|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Cytat:
|
|
|
|
#3602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
A ja niestety nie widziałam najciekawszego, bo chwile po 22 zadzwoniła kumpela i się max rozgadała.
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie skonczylam ogladac odcinek 9 opis ponizej
no więc odcienk zaczyna sie od wizyty w magdy mieszkaniu gdzie pauje totalny bajzel, porozwalane na podlodze rzeczy, popkorn a magda zajada oczywiscie popkorn z lodami, sebastian i karolina stawiaja magde za warkoczyk do pionu. piotr wybiera sie w gory, dolacza do niego tata korzecki, bzdetne gadki dwoch doroslych facetow. Agata caluje sie namietnie z Rafalem w banku, ale tlumaczy sie ze to calowanie jest po przyjacielsku, rzucaja sie na siebie i sie caluja. Magda rozmawia z mama korzecka, ktora tlumaczy syna dlaczego tak postapil, magda pokazuje jej nagranie ktore dostala na wypadek gdyby piotr umarl. Spotykaja sie ostatni raz n aperonie z ktorego odjezdza mama piotra. MAgda jej mowi ze nie umie byc pania korzecka. Odcinek wg mnie sredniawy, malo wartka akcja, za duzo rozmow za malo wydarzen. Opis po krotce ale nie chcialo mi sie pisac rozmow ktore dotycza caly czas tego samego: piotr zrobił be, a magda powinna mu wybaczyc. a te trzy babeczki zakochane w tym samym facecie, doszly do wniosku ze skoro wszystkie go kochaja to to wszystkie znim beda (na raz)
|
|
|
#3606 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj, w końcu, udało mi się obejrzeć odcinek.
Przestałam oglądać jakoś po drugim tej serii, bo było to dla mnie nudne. W kółko Magda - Piotr. I naprawdę, uważam, że mogli zakończyć serial na drugiej (trzeciej?) serii. Bo ciągnięcie w kółko jednego wątku jest - nudne. |
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
czyli w 9 odcinku dalej wałkowanie tego samego...
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Olka 222 to zdanie ostatnie o trzech babkach
|
|
|
|
|
#3609 |
|
Rozeznanie
|
tak tak , przepraszam. Oczywiście Agate całował , nie Mariole
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszy moment w całym odcinku to właśnie jak Waligóra wchodzi na panieński wieczór
![]() A ja z racji, że 2 i 3 serii nie oglądałam, ano początku 4, top jakoś mnie ten serial nie drażni |
|
|
|
|
#3611 |
|
Mrs Mrau
|
Magda ostatnio jest ubierana i czesana ja STARA BABA
w ogóle mi sie nie podoba |
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Czajenie się Magdy i Piotra do sobie było zabawne...
To ze Kinga i Kacper poszli sobie razem bylo do przewidzenia...jakoś sie tego spodziewałam... Sebus jak zwykle the best... Waligóra Rafał do Agaty Ojciec Piotra miał sporo racji w tym co mówił ...
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#3613 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Jako, że ostatnimi czasy co wtorek u mnie było zwarcie i antena nie dzałała, wczoraj obejrzałam pierwszy raz od 3 tygodni Magdę. Może mi ktoś napisać skąd się wzięli ten Kacper i Kinga?
|
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poznał ją na stoku, a potem zjadł z nią kiełbasę . Spotkali się kiedyś chyba przez przypadek jeszcze na Krupówkach. Ale wtedy Piotr powiedział, że jest zajęty - na co niestrudzona Kinga dała mu wizytówkę (czy coś w tym stylu) Dowiedziała się o tym Mariola z Wojtkiem - z czego Wojtek wypaplał to Magdzie. Kacper był klientem Magdy. Prowadziła mu sprawę, ponieważ rzekomo miał spowodować bezpłodność u jakiegoś psa . Magda sprawę wygrała, a Kacper się Magdą zainteresował. I zaprosił ją na bal maklerów - na który Magda miała nie iść, a w tym czasie pojechać do Piotra do Zakopanego. Ale, że dowiedziała się od Wojtka o Kindze - to z Zakopca zrezygnowała, a poszła na bal, na którym dostała od Piotra smsa, ze cokolwiek zrobi on i tak będzie ją kochał. [romantic ![]() Mniej więcej tak to było Dokładnie nie pamiętam I mam nadzieję, że zrozumiałaś
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie z kolei bardzo podoba ten plaszczyk jasny magdy, glownie przez rekawy- takie bufiaste sa
|
|
|
#3617 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Jak z osiedlowego salonu fryzjerskiego pani Jadzi
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
ehh tak jak mowilam jesli oni sie w ogole zejda to pewnie w ostatnich 5min serialu
|
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Ten płaszcz jest okropny :/ Zdaję sobie sprawę,że aktor może nie mieć wpływu na garderobę postaci-ale ja bym go nie założyła za żadne pieniądze Optycznie skraca i pogrubia sylwetkę -jak to widać na przykładzie Magdy .
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
A ta aktorka co gra Kingę to nie gra już w jakimś serialu, bo mi się jakaś znajoma wydaje .
A Magda M kreuje nowe trendy
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Czy chodzi o ten płaszcz ?
http://magdam.onet.pl/_i/odcinki/odc53/79.jpg
|
|
|
#3622 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w ogóle przypomniało mi się, że moment który mnie najbardziej wczoraj rozwalił to to, jak już po toastach magda i piotr siedzieli przy stole, a magda klaskała nie wiem po co, na co i dlaczego. |
|
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłaby w następnych odcinkach wiosna się pojawić -może już by go nie włożyła .Poszlam tropem linka Pani Herbatnika i zobaczcie,co znalazlam : http://magdam.onet.pl/1,196,8,306997...1,0,forum.html Więcej osób zauważył,że ten płaszcz jest jakiś nie teges .
|
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
He, ale jej jakos chyba pasuje , bo niestety tak zbrzydła od poczatku krecenia 1 seri.
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
rambo dzięki wielkie
|
|
|
|
|
#3626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
:P rekawy i ten pasek najbardziej i wydaje mi sie ze ladnie w nim wyglada czyli albo ja jestem slepa, albo- bardziej sie ceniac- inni sie nie znaja
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
fakt, ze do figury Magdy ten plaszcz chyba nie bardzo pasuje :/ ale co zrobic to scenarzysci ja pewnie kreuja na romantyczna bohatereke - stad te bufki
|
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do płaszcza - mi się nie podoba
|
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
http://film.onet.pl/seriale/0,1540980,wiadomosc.html
http://film.onet.pl/0,0,1541087,wiadomosci.html Dziś pełno wiadomości o Magdzie M
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

na Magde i Piotra już w ogole nie patrze bo to przestało być interesujące w pierwszym odcinku tej serii. Połowa wszystkich odcinków to Magda i jej zawieszki.
. Najlepszy moment w całym wczorajszym odcinku.

Natomiast wieczór panienski Marioli był interesujący - najpierw wkroczył Waligóra , który śledził Karolinę. Nie wiedział że jedzie ona na wieczór panienski. Chwilkę wcześniej Agata oznajmiła że zaprosiła striptizera

Jak z osiedlowego salonu fryzjerskiego pani Jadzi 
21.IV.2013r.
:P