|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...
Hej Wiza¿ystki!
¦ledzê forum od jakiego¶ czasu, ale dopiero teraz zebra³am siê na odwagê poprosiæ o pomoc w moim, troszkê wstydliwym, problemie z ch³opakiem. Jeste¶my razem od trzech miesiêcy i od jakiego¶ czasu zauwa¿am, ¿e on nie u¿ywa papieru po skorzystaniu z toalety...To znaczy nie chodzi o te 'd³u¿sze' wizyty oczywi¶cie, ale i tak mam z tym problem, bo my¶lê o tym gdy dochodzi do ró¿nych intymnych momentów miêdzy nami. Jednak gdy mu o tym wspominam, on zupe³nie na to nie reaguje. Co robiæ? Jak go przekonaæ, ¿e powinien to robiæ? Proszê o pomoc!
|
|
#2 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 592
|
Dot.: Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...
Powiedz, ¿e masz infekcjê intymn± i podejrzewasz, ¿e to od tego, ¿e nie u¿ywa papieru po sikaniu i na razie nie mo¿ecie wspó³¿yæ, dopóki siê nie wyleczysz, a on musi zmieniæ ten "zwyczaj".
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm..mo¿e to niez³y pomys³.
Ale nie chcia³abym go ok³amywaæ, mo¿e macie pomys³ na inny sposób? Bo je¶li on ode mnie odejdzie dlatego, ¿e nie chcê z nim uprawiaæ seksu z tego powodu?
|
|
#4 |
|
Konto usuniête
|
To znaczy, ¿e nie by³ facetem dla Ciebie
Rozumiem, ¿e mo¿na nie zmuszaæ faceta, ¿eby np. goli³ pachy, ale wydaje mi siê, ¿e wycieranie interesu po sikaniu to do¶æ fundamentalna sprawa w utrzymaniu higieny i jak najbardziej masz prawo zastosowaæ taki chwyt, skoro po ludzku siê nie da.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 474
|
Cytat:
Mo¿e powiedz w ten sposób: "kochanie, chcia³abym, ¿eby¶ po sikaniu wyciera³ siê papierem toaletowym"? To takie trudne?
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 980
|
Cytat:
![]() Obawiam siê niestety, ¿e wielu mê¿czyzn ma te g³upie przyzwyczajenie, ¿e wystarczy strz±chn±æ ![]() Jak ju¿ mu wspomina³a¶ i nie zareagowa³, to nic nie mo¿esz zrobiæ, albo przyzwyczajaj siê do bycia z brudasem, albo go zostaw, przecie¿ nie bêdziesz za nim chodziæ i go podcieraæ. Mo¿esz opowiedzieæ mu, ¿e wyczyta³a¶ ciekawostkê jak Polacy dbaj± o higienê i wspomnieæ jakie to dla Ciebie obrzydliwe. Nie s±dzê jednak ¿eby to cokolwiek da³o, w koñcu ju¿ ola³ Twoje aluzje. http://niewiarygodne.pl/gid,14447496...jticaid=61154b masz artyku³, poczytaj mu, dodaj od siebie, ¿e Ciebie brzydzi te¿ np nie podcieranie siê. Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2013-09-18 o 19:14 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 458
|
Te¿ jestem za tym, ¿eby¶ powiedzia³a mu wprost. Popro¶, ¿eby to robi³ i ju¿. A je¶li z tak b³ahego powodu mia³by odej¶æ...to nawet lepiej dla Ciebie.
|
|
#8 | ||
|
sissy that walk
Wiadomo¶ci: 10 668
|
Cytat:
Chyba masz bardzo niskie poczucie w³asnej warto¶ci, skoro my¶lisz o czym¶ takim. Albo masz wyj±tkowego buraka za faceta, skoro zerwa³by z Tob± z powodu braku seksu przy infekcji.Jak dla mnie do normalnego cz³owieka mówi siê raz, a on s³yszy i zaczyna wprowadzaæ pewne kwestie w ¿ycie. Je¶li on olewa Twoje pro¶by i szkoda mu papieru ¿eby wytrzeæ ku¶kê to nie wiem, czy by³by sk³onny do jakichkolwiek kompromisów dla Ciebie.
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 146
|
Mój ch³opak te¿ nie u¿ywa, ale jak z nim by³am kilka razy w toalecie to sama mu wyciera³am, chocia¿ siê 'k³óci³', ¿e nie trzeba...
Nie wiem za bardzo jak, ale musisz mu to do¶æ jasno zakomunikowaæ. |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 127
|
Mo¿e spróbuj jeszcze raz o tym wspomnieæ, nieco dosadniej? Powiedz wprost, ¿e to bardzo niehigieniczne nie wycieraæ siê po skorzystaniu z toalety, przecie¿ po tym ma siê mokre majtki. Zapytaj, czy nie sprawia mu to dyskomfortu :P
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 797
|
Cytat:
eeeee sama mu wyciera³as???? ludzie czy Wy naprawde macie za facetów 4letnie dzieci? dla mnie to niepojete, nie wyobrazam sobie sytuacji gdyby np facet do mnie podszedl i wytar³ mi krocze bo mi sie zapomnialo -_-
|
|
|
#12 | |
|
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
Odp: Dot.: Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...
Cytat:
