|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PLOTKI dla Pazuromaniaczek
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
villemcia
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
a tak nawizazujac do tego odgarniania brudu lopata - zawsze mozna zrobic sobie pazurki nieopilowane z bokow kompletnie i takimi lopatami przerzucac brud
![]() ![]()
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Albo prosić o odgarnięcie sąsiada z łopatą, bo gdzie my do tego! Niedajporze jeszcze sie nam pazury połamią
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie łopaty stoja przy wejsciu i jak goscie przychodza to sobie sami odgarniają. no jeszcze tego brakowało zebym ja odgarniała
|
|
|
|
|
#66 |
|
Ordnung muss sein!
|
[quote=annfas;4333871]Ja czsaem padam jakie ludzie głupoty portafią wymyślec na temat paznokci. Bo to strasznie niszczy płytke. Zdjęłam swoje, pokazałam i co??? zniszczyłam??? ani troche, ale pewnie ja tak tylko sobie robie a innym to spiłowyje cała płytke aż do żywego mięsa.
A krew mnie zalewa jak ktoś mówi "Ty to pewnie nic w dpomu nie robisz!" Tak, leże do góry brzuchem, mama tak samo, bo też nosi paznokcie. Wszyscy w domu głodują bo nie ma kou zrobić obiadu bo tata wraca wieczorem. Dom zarasta brudem, wogóle już cieżko do niego wejść, trzeba z łopatą żeby brud przerzucic, a i tak już za bardzo nie ma gdzie go przewalać. Ubrań też nie pierzemy, bo nie da rady. Aha i o demakijażu też nie ma mowy, bo jeszcze sobie oczy wydłubiemy. Tata nam robi demakijaż i myje nam twarz!!!!!!!!! TO TAK JAK U MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co tez kiedys uslyszalam ze jako ze jestem osoba poruszajaca sie o kulach to moge pozwolic sobie na tipsy bo i tak w domu mic nie robie...
NIE MA JAK STEREOTYPY!!! |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Bo my poprostu leniwe jesteśmy i dlatego nosimy tipsy
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj widzę że plotkowy wątek się pojawił dla pazuromaniaczek... witam, witam
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
leniwe i do tego strasznie próżne.
|
|
|
|
|
#71 |
|
Ordnung muss sein!
|
nic nie robia tylko tak ptrza na te pazurki i mysla:ale ja mam ZA***ISTE pazurki...
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja
Frau opisałaś dokładnie mnie podglądasz czy co ?
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Frau ma taką niewidzialną kulę
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#75 | ||
|
Zadomowienie
|
Artykuł
....eee naćpała się ta baba czy co?? sama bym czegoś takiego nie wymyśliła ![]() ojj trzeba pogratulować jej wyobraźni... ojj trzeba ![]() Najlepsze HITY: *"Powinnaś wiedzieć, że decydując się na tipsy, decydujesz się na utratę na pewien czas swoich naturalnych paznokci". *"Natura tipsa: tipsy z natury są sztuczne." *"masz bąbelki między tipsem, a płytką" *"Aby je nałożyć, manicurzystka spiłowuje paznokieć, następnie NAKLEJA akrylową płytkę" *"żeby zdjąć akrylowy tips, potrzebujesz (..) alkoholu czy spirytusu" *tipsy żelowe nakłada się SMARUJĄC..." kurczę robię tipsy od 2lat, a o tym jeszcze nie wiedziałam.CHyba muszę skontaktować się z tą Panią, żeby mnie trochę podszkoliła.. bo ja zielona jestem... jak ten grzyb co mam po tipsach ![]() Cholerka nie wiedziałam, że przed nałożeniem tipsa muszę niemal... oderwać swojego paznokcia... bo po co mi? ![]() Tipsy z natury sztuczne.... kurde! a ja przez cały czas myślałam, że naturalne bąbelki..?? takie jak w wannie? po płynie do kąpieli?? Potrzebuję alkoholu... no proszę... tzn. że jak mi się wódka na ręce wyleje to tipsy mi się rozpuszczą? ![]() NAKLEJA... SMARUJĄC noo enoo, enoo... słownictwo jak przystało na profesjonalistę!!!! GRATULUJĘ!!! ![]() Cytat:
![]() mi tata nawet make-up nakłada... a facet pomaga tampony wciskać, bo przecież bym sobie uszkodziła co nie co.... aa ze sprzątaniem?? pfff... rodzice musieli wziąć kredyt, żeby móc zatrudnić Panią gosposię... A WSZYSTKO PRZEZ TE MOJE NIESZCZĘSNE TIPSY!!!! Cytat:
![]() chyba maniciurzystka musiała mieć kompetencje Pani od artykułu ![]() a może sama szkoliła się na jego podstawie? ![]() albo to jedna i ta sama osoba? ![]() ktoo wie...
