|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 69
Cytat:
to na pewno nie przez kąpiel ![]() Edit: no i udanej imprezy oczywiście
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2013-09-28 o 12:02 |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeeeeeeee?
![]() Co robicie?! ![]() Naj, gdzieś d..ę wystawiała? Zdrowiej Ale ja to leń jestem
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
w pracy a potem na koncercie TZta a wy tu w miedzyczasie watek skonczylyscie nieladnie
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkanie wysprzątałam
![]() zaraz idę pod prysznic bo o 14 będzie TŻ (mam wolną chatę ) zaproponował że pojedziemy w miejsce gdzie zaczęliśmy ze sobą być |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Naj życzę zdrowia. Krew to zły objaw więc lepiej zrób badanie moczu i skonsultuj się z lekarzem. No i udanej imprezy. Ja mam w☠☠☠☠a. Okazało się, ze nie mogę w wawie zgloscic reklamacji butów tylko muszę jechać do ryłko w kielcach bo tam kupiłam. I tylko problem polega na tym, ze pewnie w listopadzie najszybciej będę mogła. Zatem nie mam w czym chodzić jesienią Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku i z tej okazji przychodzę do Was z pysznymi drożdżówkami z czekoladą, są jeszcze ciepłe
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zeżarłam ciasto francuskie zapieczone z budyniem, węgierkami, brzoskwiniami i malinami ![]() Alex, bez sensu to... :/
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Simply
Naj, ja bym tego nie bagatelizowała, zrób sobie badanie moczu. Jak ja kiedyś miałam zapalenie pęcherza (jedno z wielu ) i wydawało mi się, że już mi przechodzi, to nagle wieczorem zaczęłam się źle czuć, całą noc wymiotowałam (dosłownie całą noc) i rano nie miałam już nawet siły iść do przychodni... a okazało się, że dorobiłam się ostrego odmiedniczkowego zapalenia nerek ![]() Aleks straszna lipa z tymi butami... ale z drugiej strony pretekst do kupna nowych
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
też kiedyś miałam krew w moczu, ale to olałam, a ostatnio powiedziałam ginowi, że mam częste zapalenia dróg moczowych (praktycznie non stop z małymi przerwami), to olał temat. niby to nie do końca jego "rejon", ale chyba powinien się zainteresować i przepisać chociaż skierowanie na badanie moczu
|
|
|
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w razie co kciukam Cytat:
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
oki
no wiesz, niektórzy to pracować muszą ![]() jakiś wirus czy coś w tym stylu się do mnie przyplątał bo czuje się jakby mi ktoś kiszki i żołądek wykręcał po praniu i mnie ciągnie do rozmów z wielkim uchem w zeszłym tygodniu jedna koleżanka to miałam, w czwartek druga a dziś widać moja kolej
|
|
#72 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym się mocno zdenerwowałaCytat:
widzę dziś dzień pieczenia ja dziś upiekłam sernik królewski Cytat:
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2013-09-28 o 19:58 |
|||
|
|
|
#73 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na winko idę na 21-ą do Kuzynki, bo mnie zaprosiła ![]() Cytat:
Ale nie umiem zrobić Zawsze mi takie "rzadkie" wychodziły i przestałam robić
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2013-09-28 o 20:04 |
||
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z jakiego sera robisz? ja mam sprawdzony przepis na pysznego sernika http://www.wielkiezarcie.com/recipe57261.html ser najlepiej kupować taki cięty z dużych kawałków, na wagę ile chcesz
