|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prison Break-oglada ktoś??
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj narzeczony przyniosl tenze serial [w sumie rpzyniosl 4 plyty], a tak to caly dzien katowalismy jedna i powiem ze bardzo wciaga filmik
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie samo zdanie na ten temat
![]() I tez mam nadzieję że to tylko do zdjęć... Hmmm... Pomysł z kajdankami...
|
|
|
|
|
#4204 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() i nic więcej
|
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4206 |
|
Raczkowanie
|
Co tak cichutko tutaj??
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie lubie.
Ale Wentowi możemy chyba na to pozwolić Poprzeglądałam tą nową galerie z Wentem i stwierdziłam, że najbardziej mi sie podoba w trampkach tak mnie dawno tu nie było, wchodze i zastaje takie niespodzianki Mi sie podoba, moge z nim uciekać :amin:
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Jakos cichutko troche na wątku... Ale jutro niedziela, więc pewnie sie cos ożywi
|
|
|
|
|
#4209 |
|
luckygirl
|
Z opóźnieniem,ale dziękuję
|
|
|
|
|
#4210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwielbiam facet w trampkach ma u mnie dużego plusa ale Wenti to nawet w worku po kartoflach wyglądałby apetycznie ![]() tylko mi sie nie podoba że utył
|
|
|
#4211 |
|
Konto usunięte
|
Sam sie gruby zrobił jak worek na ziemniaki z ziemniakami. hehe. Pewnie dostane wielkie baty od wszelkich wielbicielek, ale to taki malutki zarcik. Rzeczywiscie pan Miller wyglądał ładnie, jak był szczuplejszy.
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogladam Prison Break ,mam sciagniete wszystkie odcinki.Aktualnie jestem w czwartym odcinku drugiej serii
Pierwsza moim zdaniem byla lepsza jak do tej pory,powiem wręcz że była stresująca,przeżywałam ją z przejęciem tak jakby to sie dzialo naprawde,przez to stracilam polowe paznokci ![]() Aa Went jest zabójczo przystojny Podoboa mi sie tez jego mimika twarzy w Prison Break,fajnie potrafi wyrazic rozne emocje w scenach . Yummy! ![]() Gdy ogladalam pierwsze odcinki pomyslalam ze ma pewnie ok 25 lat,potem zainteresowalam sie,weszlam życiorys (no a przy okazji dowiedzialam sie ,że jest Bliźniakiem tak jak ja,tyle ze ja urodzilam sie tydzien wcześniej ) i spotkal mnie wielki OMG -jak na 35 lat to bardzo dobrze sie trzyma A najlepsze jest to ze gdy wydrukowalam sobie jego kilka fotek to moja mama powiedziala ,ze groźnie wygląda Moze i groźnie,a jednocześnie itrygująco,tajemniczo-jednym slowem nadaje sie do swojej roli Michaela ![]() Tylko troszke denerwuja mnie czesto pojawiające sie ~12,13,14letnie fanki Wenta,'zakochane' po uszy,wypisujące jakieś głupoty...Nie ukrywam ze mi tez sie podoba,ale bez przesady wypisywać jakieś rzeczy ze sie go kocha czy cos w tym stylu
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#4213 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaha,dziewczyny mam do was wielkąprośbe,dajcie znac w tym topicu jak w jakiejkolwiek gazecie pojawi sie artykul albo plakat albo cokolwiek o Prison Break lub Wencie
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#4214 |
|
Raczkowanie
|
w bravo jest plakat
![]() Ja już obejrzałam oba sezony..nie mogę się doczekać trzeciego ;( to jeszcze tyle czasu... A jak czasem oglądam na polsacie to mi sie śmiac chce z tego. Gorszego tłumaczenia to chyba w żadnym innym serialu czy filmie nie slyszałam. Dodając do tego te półgodzinne reklamy...To własnie nasza telewizja kochana A co do tego, że Went utył to racja! Lepiej mu było, jak był szczuplejszy. Trzeba wysłać do niego jakiś delikatnie sugerujący odchudzanie list ![]() Pozdrawiam
