Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-23, 21:48   #1441
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ide dziewuszki na basen na pol godzinki, bede pozniej
To podsyłaj mi na dży dży
Jak się pływało?
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 22:00   #1442
majeczka1224
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
przed chwilą dzwoniła do mnie Amorcio-jest już po!!!
Cała i zdrowa a narkozy to mówi,że w ogóle jakby nie miała;-)
Dziekuje dziewczyny za wiadomosc, alez sie ciesze ze Amorcio juz jest PO cala i zdrowa Ciekawe jak tam nasza Sandy sie czuje?

Star90 dziekuje za linka odpuscilam sobie na razie tak mocne kwasy, boje sie, ze zrobie sobie krzywke, ale zamowilam tonik i maseczke na twarz z kwasem glikonowy, mam nadzieje ze bede zadowolona.
Stary 2013-09-23, 22:05   #1443
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Oliwka Przyjezdzaj do Szczecina to poznasz osobiście Micha i resztę obwiesiów z BT
Sama cię przedstawię ale musimy najpierw na drinka pójść
Teraz jadą w piątek na ksw wszyscy,standardowo bez nas także my wszystkie oglądamy przed tv i idziemy na balety później )
Z miła checia ale bym chyba czerwona jak burak byla no chyba ze po paru drinkach to wtedy inaczej ale fajne masz towarzystwo

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 22:06   #1444
weteranka16
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Wspolczuje naprawde.
Kurcze to rzeczywiscie twoj uklad pokarmowy nie toleruje pewnych skladnikow i odbija to sie na cerze. A jakbys zrobila sobie taka diete bez nabialu i maki pszennej tak z miesiac zeby zobaczyc czy jest poprawa??
A badalas sie w kierunku celiaki? Helicobacter? Pasozyty?
Hormony ?

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Bardzo duze ?

Robiłam wszystkie te badania oprócz hormonów.Nie mogę sobie pozwolić na robienie wolnego w różnych dniach cyklu,a tylko wtedy są wiarygodne. Oczywiście wszystkie badania robiłam z własnej inicjatywy,żaden( z wielu lekarzy)nawet nie zasugerował żadnych testów-wypisują tylko recepty,albo proponują zabiegi,na których nieżle zarabiają.

Moim zdaniem też będą bardzo duże(masz sporo własnej piersi+320ml,no i do tego jesteś drobniutka).Ja mam prawie tylko implant i mi się wydają, do mojej budowy dosyć spore.ALE ja jestem z tych,które wolą mniejsze piersi.Poza tym "małe","duże" to pojęcie względne,Ty lubisz większe,więc pewnie będą w sam raz.
*nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki
weteranka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 22:10   #1445
Yattamanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Już zmalały,wiesz,że te pierwsze ostrzyknięcia szybko się wchłaniają
Teraz zrobię 1 ml i najwyżej przed świętami zrobię o,5ml i potem jak Ty co pół roku

Nie boicie się dziewczyny, że takie ostrzykiwanie negatywnie wpłynie na wasze zdrowie, albo w późniejszym wieku buzia nabieże dziwnych rysów? tyle się tego ogląda..

Cytat:
Bede lezala cala dobe takze dam rade o ile przezyje ha
Nie no tak to CI nie wolno gadać

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość
Ja mojego nie pytalam, bo na razie jezdze bez, bo bola, ale mowil mi ze kiedys ratowal cycki po wypadku, gdyz implanty wypadly i ze pewnie tak by sie nie wydarzylo, gdyby dziewczyna miala zapiete pasy wlasnie. To bylo 6 m-cy po operacji

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ale że jak ??

Cytat:
Ide dziewuszki na basen na pol godzinki, bede pozniej

o tej porze?

