Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-07, 12:48   #3451
monita01
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Rozumiem Lolitka. Ja jednak nie mam zadnych skurczy po, a gumek nie lubie, wiec chyba sie nie skusze
Stary 2013-11-07, 12:51   #3452
Fame
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Racja jestem jedna z 3 mamuś na tym wątku spodziewających się bliźniaków
to super! gratulacje!
mnie się ostatnio śniło, że jak szykowałam sobie ubranka dziecięce to podwójne były

a w którym tygodniu można stwierdzic bliźniaczą ciążę?
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:53   #3453
gosius91
Zakorzenienie

My tu gadu, gadu - ale czas sie zbierac Ide na jakas herbatke z cytrynka. Moze cos słodkiego znajde w szafce

Miłego popołudnia. Ja juz do wieczora pewnie nie zajrze. Bo o 18 lekarz, a od 17 połozna..

Prosze duzo nie produkowac i nie miec zbereźnych mysli

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:53   #3454
lolitka888
Rozeznanie

Znalazłam:

"Maleństwo jest doskonale chronione przez mięśnie macicy, pęcherz płodowy i płyn owodniowy. W szyjce macicy jest czop śluzowy, który chroni przed infekcjami. Dziecko jest więc w pełni bezpieczne. Podczas stosunku może odczuwać przyjemne kołysanie, spowodowane delikatnymi skurczami podczas orgazmu. "

Co do spermy to jeszcze znalazłam to:
"Męskie nasienie zawiera prostaglandyny, które przyspieszają „dojrzewanie” i rozwieranie szyjki macicy. Ale przy prawidłowo rozwijającej się ciąży, na takie ilości prostaglandyny, jakie są w spermie, szyjka staje się wrażliwa dopiero po 38 tygodniu ciąży." także wedle uznania z tą prezerwatywa

No i podczas seksu krew lepiej krąży w organizmie,także do Maluszka też lepiej dociera

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-11-07 o 12:55
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:55   #3455
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
to super! gratulacje!
mnie się ostatnio śniło, że jak szykowałam sobie ubranka dziecięce to podwójne były

a w którym tygodniu można stwierdzic bliźniaczą ciążę?
Dziękuję bardzo
U mnie pani doktor potwierdziła ciąże bliźniaczą około 7 tygodnia

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:58   #3456
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Znalazłam:

"Maleństwo jest doskonale chronione przez mięśnie macicy, pęcherz płodowy i płyn owodniowy. W szyjce macicy jest czop śluzowy, który chroni przed infekcjami. Dziecko jest więc w pełni bezpieczne. Podczas stosunku może odczuwać przyjemne kołysanie, spowodowane delikatnymi skurczami podczas orgazmu. "

No i podczas seksu krew lepiej krąży w organizmie,także do Maluszka też lepiej dociera
to teraz rozumiem stwierdzenie "pokołyszmy małego"
Cytat:
Dziękuję bardzo
U mnie pani doktor potwierdziła ciąże bliźniaczą około 7 tygodnia
tak wczesnie?
moja kolezanka dowiedziała się chyba w 3 miesiacu dopiero, dlaczego?
Stary 2013-11-07, 13:02   #3457
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
tak wczesnie?
moja kolezanka dowiedziała się chyba w 3 miesiacu dopiero, dlaczego?
Ciężko mi powiedzieć dlaczego, ja poszłam na wizytę w 7 tygodniu aby potwierdzić ciążę i pani doktor od razu mi pokazała dwie fasolki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 13:05   #3458
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Fame witaj i zapraszamy do nas

Haha, przyszłam do pracy, odpalam kompa..a tu takie ciekawe tematy poruszacie

A po drodze do pracy popstrykałam się z mężem. Bo mnie wkurza, że czepia się mnie o stertę brudnego prania, a sam ostatnio jakoś g.... robi
mój też mi ostatnio zwraca uwagę bo ja nie mam ochoty w ogóle sprzątać Jak nigdy mi docina. Tylko, ze ja to zlewam bo to taki nielad a nie brud. Zabawki tak czy siak mamy caly dzien porozwalane po mieszkaniu bo mały się bawi.. Sprzątanie ich co godzina mija się z celem.
Za to dziś powycierałam kurze, ogarnęłam łazienkę wow ale wyczyn hahaha

