|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
Dziewczyny, czytam Wasze historie (o sobie tez gdzieś pisałam) i szczerze to już sama siebie nie rozumiem... Nie dość że mój związek trwał tylko 8 miesięcy (w porównaniu z Waszymi to pestka!
), od zerwania minęło kolejne 8 i ja nadal potrafię za tym dupkiem płakać... Ostatnio już sie cieszyła bo podobno mu z nową dziewczyną nie wyszło. Pech chciał że trafiłam na ich wspólne zdjęcie... Byłego zablokowałam, żeby mnie więcej nie kusilo, usunęlam numer telefonu i licze że może w końcu uda mi się zebrać w garść
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1264 |
|
Rozeznanie
|
naprawdę dziewczyny, jak czytam ten wątek to aż mózg mi się lasuje!!! To się w głowie nie mieści, co się dzieje z tym światem. Jednak się cieszę, że jestem sama. Ile problemów z głowy mniej...
|
#1265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
carpe diem
|
|
#1270 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i odpuściłam. Wyślę mu w marcu życzenia na urodziny i to wszystko.
|
|
#1271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() carpe diem
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
Warriatka masz rację! Wszystkie kogoś poznamy jeszcze w tym roku... ummm pewnie na wakacje! Dlatego teraz zamierzam maksymalnie o siebie zadbać!
) Ojj marzy mi się osoba z którą pójdę na basen, póki co sama na niego chodzę! Zobaczymy wszystkie, że ten rok będzie radosny iiii przy boku wspaniałych facetów! Po prostu musiałyśmy swoje przeżyć, nabrać doświadczenie i złapać dystans do pewnych spraw. Następne związki będą już tylko szczęśliwsze!
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Radosny rok 2014 bo 2+1+4 daje nam szczęśliwe 7 hahaha ![]() Będzie będzie sie działo będzie radośnie lalalalallalala carpe diem
|
|
#1277 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja go czasem nienawidzę a czasem....co ze mna jest nie tak?!Cytat:
Dziś jego urodziny, widze na fb te wszystkie życzenia i serce mi pęka. Nawet dziewczyna jego kuzyna (zaczęli być razem wtedy co i my, teraz spodziewają się dziecka) życzenia mu napisała....ja wielu z Was się radziła, zwłaszcza po tym co się wyadlo, co o mnie mówił, biłam sie długo z myślami i wysłałam tylko smsa "sto lat". on odpisał "dziękuję ". A ja jakos dziś pozbierać sie nie mogę. Jakoś brakuje mi jego, nie widze szans na poznanie nikogo nowego, w innych dziedzinach tez mi sie wali i ogólnie czuję takie przygnębienie. Chyba nigdy się nie pozbieram...Co ze mną nie tak? Czemu ciągle o nim myślę?
|
|||||||||
|
|
|
#1278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
P.S. I jeszcze GŁUPIA JA ( 1. mieszkania nie kupię 2. pół roku będę sama 3. za pół roku wrócę do ex-a 4. w pracy tak sobie Dżizas to się podbudowałam :/ |
|
|
|
|
#1279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Opowiem Ci pewną anegdotkę. Poszedł facet do wróżki, która przepowiedziała mu, że umrze w dniu swoich urodzin. On usłyszawszy to, na każde urodziny zamykał się w domu i siedział w fotelu. Ale miał sympatycznych znajomych, którzy pewnego dnia przed jego urodzinami stwierdzili "nie pozwolimy mu siedzieć samemu, odwiedźmy go". Znajomi poszli do niego. Pukają - cisza. Wołają - cisza. Dzwonią - cisza. Nagle wystraszyli się, że coś się stało - więc wyważyli drzwi. A tam w fotelu siedzi ten gość - ale martwy. Dlaczego? Bo myślał, że to śmierć po niego przyszła i zmarł na zawał.
|
|
#1280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ołłl fakejszyn... Słuchaj jak będziesz w to wierzyć to to się spełni! Jak nie będziesz, to się nie spełni!! To działa na takiej zasadzie. Sama mam ochotę iść do wróżki. Dziopki miałam konto na sympatii, ale usunęłam! Miałam zwykłe konto, a pisali do mnie jacyś zboczency, stare dziadki, obcokrajowcy i jakieś gbury.. Kompletna porażka. Profil usunięty i spokój święty I to jest przykład faceta, który ma dobre serducho i jest wierny i zapatrzony w swoją żonę!! Pamiętałam jak się nazywa i zaczęłam szukać informacji na jego temat, stąd wiem, że ma żonę.
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
carpe diem
LIVE every moment LAUGH every day LOVE beyond words Edytowane przez warriatka Czas edycji: 2014-01-04 o 12:44 |
|
|
|
|
#1282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast ta faktycznie byla dziwna. mówiła tak pokrętnie. Ale tylko humor mi się zepsuł
|
|
|
|
|
#1283 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz możesz nawet taką wróżbę zamienić w pozytyw: 1. po co Ci mieszkanie skoro 3. za pół roku wrócisz do eksa czyli jednak może okaże sie że warto. wiesz, gdybym ja wiedziała, ze nawet za 2 lata, ale na pewno poznam prawdziwa miłość, to mimo iż w tym roku kończę 31lat to bym czekała. Najgorsze u mnie, ze ja raczej nie widzę szans. Ok, zaczełam wychodzić do ludzi, założyłam profile na 2 portalach, nawet nie jestem strasznie wybredna, ale ...cóż, pisze do mnie wiele osób, ale nigdy nikt warty uwagi (najczęściej albo tacy szukający romansu albo jacyś mega dziwni) Dziewczyny, jak przetrwać jego urodziny? Jakas taka nostalgia mnie złapała. Zaczynam tęsknić za dobrymi rzeczami a zapominam o tych złych. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1284 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Wejdź na jakieś "teżetówki" albo panny młode i poczytaj, jak rzygają tęczą ![]() A tak serio, spotkanie się z udaną parą bardzo dużo daje ![]() Cytat:
![]() 2. Tylko pół roku? Ty fuksiaro! 4. Ale praca będzie. Im dłużej pracujesz, tym bliżej do punktu 1. Skoro już wiesz, kiedy będziesz w związku, to możesz odpuścić pisanie do niego, szpiegowanie go... przecież i tak będziecie razem ![]() Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
|
|
|
#1285 |
|
Rozeznanie
|
Hehe...ale ja nie chce być z nim.... :/ Ja chcę żeby on żałował, ale nie chcę powrotu. A ta skubana wróżka jeszcze podała mi dokładne jego cechy żeby się upewnić że chodzi o ex-a.... dżizas
(( A mieszkanie b. chcę. Już mam projekt architekt wnętrz.... ((Ja chcę za pół roku super-związek z nowym facetem..... |
|
|
|
#1286 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie odezwę się już więcej do niego. Niech teraz on pocierpi. Podobno jestem najważniejszą osobą w jego życiu, więc utrata mnie powinna trochę zaboleć... Przynajmniej na to liczę. Nawet jeżeli to okrutne. |
|
|
|
|
#1287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Raczkowanie
|
A mój ex napisał mi właśnie ze przeprasza i nie powinien tak dzisiaj zareagować. O Boże ☠☠☠☠a jak mi z tego powodu juz wszystko jedno hahahahahaha
|
#1289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak ja bym miała pewność (lub choć mocne prawdopodobieństwo) ze za pół roku będę w udanym związku, to bym była mega szczęśliwa, skupiła sie przez ten czas maksymalnie na sobie by za te pół roku wejść w udana relację jako super pewna siebie kobitka. Tak sobie teraz myślę, chyba tez problem jest we mnie, że ja nie pasuje do obecnych czasów. Jestem za sztywna, za mało towarzyska, za nudna. Ta "druga" mojego eksa, z która mnie zdradzał, ma przewagę, bo jest śmiałą dziewczyną, potrafi zagadać do kogoś, poderwać, a ja to taka dupa. Ale z drugiej strony czy powinnam na siłe kogoś udawać? Zmuszać sie do czegoś? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

), od zerwania minęło kolejne 8 i ja nadal potrafię za tym dupkiem płakać... Ostatnio już sie cieszyła bo podobno mu z nową dziewczyną nie wyszło. Pech chciał że trafiłam na ich wspólne zdjęcie... Byłego zablokowałam, żeby mnie więcej nie kusilo, usunęlam numer telefonu i licze że może w końcu uda mi się zebrać w garść

i odpuściłam. Wyślę mu w marcu życzenia na urodziny i to wszystko.