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli zdecyduję sie zrobić znowu to teraz chcę kupić ten twaróg taki ciężki właśnie w wiekszych kawałkach ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]() AAAAAAAAAAAAallllllllllll eeeeeeeeeeee popilam wczoraj i potańczyłam :tanczy: I kaca nie mam ![]() ![]() I kolano nie bolało Dobre znieczulenie ![]() ![]() ![]() Zbieram się, bo moja Mama umówiła się z koleżankami w CH u mnie w mieście i przyjeżdża z Siostrą, której mam dotrzymać towarzystwa w rajdzie po sklepach, gdy Mama będzie na spotkaniu ![]() Iiiiiiiii, uwaga - idę tam na nogach ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Meeeeeeeed, wszystkiego najlepszego! Znalezienia wymarzonej pracy, łatwych i przyjemnych przygotowań do ślubu, spełnienia marzeń i wszystkiego czego sobie tylko życzysz!
|
|
#77 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to co najmniej dziwne... ja bym to skonsultowała z rzecznikiem praw konsumentów, bo jakoś niemożliwe mi się to wydaje. to co - jak kupiłam buty będąc na wczasach nad morzem, a na co dzień mieszkam w Bieszczadach, to nie mogę reklamować ich w Ustrzykach, tylko mam popylać do Sopotu? no way ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Medelinko kochana, życzę Ci szybkiej i bezbolesnej organizacji ślubiku tysiąclecia, żebyś szybko znalazła pracę marzeń i żebyśmy się częściej spotykały, bo tęsknię bardzo
|
||||||||
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
impreza udana, cieszę się, bo nie zostały mi nadwyżki jedzenia, a zwykle po takich imprezkach zostaje mi go mnóstwo. Jedyne co, to nie spodziewałam się, że tyyyle alkoholu pójdzie, serio. Dobrze, że od mamy dostaliśmy no i tyle jedzenie wyszło pyszne, ja się jak zwykle wygłupiłam tekstem, że pójdę się pouczyć jazdy na snowboardzie z jakimś przystojnym instruktorem, który chwyci mnie w pasie i od razu nauka pójdzie lepiej - oczywiście teściowa myślała, że to prawda więc musiałam tłumaczyć, że to taki żarcik dostałam fajowskie prezenty, a moja nowa sukienka (bo nie wiem, czy Wam mówiłam, ale kupiłam sobie sukienkę na urodziny o taką: http://ebutik.pl/product-pol-132217-...ml#mainwrapper - muszę nieskromnie przyznać, że wyglądam w niej LEPIEJ niż modelka ) zrobiła furorę bo wyglądam w niej naprawdę fajnie, niby zwyklak, a tak ładnie opina mi ciało, wyglądam super a prezenty to: kaska, zestaw przystawkowy z deską serów, kubki (kocham kubki i kwiaaaty, i czekolaaaadki Naprawdę udane prezenty dostałam w tym roku Ale przynudziłam
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
meeeeeeeeeeedwszystkiego najlepszego z okazji Twoich ostatnich urodzin jako panna ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- naj cieszie sie, ze impreza udana sukienka bardzo mi sie podoba i musi byc idealna do Twojej figury ![]() wczoraj spac poszlam o 21 i spalam do 9 widac mocno zmeczona jestem ![]() dostalam list ze szpitala i moja operacja odbedzie sie 10 pazdziernika wiec prosze trzymac kciuki zeby wszystko bylo ok jeszcze sie przypomne blizej terminu
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#81 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ten wychodzi właśnie ciężki ![]() ale TŻ powiedział, że będę świetną żonką, więc co tam opadnięcie ![]() Cytat:
mi z kolei Urosept pomaga jak umarłemu kadzidło - zero zmiany, kiedyś złapało mnie ostatniego dnia wyjazdu z TŻ i strasznie się męczyłam w pociągu, po Furaginie już po 2 dawkach jest mi lepiejpiłam też sok żurawinowy, żeby nieco się "zakwasić", ale to też jako dodatek, a nie podstawowy sposób leczenia Cytat:
wyobraziłam sobie minę teściowej Sukienka bardzo ładna Med wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia, przyjemnego organizowania ślubu i wszystkiego, czego tylko dusza zapragnie
![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2013-09-29 o 10:45 |
|||