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Koszula TŻ Ostatni raz miałam jego koszulę w noc poślubną! Ojj, dziewczyny gorszycie W sumie odkad jestem w ciazy nie kochalismy sie...
my też tzn, w zasadzie odkąd wiemy że jestem w ciąży. W cześniej to z taką częstotliwością,że hohoho. Jak już pisałam moje libido jest równe zeru jak nie poniżej a więc u mnie nic z tego.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

produkujecie jak szalone, nie macie co robić??? Ledwo mnie godzinę nie było przy kompie a tu już 4 strony w takim tempie to do niedzieli będzie nowy wątek :p
Stary 2013-11-07, 13:07   #3459
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

pikaso - pięknie się czyta o Twoich motylkach! jestem zauroczona !

monita, martuszka. lolitka
- nie muszą być z gumką, wystarczy że nie skończy w środku i tyle
a nawet jesli to i tak to ze cos spowoduje to prawdopodobienstwo znikome, choc dla tak wyczulonych kobiet jakimi sa przyszle matki unika sie wszelkiego prawdopodobienstwa nawet znikomego i jest to w pelni uzasadnione ja pod koniec ciazy mezowi dam poszalec
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 13:13   #3460
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
pikaso - pięknie się czyta o Twoich motylkach! jestem zauroczona !

monita, martuszka. lolitka
- nie muszą być z gumką, wystarczy że nie skończy w środku i tyle
a nawet jesli to i tak to ze cos spowoduje to prawdopodobienstwo znikome, choc dla tak wyczulonych kobiet jakimi sa przyszle matki unika sie wszelkiego prawdopodobienstwa nawet znikomego i jest to w pelni uzasadnione ja pod koniec ciazy mezowi dam poszalec
podobno przyspiesza to poród, nie wiem nie próbowałam ale zniecierpliwione mamy próbują potem każdego sposobu hehe
Stary 2013-11-07, 13:19   #3461
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
mój też mi ostatnio zwraca uwagę bo ja nie mam ochoty w ogóle sprzątać Jak nigdy mi docina. Tylko, ze ja to zlewam bo to taki nielad a nie brud. Zabawki tak czy siak mamy caly dzien porozwalane po mieszkaniu bo mały się bawi.. Sprzątanie ich co godzina mija się z celem.
Za to dziś powycierałam kurze, ogarnęłam łazienkę wow ale wyczyn hahaha

my też tzn, w zasadzie odkąd wiemy że jestem w ciąży. W cześniej to z taką częstotliwością,że hohoho. Jak już pisałam moje libido jest równe zeru jak nie poniżej a więc u mnie nic z tego.
No właśnie zazwyczaj też na to zlewam, ale dziś mnie jakoś to podku*wiło Bo mówię mu, że czepia się o jakieś zasr*ne pranie, a ostatnio ja ciągle robię zakupy, gotuję obiad, odkurzam, myję podłogi i co, i tego nie zauważa? A on ostatnio nie robi nic.. Na co on, że on pracuje Na co ja, że aha..a ja właśnie idę do pracy teraz sobie poleżeć na kanapie..a potem wrócę do domu i też będę sobie leżeć
Kurde.. wracam z pracy i zajmuję się Milą, sprzątam, gotuję mu obiad. Na co on, że tym obiadem łaski nie robię No to du*pa, dzisiaj obiadu nie robię! No...wygadałam się

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
podobno przyspiesza to poród, nie wiem nie próbowałam ale zniecierpliwione mamy próbują potem każdego sposobu hehe
Ja Emilkę przenosiłam aż tydzień..nie spieszyło jej się na świat Więc jak byłam u gina to on kazał właśnie "pokołysać małą" No więc wróciliśmy do domu..(to były akurat walentynki), i zabraliśmy się za kołysanie Tego samego dnia wieczorem wylądowałam w szpitalu ze skurczami
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 13:21   #3462
lolitka888
Rozeznanie

ale mam ochote na ptasie mleczko z wedla

Ide sobie barszczyk odgrzać
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 13:26   #3463
Fame
Zakorzenienie

weszłam na tą stronę co niektóre z was mają z informacją który tydzien i jak wygląda dziudzius..

