Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-22, 15:08   #901
_Jamaica
Wtajemniczenie

Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście

Nie napisałam, wróciłąm własnei z opalania chyba z dobrym humorem.
Brukselko weź się za nauke bo ona teraz najwazniejsza (wiem co mówie,tż zostawił mnie 2dni przed maturami). reszta sama się ułozy.trzymam za was mocno kciuki.i wy też za mnie trzymajcie bym wyrzymała!
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-22, 15:39   #902
Ash
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość

Edit:
A może na Jego urodziny napiszę Mu bardzo długi, szczery list? Kurde, najbardziej obawiam sie tego, że to koniec definitywny. Że moje milczenie nie wzbudzi w Nim tęsknoty, a tylko utwierdzi w tym, ze dobrze się stało... Wiem, mam z główką. Ale jakoś nie mogę przestać się zasatanawiać, rozmyślać o tym co był, co będzie... Jak mogłam stać sie taka beznadziejna i przestać doceniać Jego miłość... Dlaczego to wygasło... Przepraszam Was, po prostu moja nadzieja chyba się oddala...
wedlug mnie powinnaś darować sobie jakiekolwiek listy. A w ogole to nie planuj tak w przód. Jeśli wytrwasz w nieodzywaniu się do niego, to do tej pory tak sie moze stesknic, ze ho ho, a jesli nie, to tym bardziej nie warto mu się uzewnętrzniać w liście. Jeśli chcesz sie z nim skontaktowac na jego urodzinym, to ja bym wybrala wyprawe do niego bez uprzedzenia. Faceci sa wzrokowcami i nic na niego tak nie podziala, jak Twoj widok
Stary 2007-05-22, 16:28   #903
_Jamaica
Wtajemniczenie

Wiecie co ..do dupy z tym wszystkim. Nie odzywam sie do niego 1 dzień, a wydaje mi się że minął juz conajmniej miesiąc, i zastanawiam się czy o mnie już zapomniał.
W głowie mam tysiące planów na odzyskanie jego miłości, choc wiem że jedynym sensownym jest ten by dac mu święty spokój. I szlag mnie trafia, że tak łatwo się poddał.Naprawde nie umiem wysiedziec w jednym miejscu, czytam co rusz nowe wiersze( i mysle sobie że ten czy ten by mu się spodobał) słucham piosenek pasujących do naszej sytuacji, a ich słowa zamierzam umieszczac w opisach.
Ale po co?
To i tak na niego nie działa, chyba już nic na niego nie zadziałą.
Nadzieja odchodzi i to czas najwyższy...
Stary 2007-05-22, 17:26   #904
Izaluka
BAN stały

Fajny masz podpis Jamaico! No niestety zawiodę Was - jestem umówiona z Piotrem na piątek. W czwartek też sie zobaczymy, ale w szkole. Nie będę nic komentować, tłumaczyć. Wiem, że skrytykujecie. Cóż, chyba muszą mi się ostatecznie oczy otworzyć i moje serce musi być do końca skopane...
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-22, 18:03   #905
bess
Zakorzenienie

tzn ze ty prosilas o spotkanie ?
uwazaj na sex bez zobowiazan
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-22, 18:04   #906
brukselka
Zadomowienie

nie zdalam zerowki..pieprze to biore tobolek i wyruszam dookola swiata

ja bym tam nie plakala...

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-05-26 o 00:08 Powód: Post pod postem.
brukselka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-22, 18:06   #907
_Jamaica
Wtajemniczenie

Bess- z tym sexem bez zobowiązań, to nie głupie.
ja tak zostałam perfidnie skrzywdzona.. nie wiedziałam ze jest on bez zobowiązań
Nosi mnie, nosi mnie by do niego zadzwonic..
Brukselko mogę z tobą?Gdzie wyruszamy?
Stary 2007-05-22, 18:12   #908
bess
Zakorzenienie

Nie plakalabys po sexie bez zobowiazan??
to zalezy czy obie storny godza sie na warunki,na 100% i nie wydaje im sie ze to cos zmieni
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-22, 18:15   #909
_Jamaica
Wtajemniczenie

sex- nie zmienia nic.
Dla faceta to tylko sex. Ja w momencie kiedy oddawałam mu calą siebie liczyłam na milośc. Miłosci nie było, były za to słowa"nie wiem czy chce z toba byc"
Ps.naprawde nie mogę do niego zadzwonic;(?
Stary 2007-05-22, 18:24   #910
brukselka
Zadomowienie

tak zgodzilabym sie... gdybym oczywiscie zdawala sobie sprawe z tego, natomiast musze poweidziec ze gdyby nam sie to przytrafilo..nadal bym nie wierzyla ze on chce do mnie wrocic... i poweim szczerze ze napewno nie godzilabym sie.. na to czesto...to prawda...i nie ma co udawac bardziej liberalna niz jestem...

