazywałam osobiście jeśli widziałam, że są podobnego rozmiaru jak ja albo danego ciuszka.---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Hmm, nie mam pojęcia, ale także idę na specjalizację Doradztwo na rynku nieruchomości. Wcześniej byłam u pewnej Pani, która doradza w kwestii studiów i mówiła, że jeśli GP to tylka ta specjalizacja. No i na mojej uczelni jest ten plus, że mogę zrobić magistra. ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() Oczywiste jest to, że jeżeli ktoś ćwiczy z głową to sie nie zestarzeje ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- kaori16 nie mam kurtek z kapturem
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-09-11 o 21:50 |
|||
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
A baba chamska!
|
|
|
|
#813 |
|
Konto usunięte
|
to faktycznie
![]() ja dzisiaj byłam świadkiem jak w pimpke jedna ekspedientka pokazywała drugiej jak w spodniach w kratke jest uszyty krzywo szew i ze podobno nogi wygladają na krzywe a pozniej nitką zaszywała dziure w swetrze ![]() w krk tez lumpki słabe i drogo ja mam suchą skóre więc zmarszki pewnie szybko się pojawią już mam mimiczne za często się uśmiecham :
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-09-11 o 22:05 |
|
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem |
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze,że mam grzywkę, to chociaż nie widać
|
|
|
|
#816 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niby duzo ale do dzis wyglada jak nowa i jest dalej taka milusia więc faktycznie nawet na tą częsc garderowy warto czasem wydac wiecej
|
|
|
|
|
|
#817 |
|
Konto usunięte
|
Katiusia ja mam pod oczami
![]() a co do pizamek to ja planuję tą zamówić http://allegro.pl/ela-luzny-fason-pi...481965738.html podoba mi się i chyba dobry materiał też a tą mam różową z głową misia chyba najładniejsza też polecam dobra jakość i wyprodukowana uwaga w pl !http://allegro.pl/pizama-szorty-1-2-...479507323.html myśle że w tej cenie chyba nic lepszego nie znajdzie się a tak to przewanie spie w dużych T-shirtach |
|
|
|
|
#818 |
|
Konto usunięte
|
Ta rozowa z sową slodziusia tez^^
Ja latem w samych majtkach ![]() Od teraz dopiero az do wiosny wskakuje w pizamke
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-09-11 o 22:48 |
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładne, obie są fajne
|
|
|
|
#820 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#821 | |
|
Konto usunięte
|
Z pierwszymi zmarchami pod oczami ta masc powinna sobie poradzic
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...00.html&next=1 Cytat:
![]() heh pszczola tez przydaly by z tego 3 na zmiane
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-09-11 o 23:20 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#822 |
|
Konto usunięte
|
Faktycznie , mam nawet tą masć w domu .Dzięki za podpowiedź postaram się spróbować
|
|
|
|
|
#823 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#825 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#826 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami szkoda kasy na bluzkę za 60-70 zł w tych sieciówkach.---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
No racja, czasem lepiej dopłacić, bo później te piżamki sie rozciągaja np. ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
A więc zauważyłam, że tej samej firmy chcesz zakupić piżamke co ja ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
Jest świetny ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Hej Dziewczyny ! Mnie już kark coraz mniej boli. Na noc posmarowałam maścią, a dzisiaj rano mimo wszystko musiałam wziąć lek przeciwbólowy, bo głowa mnie bolała. Pomógł też na kark troszkę. ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Dzisiaj nałożyłam maseczkę na twarz i mam super gładziutką
|
||||
|
|
|
|
#827 | |
|
Konto usunięte
|
miała kiedys którąś taka sytuację? dopiero ponad miesiąc temu był w serwisie i co znowu mam go wysyłać Cytat:
|
|
|
|
|
|
#828 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie niestety dalek masakra, ale wyklarował mi się studencki czwartek, więc go wytańczę ![]() Cytat:
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszłam później do galerii i kupiłam bokserke w Bershce i jeszcze fajne spodnie widziałam, czarne, elastyczne takie 7/8 i były tanie. Ale właśnie 7/8 i nie wiem po pierwsze czy mnie nie pogrubiają, a po drugie czy to botek pasują ? Muszę się z tym przespać
|
|
|
|
#830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wejdz na menedżera urządzeń (gdzies tam w panelu sterowania ) i go odinstaluj. Pozniej włacz jeszcze raz lapa, system powinen go sam wylapac i zainstalowac. Jaka pogoda dzis:< Kto mi zabral slonce?
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-09-12 o 14:33 |
|
|
|
|
|
#831 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
widziałam kolejne legginsy w stadivariusie jak będą dobrze leżeć to je kupie chyba ![]() Cytat:
, patologia jak wyszłąm na pole to wróciłam po bluze , strasznie zimno jest
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-09-12 o 14:55 |
|||
|
|
|
|
#832 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chce isc na grzyby zaraz mam nadzieje, ze nie zamarzne
|
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chyba bede musiała po prostu kic nową jesteś w domu? U mnie się mówi że na grzyby opłaca się chodzic tylko rano
|
|
|
|
|
|
#834 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Rano akurat nie mam czasu na takie rzeczy^^ Zawsze chodze po poludniami a las mam blisko tak więc ide
|
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() alison dzięki juz działa mi dobrze że nie było z tym problemów bo już sie przestraszyłam ![]() pochwal sie jak cos znajdziesz , dzisiaj jest zimno to nie wiem jak będzie ale może jednak |
|
|
|
|
|
#836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosztowały 45 zł, więc cena mnie kusi. A widziałam śliczne, długie, czarne w Stradivariusie, ale kosztowały 140 złCytat:
|
|
|
|
#837 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Nie mam czasu na nic :O ta jesień ma na mnie fatalny wpływ. Nie podoba mi się to... Ale co zrobić ... Dzisiaj zrobiłam sobie dzień wolny od pracy więc mogę robić NIC
czyli to o czym marzyłam widzę, że pogoda tez was dołuje ![]() Sent from iPad |
|
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zgadzam się, zdecydowanie za krótkie jest lato.
|
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale coz zobaczymy co to bedzie![]() Cytat:
![]() Dzis mialam mega meczacy dzien, do tego dobijajaca pogoda...przez to wszystko pochlonelam juz cala tabliczke czekolady i zaczynam nowa
|
|
|
#840 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Mi jest ciągle zimno, piję zieloną herbatę litrami
![]() Sent from iPad |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Ale kupiłam za 4,50 fajny topik z fajnym motywem z tyłu, taka koronka jakby
Na jakąś imprezę nawet może się przydać
Co za ludzie... Jedni drugim żałują. Ja zazwyczaj jak coś mi nie pasowało to od razu odwieszałam, a nawet dla niektórych pań pokazywałam osobiście jeśli widziałam, że są podobnego rozmiaru jak ja albo danego ciuszka.
Ogolem rozne opinie slysze na temat GP, ale w specjalnosci zarzadzania nieruchomosciami, a akurat w to chce isc slysze pozytywy

Dobrze,że mam grzywkę, to chociaż nie widać 
!