Mój wygląda jak krewetka
Stary 2013-11-07, 13:27   #3464
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:
Racja jestem jedna z 3 mamuś na tym wątku spodziewających się bliźniaków

Mamuśki tyle skrobiemy, że niedługo będzie trzeba myśleć o nowym tytule dla kolejnego wątku
No własnie, własnie! Ja już mam pomysł na tytuł :
Kto tam w moim brzuszku fika? Czy to chłopczyk czy dziewczynka? Mamusie maj-czerwiec 2014

To będzie chyba czas gdy się zaczną sypać płcie, więc taki wymyśliłam
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 13:27   #3465
monita01
Zakorzenienie

No ale te skurcze sperma moze wywolac dopiero po 38 tygodniu ciazy, wiec teraz nie ma co sie tym martwic
Stary 2013-11-07, 13:27   #3466
kasiab91
Zakorzenienie

A mi się spac chce I chyba wstawię te pranie i się położę na pół godzinki
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 13:35   #3467
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie zazwyczaj też na to zlewam, ale dziś mnie jakoś to podku*wiło Bo mówię mu, że czepia się o jakieś zasr*ne pranie, a ostatnio ja ciągle robię zakupy, gotuję obiad, odkurzam, myję podłogi i co, i tego nie zauważa? A on ostatnio nie robi nic.. Na co on, że on pracuje Na co ja, że aha..a ja właśnie idę do pracy teraz sobie poleżeć na kanapie..a potem wrócę do domu i też będę sobie leżeć
Kurde.. wracam z pracy i zajmuję się Milą, sprzątam, gotuję mu obiad. Na co on, że tym obiadem łaski nie robię No to du*pa, dzisiaj obiadu nie robię! No...wygadałam się

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Ja Emilkę przenosiłam aż tydzień..nie spieszyło jej się na świat Więc jak byłam u gina to on kazał właśnie "pokołysać małą" No więc wróciliśmy do domu..(to były akurat walentynki), i zabraliśmy się za kołysanie Tego samego dnia wieczorem wylądowałam w szpitalu ze skurczami
ad.1. zaraz lżej, no nie? nie no mój ma akurat rację a Twój zdecydowanie przesadza. Jak mi buczy też o bele co to robię strajk i nie robiąc mu kanapek do pracy Bez obiadu jakoś ja bym padła i mój mały więc obiad musi być.

ad.2. no widzisz to jednak działa

Cytat:
weszłam na tą stronę co niektóre z was mają z informacją który tydzien i jak wygląda dziudzius..

Mój wygląda jak krewetka
sorki ale się roześmiałam fajne porównanie
Stary 2013-11-07, 13:36   #3468
Aldrin
Zakorzenienie

To ja się żegnam na kilka dni z Wami, zaczynam długi weekend z przerwą na lekarza. Mam nadzieję, że nie naskrobiecie dużo abym dała radę wszystko nadrobić
Stary 2013-11-07, 13:41   #3469
ilkas
BAN stały

Cytat:
ad.1. zaraz lżej, no nie? nie no mój ma akurat rację a Twój zdecydowanie przesadza. Jak mi buczy też o bele co to robię strajk i nie robiąc mu kanapek do pracy Bez obiadu jakoś ja bym padła i mój mały więc obiad musi być.
tzn z tym praniem to faktycznie rację ma, bo sterta się uzbierała Tylko zamiast mi pomóc to on mi truje. A ja najzwyczajniej w świecie czasem nie zdążę ogarnąć wszystkiego i sprzątania i obiadu i zakupów i jeszcze prania No dobra, o 21 mam więcej czasu, bo Mila idzie wtedy spać, ale wtedy to ja też chciałabym sobie już wreszcie odpocząć..tym bardziej, że haaloo, jestem w ciąży..i chyba należy mi się chwila relaksu
Eh..dobra..zrobię dzisiaj wreszcie to pranie...

Na dworze jest tak szaro, że usypiam przed kompem..a już jestem po kawie. Drugiej nie mogę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 13:42   #3470
Fame
Zakorzenienie

Cytat:

sorki ale się roześmiałam fajne porównanie
hehe no bo czesci z was to te dzidziusie to takie dzidziusiowate badziej, i buzke widac i nózki a mój to jeszcze nawet nie przypomina dzidziusia... no ale.. cierpliwosci
Stary 2013-11-07, 13:44   #3471
patul23
Raczkowanie

Jejku ile Wy tutaj piszecie, aż nie nadążam czytać. Zawsze tutaj taki ruch?

Mój Konradek obudził się już więc chyba wybierzemy się na spacerek, ale to pewnie zanim się zebiorę gdzieś za godzinę będzie
patul23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 13:45   #3472
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patul23 Pokaż wiadomość

Mój Konradek obudził się już więc chyba wybierzemy się na spacerek, ale to pewnie zanim się zebiorę gdzieś za godzinę będzie
Raczej tak :P
Ale weekend się zbliża więc się trochę uspokoi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-11-07, 13:46   #3473
Fame
Zakorzenienie

patul23 miłego spacerku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 13:48   #3474
ilkas
BAN stały

Cytat:

Napisz coś więcej o swoim synku Mega mnie to interesuje, przez to, że są w takim podobnym wieku z moją Milą
Stary 2013-11-07, 13:53   #3475
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

ilkas - a to gnojek, nie rob obiadu, nie rob tego czego nie widzi a nie musisz. Doceni to wrocisz, tak to widac nie ma co si wysilac. Ja jak mnie maz wkurzal takim podejsciem to zrobilam pranie ale tylko swoje ;] zawzial sie tez ale za to jak juz zrobilam mu potem to docenil. a teraz jak juz sam musial robic bo ja nie moglam sie ruszyc to tym bardziej

janeczka - strajki są najlepsze!

