|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Ja wstalam dzis o 12 i w koncu sie wyspalam
|
|
|
|
|
#902 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
![]() Cytat:
![]() alison to pewnie wczoraj było ostre granie green zjadłabym coś dobrego chociaż nie jestem głodna tylko nie wiem co
|
||
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rowery nie wypaliły dziś, bo sie zimno i deszczowo zrobiło I Tż przywiózł mi pizze
|
|
|
|
#904 |
|
Konto usunięte
|
za dobrze masz Katiusia
|
|
|
|
|
#905 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dobrze, dobrze, ale idzie w boczki ![]() Cytat:
![]() Koleżanka mnie namówiła na to żebyśmy kupiły karnet open na fitness i siłownie na 14 dni... i tak od dziś przez 14 dni zamierzam ćwiczyć. Trzymajcie za mnie kciuki bo jestem pewna, że padnę po pierwszym dniu
|
|
|
|
#907 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeszcze po tych 14 dniach Ci sie na tyle spodoba, ze wykupisz na caly rok ![]() Oczywiscie jesli dasz rade dzis
|
|
|
|
|
|
#908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam !
Cytat:
Ale kupie jeszcze ten Timotei, żeby miec na zmianę A Jantara też mam zakupić właśnie. Spisuje się? ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
No niby tak Ja jak była u babci to musiałam myć wlosy czystym szamponem pokrzywowym ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
Powodzenia ! ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Ja zaraz lecę do Biedry, bo mam kupic dla mamy szalik
|
|||
|
|
|
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko... wracam do świata żywych po weselu
|
|
|
#910 | ||
|
Konto usunięte
|
sos z grzybów był na obiad oczywiście pogoda beznadziejna i muszę się dziś z godzine pouczyc normalnie sama siebie musze zmusić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jak było ? Duże wesele? Fryzura się trzymała ?
|
||
|
|
|
|
#911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, trzymala, na poprawiny też na 120 osób. Wytańczyłam się, aż mam zakwasy
|
|
|
|
#912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A używasz suchych szamponów? Ja się zastanawiam nad tym... Myje włosy co 2 dni i chciałabym troche odświeżyć je na drugi dzień. sam sos z grzybów jadłaś? ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę samoistnych babyhairów ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż warto spróbować ![]() A co do babyhairów to też je posiadam i nie wiem czy się cieszyć czy nie Ale mam gęste włosy i uwielbiam mieć ich dużo ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Mmm.. Kawka to jest to |
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też miałam kiedyś gęste włosy
|
|
|
|
#916 |
|
Lux Mundi
|
Jestem, czytam, ale pisać to kompletnie mi się nie chcę - najchętniej obudziłabym się na wiosnę
.Widzę, że włosy na tapecie .Stałe bywalczynie wiedzą, że kupuję [a przynajmniej staram się bardzo] kupować i wspierać te firmy, które nie testują na zwierzętach. Dlatego też wszelkie Garniery, Sayossy i inne odpadają. Do oczyszczania [raz na tydzień, czasem częściej] używam szamponu z Diplony [dodający objętości], może teraz jak się skończy wymienię na Barwę .Do OMO zazwyczaj : Pierwsza odżywka : Joanna Naturia : żółta, czerwona, niebieska tudzież emulsja Gloria; Mycie : BD na zmianę z Facelle do mycia; Druga Odżywka : Alterra z granatem, Isana z bawełną [ teraz będę testować inne Isany - zakupiłam ostanie wszystkie rodzaje ];Maski : BioWax do blondu, Joanna : kompres z miodem, teraz zaopatrzyłam się w Bingo [ mam : 12 składnikowy kompleks odżywczy, 40 składnikowy, arganową oraz z keratyną i spiruliną - obaczymy jak się sprawdzą], poza tym robię drożdże z mlekiem; Oleje : oliwka BD zwykła i BDfm, olej lniany, makadamia. Wcierka Jantar średnio do mnie przemówiła - ale może dlatego, że jestem niesystematyczna . Mam klientki [ również te po chemii], które ją sobie bardzo chwalą, szczególnie w połączeniu z szamponem i suplementacją rzecz jasna
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#918 |
|
Konto usunięte
|
Cindy jak zwykle pielęgnacja wlosow na 5
![]() W sumie ostatnio mam podbną pielęgnacje i w koncu te wlosy zaczynają jakos wyglądac^^ |
|
|
|
|
#919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje włosy nie wypadają po nim, a czasami mam takie dni, że włosy lecą i lecą A co do Alterry, może zakupię ją w końcu, bo też wciąż z tym zwlekam... ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Także do fryzjera chodzę rzadko, ale muszę pójść w tym tyg. podciąć końcówki do max. 2 cm. Nie stopniuję... Może skusze sie dopiero jak urosną troche więcej Bo wkurza mnie to, że z tyłu mam długie a z przodu troche krótsze.
|
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ale wypadły i wciąż wypadają, po tym jak je rozjaśniłam Na szczęście teraz są praktycznie takie jak naturalne, więc nie będę już farbować.EDIT. W środę idę na rozmowę o pracę
Edytowane przez Katiusia Czas edycji: 2013-09-16 o 17:42 |
|
|
|
|
|
