|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
Kto wie jak się robi lukier na pierniczki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#242 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie dzięki mam swój ![]() u nas większości ponad 20 kg w ciąży Cytat:
Meduzko mieszkanko bardzo ładne Cytat:
Cytat:
![]() Ja robie polewę z soku z cytryny i cukru
|
|||||
|
|
|
#243 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj upiekłam, ale pokażę wam je dopiero jak będą polukrowane Cytat:
a jak narazie mam tylko jedną małą reklamówkę i prawie same body. Dopiero w styczniu lub lutym zaczniemy kompletować wyprawkę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja lukier robię tak: ubijam pianę z białek i dodaję cukier puder, aż postanie odpowiednia dla mnie gęstość. Ostatnio też znalazłam takiego fajnego bloga o dekoracji pierników: http://namiotle.pl/4567/foto-kurs-lu...iernik%C3%B3w/ Ale u nas dziś wieje, miałam jechać na targ i nic z tego, bo boję się o te moje nerki żeby ich nie przeziębić. Może chociaż uda mi się gdzieś jechać do sklepów dokupić resztę prezentów. Był u was dziś już Mikołaj? u mnie przyszedł wczoraj i przyniósł mi piękną bombkę i czekoladowego mikołaja ![]() Aldri jak jeszcze raz napiszesz, że dużo przytyłaś to ja na zdjęciu widzę bardzo szczupłą osobę z małym uroczym brzuszkiem
Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2013-12-06 o 08:05 |
|||||||
|
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wszystkie miłe komentarze dotyczące brzuszka...
Ale mi się wydaje ,że jest on wielki ![]() Chociaż od początku ciąży przytyłam 2,5 kg ![]() A brzuch mi tak wywaliło
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44039468]Słodziak
Ostatnio nie zapeszając bardzo dobrze Ja wczoraj upiekłam, ale pokażę wam je dopiero jak będą polukrowane Też już bym chciała a jak narazie mam tylko jedną małą reklamówkę i prawie same body. Dopiero w styczniu lub lutym zaczniemy kompletować wyprawkę. Ja wczoraj tak sobie dorobiłam kaszą manną z truskawkami, myślałam że żołądek mi pęknie Z takiego przepisu właśnie wczoraj piekłam ![]() Chciałam bym zobaczyć tą choinkę Biedna mała Ja lukier robię tak: ubijam pianę z białek i dodaję cukier puder, aż postanie odpowiednia dla mnie gęstość. Ostatnio też znalazłam takiego fajnego bloga o dekoracji pierników: http://namiotle.pl/4567/foto-kurs-lu...iernik%C3%B3w/ Ale u nas dziś wieje, miałam jechać na targ i nic z tego, bo boję się o te moje nerki żeby ich nie przeziębić. Może chociaż uda mi się gdzieś jechać do sklepów dokupić resztę prezentów. Był u was dziś już Mikołaj? u mnie przyszedł wczoraj i przyniósł mi piękną bombkę i czekoladowego mikołaja ![]() Aldri jak jeszcze raz napiszesz, że dużo przytyłaś to ja na zdjęciu widzę bardzo szczupłą osobę z małym uroczym brzuszkiem [/QUOTE]Każda piecze ciasteczka a ja kombinuje jakie miesko upiec na urodzinki nawet nie myśle o świętach Musze sobie zapisać ten Wasz przepis na ciasteczka Dzięki, no 3 kg to dużo jak na pierwszy trymestr tym bardziej, że brzuszek zawsze był płaski i do tego cycochy mi urosły że w staniki się nie mieszczę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44039468]Słodziak Ostatnio nie zapeszając bardzo dobrze Ja wczoraj upiekłam, ale pokażę wam je dopiero jak będą polukrowane Też już bym chciała a jak narazie mam tylko jedną małą reklamówkę i prawie same body. Dopiero w styczniu lub lutym zaczniemy kompletować wyprawkę. Ja wczoraj tak sobie dorobiłam kaszą manną z truskawkami, myślałam że żołądek mi pęknie Z takiego przepisu właśnie wczoraj piekłam ![]() Chciałam bym zobaczyć tą choinkę Biedna mała Ja lukier robię tak: ubijam pianę z białek i dodaję cukier puder, aż postanie odpowiednia dla mnie gęstość. Ostatnio też