Aldrin- serce mi stanelo jak zobaczylam slowo "żegnam " ale zaraz ulzylo to czekam na Ciebie i wieści nowe. Buziak!
miłych i spokojnych dni!
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 13:56   #3476
patul23
Raczkowanie

Też cieszę się, że jest tutaj mamusia w podobnej sytuacji do mojej
No cóż mój synek urodził się w 37tc a prędzej byłam na lekach rozkurczowych i trochę przez to obawiam się czy teraz donoszę ciążę bez problemów.
A co do samego synka to skończył pół roku, waży 8kg. Nie wiem co byś chciała wiedzieć dokładnie o nim... pytaj to odpowiem.
Stary 2013-11-07, 14:06   #3477
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
ilkas - a to gnojek, nie rob obiadu, nie rob tego czego nie widzi a nie musisz. Doceni to wrocisz, tak to widac nie ma co si wysilac. Ja jak mnie maz wkurzal takim podejsciem to zrobilam pranie ale tylko swoje ;] zawzial sie tez ale za to jak juz zrobilam mu potem to docenil. a teraz jak juz sam musial robic bo ja nie moglam sie ruszyc to tym bardziej
hehe, dobre No i masz racje! Obiadu dziś na bank nie będzie Emilka swój ma, a my najwyżej coś zamówimy..albo niech sam ugotuje

Cytat:
Też cieszę się, że jest tutaj mamusia w podobnej sytuacji do mojej
No cóż mój synek urodził się w 37tc a prędzej byłam na lekach rozkurczowych i trochę przez to obawiam się czy teraz donoszę ciążę bez problemów.
A co do samego synka to skończył pół roku, waży 8kg. Nie wiem co byś chciała wiedzieć dokładnie o nim... pytaj to odpowiem.
O, czyli jakbyś urodziła w terminie to też byłby maj..tak jak teraz
Hm, chcę wiedzieć to co mi napiszesz Np na jakim teraz jest etapie..czy raczkuje, pełza, chodzi czy co on tam robi ? - jak sobie z tym radzisz? Bo Mila np pełza i muszę robić w domu wielką rewolucję..bo..miski kocie - super zabawka, próbowała jak smakuje suchy pokarm - więc musieliśmy znaleźć nowe miejsce na nie, tak żeby nie dosięgnęła. Moje kosmetyki w łazience na dolnej półce - szał - tyle ciekawych kolorowych pudełeczek, buteleczek - wszystko jest super..i do buzi...ostatnio liznęła trochę szamponu Więc też już kombinuję gdzie tu je poprzestawiać. Mogłabym tak dłuugo wymieniać..bo w użyciu jest fajne wszystko co nie do zabawy - kontakty, kable, ładowarki - oo końcówka od ładowarki do tel - to jest dopiero pyszne! Wiecznie ląduje u niej w buzi... Czasem już nie nadążam..

Edytowane przez ilkas
Czas edycji: 2013-11-07 o 14:07
Stary 2013-11-07, 14:11   #3478
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny! Czy mogę się przyłączyć?
Też będę mamą
Witam

Cytat:
Witam, jestem nowa na forum i chciałabym dołączyć do Was
Witam Miło nam, że pierwszy post pojawił się w naszym wątku

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
schabowego ziemniaczki a do tego sałatka z buraczków
Miałam dokładnie to samo wczoraj A dziś będą ziemniaczki, odgrzewane schabowe i brukselka w bułce tartej...