#921 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Przez lato stałam się bardzo niesystematyczna :|. Ale teraz staram się to nadrobić, a raczej wrócić do dobrych nawyków .Wczoraj użyłam pierwszy raz maskę z 12 ekstraktami roślinnymi, taką ==> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...arbowaniu.html i włosy świetnie się rozczesywały ] i mam zamiar używać ją codziennie przez kolejne 4 dni, jak to jest napisane na opakowaniu , a później 2 razy w tygodniu; dobić do 2 tyg i zobaczyć jak działa. A później zacząć testować pozostałe .Cytat:
.Cytat:
.Roza, właśnie doczytałam, że wróciłaś z wesela .Wklejaj foty do klubu - koniecznie! .
|
|
|
|
#922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys pomaluję, ale jeszcze nie teraz Powodzenia ! A można wiedzieć o jaką pracę się starasz? ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() Wezme pod uwage tą Alterrę
|
||
|
|
|
|
#923 |
|
Zadomowienie
|
Ja to jestem wierna szamponowi alterra
w dodatku w szkole cisną, jutro siedzę w szkole od 8 do 16:30 |
|
|
|
|
#924 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak pozostale wyprobujesz daj znac ktora okazala sie najlepsza^^ |
|
|
|
|
|
#925 | |||
|
Konto usunięte
|
troche sie pouczyłam
a teraz odpoczywam pije ziloną herbatkę i jem babkę .Cytat:
rzadko jedynie ten z isany może być ale szału nie ma . Jak otworzą hebe w krk juz niedługo Cytat:
![]() nie wiem czemu na biało mi to pisało ![]() pózno kawke pijesz jak dla mnie ![]() Cytat:
Z tego co słyszałam , chyba że masz inne wiadomości na ten temat to się chętnie dowiem . 40 składników z bingo to dla mnie tragedia ![]() )Katiusia powodzenia ja też chce coś znaleźć ciekawe ile mi zejdzie
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-09-16 o 17:55 |
|||
|
|
|
|
#926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skóra pod oczami też sie poprawiła odkąd używam kremu pod oczy. A o niedoskonałości bardzo łatwo niestety, dlatego ja staram się nie tykać buźki. Ojj... Współczuję, bo praktycznie cały dzień w szkole spędzisz ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
ale najwyżej kupię przez internet ten batiste, bo poluje na niego już dłuższy czas. Ja najpóźniej kawę o 18 moge wypić, bo później to raczej ciężko z zaśnięciem Pewnego razu byłam u koleżanki i robiła mi cappuccino z kawy nierozpuszczalnej, bo ma fajną maszynę i piłam ją po 19.. straaaasznie pobudzona byłam i cięzko było zasnąć zwłaszcza, że to była mieszanka z kawą nierozpuszczalną, więc mocna ale dobra.
|
||
|
|
|
|
#927 | |||||
|
Lux Mundi
|
.Cytat:
Ano nie jest, ostatnio w promocji [5.99] upolowałam 2 opakowania .Cytat:
.Cytat:
. Czasem tak mam, że po jednym czy 2 użyciach normalnie szał ciał i uprzęży - takie włosy, a później buba .Póki co więc się jeszcze tak nie jaram .Zejdzie mi na to testowanie 2 miesiące [ na każdą maskę daję sobie 2 tyg], więc jak już będę po na pewno napiszę Cytat:
.Wizaż pisał o tym tutaj ==> https://wizaz.pl/Pielegnacja/ABC-pie...na-zwierzetach. A udowodnić można wszystko .Tutaj aktualne lista tego co i kto testuje, jakim koncernom polega etc. ==> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483. Dziewczyny współpracuję z Petą, piszą do firm [ jeśli firma nie testuje, nie zleca testów metodą outsourcingu to musi dostarczyć odpowiednie dokumenty, by być uwzględnioną na liście]. Cytat:
.Dlaczego nigdy nie użyjesz Facelle? ![]() Cały czas testuję, więc faktycznie wygląda, że jest tego dużo. Mam nadzieję, że kiedyś przejdę na minimalizm w kwestii włosowej
|
|
|
|
#928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tez tak mialam z jedną maską kiedys, na poczatku wielkie love a pozniej w koncu oddalam ją mamie ![]() batiste mają w hebe? i ja nic nie wiem jak tak ide tam jutro
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-09-16 o 18:21 |
|
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Wrr... wkurzył mnie TŻ. Było obiecane dzisiaj spotkanie, a teraz napisał, że nic z tego
ale jestem cierpliwa...
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-09-16 o 18:22 |
|
|
|
|
#930 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cindy niby tak ale z tego co widzę nadal odnosnie firm są wątpliwosci , chodzi o wpis blondbunny blogerki opisała ten produkt i zgadzam się z nią całkowicie plus ufam jej opinni. Poza tym bez obrazy dla włosowariatek ale całe kremowanie mycie włosów micelami itd to nie dla mnie ![]() alison tak chyba od wrzesnia mystery nie przejmuj się,zobaczysz jeszcze zatęskni ;] Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-09-16 o 18:28 |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

Moje włosy nie lubią szamponów bez nich. teraz mam zamiar kupić Timotei z ekstraktem z jerycha i ogórkiem 
I Tż przywiózł mi pizze
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

sos z grzybów był na obiad oczywiście pogoda beznadziejna i muszę się dziś z godzine pouczyc normalnie sama siebie musze zmusić 

. Mam klientki [ również te po chemii], które ją sobie bardzo chwalą, szczególnie w połączeniu z szamponem i suplementacją rzecz jasna
.