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
m0niSk4 - tak to już jest z tymi "profesjonalistkami", nie znasz się po prostu
![]() A jak tam u Was pogoda? U mnie w końcu 1 w miarę suchy i ciepły dzień od dłuższego czasu ![]() Dziewczyny, czy pyłek to coś podobnego do brokatu? Bo ja ciemna jestem, a pyłków jeszcze nie miałam ;/
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2007-05-13 o 17:56 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pogoda? do dupy. duszno i bez słońca. a pyłek hmm.. to drobinki taaakie... jakbyś cień do powiek pokruszyła ![]() nie umiem profesjonalistycznie wytłumaczyć, o!;D chyba wezmę się za pisanie artykułu
|
|
|
#78 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
no ja używam pyłku do barwienia akrylu lub żelu, natomiast nie zdobię nim pazurków, bo jest mi za drobny
a brokatem mogę to i to
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio tez w pracy stoja dwie niemki, patrza tak na moje pazurki i komentuja jak z tym mozna pracowac hihi. A miałam na prawde krotkie pazurki. Szkoda, ze juz wyjechały, ciekawe co by powiedziały teraz na moje szpice
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
nooo co, cała prawda
![]() hyhy ![]() Twoje pazurki ![]() Cytat:
![]() brokat to raczej jak chcę mocniejszy akcent
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
No i wszystko już jasne dla mnie z tym pyłem
![]() ![]() PS : Cholercia w niedziele idę na Komunię Chrześniaka i przydało by się jakieś pazury zrobić, a ja kompletnie nie mam czasu i prócz żelu żądnych materiałów ;( Katastrofa z takimi obskubańcami! Ehhh... A do tego wymyśliłam sobie sukienkę i marynarkę, a tu dzień w dzień leje! I co to za maj? Co u Was Dziewczynki?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2007-05-17 o 11:15 |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Haaa! Wątek spadł w czeluścia
Nikomu się nei chce plotkować ![]() Ja juz po komunii, piekna pogoda była (i dziś również) Pełne słońce, aż za gorąco. Pozdarwiam i pazurkowej weny życzę.
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
eh wene to ja mam
tylko gorzej z klientkami ![]() a jak juz sie napatoczy jakas to tylko zwykle do malowania albo french ![]() i jak tu czlowiek ma sie artystycznie realizowac |
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
hehem to mow ze zrobisz frencha, zagadaj i zrob co ci sie tylko podoba
hehe![]() przeciez ci nie kaze sciagac jak jej sie spodoba
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Guga chętnie oddałabym się w Twe przepastne łapeczki, ale z braku możliwości musisz się zadowalać malowaniem
![]() Karolka i z zaszkoczenia je! przeciez nie można potem tego zdjąć, bo tyle ozdób na marne
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
a wiecie co ja wam powiem....
ze zanim zostałam stylistka to odziwo jak szlam do jakiejs stylistki, to jak myslicie co wybierałam- french, ewentualnie wzorek lakierami... zostałam stylistka- i włączył mi sie zespół sroki jak najwiecej i żeby mocno błyszczało ![]() co to kursy i bycie stylistka robi z człowieka
|
|
|
#88 |
|
La Moderatoiure
|
Ja jak pójdę do stylistki to napewno nie zażyczę sobie frencza......marzą mi się kwiatuchy akrylowe
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest to samo...
Cały czas french, french, french... Ale zawsze jak już french im sie znudzi to wtedy mam pole do popisu
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
no za to ja odkat robie sobie pazurki to chyba raz mialam french na rekach
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

MASAKRA!!!Muszę się przejść i oblookać ten salon z tą cudooowną stylistką!

stylizacja pazurków to moja pasja