|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Moja pierwsza wymianka FLOWERBOMB THICKER FULLER
Mam do wymiany:
Flowerbomb Victor&Rolf - 30ml, zużycie widoczne na zdjęciu, oryginalny kartonik Thicker Fuller Hair - odżywka do włosów cienkich i deliktanych, zużycie mam nadzieje widoczne na zdjęciu nieaktualne - dla olik04 Wymienię na coś o podobnej wartości, szczególnie interesuje mnie Dune Sun, kosmetyki do pielęgnacji włosów cienkich i delikatnych, JOICO, MATRIX, naturalne kosmetyki do cery młodej, mieszanej, kosmetyki apteczne, najabrdziej SVR XERIAL GOMMANT peeling i Lysanel Active Można mnie oczywiście kusić innymi kosmetykami ![]() UWAGA - EDYCJA Uprzejmie informuje, ze DUNE SUN juz nieaktualne, wlasnie leza sobie nowiutkie na szafce Teraz jestem otwarta na inne propozycje, oczywiscie njabardziej wymienione przez mnie ale tez zapachyletnie owocowe, kwiatowe, jadalne, Dolce Vita, mozna mnie kusic Ralh Hot i Amor Amor Sunshine Przygarne balsam Garnier skora musnieta sloncem, balsam rozswietlajacy, cienie Loreal Platinum Beige i inne fajne z serii Holographic lub Platinum.
Edytowane przez balitagscarlet Czas edycji: 2007-06-24 o 09:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moja pierwsza wymianka
Rezerwuję Flowerbomba, zaraz napizse co mam
![]() - nowa maskara - Eyelashcolor Gloss z najnowszego makijażu Givenchy w kolorze zielonym, wczoraj dostałam, mam paragon z sobotnia datą Mira Bai Chopard- 50ml /25 ml Arden Beauty30ml - brak kilku psikow Nina Nina Ricci 30 ml- brak kilku psików Pola Elizejskie 30 ml / 20 ml Celine Oriental Summer 50 ml / 25 ml Dianthus Etro 100 ml/ 90 ml Hypnotic Poison - 30 ml- brak kilku psikow Mgiełka do ciała - Gloria Cacharel- pojemność 100 ml, niewielki ubytek Oprócz tego 2 pelatki cieni Chanel szampony Kerastase
wróciłam ![]() Edytowane przez geonia Czas edycji: 2007-05-16 o 14:27 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
a może guccii EDP pojemność 30Ml z ubytkiem maksymalnie 3ml?
albo bronzer make up forever oto link do niego http://www.sephora.com/browse/produc...ategoryId=4028 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
A może 30ml Lolity EDP( jest kartonik)
? Poza tym mam 20 - 25/30ml Rush Gucciego. Interesuje mnie Flowerbomb
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja pierwsza wymianka FLOWERBOMB THICKER FULLER
a mnie interesuje
Thicker Fuller Hair - odżywka do włosów cienkich i deliktanych, zużycie mam nadzieje widoczne na zdjęciu może coś znajdziesz u mnie ?
|
|
#10 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rush już nie lubię niestety.Cytat:
Pozdrawiam |
||
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Intersuja mnei obie rzeczy.
Moge zaproponowac Agenta Provocateur ok.40 ml Crystal Noire ok.17 ml Individuelle Mont Blanc ok.35ml Chanel 5 perfumy do wlosow nowe, jeszcze w folii 35 ml roz MAC strada matte nowy, raz testowany olejek Decleor ylang-ylang 1/2 okpakowania REACT dr. Eris lightkrem nowy, w folii 15 ml |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
A może interesuje Cię Le Feu Light?
Za Flowerbomb |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowna Flower&bomb
http://www.wizaz.pl/forum/forumdispl...=10&order=desc |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
MOże cos ode mnie?
![]() Ardenbeauty E. Arden 30 ml bez paru psików Experiences Priscilla Presley 14/15 ml 10 ml ghost deep night (miniatura) In Black del Pozo 90/100 ml Absolu Rochas 25/30 ml Amarige Givenchy 30 ml + balsam Ocean Dream (Giorgio Beverly Hills) 50 ml
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-18 o 10:44 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Witaj!!!