Cytat:
Napisane przez magd102 Pokaż wiadomość
A myślałaś o hormonach? Ja również już myślałam o Izoteku ale na szczęscie poszłam do ginekologa i dostałam hormony - ale specjalne pod trądzik,nazywały się OC 35 [można je stosować tylko jeśli ma sie tradzik bo ma zadanie go leczyć! ] - po 3 miesiącach zaczął mi schodzić trądzik a tak że pryszczy w ogóle nie miałam to gdzieś po 6-7 miesiącach.Później schodziłam na słabsze hormony tak,ze teraz nie musze juz żadnych stosować i cere mam normalna - raz na jakis czas coś mi wyskoczy
Przy Izoteku jak pamietam na poczatku się pogarsza cera a potem następuje poprawa - przy hormonach na szczęście tego nie miałam
No tak.. hormony.. tez kiedyś brałam i buzia była jak pupka niemowlaka.. ale ogólnie negatywnie wpłynęły na mój organizm i powiedziałam - nigdy więcej..
więc cóż tu pozostaje

P.s to z pełnią księżyca rozwaliło mnie na łopatki
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 22:16   #1446
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
To podsyłaj mi na dży dży
Jak się pływało?
Podeslalam

A dobrze, forma nie ta co kiedys ale rekreacyjnie jest super

Weteranko wydaje mi sie ze hormony jednak powinnas zbadac skoro meczysz sie tyle lat .

Majeczko bedziesz zadowolona kwasy plus dobra pielegnacja to naprawde zgrany duet.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
Nie boicie się dziewczyny, że takie ostrzykiwanie negatywnie wpłynie na wasze zdrowie, albo w późniejszym wieku buzia nabieże dziwnych rysów? tyle się tego ogląda..

Nie no tak to CI nie wolno gadać

ale że jak ??

o tej porze?

No tak.. hormony.. tez kiedyś brałam i buzia była jak pupka niemowlaka.. ale ogólnie negatywnie wpłynęły na mój organizm i powiedziałam - nigdy więcej..
więc cóż tu pozostaje

P.s to z pełnią księżyca rozwaliło mnie na łopatki
Przed snem najlepiej mi sie plywa, zmecze sie i ide spac .

Kwas hiarulonowy jest naturalnym skadnikiem skory wlasciwej, jego wstrzykiwanie nie wplywa negatywnie na organizm, wchłania sie i nie ma po nim sladu jak sie nie uzupelnia regularnie

Stary 2013-09-23, 22:27   #1447
weteranka16
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez magd102 Pokaż wiadomość
A myślałaś o hormonach? Ja również już myślałam o Izoteku ale na szczęscie poszłam do ginekologa i dostałam hormony - ale specjalne pod trądzik,nazywały się OC 35 [można je stosować tylko jeśli ma sie tradzik bo ma zadanie go leczyć! ] - po 3 miesiącach zaczął mi schodzić trądzik a tak że pryszczy w ogóle nie miałam to gdzieś po 6-7 miesiącach.Później schodziłam na słabsze hormony tak,ze teraz nie musze juz żadnych stosować i cere mam normalna - raz na jakis czas coś mi wyskoczy
Przy Izoteku jak pamietam na poczatku się pogarsza cera a potem następuje poprawa - przy hormonach na szczęście tego nie miałam

Po drugie - pogorszenie cery i dolegliwości żołądkowe(!) mogą też wynikać z pasożytów w jelicie i proponuje oddać kał do badania - najlepiej po pełni książyca to nie żart - podczas pełni mają cykl rozrodczy i najłatwiej wtedy o wiarygodne badania - niestety czasem wychodzi tak,ze dopiero po 3 badaniu okazuje się że coś masz...

A tak w ogóle to zazdroszcze wam operacji piersi ja niestety poczekam na to kilka lat - wciąż studentka

Myślałam ale boję się brać,bo u mnie w rodzinie jest parę przypadków raka piersi i jajników,a hormony przy obciążeniu genet.nie są wskazane. Wybieram się w nast.tyg.do ginekologa,to zapytam go o te OC35,o których piszesz.Nie mam pojęcia,czy była pełnia kiedy dawałam"materiał" do badania,ale będę musiała teraz zwrócić na to uwagę.