jamaico..jasne ze mozesz.. jedziemy gdzies gdzie nie ma uniwersytetow...aaaa chociaz... university of kingstone...co ty na to???
Stary 2007-05-22, 18:29   #911
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś wnikliwym obserwatorem. Bardzo dużo racji. No ale cóź z tego? Teraz wiem, co było źle. Szkoda, że On mi każe wyciągnąć wnioski na przyszłość z kimś innym, a nie na poprawę z Nim... W sumie MU się nie dziwie, że już nie chce... Że zmęczony... Bo ile można, prawda?
Masz jakieś rady? Czy zwyczajnie pozostaje mi czekać? I ewentualnie odbudować potem przyjaźń na mocniejszych filarach? Nie wiem...

A dziś znowu słonko pięknie świeci... Ale dla mnie tak jakoś mniej... Ehhh...
Wszelkie moje rady na nic sie nie zdadzą skoro chcesz sie z nim spoktac w piatek
Stary 2007-05-22, 18:34   #912
Izaluka
BAN stały

Hmm, z tym seksem Oj chciało by się chciało Ale najpierw trzeba sobie w główce wszystko poukładać, by ciałem móc zadziałać

Chyba jesteśmy ludźmi z klasą i to nie weszłoby w ogóle w grę. Seks to dopełnienie miłości... Dla Nas świętość. Chociaż, czy zawsze wszystko musi być takie święte?
Zaczynam się nawet obawiać, ze to ja bym chciała, a On nie... Tylko wiem, że tyłkiem nikogo się nie przyciągnie na długo i szanuję się jeszcze na tyle, by już tak nisko przed Nim nie upaść. Nie można nie chcieć ciasteczka, ale je zjeść Za dobrze by było

To spotkanie jeszcze jest pod znakiem zapytania Wacham się... Potem wytłumaczę
Stary 2007-05-22, 18:41   #913
mały_groszek
Zadomowienie

GG do mały_groszek

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość
sex- nie zmienia nic.
Dla faceta to tylko sex. Ja w momencie kiedy oddawałam mu calą siebie liczyłam na milośc. Miłosci nie było, były za to słowa"nie wiem czy chce z toba byc"
Ps.naprawde nie mogę do niego zadzwonic;(?
I właśnie dlatego nie pozwalam Ci dzwonić!!!!!

mały_groszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-22, 18:56   #914
poziomka21
Zadomowienie

Wiecie co, tak was slucham i slucham i czytam co piszecie... i w pewnych momentach mam ochote napisac mu, zadzwić, powiedziec jak cholernie nadal mi go brakuje i ze to co było... nie było nic nie znaczacym uczuciem, bo to wciaz jest... Mam ochote nawet przypadkiem (piszac do mojego chlopaka z czapką niewidką) przypadkowo wyslac go jemu... pisząc... Kochanie, tak bardzo Cie kocham... mimo ze wiem ze to nic nie zmieni, mimo ze wiem, ze wyprobowalam juz prawie wszystkiego by cofnac czas... ot tak poprostu... albo przypadkiem wyslac mu smsa... taakiego zwyczajnego co u niego... albo poprosic o pomoc przy mojej pracy magisterskiej (on pracuje w firmie, ktora przeprowadza transakcje leasingowe, a taki jesttemat mojej rpacy) zadzwonic i zapytac czy by mi nie pomogl, czy nie moglby sie dowiedziec... Czasami nachodza mnie takie mysli, ze sama sie ich obawiam...
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-22, 18:58   #915
_Jamaica
Wtajemniczenie

Poziomko a on nie chce z tobą byc?
Dlaczego wasza historia się skończyla??
Stary 2007-05-22, 19:00   #916
brukselka
Zadomowienie

ja tez bym chciala tak napisac..ale godnosc ..stara godnosc po dziadku mi nie pozwala... bo wiem ze to dla nich nic nie wart..i skonczy sie tak ze wcisnie przycisk z opcja "usun" wiec po co????
Stary 2007-05-22, 19:07   #917
julka:)
Zakorzenienie

nawet jak ogladam "Sex w wielkim miescie" to wyje zawsze po tym serialu do niego dzwonilam albo on do mnie i tak dluuuuugo rozmawialismy...
how much I care"

I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you...
julka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-22, 19:30   #918
poziomka21
Zadomowienie

