|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Boję się swojego chłopaka
|
|
|
|
|
#62 |
|
serum z nanopletami
|
Se możecie zaklepywać do woli, aż będziecie oklepane na gnijącego trupa, gdyż Bananka kocha mnie, mam dowody na piśmie, schowane w grubym wątku :P
Heheszki, frajerzyny :P ![]() ![]() EDIT: i w ogóle to mój 69 pościk, więc wiecie rozumiecie, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazujo, iż miłość nasza będzie wielka, tak wielka, jak popie....enie szanownego autora wątku. O!
Edytowane przez _ent_ Czas edycji: 2013-10-20 o 20:48 |
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
A rano Banana wyjrzy przez okno a tam cała kolejka zalotników, ale my trzy dumnie stoimy na przedzie dzierżąc transparent "WIZAZ.PL"
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Banana byłaby Spritem a my pragnieniem hahaha 'D |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
Tekst niby-Autorki..eee...grafomania i gniot
![]() Za to teksty Bananalamy..wymiatają Jesteś boska, a jam Twojom wiernom fankom jest!
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to koleś zafascynował się pewnym odłamem rapu i robi z siebie trochę pajaca
Nie bałabym się go, tylko trochę bym się wstydziła za jego twórczość ![]() http://www.youtube.com/watch?v=tn9jS_IUD7s Eripe! On zjadł dzieci na wigilię
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
O matko i dwie córki
Autor tekstu próbuje byc kontrowersyjny, tak? no cóz, nie wyszlo... Ja bym sie takiego faceta nie bala, nic a nic- przecie to smieszne, nie straszne. Poczytaj sobie pare tekstów Marduka jesli to Cie tak przeraza. ![]() Ale ja sie moze nie znam, wszak rapu nie trawie. ![]() Wole cos w tym rodzaju (muzyka piekna, tekst niesamowity, z przekazem, swietne wykonanie noooo i ta solówka) : http://www.youtube.com/watch?v=B-c6GphpAeY polecam wszystkim.
Tutaj spiewam- wchodzisz/sluchasz na wlasna odpowiedzialnosc!!! https://www.youtube.com/watch?v=JRRbz9R7hhA Journey through the ice and snow To heed the hunter's call, To slay my enemies as the runes foretold. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.