Takie wyczekane piersi najbardziej cieszą,więc nie martw się i na Ciebie przyjdzie czas.
*nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki
weteranka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 22:27   #1448
happy_hour_24
Przyczajenie

[QUOTE=katarzynka00;429143 80]Happy Hour,czy wizażowe ogłoszenie przyczyniło się do pozyskania nowej pracownicy?

nie skarbie, prywatnie znalazlam

Kapetki wygodne majtki hmmm :P chyba nie mam takich hehe

prawdziwa kobieta
Po Co komu wygodne gacie

Cytat:
No niestety przykro mi tak to już jest. Ja mega wierze w to że bede czuła się dobrze i ta wiara pozostanie do zaśnięcia na stole. Potem się okaże ale nie bede się poddawać, duzo tu tez zależy od psychiki człowieka takze dobre nastawienie jest na pewno wazne bol przejdzie cycki zostaną

Kochane ,psycha jest najwazniejsza. Ja wam powiem ,ze jeden dzien po operacji wracalam z wroclawia 17 godzin autokarem do niemiec. Obwiazana pod cyckami zimowym szalikiem ( byl styczen ). Pani z recepcji mnie obwiazala. Wyszlam podpisujac lekarzowi papier, ze na zadanie, bo nie zgadzal sie na podroz. Jak Dzis o tym mysle, to wiem ze to bylo szalenstwo. Ale przezylam. Nie ruszylam sie z miejsca 17 godzin. Jakas pani siedzaca obok szukala ketanolu w mojej torbie i mojego paszportu na granicy ( jeszcze wtedy sprawdzali paszporty).
Mojemu mezowi zadzwonilam z autobusu ze wracam a chcial mnie odebrac dwa dni Pozniej autem.
Jestem desperatka. Pierdl...Nieta czasem na calej Linii. Ale Dalam rade. Pierwsze raz w zyciu nie korzystalam 20 godz z toalety.
Brrrr. Teraz byl tego nie powtorzyla.
Jeszcze dodam ze ciagnelam za soba torbe na kolkach.
Ale cycki i tak bylby ladne przez rok.
A potem dupa

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Haha, ja pamietam jak w jednym z odcinków Sekretów Chirurgii, słynny doktorek opowiadał ze trafiła mu sie pacjentka co po operacji następnego dnia harcowala ze swoim chloptasiem u nich w łóżku szpitalnym!!
Ta mnie przebija

Cytat:
Napisane przez sonyo Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczęta,
Do mojej operacji został jakiś miesiąc i tydzień (a dopiero były równe 2 miesiące! czas mi dość szybko leci i strasznie się z tego cieszę) i oczywiście rodzi mi się milion pytań w głowie. Niektóre nawet błahe, np. czy jest możliwość wybrania w klinice koloru stanika i pasa (czy czarny czy biały) . Rzecz w tym, że... mam same jasne ubrania i jak dostane czarny stanik i pas u J.J. to będzie kiepsko . Któraś robiła operację u J.J. i może mi podpowiedzieć, jak to wygląda?

Nie mialam wyboru. Obudzilam sie w czarnym

A tak w ogole to tylko kilka Dni nie zagladalam a juz Materialu na 3 godziny do przerobienia.
Oszalalyscie. Serio. Buziaczki pipy sliczne.

Edytowane przez happy_hour_24
Czas edycji: 2013-09-23 o 22:33
happy_hour_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 22:40   #1449
Tysiaczek83
Zakorzenienie

[QUOTE=happy_hour_24;42959 582]
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Happy Hour,czy wizażowe ogłoszenie przyczyniło się do pozyskania nowej pracownicy?

nie skarbie, prywatnie znalazlam

Kapetki wygodne majtki hmmm :P chyba nie mam takich hehe

prawdziwa kobieta
Po Co komu wygodne gacie

Ta mnie przebija

Nie mialam wyboru. Obudzilam sie w czarnym

A tak w ogole to tylko kilka Dni nie zagladalam a juz Materialu na 3 godziny do przerobienia.
Oszalalyscie. Serio. Buziaczki pipy sliczne.
A Ty piękna pipo tylko pojawiasz się i znikasz
Miłej nocki zwariowane wariatki...te mniej i bardziej zwariowane

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-09-23 o 22:49
Stary 2013-09-23, 22:59   #1450
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
kasik to o co chodzi? Moje maja rok i 3 miesiace
no bo u mnie miesnie u gory jeszcze nei puscily zastanawialam sie czy jeszcze ktos tak ma\ja to jestem bardzo trudnym przypadkiem:br zydal: ze wszystkimm