Jamaico... dluga historia... bylismy razem 4,5 miesiaca... on leczył smutek po rozstaniu z byłą z którą był 2 lata (a my poznalismy sie tydzien po tym jak ze soba zerwali). Nasi wspolni znajomi zaprosili nas na sylwestra, on nic nie wiedzial i ja nie wiedzialam, ze kogos dla mniemają, wiec poszlam. Dowiedzialam sie na miejscu... potoczylo sie tak, ze zostalismy parą, ale od poczatku maja ubieglego roku cos zaczynalo sie psuc... powiedzial mi tylko tyle ze cos wygasa... Pozniej kolezanka mi powiedziala, ze zaczesto sie fochoalam i nie okazywalam mu uczucia jak bylismy z jego znajomymi, podkreslam jego... poza tym byl kims pierwszym wiec mialam prawo robic bledy, on o tym wiedział... Wg ludzi, bylismy tacy sami, tak bardzo do siebie podobni... prawie jak dwie polowki jablka... moi rodzice mysleli ze bedzi etak zawsze, ze to ten, jego mama nazywala mnie juz synową, mialam swietny kontakt z jego siostrą... i nagle buch... cos w nim zaczelo sie wypalac, a ja teraz sie zastanawiam, czy w ogole cos bylo... poza tym wciaz widzial we mnie swoja byla, ktora zostawila go dla bogatszego, ciagle mi powtarzal, ze... no i ty tez pojdziesz do innego bo bedzie mial kase, bo cos tam... czulam to... ale nie pozwolil nam nawet na szczera prawdziwa rozmowe... na slowa o tym,z e cos sie wypala zareagowalam bardzo gwaltownie, stwierdzajac ze juz w takim razie jestes wolny... potem zamilklam, po prayu dniach dostalam dluga strzalke od niego a potem cisza... w miedzyaczasie byly jakies telefony, zapewnienie a z jego strony, ze jak przyjedzie to jeszcze porozmawiamy o nas... nie porozmawialismy, bo przeciagal to spotkanie a miesiac po tym powiedzial mi ze mozemy juz zostac tylko kolezanka i kolegą, bo ma dziewczynę... Taknaprawde neimam juz o co walczyc... ale jeszcze gdzies tam w myslachpojawia sie czasami chec napisania do niego, pogadania... ale i tak wiem ze to rpzeciez nie ma sensu...
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-22, 19:57   #919
Fraoch
Rozeznanie

ja się zastanawiam często jak to jest z tą walką o 2 osobę ... i czasem mam wrażenie, że to nie ma sensu ... że jak coś się wypaliło to już nie ma szans wrócić. chyba mam wisielczy humor przez właśnie taki problem z facetem Powinni stworzyć takie perfumy jak w filmie Jasminum ... zapominania.
Is ar ár n-anam féin...

Fraoch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-22, 19:59   #920
Izaluka
BAN stały

Hm, no faktycznie Poziomko21 dziwna historia... Pocieszył się Tobą i poszedł... Zmyliło Cię tylko to, że było super, że akceptacja już ze strony rodziców itd. No naprawdę babki my tak sie dajemy Nabieramy się Nigdy nie wiemy, czy to jest tak naprawdę... Mój profesor od socjotechniki dziś powiedział, że kobieta uwierzy temu mężczyźnie, który kłamie NAJPIĘKNIEJ! A to że każdy kłamie nie poddawał w ogóle dyskusji...
Stary 2007-05-22, 20:00   #921
_Jamaica
Wtajemniczenie

wiem ze to nie na temat...ale szczurcia dzisiaj odeszła
Stary 2007-05-22, 20:03   #922
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fraoch Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam często jak to jest z tą walką o 2 osobę ... i czasem mam wrażenie, że to nie ma sensu ... że jak coś się wypaliło to już nie ma szans wrócić. chyba mam wisielczy humor przez właśnie taki problem z facetem Powinni stworzyć takie perfumy jak w filmie Jasminum ... zapominania.
Chyba masz rację. Ja jeszcze się łudzę... Chociaż dziś dowiedziałam się, że mój TŻ już duuuużo wcześniej nie był pewien czy mnie kocha To po co był...? Ale chcę wierzyć, że może się ''świat pomylił'' ...
Cytat:
_Jamaico Kochana nie płacz Pomyśl, że tu się tylko już męczyła w tej chorobie! Biedna Tusia

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-05-26 o 00:12 Powód: Post pod postem.
Stary 2007-05-22, 20:07   #923
Ash
Wtajemniczenie

Cytat:
To spotkanie jeszcze jest pod znakiem zapytania Wacham się... Potem wytłumaczę
nie wahaj sie - powiedz, ze jednak nie masz czasu - to go dopiero kopnie. Pisałam Ci juz - im później przestaniesz się z nim kontaktować, tym dłużej będziesz musiala na niego czekać i tym później się pogodzicie, o ile nie wbijesz sobie do tej pory ostatniego gwoździa do trumny, kontaktujac sie ciagle z nim
Stary 2007-05-22, 20:07   #924
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
. Mój profesor od socjotechniki dziś powiedział, że kobieta uwierzy temu mężczyźnie, który kłamie NAJPIĘKNIEJ! A to że każdy kłamie nie poddawał w ogóle dyskusji...
kurczę, przygnębiające........

