|
|
#61 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak znaleźć partnera do seksu?
Cytat:
Systematyka: Domena: eukarionty Królestwo: zwierzęta Typ: strunowce Podtyp: kręgowce Gromada ssaki Sorry, ale człowiek to też zwierze i...tak - seks jest jedną z podstawowych potrzeb - jeśli o to chodzi. Osobiście uważam, że uczucia i seks mogą istnieć bez siebie nawzajem. Oczywiście świetnie jeśli to ze sobą łączymy. Autorko, chyba najłatwiej znaleźć takich kolesi w klubach i innych imprezach tego typu. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teoretycznie przy dwóch próbach znajdzie swoją parówkę
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
Ale sex to jedno a autorka oczekuje tez zainteresowania, przytulnenia, poglaskania, czasem podtrzymania na duchu .... Takiego przyjaciela do sexu
Takich facetów w klubach interesuje raczej tylko szybki numerek bez zbędnych ceregieli .... Ale może sie nie znam ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1380399528.144607.jpg
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Raczej przyjaciel z "funkcja" sexu ;-P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
I całe szczęście ze mamy rożne no życie było by nudne gdyby wszyscy tak samo myśleli i sie zachowywali
ps. może jednak Ona potrzebuje związku a o tym nie wie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#73 |
|
.
|
e, partner ma jeszcze dodatkowe funkcje ;0
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie boisz się, ze w takim się w końcu zakochasz, będziesz chciała czegoś więcej, a on nadal tylko seksu? Tym bardziej, że Ty chcesz czułości, a od czułości do zakochania krótka droga.Faceci zazwyczaj jeśli chcą kobiety do seksu to tylko do spełnienia swoich fizycznych zachcianek, czułość jest dla nich ideologią. Uważaj żeby nie rozminąć się w potrzebach.
|
|
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Nie polecam Ci wibratorów. Raz skorzystałam i żałuję.
A partnerów do seksu możesz poszukać wszędzie. Dziś nie ma z tym problemu, chyba, że wyglądasz koszmarnie. |
|
|
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Autorka jest zdesperowana, czułości potrzebuje - no to chyba szuka jej nie tak jak powinna, bo przygodny seks nie idzie w parze na dłuższą metę z czułością tym bardziej, że faceci zupełnie inaczej postrzegają seksualność niż kobiety. On liczy na doznania, ona przez seks buduje więź. Ona do seksu potrzebuje intelektu, kultury osobistej, a facetom wystarczy laska która ma... (no każdy wie co) i nie straszy wyglądem. Już naprawdę niech sobie kupi wibrator, jakieś inne zabawki + pluszowego misia do przytulania (to nie jest złośliwość). Zaoszczędzi na psychice i chorób wenerycznych z tej czułości nie nałapie. Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2013-09-29 o 01:43 |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Znaleźć byle kogo do byle jakiego seksu jest banalnie łatwo, niezależnie od płci i wyglądu zewnętrznego. Alkohol działa cuda
Tylko jakość tego wszystkiego jest żenująca, a takie typowe ekstra laski nie mają żadnych umiejętności, nie miały potrzeby się uczyć - takich facetów tym bardziej omijać szerokim łukiem. Natomiast na poziomie... fiuuu fiuuu... masakra. Jest ciężko. Zakładam, że facetów "na poziomie" jest jeszcze mniej niż kobiet. Szukasz singla, zadeklarowanego i po minimum 2 związkach, z którym lubisz rozmawiać. Jak Cię polubi i rozmowy z Tobą, to 80% sukcesu, ale jest drobny problem, w przypadku kobiet minimalny czas od pierwszego "hej" do wylądowania w łóżku to 5 miesięcy. Obecną kobietę podrywałem ~2 lata. Niemniej warto, seks na poziomie z osobą, którą lubisz, jest nieporównywalny z bylejakim byle czym z byle kim Może w przypadku facetów na poziomie da się ten czas skrócić, nie podrywam facetów, więc nie mam pojęcia. Tak na szybko to tylko przyjaciół możesz spróbować, ale gdybyś kogoś takiego w okolicy miała, to by tego tematu nie było raczej.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
Znowu nie kumam. Co w tym dziwnego, że kobieta potrzebuje seksu, ale takiego dobrego i nie z jakimś półgłówkiem czy brzydalem? Nawet jeśli chodzi jej tylko o seks, to chyba te warunki są dość naturalne?
![]() I ona sama napisała, że potrzebuje też związku, ale zdaje sobie sprawę, że szukanie go to proces długotrwały i chce tymczasem to odłożyć, ale wolałaby z samego seksu już dłużej nie rezygnować, bo zaczyna ją nosić. Tak więc nie ma sensu tłumaczyć jej, że potrzebuje tak naprawdę związku, bo ona to już wie. Oczywiście może iść do klubu i upatrzyć jakiegoś w miarę, który nie będzie zajęty (ja mam wrażenie że wszyscy fajni, normalni są już pozajmowani... ). Sprawdzić, czy umie się odezwać. Może nawet jakiegoś się uda znaleźć.Ale szczerze? To MOOOOŻEEEE. Ze świecą takich szukać. I też niby to proste rozwiązanie, ale jaka jest gwarancja, że ktoś przypadkowy spełni nasze oczekiwania, albo chociaż spróbuje? Może lepiej "wytrzymać" i jak już będzie chwila to lecieć poznawać z zamiarem związania się, bo tak jak ktoś tu ujął prawdopodobnie "jakość tego przypadkowego seksu bez zobowiązań będzie niska". Od takiego byle jakiego można jeszcze jakiegoś obrzydzenia nałapać, do facetów, do seksu, do siebie. Chyba lepiej na razie odpuścić. |
|
|
|
|
#80 | |
|
Buc
|
Cytat:
czemu?
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
Otóż to. Nie wyobrażam sobie spędzać życia z latawicą. Żeby było jasne - nie umoralniam, nie zakazuję etc. Po prostu stwierdzam, że kobieta wskakująca przypadkowym osobom do łóżka, tudzież zmieniająca kochanków, jak rękawiczki, nie jest przeze mnie brana pod uwagę, jako potencjalna partnerka życiowa.
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Co to tego partnera do sexu to mogę polecić Badoo. Znajomy opowiadał mi niedawno i pokazywał ^^. Tzn to była osoba, która nigdy nie miała problemów ze znalezieniem nawet bez neta. Ale tutaj jest jeszcze spore ułatwienie.
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno są tego typu portale, poszukaj- może badoo? Albo zamieść dyskretne ogłoszenie. Ps. jakby co to nie szukam tego typu przygód ale obserwuję co się dzieje, więc myślę, że w ten sposób znajdziesz kogoś kto ma takie same oczekiwania
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
aczkolwiek warto trzymać się tematu,który ma jasny przekaz.to taka luźna dygresja
|
|
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
W Wielkiej Brytanii (i w Europie oraz USA) operuje portal adultfriendfinder. Jest to portal wlasnie stworzony po to by odpowiadac na potrzeby osob takich jak ty. Mysle ze powinien miec polski odpowiednik. Uwazam tez ze mozna tam znalezc ludzi na poziomie ktorzy po prostu tak jak Ty nie maja czasu na zwiazek.
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I w drugą stronę działa to tak samo. Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2013-09-30 o 21:50 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

Nikt z transparentem nie chodzi