Zawsze uwielbiałam brukselkę, ale ostatnio odrzucało mnie od zielonych warzyw (tj od brokułków, które też zawsze uwielbiałam). Mam nadzieję, że będę mogła ją jeść Ale aż się boję zacząć ją gotować

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Ja szamam chakalaka Pyszotaaa
też je uwielbiam

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Ej Wy też tak macie, że w ciąży orgazm jest inny?? tzn taki... bardziej intensywny... Bo ja tak mam i dlatego za każdym razem doczekac się nie mogę natępnego...
Mój się też zmienił... dziurka mi się zatkała
Raz próbowaliśmy i nie dość, że była za płytka, to jeszcze cała spuchnięta i bolało Żadna przyjemność. TŻ też się nie podobało, bo wszedł tylko do połowy

Cytat:

Mój wczoraj też się mnie czepiał, ale miał rację... przez 2 miesiące nic nie robiłam, bo całymi dniami wymiotowałam, a teraz ledwo mnie zaczęło puszczać to się rozchorowałam i nic tylko leżę (aż na siłę) bo chcę szybko wyzdrowieć... wczoraj to tylko obiad ugotowałam, ale przed samą wizytą i nie zdążyłam pozmywać... a jak wróciłam, to znowu było mi słabo i TŻ wrócił po 12 godzinach z pracy i musiał jeszcze zmywać po obiedzie...
Ale myślę, że lada moment się ogarnę i znowu zacznę coś robić w domu...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 14:12   #3479
patul23
Raczkowanie

Cytat:
hehe, dobre No i masz racje! Obiadu dziś na bank nie będzie Emilka swój ma, a my najwyżej coś zamówimy..albo niech sam ugotuje

O, czyli jakbyś urodziła w terminie to też byłby maj..tak jak teraz
Hm, chcę wiedzieć to co mi napiszesz Np na jakim teraz jest etapie..czy raczkuje, pełza, chodzi czy co on tam robi ? - jak sobie z tym radzisz? Bo Mila np pełza i muszę robić w domu wielką rewolucję..bo..miski kocie - super zabawka, próbowała jak smakuje suchy pokarm - więc musieliśmy znaleźć nowe miejsce na nie, tak żeby nie dosięgnęła. Moje kosmetyki w łazience na dolnej półce - szał - tyle ciekawych kolorowych pudełeczek, buteleczek - wszystko jest super..i do buzi...ostatnio liznęła trochę szamponu Więc też już kombinuję gdzie tu je poprzestawiać. Mogłabym tak dłuugo wymieniać..bo w użyciu jest fajne wszystko co nie do zabawy - kontakty, kable, ładowarki - oo końcówka od ładowarki do tel - to jest dopiero pyszne! Wiecznie ląduje u niej w buzi... Czasem już nie nadążam..
Na razie nie przemieszcza się sam Obraca się jak chce. Lubi pilota od tv, telefon, gazety i chusteczki
Ja radzę sobie dobrze jak na razie, Konrad jest grzeczny i lubi dużo spać, nawet w dzień Karmię jeszcze piersią i ciężko jest mi go odstawić, ale jestem na dobrej drodze. Tak ostatecznie to daję sobie jeszcze miesiąc i koniec.
I teraz na pewno u nas będzie coraz ciekawiej, najbardziej boję się wiosny, jak myły zacznie chodzić, albo jeszcze nie, a tu drugie już będzie.

Edytowane przez patul23
Czas edycji: 2013-11-07 o 14:14
Stary 2013-11-07, 14:14   #3480
coodmalina
Raczkowanie

oj oj oj... ale mam nadrabiania, ale tak to jest jak się nie ma czasu.

Wpadam tylko od czasu do czasu, ale tak już będzie przynajmniej do końca roku, w pracy młyn a później dojdzie mi jeszcze szkolenie zastępczyni, dodatkowo zadeklarowałam się że jak dam radę będę pracowała do końca kwietnia o czym ja myślałam

Witam nowe Mamuśki, grono widzę się powiększa to super doczytałam się że Dwakolory opuściła nasze zacne grono... przykro mi trzymaj się Dziewczyno, czasami czas potrzebuje czasu

Widzę że u Was codzienność... mąż, pranie, mąż, mdłości, mąż, sex... z własnego doświadczenia mogę dodać że w II trymestrze hormony szaleją, chce się zawsze i wszędzie Mężów i ich fochy olejcie bo to szkoda nerwów... z drugiej strony coraz częściej zastanawiam się jakby Oni się zachowywali gdyby byli w ciąży?

Byłam dziś u wampirzyc (pobieranie krwi) w sobotę mam wizytę, a za tydzień prenatalne, mam nadzieję że wszystko będzie ok. Mdłości mi już przeszły, czasami coś mi zaleci i mnie zemdli, ale generalnie czuję się ok. Apetyt mi wrócił i powoli zaczynam się nie mieścić w spodnie

Smacznego... jedzącym
Kolorowych... śpiącym
Weny... aktywnym

Dziewczyny
coodmalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości