|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: <<<<< MagJa-Mega-Mix >>>>>
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Znajdziesz coś u mnie?
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
Chetnie oddam Ci caly sloj tego waxowego ustrojstwa i cienie wzamian za perfume X-pose. Druga opcja: zrobie Ci odlewke waxa i oddam cienie wzamian za Sun Ozon dla dzieci SPF 30 i Dove Summer Glow. Co bardziej Ci odpowiada?
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wax interesuje mnie raczej w całości, odlewek nie chcę. A Sun Ozona chyba będę wycofywać i zostawię dla siebie, chyba... |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana:
- smackers red raspberry - smackers strawberry slush - cztery pory roku - krem do rąk - dove - sztyft |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
na allegro chodzą te szlafroczki w przedziale 15-26 zl.
u ciebie najbardziej zależy mi na sztyfcie i smackersach. jak to wyceniasz? |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jeszcze jedno - czy możesz zmierzyć chociaż szerokość tego szlafroczka? Bo właśnie czytam, że on spory jest. Nie żebym ja była kruszynka ale wolałabym, żeby dużo za duży nie był.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
w plecach od od pachy do pachy ma aż 75 cm, ale zrobiłam sobie w nim fotkę (noszę XS/S), żebyś mogła zobaczyć na mnie. oprócz paska, którym się przewiązuje szlafrok, ma on w środku 2 cienkie sznureczki wszyste na stałe, którymi można się dodatkowo związać.
przemyśl to sobie, ja znikam i pojawię się dopiero wieczorkiem. |
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak jestem
ok, jestem za taką wymianką. nie obiecuję jedynie, że szlafroczek będzie złożony w idealną kosteczkę, bo składa się go fatalnie co oczywiście nie znaczy, że dostaniesz go zwiniętego w kulkę. obiecuję, że się postaram |
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
No to mamy problem... Wlasnie trafila mi sie ciut bardziej korzystna wymiana za te same kosmetyki, a nawet i wiecej, takze moze innym razem
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Inglot, AMC, cień sypki nr 33 - piękna opalizująca śliwka - użyty 4 razy
Staję w kolejce jakby cięzko było się go pozbyć
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, odezwałas się do mnie.
Jakimi tak naprawdę kosmetykami jesteś zainteresowana? Ja jestem zainteresowana: - Oriflame GG, podkład ujędrniający - Oriflame, kuleczki brązujące - cień do powiek Bell Planete - Cienie podwójne Gosh - Smakers vanilia - Rossman, spray do opalania dla dzieci.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
MagJa, i co z twoimi "badaniami"
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
Oriflame, Embrace Her EDT, 50ml - zużycie 10-15%
Witaj. Byłaś u mnie zainteresowana kilkoma rzeczami, wcześniej chyba wody nie było na Twojej liście albo ja ślepa . Niestety maseczki już nie ma ale może coś innego bym dorzuciła lub poszukała za wodę?
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4344470]Oriflame, Embrace Her EDT, 50ml - zużycie 10-15%
Witaj. Byłaś u mnie zainteresowana kilkoma rzeczami, wcześniej chyba wody nie było na Twojej liście albo ja ślepa . Niestety maseczki już nie ma ale może coś innego bym dorzuciła lub poszukała za wodę?[/quote]Embrace wtedy nie było, ale nawet wtedy bym jej nie wymieniła na Twoje rzeczy, bo w sumie do końca jeszcze nie wiem czy chcę ją wymienić, a jeśli już to na coś naprawdę niezbędnego. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

ale wolałabym, żeby dużo za duży nie był.
obiecuję, że się postaram