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Med Skarbie! Wszystkiego najlepszego! Aby ten rok był pełen sukcesów i niesamowitego szczęścia. Żebyś miała wspaniały ślub i szalone wesele! Sto lat! Najka cieszę się że imprezka udana ![]() Simply kciukam za operację! Magda mam nadzieję, że główka nie boli, a jedynie stopy ![]() My wczoraj byliśmy na szopingu i oczywiście nie kupiłam tego co chciałam Potem na Farmer's Market po organiczne jedzonko, następnie na tajskim lunchu, a potem mój Tż wsiąkł bo kupił sobie nową grę na PS3, a ja miałam chwilę na domowe SPA ![]() A kupiłam tylko taką spódnicę: http://www.riverisland.com/women/ski...r-skirt-642198 |
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
med wszystkiego najlepszego a ja sie przeziebilam na razie lecze sie polopirynka ale musze isc do pracy na szczescie tylko na 4 godziny jak jutro sie bede tez zle czula to ide do lekarza po L4
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() med, wszytskiego co najlepsze! pracy, która pozwoli Ci na samorealizację, ślubu jak z bajki i spełnienia wszystkim planów i marzeń! sto lat!!!! ![]() wczoraj spałam do 13tej jeszcze nigdy tak długo nie spałam, ale chyba odespałam cały miniony tydzień od półtora tygodnia siedziałam na stroną internetową, przez co pracowałam praktycznie po 15godzin dziennie- w biurze od 7:30 do 20:00 a potem w domu do 1-2 w nocy, ale opłacało się nadgodziny wybiorę w kasie, a mam nadzieje, że ktoś w końcu pomyśli o tym, że należy mi się premia, bo wszystko zrobiłam sama, bez niczyjej pomocy, nie zawalając moich standardowych obowiązków teraz muszę ją tylko dopieścić..czemu weekend nie trwa wiecznie? ![]() Simply, będę trzymać kciuki ![]() Arra, mam nadzieję, żę szybko poczujesz się lepiej ![]() Naj, cieszę się, że impreza się udała i wszystkie prezenty są udane
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Med wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń pięknego ślubu
Hejka
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Med - wszystkiego najlepszego! Zdrowia, miłości, wspaniałego ślubu i super pracy
![]()
|
#87 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
premia musi być w takim razieCytat:
med, sto lat |
||
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe że przewiałam sobie nerki albo to korzonki ale te mdłości
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Med znalezienia super pracy, pięknego ślubu i spełnienia wszystkich marzeń.
Sto lat! Naj super, ze impreza udana. I tak, jesteś świetna panią domu ![]() Simply trzymam kciuki za operację ![]() Magda fajnie, ze się wybawiłaś. Ja właśnie robię pankejki na śniadanie bo niedawno wstaliśmy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#90 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziś i jutro teoretycznie wolne mam ale dziś się obudziłam głodna jak wilk i wygląda na to że zupełnie mi już przeszło ![]() Cytat:
i Cytat:
Cytat:
![]() Med wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszystkich marzeń! ![]() zapowiada się leniwa niedziela tylko szkoda że słońca nie ma
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-09-29 o 12:22 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

to na pewno nie przez kąpiel

) i wydawało mi się, że już mi przechodzi, to nagle wieczorem zaczęłam się źle czuć, całą noc wymiotowałam (dosłownie całą noc) i rano nie miałam już nawet siły iść do przychodni... a okazało się, że dorobiłam się ostrego odmiedniczkowego zapalenia nerek 
w zeszłym tygodniu jedna koleżanka to miałam, w czwartek druga a dziś widać moja kolej 

Też bym się mocno zdenerwowała
Zawsze mi takie "rzadkie" wychodziły i przestałam robić 

i spalam do 9 

na razie lecze sie polopirynka ale musze isc do pracy na szczescie tylko na 4 godziny jak jutro sie bede tez zle czula to ide do lekarza po L4