|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
| Pokaż wyniki sondy: Których perfum najczęściej używasz? | |||
| Armani (Giorgio, Emporio) |
|
26 | 4,87% |
| Azzaro |
|
0 | 0% |
| Chanel |
|
36 | 6,74% |
| DKNY |
|
7 | 1,31% |
| Elizabeth Arden |
|
7 | 1,31% |
| Carolina Herrera |
|
1 | 0,19% |
| D&G |
|
11 | 2,06% |
| Gucci |
|
21 | 3,93% |
| Cerrutti |
|
1 | 0,19% |
| Hugo |
|
7 | 1,31% |
| Lancome |
|
9 | 1,69% |
| Lacoste |
|
7 | 1,31% |
| Kenzo |
|
18 | 3,37% |
| Paco Rabanne |
|
1 | 0,19% |
| Versace |
|
6 | 1,12% |
| Valentino |
|
1 | 0,19% |
| Cacharel |
|
21 | 3,93% |
| Ck |
|
25 | 4,68% |
| Dior |
|
71 | 13,30% |
| Guerlain |
|
28 | 5,24% |
| Givenchy |
|
18 | 3,37% |
| Burberry |
|
9 | 1,69% |
| Lolita Lempicka |
|
23 | 4,31% |
| Thierry Mugler |
|
37 | 6,93% |
| YSL |
|
19 | 3,56% |
| inne |
|
124 | 23,22% |
| Głosujący: 534. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze ulubione zapachy
Cytat:
Mam zapachy "różne,różniste" i dlatego wybrałam w sondzie opcje "inne" Po poł roku prawie od tego posta,stwierdzam z zaskoczeniem, ze zupelnie niechcacy pozostaje ostatnio "pod urokiem" Chopard: Madness,Casmir,Mira Bai,Infiniment...
Edytowane przez Selene Czas edycji: 2006-10-31 o 13:51 Powód: spostrzeżenie:-) |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm.... dzis tak sobie wlasnie myslalam o markach, ktorych najczesciej uzywam. I nadal wychodzi, ze lubie najbardziej Lancome, np. napadlo mnie cos na Poeme, choc jest chyba zbyt slodki na teraz...
Generalnie mam jakis swoj ulubiony zapach u kazdego producenta, np. Dior - Dolce vita, Armani - Emporio, D&G LB, Lancome - chyba jednak O oui... itd. Szczerze nie znosze perfum Gucciego. Toleruje ledwo Gucci II, natomiast sympatia darze Envy me. Nie lubie Versace, Valentino i Davidoffa, choc i u nich cos by sie znalazlo, co "ujdzie".
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasza ulubiona marka perfum
Jak tak sobie podliczyłam, to najwięcej strzałów w 10 miała firma Lancome. Podobają mi się: Miracle, Miracle Intense, Tresor, Poeme, Hypnose i Attraction.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli bym miała bardzo uogólniać, stawiam na Choparda, czyli Mira Bai, Wish, Pure Wish
![]() Jednak przy wyborze zapachu absolutnie nie kieruję się marką i wybieram to co akurat mi się podoba
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Jednej marki ulubionej nie mam, ale gdybym miała wybrać taką, z której podoba mi się najwięcej zapachów to zdecydowanie Chopard.
![]() Natomiast nieznoszę, choć wąchałam i wąchałam i bardzo chciałam coś miłego dla nosa wyszukać, Lancome. |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Comme des Garcons bez zajakniecia. Potem Etro i L'Artisan. Lubie jakis 90% zapachow z tych firm. No i Shiseido.
Nat
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Serge Lutens - moj number one.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie zakochałam się w Bossie
jest boss-ki...Ale zdarzało mi się używać też innych marek, choć nie lubię dużych zmian.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sposob wybrac jednej marki. Lubie bardzo Muglera, Diora, Moschino (nie ma na liscie
). Zaznaczylam Inne.
|
|
|
|
|
#70 |
|
BAN stały
|
Na dzień dzisiejszy byłby to YSL
(miłość do Opium robi swoje...), a poza tym to po trochu z każdego |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
ja najwięcej mam z Hermesa bopbardzo lubię Hermesa- oba ogródki i EdM, EdM elixir a potem to już każda z 'innej parafii'
.
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
A ja nie zdradzę, jaka jest moja ulubiona marka, niech to pozostanie tajemnicą
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4271201]A ja nie zdradzę, jaka jest moja ulubiona marka, niech to pozostanie tajemnicą
[/quote]uuuu powiało tajemnicą.....
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, ze w sondzie nie ma wyszczegolnionej marki Estee Lauder. Wspaniale perfumy i nie tylko