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
¿yjê tyle na ¶wiecie, a nawet nie pomy¶la³em (i nie s³ysza³em) ¿e warto u¿ywaæ papieru po sikaniu ze wzglêdu higienicznych
![]() ![]() to takie smutne. |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 980
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 372
|
Cytat:
Super facet, gratulacje - prawdziwy ch³opiêcy macho A po "powa¿niejszym" wyj¶ciu do toalety te¿ mu pomagasz z wycieraniem i czyszczeniem nocniczka?
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Okej, to chyba dobry pomys³. Jak tylko siê spotkamy, to poka¿ê mu ten artyku³ i zapytam co o nim s±dzi. Nie o to chodzi, ¿e rzuci mnie bo nie chcê uprawiaæ seksu, tylko ¿e z tego konkretnego powodu. Bo je¶li nie bêdzie chcia³ tego zmieniæ? Czy to rzeczywi¶cie bardzo ¼le wp³ynie na moje zdrowie? Mo¿e nie bêdzie tak ¼le? Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Nie mam dziewczyny, ale jakbym mia³ to bym siê nie dziwi³, ¿e ma z tym problem i w sumie nawet nie maj±c dziewczyny postaram siê ten problem wyeliminowaæ.
Po prostu w ¿yciu mi nie przysz³o do g³owy rozkminiaæ takie problemy, mimo, ¿e o higienê dbam (mycie siê codziennie, mycie zêbów po ka¿dym posi³ku bla bla bla...) Ka¿dego co¶ obrzydza. Ciebie akurat to (jak i pewnie sporo kobiet i wcale siê nie dziwie) my¶lê, ¿e najpro¶ciej bêdzie mu powiedzieæ wprost lub zaakcentowaæ podsy³aj±c jaki¶ link
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 809
|
Cytat:
ja chrzaniê serio jeste¶cie w stanie siê tak poni¿aæ, ¿eby tylko mieæ mêskie pory przy ty³ku?
|
|
|
#20 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 134
|
Wow, by³ ca³y temat o wycieraniu/niewycieraniu : O
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=524705 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
nie no, dla mnie wycieranie facetowi penisa po sikaniu jest jak±¶ abstrakcj± i ¿adna teoria o matkowaniu tutaj nie pomo¿e.
jestem w szoku
|
|
#23 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie no, a¿ tak radykalnych kroków nie bêdê podejmowaæ. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
nie podejmuj, bo to jest bardzo chory krok. pogadaj po prostu, a jak oleje, to go zostaw.
|
|
#25 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Nie pozwoli³abym sobie w³o¿yæ do pochwy nieumytego penisa. Koniec kropka. Niewa¿ne, czy u¿y³ papieru. Ma równie¿ umyæ sprzêt. Tego da siê nauczyæ.
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 247
|
Cytat:
|
|
|
#27 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 430
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 268
|
Nie wiem czy wiecie ale przy pisuarach nie ma papieru
(pewnie by by³ gdyby wiêcej ni¿ 10% facetów go potrzebowa³o).I jeszcze nigdy nie widzia³em aby który¶ z moich znajomych wyciera³, je¶li wasz facet wyciera to chyba tylko przy was dla ¶wiêtego spokoju. Nie wiem czy wiecie ale cewka u mê¿czyzn jest d³uuuuga i mo¿na wycieraæ i wycieraæ a i tak ostatecznie co¶ skapnie. A co gdyby facet kaza³ wam myæ krocze po ka¿dej wizycie w toalecie? |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 988
|
matko, czytam i czytam i zachodzê w g³owê sk±d wy na boga wiecie czy wasi faceci wycieraj± czy nie
![]() no serio, 10 lat z facetem jestem, mieszkamy razem 1,5 roku i nawet mi do g³owy nie przysz³o siê takimi rzeczami interesowaæ a co wa¿niejsze - siê takim sytuacjom okazji nie mia³am przygl±daæ tzn. mówiê o zwyczajnym korzystaniu z toalety bo w wiadomych sytuacjach to oboje idziemy do toalety ale to ju¿ inna sprawa
|
|
|
#30 |
|
Hrodebert
Wiadomo¶ci: 4 441
|
Zbarania³em przy tym w±tku
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

Rozumiem, ¿e mo¿na nie zmuszaæ faceta, ¿eby np. goli³ pachy, ale wydaje mi siê, ¿e wycieranie interesu po sikaniu to do¶æ fundamentalna sprawa w utrzymaniu higieny i jak najbardziej masz prawo zastosowaæ taki chwyt, skoro po ludzku siê nie da.

Chyba masz bardzo niskie poczucie w³asnej warto¶ci, skoro my¶lisz o czym¶ takim. Albo masz wyj±tkowego buraka za faceta, skoro zerwa³by z Tob± z powodu braku seksu przy infekcji.

(pewnie by by³ gdyby wiêcej ni¿ 10% facetów go potrzebowa³o).