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Ja nie oglądam tego filmu. Nie no w sumie to widzialam moze ze dwa do 5 odcinków a tak to nie ogladam bo jakoś wlaśnie mnie nie wciągnął. Może dlatego ze na wyrywki oglądam??Z tego co słyszałam od koleżanek i przeczytałąm tutaj to chyba rzeczywiście wciągający ten film jest.Może zmobilizuje się w chwili wolnej i obejrze bo mój TŻ ma ten film u siebie na dysku.Ale musze wam przyznać racje, że ten Went(czy jakoś tak )to przystojny jest![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4216 |
|
Raczkowanie
|
W Świat seriali bodajże czy w podobnym tego typu pisemku też jest plakat
|
|
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przez te reklamy to już wogóle PB traci swój urok
|
|
|
#4218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kurde...plakatu i tak nie powiesze bo rodzinka się ze mnie będzie smiała czarna_wiki mnie na początku też nie wciągnął , ale to sie zmieniło jak obejrzałam więcej odcinków. Więc polecam
|
|
|
#4219 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny za info o plakatach
,jak znajde jeszcze gazetki to powiesze w jakims dyskretnym miejscu a nie na cale drzwi albo sciane heheh ![]() Ja też wole oglądać Prison Break z oryginalną ścieżką tzn bez lektora,przy okazji mozna poduczyc sie anglika,zapisuje sobie jakieś czesto używane krótkie zdania w notatniku i jest git W ogole jakos zawsze wole ogladac filmy bez lektora, tylko z napisami i oryginalnym glosem aktorow [lektor nie potrafi tak wyrazic emocji głosem ,w ogole czytają bez życia,tylko tak sucho :[ ],a rodzinka sie wkurza ze nie mozna sie skupic na filmie czytając napisy
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem w trakcie oglądania drugiego sezonu.
Wciągnął mnie film mimo iż zarzekałam się, że nawet na niego nie spojrzę ![]() Poza tym W.M. jest nawet przystojny ![]() Miło się go ogląda. Coś czuję, ze nie będę mogła doczekać się 3 sezonu
|
|
#4221 |
|
Konto usunięte
|
Sweet a jak ja sie zarzekałam, ze nie obejrze!
Puscili poierwszy odinek w polscacie, a ja juz nastepnego dnia mialam caly pierwszy sezon, drugi mialam jeszcze nadstepnego dnia i wszystko obejrzalam chyba w 4. A Wentworth to mi sie po nocach snil. O ile moglam zasnac, nie wciagnieta serialem. On cos w sobie ma. |
|
|
|
|
#4222 |
|
Zadomowienie
|
Fakt. ten film wciąga niesamowicie, ale jestem ciekawa co sie stanie z Michelem w III serii... Prześladuje mnie to pytanie. Wiecie cuś może?
--- eh...musiałam sie zapytać...
|
|
|
|
|
#4223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4224 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja szczerze mowiac wole nie wiedziec co sie z nim stanie w 3 serii,wole ogladac na biezaco nie znajac ŻADNYCH faktow z odcinkow
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Oby tylko fabuła III serii była ciekawa
Mam nadzieję, że scenarzystom nie zabraknie pomysłów
|
|
#4226 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze tak polecacie ten film i polecacie to może w końcu się zmobilizuję i go oglądnę chociaz jeszcze nie wiem
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Konto usunięte
|
wiki, warto!
Tylko tyle powiem :P |
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;4402238]wiki, warto!
Tylko tyle powiem :P[/QUOTE] Poza tym jak się już obejrzy 1 odcinek, to zaraz chce się wiedzieć co będzie dalej...
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak pierwszy odcinek obejrzałam od niechcenia bo nie było nic innego w TV. Chociaż wcale nie chciałam tego ogladać. Byłam jakoś tak nastawiona na nie. Ciagle reklamowali "Skazanego..." że to takie extra itd. A przeważnie tak reklamowane seriale to w rzeczywistości porażka.. Ale jak obejrzałam pierwszy odcinek to od razu i drugi... A potem to juz skombinowałam sobie dwie serie i choruję w oczekiwaniu na 3
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

facet w trampkach ma u mnie dużego plusa
ale Wenti to nawet w worku po kartoflach wyglądałby apetycznie 

,jak znajde jeszcze gazetki to powiesze w jakims dyskretnym miejscu