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Skinoren jest przegenialny.
a jaki procent tej masci??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 23:18   #1451
Sandy24
Raczkowanie

Witajcie! Juz po dostalam 350ml wysoki Profil okragle Mentor. Jestem troche zmeczona i czuje Ten bol Jako zakwasy do przezycia. Narkoza bomba :-D panietam, ze sie smialam jak glupia i padlam

Stary 2013-09-23, 23:22   #1452
Yattamanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandy24 Pokaż wiadomość
Witajcie! Juz po dostalam 350ml wysoki Profil okragle Mentor. Jestem troche zmeczona i czuje Ten bol Jako zakwasy do przezycia. Narkoza bomba :-D panietam, ze sie smialam jak glupia i padlam

Eeee no jaka żywotna pełna energii chyba nie jest tak źle co?
Stary 2013-09-23, 23:26   #1453
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
no bo u mnie miesnie u gory jeszcze nei puscily zastanawialam sie czy jeszcze ktos tak ma\ja to jestem bardzo trudnym przypadkiem:br zydal: ze wszystkimm
kasik ale Ty byłas inną metodą operowana, to nie wiem czy to tak da się porównać Ja tak do końca nie wiem o co chodzi z tym luzowaniem, jak dla mnie to mięśnie nie są takie jak były przed op. i chyba już nie będą Inaczej pracują, inaczej się układają, nie zawsze chcą pracować tak jak tego od nich oczekuje, powoli zaczynam to akceptować - taka uroda po operacji. A na kontrole nie jeżdżę od zdjęcia szwów. Lekarz pow. że jak coś będzie mnie niepokoić to mam dzwonić i się umówimy ale w zasadzie nie było takiej potrzeby Teraz inny przy okazji obejrzał mi cycki i zasugerował USG i tyle wiem.
Stary 2013-09-23, 23:32   #1454
Yattamanka
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz inny przy okazji obejrzał mi cycki i zasugerował USG i tyle wiem.
coś się dzieje czy tak po prostu - profilaktycznie?
Stary 2013-09-24, 07:54   #1455
Paula_32
Raczkowanie

Cytat:

Super, GRATULACJE :

Jejku dziewczynki nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę
Ale przyjdzie i na mnie czas. Star spiesz się, bo ja tydzień po tobie
Paula_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 08:06   #1456
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za gratulacje. Jest mi bardzo miło.

Cytat:
Ja w jednym miesiącu ogarnęłam brwi,usta i cycki
Szalona. No ale to podobno uzależnia
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 08:37   #1457
Elminio
Raczkowanie

Cytat:

Sandy, cieszę się razem z Tobą, gratulacje!!!!
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 08:42   #1458
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
kasik ale Ty byłas inną metodą operowana, to nie wiem czy to tak da się porównać Ja tak do końca nie wiem o co chodzi z tym luzowaniem, jak dla mnie to mięśnie nie są takie jak były przed op. i chyba już nie będą Inaczej pracują, inaczej się układają, nie zawsze chcą pracować tak jak tego od nich oczekuje, powoli zaczynam to akceptować - taka uroda po operacji. A na kontrole nie jeżdżę od zdjęcia szwów. Lekarz pow. że jak coś będzie mnie niepokoić to mam dzwonić i się umówimy ale w zasadzie nie było takiej potrzeby Teraz inny przy okazji obejrzał mi cycki i zasugerował USG i tyle wiem.
Ja tez bylam tylko na wizycie kontrolnej i jakby cos sie dzialo to miałam się zgłosić. Ale wszystko jest ok, wiec nie ma potrzeby na dodatkowe wizyty. A na ostatnim badaniu ginekologicznym lekarz zrobil mi usg profilaktycznie. Na początku nie chciałam, ale po bylam zadowolona ze w środku wszystko jest ok.
Stary 2013-09-24, 08:43   #1459
Elminio
Raczkowanie

Sezon chorobowy w pełni... rozłożyło i mnie, ale walczę...
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 08:47   #1460
ania2003
Raczkowanie

Cytat:

Gratuluję, a teraz wypoczywaj duzo....
Stary 2013-09-24, 09:05   #1461
unsafe_girl
Rozeznanie

Sandy gratulacje
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 09:33   #1462
Sandy24
Raczkowanie

Dziekuje wszystkim. Staram sie ogarnac

Stary 2013-09-24, 09:35   #1463
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Gratki!!