znalazłam takiego fajnego bloga o dekoracji pierników: http://namiotle.pl/4567/foto-kurs-lu...iernik%C3%B3w/ Ale u nas dziś wieje, miałam jechać na targ i nic z tego, bo boję się o te moje nerki żeby ich nie przeziębić. Może chociaż uda mi się gdzieś jechać do sklepów dokupić resztę prezentów. Był u was dziś już Mikołaj? u mnie przyszedł wczoraj i przyniósł mi piękną bombkę i czekoladowego mikołaja ![]() Aldri jak jeszcze raz napiszesz, że dużo przytyłaś to ja na zdjęciu widzę bardzo szczupłą osobę z małym uroczym brzuszkiem [/QUOTE]Ja bardzo lubię przepisy z tego bloga ![]() Lepiej Ty dziś się nie wybieraj na targ bo poprzestawia Ci wszystkie kości chudzino lukruj te pierniczki ![]() Dzięki za adres bloga bardzo fajnie pokazane jak lukrować muszę tylko te foremki kupić, a byłam wczoraj w sklepie i zapomniałam, kurde mam tak kiepską pamięć, że szok U mnie mikołaj nie był, widocznie nie zasłużyłam, za dużo przytyłam |
||
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z proporcjami ciężko, bo zależy ile jej potrzebujesz ja zazwyczaj robię z połowy cytryny i cukru pudru dosypuje systematycznie i ucieram, musi to być dosyć gęste aby ciasto nie wpiło i białe |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja zasnęłam ok 3.30, a od 7 już nie śpię
Od rana zgaga daje o sobie znać, ale jaki plus tak rannego wstania kolejne porcja prania już w pralce ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- śnieg u Nas sypie co prawda taki drobniutki, ale sypie Pierwszy raz nie mogę się doczekać świąt |
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas słońce i wiatr |
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wejdźcie na wątek :" Czerwcowe Panny Młode- część IV
" i zobaczcie wypowiedzi osób na temat posiadania dzieci. Kur... , że takie jednostki się rodzą.
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Ba są ludzie i taborety.
Ja szanuje decyzję ludzi którzy nie chcą dzieci i w ogóle się na nie nie decydują, ale takie wypisywanie jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. No i to, że Ona ma 25 lat to wie o życiu dużo to mnie rozwaliło na łopatki
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też szanuje decyzję, że ktoś nie chce dzieci, bo nie lubi ale jej argumenty są dla mnie śmieszne, jakbym czytała rozmowę z nastolatką i pomyśleć, że ona prawie w moim wieku |
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozum rozumowi nie równy ![]() Lepiej niech ktoś się nie decyduje na dziecko niż miałby później oddać te dziecko do domu dziecka, albo porzucić gdzieś. Ale najgorsze w tym wszystkim jest, że taka osoba zachodzi w ciążę od tak i uskutecznia płacze bo nienawidzi dzieci bo ich nie chciała, a ta kobieta co chce, musi się leczyć i przechodzić przez te wszystkie trudności i przeciwieństwa losu. ja nie wiem, albo My się tak wszystkie odnalazłyśmy o podobnym toku myślenia, albo Ja jestem aspołeczna, nie mogę z niektórymi się dogadać i czytać ich postów
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2013-12-06 o 10:39 |
|
|
|
|
#255 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo bym chciała ją zobaczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przykład z życia wzięty . Macierzyństwo nie zawsze jest takie piękne i kolorowe. Współczuję Ci Cytat:
Cytat:
Cytat:
No dobra to idę poczytać Ja też byłam niegrzeczna Mikołaj o mnie zapomniał . Na synka już czeka prezent
|
||||||||
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam swoje zdanie i nie mam zamiaru go zmieniać bo jakaś panna woli koty niż dziecko, niech się zastanowi co pisze, żeby kiedyś nie żałowała swoich słów. Same dobrze wiemy jak jest u Nas na wątku, ile osób chce mieć dziecko, a musi się naprawdę sporo naczekać, więc takie pisanie, że dzieci nie chcą bo to wydatek to mnie śmieszy. Biorąc ślub, zakładasz nową rodzine i musisz być odpowiedzialna za siebie i mieć świadomość, że wszystko kosztuje. Jak by na to tak patrzył to nikt by nie decydował się na dziecko. Ja nie nakazuje nikomu mieć dzieci, nie chce to niech ich nie ma, każdego indywidualna sprawa.Jedna dzieci nie chce, ale za chwilę pisze, że poroniła itp trochę brakuje mi składu w tym wszystkim, ale jak tylko pamiętam ta osoba od zawsze wypisywała takie brednie i farmazony, że można było się nieźle zakręcić. |
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Justii jak same o sobie piszą są egoistkami to czego od takich oczekiwać... Na opak zrozumiały co do nich pisałaś.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie też Mikołaja nie było, coś nabroiłam chyba dzisiaj mam cos kiepski dzień, dzień kryzysu wiary, ze będzie wszytko dobrze![]() Justii-dobrze, że się nie przejmujesz takimi najazdami. Tępe strzały z niektórych lasek i nie ma co się rozwodzic nad tym Nie wiedza jak może byc ciężko doczekac się dziecka i dlatego tak piszą...najlepszy tekst moja macica, moja sprawa...tylko jak coś nie będzie wychodziło to się będzie żaliła i wylewała łzy na forum...chyba mało wiedzą o trudnościach... ja bardzo współczuje tym "naszym" dziewczynom i ciągle myślę jak im idą starania, bo biedne musza się tyle oczekac...leczyc...trzyma m za Nie kciuki, żeby się udało...a takie taborety z tamtego forum trzeba omijac dużym łukiem
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2013-12-06 o 12:43 |
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba też byłam niegrzeczna ![]() a ten kryzys to czymś spowodowany czy tak po prostu? |
|
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie nic wielkiego się nie stało...tylko naszły mnie takie myśli, że brzuch mi nie rośnie tak jak Wam to może dzidzia się nie rozwija
że jakby coś się stało nie przeżyje pobytu przed Świętami w szpitalu a później udawania że nic się nie stało bo mało kto wie o ciąży... że mam taką wielką nadzieję, że wszystko jest dobrze a jak pójdę na usg i będzie coś nie tak to serce mi pęknie i milion myśli mnie jeszcze nachodzi...jakoś tak obudziłam się w nocy i od tamtej pory mnie tak trzyma![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Przepraszam, że tak przysmuciłam
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tule mocno, na brzuszek masz jeszcze czas spokojnie sam wyjdzie a wizytę masz w poniedziałek tak? będziesz już niedługo wszystko wiedzieć i musi być wszystko dobrze |
|
|
|
|
#265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
a to znowu ja coś pomyliłam sorki |
|
|
|
#267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana głowa do góry i myśl pozytywnie ![]() Wszystko napewno będzie dobrze
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętaj ,że maluszek czuje twoje emocje ![]() Więc uśmiechnij się i uspokój i pogłaskaj brzusio
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wszystko przez zamiecie i tą wichurę, renifer nie daje rady dotrzeć z Mikołajem i prezentami do Nas na czas ![]() Kochana wszystko jest dobrze! Każdy brzuszek rośnie w innym tempie, za parę dni się obudzisz i wywali Ci "kałdun" tak, że się w nic nie zmieścisz ![]() Nie denerwuj się bo maluszek wszystko czuje i jest mu smutno, że mamusia się stresuje. Jeśli masz jakieś dziwne myśli i przeczucia idź do lekarza wcześniej nie czekaj do czwartku. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

, żebyśmy później nie szukały 

a jak narazie mam tylko jedną małą reklamówkę i prawie same body. Dopiero w styczniu lub lutym zaczniemy kompletować wyprawkę.
ja na zdjęciu widzę bardzo szczupłą osobę z małym uroczym brzuszkiem

Bardzo bym chciała ją zobaczyć