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Calvin Klein nadal ma u mnie silną reprezentację: One, Euphorię, E. Blossom, Eternity Rose Blush; przez moment było równiez Contradiction, ale to jednak nie mój typ ![]() Do ulubionych muszę dodać Jesusa del Pozo - mam 3 jego zapachy Co do perfum francuskich - po roku nurzania się w perfumiarskim nałogu patrzę na nie przychylniejszym wzrokiem Szczególnie na zapachy Yvesa Saint Laurenta - lubię Opium i jego letnie edycje, lubię Paris i jego edycje, lubię In Love Again... Reszta marek szczególnie się nie wyróżnia na półce, może jeszcze Sonia Rykiel (mam Belle i Woman Not For Men)
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Najwięcej mam zapachów Chanel (No5 parfum, edp.,edt., No19, Cristalle, Allure, Allure Sensuelle), YSL (Opium edp. i letnie edycje, NU, ILA) z Diora tylko Diorissimo, Hermesa tylko 24F., Estee Lauder, której nie ma w sondażu, (Youth Dew, Knowing, Spellbound, Beautiful), Guerlain (Shalimar) Lancome (Tresor). Z wyliczeń wychodzi,ze moją ulubioną marką jest Chanel, YSL i EL.
Kijanko
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Najliczniejszą gromadkę posiadam T.Muglera- mam Aliena, Innocenta, Le Lysa, miniaturkę La Rose. Lubię Cologne i poluję na pozostałe mini ogródki do kolekcji
. Poza tym mam parki zapachów marek, które bardzo cenię: Hermesa(Eau des Merveilles i 24 Faubourg), Guerlaina(Mahora, Shalimar) i Cartiera(Le Baiser du Dragon i Panthere .
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
ja wrecz kocham zapachy CK. absolutnie wszystkie [chociaz nie wszystkimi moglabym pachniec
], lubie tez Cacharela i NR. nie lubie zapachow Lancome [za ciezkie i jakos do mnie nie pasuja...]
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4271201]A ja nie zdradzę, jaka jest moja ulubiona marka, niech to pozostanie tajemnicą
[/quote]Ale smieszne, nigdy nie zgadne
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście oczywiste ... prawda ????
Jean Charles Brosseau uwielbiam prawie wszystkie zapachy. Prawie bo Jasmin lilac odpada
|
|
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Zaglosowalam na podstawie ilosci buteleczek i obecnie procentowo najwiecej w mojej kolekcji perfum Guerlaina: Samsara Edt i EdP, Shalimar EdP i EdT, Shalimar Light, Mahora
Cenie takze inne marki, m.in. L'Artisana, CdG,T. Muglera, Diora, YSL i Hermesa. Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2007-10-06 o 16:29 |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mugler ...
![]() Lubie tez diora, gucciego, chanel...ale jednak mugler. Mozna powiedzieć że powód jest tu jednen....błękitny!!!!!!!
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Piers do przodu
|
I ja zaznaczyłam inne bo nie mam takiego zapachu czy marki totalnie ponad innymi.
Kocham miłością namiętną i niezmienną uzależnioną jedynie od pory roku: Poison Dior, Safari Ralph Lauren, Alien Thierry Mugler, Paris - Roses de Bois YSL (mam nadzieję, że trafię jeszcze na jakąś flaszeczkę tej limitowanki), Victorian Posy Penhaligons .... Poza tym uwielbiam eksperymentować
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie moim nr 1 jest Issey Miyake - wracam do niego co jakiś czas, przerywany np. Innocentem, Amor Amor, Light Blue albo często nowościami, które jednak nie zawsze są trafione ( np DKNY Red Delicious ) ale Issey to taki 100% pewnik
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio bardzo polubiłam perfumy Davidoffa
skusiłam się na Cool Water Game oraz Echo Woman, natomiast tacie kupiłam na dzień ojca Silver Shadow
|
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
moja ukochana marka jest armani przktycznie z kazdej lini ale ze jestem fecetem moj glos nie za bardzo sie tutaj liczy (chyba) jesli chodzi o damskie to moim zdaniem najladniejsze sa cacharel, dkny i oczywiscie thierry mugler
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ulubiona marka
ja ostatnio Mexx Ice Touch
cudny jest
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

. Wybierając perfumy nie kieruję się marką.

). Zaznaczylam Inne.
(miłość do Opium robi swoje...), a poza tym to po trochu z każdego
.

. Ale jak się kobita
cudny jest