Cytat:
Jamaica, strasznie mi przykro .
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-22, 20:17   #925
Fraoch
Rozeznanie

Cytat:
oi ja bardzo lubie szczurki szkoda ...

Cytat:
Chyba masz rację. Ja jeszcze się łudzę... Chociaż dziś dowiedziałam się, że mój TŻ już duuuużo wcześniej nie był pewien czy mnie kocha To po co był...? Ale chcę wierzyć, że może się ''świat pomylił'' ...
o! a ja to jestem zawsze naiwna i mi się wydaje, że jak ludzie zaczynają ze sobą być i wyznają sobie uczucia ... to że to jest najszczersza prawda która wszystko przetrzyma ... aż mam ochote zakląć jak szewc ! Czemu nie umiem wyzbyć się tego idealizowania ludzi ? No i mam wrażenie że nie jestem jedyna a że dziewczyny jakoś inaczej odbierają wszystko i to jeszcze wzmocnione

Cytat:
Hm, no faktycznie Poziomko21 dziwna historia... Pocieszył się Tobą i poszedł... Zmyliło Cię tylko to, że było super, że akceptacja już ze strony rodziców itd. No naprawdę babki my tak sie dajemy Nabieramy się Nigdy nie wiemy, czy to jest tak naprawdę... Mój profesor od socjotechniki dziś powiedział, że kobieta uwierzy temu mężczyźnie, który kłamie NAJPIĘKNIEJ! A to że każdy kłamie nie poddawał w ogóle dyskusji...
Nie lubię jak ludzie kłamią ! I nie lubię jak kłamią w sprawach uczuć ale mi sie dół utworzył ^^ aż musze pojęczeć ... no nie za długo ! Niech sobie ci faceci obrzydliwcy nie myślą Dziś fajny film w 2 i będzie fajnie

Trzymajcie się ciepło
I _Jamaica - ...
Is ar ár n-anam féin...

Stary 2007-05-22, 20:54   #926
_Jamaica
Wtajemniczenie

Strasznie mi smutno.
nawet fakt że gdy tylko tż się dowiedział przyjechał , przytulił, pocieszył nie sprawia przyjemności.
Stary 2007-05-22, 20:59   #927
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fraoch Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam często jak to jest z tą walką o 2 osobę ... i czasem mam wrażenie, że to nie ma sensu ... że jak coś się wypaliło to już nie ma szans wrócić.
Jak cos sie wypalilo, to za bardzo nie ma szns wrocic. Ale jesli ktos odszedl z innych powodow to jeszcze jakas szansa jest
Stary 2007-05-22, 21:04   #928
Fraoch
Rozeznanie

Cytat:
Strasznie mi smutno.
nawet fakt że gdy tylko tż się dowiedział przyjechał , przytulił, pocieszył nie sprawia przyjemności.
wiadomo jak się traci Przyjaciela ...

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość
Jak cos sie wypalilo, to za bardzo nie ma szns wrocic. Ale jesli ktos odszedl z innych powodow to jeszcze jakas szansa jest
no tak zgadzam się z Tobą czasem ktoś namiesza, albo jakieś dziwne nieporozumienia to tak... ale jak wszystko sypie się samo w rękach ... to chyba obie osoby muszą walczyć nie tylko jedna

Tak czy inaczej przetrwamy bo my may dużo siły w sobie
Is ar ár n-anam féin...

Stary 2007-05-22, 21:12   #929
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Mój profesor od socjotechniki dziś powiedział, że kobieta uwierzy temu mężczyźnie, który kłamie NAJPIĘKNIEJ!
Facet zrobi dokladnie to samo

Cytat:
O majn god.
Ktos Ci naopowiadal ******* i teraz pojdziesz na spotkanie i go opieprzysz Zabraniam chodzenia na spotkania, a w szczegolnosci rozmow o Waszym zwiazku.
Stary 2007-05-22, 21:20   #930
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość
Facet zrobi dokladnie to samo

O majn god.
Ktos Ci naopowiadal ******* i teraz pojdziesz na spotkanie i go opieprzysz Zabraniam chodzenia na spotkania, a w szczegolnosci rozmow o Waszym zwiazku.
Moja genialna przyjaciółka bez mojej wiedzy pisała do Niego smy. Nie jest to jakieś sztuczne, bo oni się znają, ale sam fakt, że tak poczuł się atakowany... A nie chciałam

Przecież już wiem, że nic z tego nie będzie. Napisał Jej właśnie o tym, że już wcześniej były takie sytuacje po których nie wiedział czy mnie tak na serio kocha...
I tak już to ''przegrałam''... Wiem, że nigdy już nie będziemy razem Zła nie jestem, tylko smutno, przykro i boli...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości