|
|
#1171 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
|
|
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
ja mam profil tylko na fb, więc tam raczej nikogo nie poderwę
ale jakoś nawet nie mam ochoty na podrywy
|
|
|
|
#1173 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Zadomowienie
|
wiem coś o tym, ja dzisiaj wstałam o 14, bo nie mam ochoty się ruszać nawet, ani nigdzie wyjść, nawet z nikim nie chce już gadać, bo mnie drażnią wszyscy.najchętniej to bym się zapadła pod ziemię.
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=fQTlks4ICJc och,aż dziwne, że to facet tak śpiewa,oni chyba przeżywają tylko jak naprawdę kochają... |
|
|
|
#1175 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja sama nie mam wielkiej ochoty na spotkanie z chłopakiem, którego poznałam przez sympatię, ale wiem że to może mi pomóc. Trzymam kciuki żebyś jak najrzadziej myślała o exsie Cytat:
Cytat:
"Oh shut up. Every time it rains, it stops raining. Every time you hurt, you heal. After darkness, there is always light and you get reminded of this every morning but still you choose to believe that the night will last forever. " |
|||
|
|
|
#1176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mówię "nie", ale też się nie nastawiam....Ten się chyba jakoś tam wybitnie uchował...albo po prostu nie jest tam stałym bywalcem, bo konto założył po świętach... Ja miałam kiedyś baaardzo krótko. I wszyscy "dziwni" jakich napotkałam dalej tam siedzą. Coś w tym jest. Jeszcze mam spotkanie z innym w poniedziałek... Tylko że cholera ten ex mi tak w głowie siedzi... ciągle o nim myślę.
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Zadomowienie
|
a jakie sa portale oprócz sympatii?
myslicie, ze jakbym zakładała konto kiedyś to lepiej wpisać w profilu wieksze miasto,które leży obok mojego? bo w moim to porażka, taka wiocha i w ogóle. |
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nie, nie dojdzie między nami do niczego, jeśli wciąż oficjalnie nie będziemy parą. Tego jestem pewna. Dlaczego? Bo mimo wszystko wciąż mam w głowie to, że mnie zdradził i w bardzo łatwy sposób mogę sprawdzić czy wciąż utrzymuje kontakt z jakimiś kobietami. Nie dopuszczę do tego, żeby traktował mnie jak swojego "seksfrenda". Albo wszystko albo nic - albo związek (i oczywiście wierność z jego strony) albo kontakty koleżeńskie. Nie będę z nim sypiać. Już kiedyś z kimś innym przerabiałam taki schemat: z jednej strony mizianka, spotkania, on nie wiedział czego chce, a po tym jak prawie wylądowaliśmy w łóżku łaskawie oznajmił, że... niedawno się zaręczył .Co do tego, że za kilka miesięcy mogę się dowiedzieć, że od dawna jest w związku z tamtą, to cóż... nie ma takiej siły, która sprawiłaby, że po tak długim czasie od rozstania wciąż będę załamana, więc pewnie albo to oleję albo (jeśli dowiem się o zdradach czy oszustwach) zrobię wszystko, żeby odpłacić mu z nawiązką. Jeśli chodzi o to, że nie pozwalam mu za sobą zatęsknić to tak, masz rację. Tak było. Nie pozwalałam. Jeszcze przed rozstaniem musiałam wysłać do niego choć jednego SMS-a dziennie, bo tak bardzo tęskniłam. Dzień po zerwaniu też zadzwoniłam. Jednak już dzisiaj jest w porządku. Nie myślę o tym, że za nim tęsknię, nie dzwonię, nie piszę. Może, jak proponował, spotkam się z nim w niedzielę, może później. Liczę na to, że już niedługo będę się z nim widywać tylko od czasu do czasu i nie dlatego, że nie mogę wytrzymać bez niego, ale dlatego, że będzie dla mnie zwykłym znajomym, z którym żal byłoby stracić kontakt. Na pewno przyjdzie jeszcze jakiś kryzys i będę chciała się przynajmniej do niego przytulić, ale to minie . Już dzisiaj wracałam z pracy z bananem na twarzy nucąc sobie pod nosem "Girls just want to have fun" .
Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2014-01-03 o 23:31 |
|
|
|
|
#1179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też dużo myśle o exsie, sprawdzam jego fb i ogólnie oglądam jego zdjęcia i się zachwycam i przypominam sobie co się między nami działo... Ale powiem Ci,że teraz już nachodzą mnie dobre myśli, cieszę się,że go spotkałam i mogłam spędzić tak cudownie czas. Skończyło się, ale to nie jest koniec mojego życia!
"Oh shut up. Every time it rains, it stops raining. Every time you hurt, you heal. After darkness, there is always light and you get reminded of this every morning but still you choose to believe that the night will last forever. " |
|
|
|
|
#1180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przynajmniej na Sympatii. Wpisywałabym jednak w pierwszej kolejności to większe.
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
trochę się wstydzę zakładac konta, jak ktos znajomy zobaczy albo jak on się dowie, to pomyśli, ze jakaś zdesperowana jestem albo musze być z byle kim...chciałbym kiedyś normalnie kogoś poznać w realu, ale nie mam takiej możliwości,nie chodzę na żadne imprezy, znajomych mam mało...nie wiem gdzie.
|
|
|
|
#1182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą to jest Twoje życie i możesz robić co chcesz, nie myśl o innych
|
|
|
|
#1184 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1185 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
To już chyba norma, że wieczorami źle się czuję. Codziennie jest to samo - jest mi przeraźliwie smutno.
Dostałam zaproszenie od kolegów z podstawówki na jutro. Chcą się spotkać, tak pogadać, coś wypić. Zupełnie nie mam ochoty iść... Nie mam ochoty wychodzić z domu. Choć z drugiej strony jeżeli zostanę w domu pewnie spędzę ten wieczór użalając się nad sobą...
|
|
|
|
#1186 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() "Normalnie poznać"... Ja chłopaka, z którym jestem już bardzo długo, a mam zamiar być już na zawsze, poznałam w internecie. Zupełny przypadek. Pogadaliśmy, w końcu spotkaliśmy i bum, wielka miłość
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
no w sumie, ja eksa poznałam tez w internecie, chociaż juz wczesniej wiedziałam o jego istnieniu,i mielismy wspólnych znajomych, więc sie nie bałam,ze to jakiś zbok czy oszołom.
ale teraz to się boję wszystkiego już... |
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pisz!! Pomyśl sobie, że jak wrócisz do niego to pewnie za miesiąc, dwa pół roku znowu wrócisz na ten wątek i już żadnej z nas piszącej tu i teraz już tu nie będzie, będziemy miały to za sobą, a Ty znowu będziesz przechodziła przez to samo.
Wróciłam delikatnie podpita i takie mam myśli, że chciałabym, żeby karma wróćiła do niego, żeby też kiedyś tak cierpiał, ale z drugiej strony mam myśl, że musiał by kochać kogoś bardziej ode mnie, serce mi pęka. Kawa_o \ jak napisałaś o myslovitz też pomyślałam o tej piiosence i takich facetów którzy tak kochają chyba nie ma, a jeżeli są to każda z nas powinna takiego znaleźć, zasługujemy na to!! ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Ja chyba jestem za stara i za staroświecka na poznwanie faceta w necie. Może i kiedyś założę konto gdzieś, ale póki co nie jestem gotowa na poznanie innego faceta, dla mnie jest to za świeża sprawa. |
|
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
mi mówił, ze mnie najbardziej na świecie kocha,podono zadnej nie dał tyle kwiatów co mi, więc sadzę, że następną bedzie jeszcze bardziej kochać
![]() eh co za beznadzieja, ja się czuję tą złą teraz... |
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe mi też mówił, ale to są tylko słowa słowa słowa. Nie chcę żeby kogoś kochał bardziej ode mnie, żeby o nią się starał tak jak o mnie nie potrafi. Choć pewnie to nastąpi z wiekiem mu to przyjdzie, ale ja nie chcę o tym wiedzieć. Mam nadzieję, ze dopiero jak będę miała go centralnie w dupie.
|
|
|
|
#1192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam dla Was bajkę
Mały Bajarz zaprasza WAS na bajkę na temat mądrości. Był sobie kiedyś ząb mądrości, który zapragnął pojawić się na świecie. Niedługo potem zaczął się wyrzynać z dziąsła, powoli i boleśnie, powodując przy tym opuchliznę, a nawet wysoką gorączkę u swojej pani. Na początku pani musiała się wiele wycierpieć, jednak po kilku dniach mówiła z uśmiechem o swoich doświadczeniach: - Cóż, takie są prawa natury, że często musimy doświadczyć bólu, żeby pojawiła się mądrość.
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo, że spotkałam się teraz z koleżanką wypiłam kilka piwek, pół wieczoru przegadałam o nim, to jakoś się trzymam. Mimo że rano było bardzo źle, bałam się, że po alkoholu się załamie i napiszę, ale nawet nie mam na to ochoty. Ja wiem, że będzie kiedyś żałował, że pomyśli, że głupi był, że z nas zrezygnował i to mnie chyba podtrzymuje na duchu.
|
|
|
|
|
#1195 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
:P ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
A ona dałaby mi na serio dużo.
|
||
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Zadomowienie
|
ooo, ja mam juz jeden ząb mądrości od zeszłego roku
![]() a przypomniało mi się jak niby eksowi wyrastały żeby mądrości to tak podobno cierpiał i leżał w łóżku, a potem się dowiedziałam od kolegi,ze w tym czasie pil piwo w barze
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tej chwili w to mocno wierzę.
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jednak napisałam do swojego Musiałam się upomnieć o zwrot gotówki, od kilku godzin nie odpisuje... A jak nie będzie chciał oddać? Cholera...
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

Nie mówię "nie", ale też się nie nastawiam....
ciągle o nim myślę.

.

na jutro. Chcą się spotkać, tak pogadać, coś wypić. Zupełnie nie mam ochoty iść... Nie mam ochoty wychodzić z domu. Choć z drugiej strony jeżeli zostanę w domu pewnie spędzę ten wieczór użalając się nad sobą...
A jak nie będzie chciał oddać? Cholera...