|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
wszystko dla dzieci
witam drogie Panie proszę już nie odpisywać myślałam że sobie pomożemy a przez to mocny tylko większe kłopoty
Edytowane przez samotna matka Czas edycji: 2013-10-26 o 06:47 |
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: wszystko dla dzieci
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tak szczerze, to mamy Ci na pw to wysyłać?
Jak chcesz pomocy, to podaj swoje dane, podaj miasto, żeby ludzie z okolicy mogli pomóc, telefon, popraw błędy w poście,bo ja na razie to nie bardzo zachęcająco to wszystko brzmi i wiele osób zapewne uzna, że to oszustwo. |
|
|
|
#4 |
|
uparta chmura
|
Mam ciuszki po synku, moge wyslac.
Poza tym wystepujac o alimenty jednoczesnie sklada sie wniosek o alimenty na czas trwania sprawy, wniosek ten jes rozpatrywany w trybie natychmiastowym.
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
wysłałam pani email z moimi danymi
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
http://forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html
na tym forum szybciej znajdziesz pomoc. Trzeba jednak uwiarygodnić swoją sytuację. Załóż wątek tam. Dużo osób znalazło tam pomoc. Tylko tutaj musisz dokładnie opisać swoją sytuację, wysłać papiery(świadczenia z opieki społecznej, papiery jakieś z sądu, wszystko zależy od tego jakie świadczenia pobierasz, do papierów tylko ona ma wgląd a na forum potwierdza jedynie Twoją sytuację) do moderatorki bj32 i odpwiedzieć na pytania zawarte w tym wątku http://forum.gazeta.pl/forum/w,615,1...rzeczytaj.html ale odpowiadasz na wątku założonym przez siebie. http://www.bip.gminapopow.pl/index.p...d=71&x=108&y=8 http://www.pkt.pl/gminny-o%C5%9Brode...j/1980419/5-1/ Edytowane przez Zenobia_87 Czas edycji: 2013-10-19 o 15:44 |
|
|
|
#7 |
|
damn good coffee
|
Niech ktoś najpierw zweryfikuje dane tej pani, i jej rzeczywistą sytuację materialną
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.polityka.pl/spoleczenstwo...kna-zycia.read
Ciekawy reportaż. Nie chcę go odnosić do tej sytuacji, po prostu ten post mi o nim przypomniał. Ja uważam autorko, że najprościej będzie się zgłosić do fundacji pomagającej samotnym matkom. W niektórych miastach mają wręcz nadmiar ubranek czy zabawek. Z jedzeniem trochę gorzej, ale wtedy jest np. Cartitas. Poza tym polom społeczna w Polsce istnieje, słabo strasznie z nią, ale da się coś "wyciągnąć". Pobierasz wszystkie świadczenia, które Ci przysługują? Z powodu zmiany sytuacji życiowej być może będzie Ci przysługiwała zapomoga. |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ubrania po synku na 116/122 cm.Wyślij mi adres na PW,w poniedziałek wyślę paczkę.
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Autorko widzę, że założyłaś konto na pomocnych emamach. Jeśli potwierdzisz swoją sytuację na tamtym forum wyślę artykuły szkolne, jakąś żywność z dłuższym terminem ważności zależy czego potrzebujesz.
Tylko czemu piszesz tutaj że jesteś z Więcek w śląskim a na tatmtym forum podajesz, że jesteś z Działoszyna? |
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam ale niestety ostatnio jest tyle oszustów w sieci, że niestety trzeba się jakoś zweryfikować bo taki proszący post to i ja mogę napisać, a potem na datkach zarobić. Na grupach na FB już sie tyle naczytałam że niestety po tym poście niewiele mogę pomóc. Natomiast tak jak wyżej koleżanka pisała sa organizacje za taką pomoc odpowiedzialne i prosze tam próbować.
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
to jest 6kilometrów od działoszyna tak jest łatwiej nie którym osobna odnaleść powiedz co chcesz wiedzieć o o nas to ci napisze
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
nic nie musisz pisać. jak potwierdzisz sytuację na pomocnych emamach chętne pomogę.
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więcki należą do gminy Popów, moja przyjaciółka mieszka w Więckach. Można sprawdzić tę Panią dzwoniąc do Urzędu i MOPsu na pewno wszystkiego się dowiecie.
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2013-10-23 o 07:46 |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
nie wydaje mi się żeby mops udzielał informacji osobom trzecim o swoich podopiecznych, z jakiej pomocy korzystają.
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli jest ta pani zgłoszona jako potrzebująca to podajac imię i nazwisko tej potrzebującej z pewnością powiedzą czego tej Pani potrzeba. Bo znają jej sytuację materialna
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Zamykam na życzenie Autorki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.