Jestem bardzo zainteresowana obydwoma produktami . Pozdrawiam Zapraszam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176816 |
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
flowerbomb? niewiele mam w watku ale pisz co bys chciala z pod ziemi wydobede !!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny niestety nie znalazłam u was nic dla siebie
Właściwie teraz jedyne z perfum, na których mi zależy to Dune Sun. Natomiast Flowerbomb mogę wymienić nie tylko na perfumy, tak jak napisałam wchodzą w grę również produkty do włosów i inne (oczywiście najbardziej te przeze mnie wymienione )Zainteresowały mnie też wczoraj cienie Loreal Holographic i pomadka Glam Shine nr 219, jakby któraś z was miała na wymiankę byłoby super Pozdrawiam |
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
to jest ta pianka:
http://img116.imageshack.us/img116/2...ka250mlds8.jpg jaka pojemnosc moglabym za to uzyskac?
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Zainteresowały mnie też wczoraj cienie Loreal Holographic i pomadka Glam Shine nr 219, jakby któraś z was miała na wymiankę byłoby super
Pozdrawiam Ja moge oddac mnostwo rzeczy z watku jesli cos Ci sie tam spodoba a mam w nim min. turkusowy cien L'oreal Holographic - pieknie sie komponowal z cytrynowym, ktory kiedys tez mialam Poza watkiem mam: cienie tylko wyprobowane testery Givenchy kolory:14 Fashion Fuchsia, 15 Rouge Vip, 04 Backstage Coral Chanel 23 Sphinx -sredni braz mieniacy delikatnie na zloto z mnostwem delikatnych drobinek pomadka (tylko sprobowana na reku, koncowka delikatnie przygnieciona od zatyczki) Lancome Juicy Wear kolor Spicy Cinnamon przygaszony cielisty roz blyszczyk Heleny Rubinstein 41/40 - z jednej strony czerwien z drugiej bialy z mnostwem drobinek - uzyty tylko w Sylwester |
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Skoro nie wykluczasz wymiany Flowerbomb'ki na nie-zapach, to może zajrzyj do mojego kramiku; poza Amorkiem, którego juz posiadasz, mam tam parę innych drobiazgów
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie flowerbomb, zajrzyj do mnie
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
hmm a odlewka miss dior cherie
?
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale mam straszny mlyn
homyku Troszke zrozumienia, bo nie kazdy ma czas zeby 24 godziny na dobe monitorowac sytuacje na Wizazu. Spodobaly mi sie u Ciebie: * profesjonalny pojedynczy cień Inglot w kolorze zielonym Matrix 837, zawiera Lipexel Luffa Cylindrica (seed) Oil, który zapobiega wysuszaniu skóry przez niektóre składniki pudrów, róży i cieni, przywracając jej naturalny film lipidowy; również tylko muśnięty. * kredka do oczu Yves Rocher w kolorze bleu pacifique 007; pochodzi z wymianki, używana ale na pewno 3/4 pozostały. Jesli to mozliwe prosilabym o zdjecie Cytat:
Poza watkiem mam: cienie tylko wyprobowane testery Givenchy kolory:14 Fashion Fuchsia, 15 Rouge Vip, 04 Backstage Coral Chanel 23 Sphinx -sredni braz mieniacy delikatnie na zloto z mnostwem delikatnych drobinek pomadka (tylko sprobowana na reku, koncowka delikatnie przygnieciona od zatyczki) Lancome Juicy Wear kolor Spicy Cinnamon przygaszony cielisty roz blyszczyk Heleny Rubinstein 41/40 - z jednej strony czerwien z drugiej bialy z mnostwem drobinek - uzyty tylko w Sylwester[/QUOTE] Zainteresowalo mnie u Ciebie kilka rzeczy, ale jesli pozwolisz wstrzymam sie jeszcze z decyzja, bo bardzo zalezy mi na wymienionych na poczatku watku rzeczach. figg, lalicjo, aniu dziekuje za odiwedzenie mojego watku, ale niestety nie znalazlam nic dla siebie |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Teraz jestem otwarta na inne propozycje, oczywiscie njabardziej wymienione przez mnie ale tez zapachyletnie owocowe, kwiatowe, jadalne, Dolce Vita, mozna mnie kusic Ralh Hot i Amor Amor Sunshine 

me
. Pozdrawiam