|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak znaleźć partnera do seksu?
Cytat:
![]() Cytat:
jesli spotka takiego siurniętego królika to będzie miała pecha.nie każdy facet na poziomie sprawdza przeszłośc seksualną partnerki wariografem
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-09-30 o 22:11 |
||
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Shira Yuki - no wiesz wariografem to nie. Co nie znaczy, że mozna kłamać w tych sprawach jeśli partner pyta o to (a pyta w 99% nie czarujmy się). Oczywiście można kłamać i zataić kilka/kilkanaście/dziesiąt przygodnych seksów, ale jak to świadczy o tej osobie??? Dla mnie nie do pomyślenia.
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
związki są pełne tajemnic,a tu na wizażu dowiedziałam się,że nie trzeba mowic parterowi wielu rzeczy. nie spowiadamy się z przeszłości,finansów,czy zakazujemy dostępu do komputera,czy telefonu,dlaczego wiec ,nie zataić ilości partnerów? w końcu to nasza strefa intymnego komfortu a może autorka spotka faceta ,którego nie interesuje przeszłość?
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-09-30 o 22:27 |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uważam, ze trzeba starać się tak zyć aby nie wstydzić się swoich wyczynów w przyszłości.
|
|
|
|
|
#95 | |
|
.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#96 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chcę wierzyć, że jesteś jeszcze bardzo młoda i niedoświadczona, skoro wyciągasz wnioski na temat czyjegoś "poziomu" po liczbie partnerów. |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może przyszłemu partnerowi nie spodoba się, że jest za mało doświadczona. I co, tak wszystko analizować jeszcze przed poznaniem ewentualnego partnera? I ewentualne pretensje, które może do mnie mieć? Bez jaj. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Każdy facet z takim podejściem jest do odstrzału. Bez namysłu. Same najgorsze typki nie nadające się do związków mają takie podejście, znam osobiście wielu.
Ja autorce nie wróżę sukcesu, bo dla dobrej relacji FF trzeba się starać bardziej niż w związku, a byle jakie jest... no, byle jakie. |
|
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Odnisołam się do postu Shira Yuki. Skoro mozna zataić/nie powiedzieć partnerowi to niby dlaczego? Powodem jest najczęściej wstyd. Jeśli ktoś przypuszcza, że bedzie się czegoś wstydził lub dziwnie się z tym czuł nie powinien tego robić.
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Gdyby facet spytał mnie się z iloma spałam potraktowałabym go jak gówniarza, w ogóle nie odpowiedziała i przemyślała, czy w ogóle jest sens się z nim spotykać. Sama kiedyś pytałam jak byłam znacznie młodsza i jeszcze mnie to grzało, potem nikt tego nie robi, bo i po co.
|
|
|
|
|
#102 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#103 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo potem są sytuacje przykre, jak ta dotycząca pewnej znanej mi pary. Ot chłopak dowiedział się, że jest numerem XX (dwucyfrowym) i poczuł się podle, bo nie dość, że to poczciwe chłopisko, to jeszcze dowiedział się przypadkiem i od obcej osoby, że chodzi z dziewczyną, którą połowa bywalców lokalnych dyskotek miała okazję "skosztować". Cytat:
Cytat:
Są ludzie sypiający z innymi tylko dla fizycznej przyjemności, ale są i tacy, którzy odrzucają seks bez głębszego uczucia. Jedni i drudzy mają pełne prawo do swoich przekonań. Jedni i drudzy mogą swych "oponentów" oceniać, czy to jako "cnotki-niewydymki" czy też jako "puszczalskich". Dla mnie miarą poziomu mężczyzny jest między innymi to, że potrafi on spodnie nosić a nie tylko ściągać, zaś kobiety rozwiązłe seksualnie nie interesują mnie, jako partnerki życiowe. Edytowane przez Siurniety Krolik Czas edycji: 2013-10-01 o 00:41 |
|||
|
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciałabym być oceniana przez pryzmat moich partnerów łóżkowych. nie wyobrażam sobie mowić o ilości i jakości związków. moje doświadczenie mówi,że osoba,która pyta o takie szczegóły z poprzednich związków jest chorobliwie zazdrosna ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
i to się nazywa facet z klasą
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-10-01 o 08:19 |
||
|
|
|
|
#105 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Różne rzeczy wpływają na postrzeganie nas przez innych. Kryminalna przeszłość, kontakty z narkotykami, rozwiązłość seksualna. Każdy szuka czegoś innego, każdy na inne rzeczy zwraca uwagę. Dla wielu mężczyzn jednakże kobieta zbyt często zmieniająca partnerów jest skreślona. Nawet z bardzo prostego powodu - są dość małe szanse, że będzie wierna i nie znudzi się obecnym facetem. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
.
|
Lol. Bo to wcale nie moze byc tak, ze to ona sie nudzila facetom? Albo zwyczajnie okazywalo sie w trakcie, ze do siebie nie pasuja i bez sensu bylo ciagnac cos, co i tak by nie mialo przyszlosci? W zyciu nic nigdy nie jest czarno-biale. To, ze ktos ma na koncie niezobowiazujace przygody nie znaczy, ze jest niewieny w zwiazku. Powiedzialabym wrecz, ze zabawne jest to, ze tacy, ktorzy od mlodosci sa w jednym zwiazku zdradzaja, bo sie nie wyszumieli/chcieliby miec porownanie/znudzili sie. Jak ktos doswiadczyl takich ukladow FF to nie potrzebuje wrazen bedac w zwiazku, bo tak, przychodzi taki moment, kiedy czlowiek chce sie ustabilizowac.
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
loser. |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak mi by chłopak zataił ilość partnerek i dowiedziałabym sie przypadkiem jaka była faktyczna ilość to czułabym się oszukana zwyczajnie i zastanowiłabym sie czy z czymś jeszcze mnie nie oszukał, a pan byłby do odstrzału.Nienawidzę kłamstwa. Druga sprawa - jeśli facet mialby duzo partnerek a ja zdecydowalabym sie byc z nim to zwyczajnie wolałabym by zrobił badania nim poszłabym z nim do łóżka . Można się wyszaleć nie mając na koncie zaliczonej drużyny piłkarskiej. No i zawsze słysze tekst by nie oceniac ludzi przez pryzmat partnerów seksualnych od osób które się puszczały [obu płci] ![]() Skoro osoby które się nie wyszalały najczęsciej zdradzają to proponuje rozwiązłym paniom znależć takich samych panów - udany i wierny związek gwarantowany i nie trzeba nic ukrywać A ja jestem ateistką i uważam podobnie System wartości nie zawsze idzie w parze z religią ![]() Autorka ma szanse na znalezienie faceta na poziomie,tylko mniejsze zwyczajnie ![]() Nie zmienicie postrzegania społeczeństwa...
Edytowane przez magd102 Czas edycji: 2013-10-01 o 13:20 |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
to ty nie pytasz wszystkich o badania? pewnym to chyba tylko można być z prawiczkiem, a ilu prawiczków w wieku >25? rozumiesz, że zarazić możesz się nawet od faceta, który spał tylko z jedną osobą, tak? postępujesz nieracjonalnie.
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Postąpiłabym nie racjonalnie nie prosząc o badania przy większej ilosci partnerek. Mam swój limit do ilu nie pytam - jaki nie twoj interes. Ale rozumiem twoje oburzenie - kazda dziewczyna ktora sie "puszcza" nie lubi byc tak nazywana i tworzy sie piana na ustach jak ktos tak was nazywa ![]() Mam kilka takich koleżanek i niestety zadna nie byla wierna,ale wierze ze gdzies tam w swiecie jest typ dziewczyn puszczalskich z dobrymi wartosciami
|
|
|
#111 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Uważam, że jeśli wymagać badań, to od wszystkich, bez względu na dotychczasowe doświadczenia. Zadziwia mnie to odgórne robienie z ludzi z małym doświadczeniem ludzi rozsądnych, a z uznających seks bez zobowiązań półgłówków
|
|
|
|
#112 |
|
.
|
Ja zauwazylam tendencje wsrod znajomych- kto ma stosunki pozazwiazkowe ZAWSZE pamieta o gumie. Nawet jak dziewcza bierze tabsy.
|
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to ja mam kompletnie inne spostrzeżenia. Gros kumpli kompletnie olewa gumki i albo jadą na tabsach babeczek, albo "uważają". Do tego seks pod wpływem alko i narko. Jak dla mnie to jakiś dramat jest (toż właśnie zmieniam znajomych na "normalnych") Ja byłam pewna że ilość partnerek faceta mi nie przeszkadza dopóki nie nie okazało się że dla jednego pana byłam bodajże 130 na liczniku... To jednak było dla mnie zbyt dużo, plus doszły inne dla mnie niefajne rzeczy i wysiadłam z radością
Edytowane przez Lemmy is God Czas edycji: 2013-10-01 o 13:58 |
|
|
|
|
|
#114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to smutne ,że trzeba się tłumaczyć z błędów i wracac do wrażliwych chwil Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-10-01 o 18:08 |
||
|
|
|
|
#115 | |
|
Buc
|
Cytat:
o własnie.
|
|
|
#116 |
|
.
|
Widocznie mam bardziej uswiadomionych kumpli
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Raczej bardziej odpowiedzialnych masz
Niektórzy z "moich" to na wieśćo ciąży by się z kraju ulotniła. A cześć jest kiele 40-stki...Banda idiotów, ale panienki też nie lepsze bo się na to godzą. |
|
|
|
|
#118 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
No i jeszcze są ludzie, którzy nie chcą być stabilizatorem po okresie szaleństw, tylko szukają partnerki/partnera, który całe dotychczasowe życie dobrze się prowadził. Cytat:
?? Kolega czytać ze zrozumieniem nie potrafi. A dla jasności jestem ateistą. Cytat:
Cytat:
Można zaklinać rzeczywistość, ale po co? Dla wielu (większości?) porządnych facetów dziewczę z dużym przebiegiem nie jest brane pod uwagę, jako potencjalna partnerka. |
||||
|
|
|
|
#119 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żaden,dlatego,że stare przysłowia ludowe można między bajki włożyć.luźne podejście do seksu nie wiąże się z brakiem zasad moralnych .
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-10-02 o 15:42 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

i to się nazywa facet z klasą