Paula spiesze sie! Moglabym juz dzis haha!;-)

Stary 2013-09-24, 09:43   #1464
majeczka1224
Raczkowanie

Sandy Gratulacje!!!!Dbaj o siebie
Stary 2013-09-24, 10:02   #1465
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Unsafe dziekuje za odwiedzinki pokazalam sie ale zaraz kasuje zdjecie widzialam wiele z Was to i siebie pokazalam na chwilke
a ja nie widziałam

Witam się z rana. jestem ostro zaspana, piję kawę bo nie ogarniam

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Star ja to po operacji chciałam tylko spaaaać, nie w głowie mi były smsy
Napisałam tylko do trzech osób, że już po, kolega zaraz zadzwonił, ale nie pamiętam co mu bredziłam
Nie mówiąc już o tym, że nie miałam siły telefonu podnieść z łóżka
Ja po wybudzeniu nie czułam narkozy, byłam tylko obolała jakby mnie ktoś skopał ale poza tym mogłam rozmawiać, pisać itd. Ogólnie po operacji przez ok 2 tyg. byłam bardzo osłabiona, szybko się męczyłam ale myśle, że zniosłam to calkiem nieźle jakby nie było - bylo warto i każda tu się ze mną zgodzi

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:

Super, gratulacje, będą piękne i kawał cyca będzie

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Kasikk miło Cię widzieć

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 10:06   #1466
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:

Na pewno będą piękne
Ja z narkozą miałam tak samo,aż czasem się zastanawiam co ja im tam gadałam,bo i oni śmiali się w głos

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za gratulacje. Jest mi bardzo miło.

Szalona. No ale to podobno uzależnia
Jak cholera
W przyszłym tygodniu jadę na kolejne ostrzyknięcie usteczek
Niedługo dzwonię się umówić do mojej Pani Doktor
Stary 2013-09-24, 10:22   #1467
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ja tez mam nadzieje ze przejde lekko okres pooperacyjny!!

Dziewczyny od pary tygodni snia mi sie pajaki.. Dzisiaj to samo jeden wielki przed moja glowa, narobilam krzyku w nocy tz musial mnie obudzic, pozniej spac nie moglam. Masakra. Zastsnawiam sie czemu tak jest?? Od jakiegos miesiaca snily mi sie juz z 5 razy. Raz jeden raz klilka, no mozna zwariowac

Stary 2013-09-24, 10:27   #1468
Sandy24
Raczkowanie

Cytat:
Na pewno będą piękne
Ja z narkozą miałam tak samo,aż czasem się zastanawiam co ja im tam gadałam,bo i oni śmiali się w głos

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Jak cholera
W przyszłym tygodniu jadę na kolejne ostrzyknięcie usteczek
Niedługo dzwonię się umówić do mojej Pani Doktor
Dziekuje, dziekuje!
Przed sama op Doktor mnie pomierzyl jeszcze Raz. Implant okrągły mentor 11,9 cm x 4,9, 350ml cc

Ponoć po op krzyknelam DAJCIE LUSTRO ;-D a jak dali to tak bardzo optymistycznie zawolalam : ALE DUŻE ! Fajne ! :-D
Nie pamietam tego :-D
Czuje sie lekko zmęczona i słaba, ale wstaje sama. Wszystko robię sama

Stary 2013-09-24, 10:28   #1469
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez mam nadzieje ze przejde lekko okres pooperacyjny!!

Dziewczyny od pary tygodni snia mi sie pajaki.. Dzisiaj to samo jeden wielki przed moja glowa, narobilam krzyku w nocy tz musial mnie obudzic, pozniej spac nie moglam. Masakra. Zastsnawiam sie czemu tak jest?? Od jakiegos miesiaca snily mi sie juz z 5 razy. Raz jeden raz klilka, no mozna zwariowac
Na pieniądze
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 10:32   #1470
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Unsafe.. Ciekawe skad chyba ze z nieba spadna haha

sandy to fajnie ze jestes samodzielna, o ktorej wychodzisz ?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości