|
|
#1291 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
Cytat:
((((
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- dokładnie! A nie wierzysz jakieś pseudo wszechwiedzącej.
|
|
#1294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chcesz wracać, to nie wrócisz choćby 1000 wróżek Ci to mówiło. Zrób wszystko by to zmienić. Nawet majlepsza wróżka powie, ze wróżba to wróżba a nie pewniak, bo los zależy od nas. |
|
|
|
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
Dołącze do was. Zostawił mnie kilka dni temu. Przyjechal na wspolny weekend i kolejnego dnia nagle spakowal sie i poszedl. I że to koniec. Dla mojego dobra. Tego samego dnia mówił ze kocha. Długo by gadać. A ja robie wszystko co zakazane - dzwonie, wypisuje setki smsow... Nie potrafie inaczej
|
|
|
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, doradźcie
Tak jak pisałam wcześniej, muszę się jeszcze z exem "rozliczyć", napisałam mu maila, ze chcę to załatwić między świętami a sylw i że będzie to nasze ostatnie spotkanie, że chciałabym też sobie powyjaśniać wszystko i to zamknąć. On pracuje w innym mieście, ale na weekendy (jak dotąd) zawsze przyjeżdżał, na święta oczywiście też. Powiedział, że odezwie się i da znać jak będzie wiedział jak praca mu się ułoży. Ostatnia moja wiadomosć była w pierwszy dzień świąt (właśnie ta, że jak mamy to zakończyć to już ostatni raz się spotkamy na wymianę rzeczy). Od tego czasu się nie odzywa. Przede wszystkim nie podoba mi się to trochę, bo mógł chociaż dać znać, że go nie będzie i tego nie załatwimy do końca roku. Ale mija już ponad tydzień, jest długi weekend, podejrzewam, że przyjechał/ przyjedzie - odezwać się, upomnieć się o te rzeczy? To nie jest nic ważnego i potrzebnego, ale wolałabym mieć to już z głowy... czy czekać na jego wiadomość, bo "piłeczka jest po jego stronie"?
|
|
#1297 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie odezwę, nie mam tam nic bez czego bym nie przeżyła. Nie będę się prosić o spotkanie.
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
Ot, co.
Nigdy nie wierzyłam we wróżki ich wróżby i nie uwierzę. Ex był u wróżki, by zapytać o nasz związek: powiedziała mu, że będziemy razem bardzo szczęśliwi, a jeżeli się rozstaniemy to przez jego przeszłość. Kurczę, coś jej nie wyszło. Od początku mówiłam, że to bzdura.
|
|
|
|
#1300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę tym z Was których exowie żałują, odezwali się itp. Jednak znaczyłyście dla nich więcej niż np. ja...
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Raczkowanie
|
Bo to dopiero dwa, trzy dni. Wiem ze ten zwiazek juz dawno nie miał sensu, bo mój facet jest niedowartościowanym gówniarzem ale cóż. Co czuje to czuje. Zrywał ze mną ze sto razy. Robił to jak mu sie podobało bo wiedział że zawsze to ja bd płakać i prosić. I wiem że teraz tez na to liczy. On mówi ze nic o nim nie wiem, ale znam się troszkę i znam motywy jego działania. Ech...
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rzeczy nie są mi potrzebne, ale też nie chcę czekać nie wiadomo ile - cały czas jak widzę nową wiadomość na poczcie to mam chwilowy atak serca, że się odezwał, chciałabym mieć to już z głowy, ale nie chcę też się płaszczyć i dopraszać
|
|
|
#1303 |
|
Rozeznanie
|
nie masz czego żałować, bo tylko mieszają w głowie tym biednym kobietkom.
|
#1304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc nie jestem pewna, czy znaczyłam tak dużo. To są tylko puste słowa... |
|
|
|
|
#1306 |
|
Rozeznanie
|
Ale teraz chociaż żałuje. A moj nie dość ze zachowywał się beznadziejnie, to jeszcze mnie zostawil, zostawiając błagał o kontakt i...przepadł.
|
|
|
|
#1307 |
|
Rozeznanie
|
"Wszystkiego najlepszego! I żebyście z Niunią byli zawsze zdrowi i szczęśliwi!" - eks dostał własnie takie zyczenia na fb. najciekawsze że na badoo dalej szuka,
|
|
|
|
#1308 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
pewnie mnie nie pamietacie. Moj chlopak zakonczyl w lipcu w poprzednie wakacje po 6 latach. Nie mielismy kontaktu przez kilka miesiecy do maja. Pozniej staral sie spowrotem pisal dzwonil, bylismy juz bardzo blisko ja nadal go kochalam on twierdzil ze tez. nikogo w miedzyczasie niemielismy. Problem polega na tym ze on raz chcial byc ze mnaa za chwile mowil ze nie wie czego chce im blizej jego 30 tym gorzej. Niedawno powiedzialam basta. Albo w lewo albo w prawo. Urwalam kontakt. A skutek taki ze wypisywal do mnie w sylwka a dzien po dzwonil pisal caly dzien a ja nic. Ja mam dosc zycia w zawieszeniu i bycia wtedy kiedy jemu pasuje. Najchetniej to posiadowki z kolegami a jak sobie przypomni to powinnam byc na jego zawolanie bo biedak sie nie umie okreslic ... uff ulzylo
|
|
#1309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- zastanawiam się tak naprawdę po co Ci ten kontakt?
|
|
#1310 |
|
Rozeznanie
|
Chyba żeby sobie próżnie udowodnić że nie jestem dla niego totalnie nieznacząca....
|
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja mam to samo, po to, żeby wiedzieć że nie jesteśmy im obojętne, że nie mają nas gdzieś. I raz jestem wściekła na niego, a zaraz myślę, że on wie co robi.
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ciągle ciekawa jestem kiedy on się odezwie po swoje graty.... |
|
|
|
|
#1313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Żałuje? Tak mówi. Ale to są tylko SŁOWA, brak tu CZYNÓW, które by je potwierdziły. A Twój ex może się nie odzywa, bo uważa, że tak będzie dla Ciebie lepiej? |
|
|
|
|
#1314 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Hopefull - pamiętam Cię. Cóż, czasem trzeba być tą osobą w związku, która podejmuje dorosłe decyzje. Życzę wytrwałości, bo on pewnie teraz zmieni się w biednego misia
![]() Cytat:
Masz projekt, a nie znasz jeszcze metrażu, układu...? Co to za projekt? ![]() Cytat:
Cytat:
Toksyczna relacja toksyczną zawsze pozostanie.Cytat:
![]() Do niczego się nie zmuszaj. Albo inaczej... próbuj różnych rzeczy przez czystą ciekawość. Przecież nie wiesz, czy coś Ci pasuje, póki tego nie spróbujesz, nie? ![]() Moja przyjaciółka jest neurotyczna, zamknięta w sobie, kompletnie nie odnajduje się w grupie. Jej mąż to dusza towarzystwa, jest w nią wpatrzony jak w obrazek ![]() Cytat:
Rzeczy możesz odesłać pocztą. Być może poczuje się do odpowiedzialności zwrotu Twoich, ale nie możesz być tego pewna.
|
|
|
#1315 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny kochane, bierzcie się w garść. Vaineth, wiem, że boli - ma boleć! Twój były jest idiotą. Miał super dziewczynę, a przespał się z inną. Myślisz, że jest wart uwagi kogoś wyjątkowego? Nie sądzę. Smutnaja - weź się w końcu w garść, bo już brak mi słów na Twoje użalanie się.
|
|
#1316 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1317 |
|
Rozeznanie
|
mam wyjątkowo durne pytanie: czy powinnam napisac mu żyzcenia na fb? opieprzcie mnie. wystarczy ze napisałam sms, to i tak w pewnym sensie za dużo, prawda?
jakoś przetrzymac ten głupi dzien, weekend. moze ja wybrabym sie do jakiejś wróżki...tylko musiałaby byc jakaś w miarę wiarygodna. |
|
|
|
#1318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1. powiedziała że wrócę do byłego który: jest nerwowy, dość toksyczny, bardzo wpływa na moje samopoczucie, ma zmienne zdanie, jest pogubiony i leniwy. Tylko jeden ex taki jest 2. ale ja mam projekt. Ja mam mieszkanie "upatrzone", po umowie przedwstępnej, architekt już pracuje a ja czekam już tylko na formalności kredytowe (mam zdolność, zgodę) tylko nie mam przelanej kasy dla właściciela i kluczy w ręce.... |
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1320 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

((((

Ja się nie odezwę, nie mam tam nic bez czego bym nie przeżyła. Nie będę się prosić o spotkanie.
Nigdy nie wierzyłam we wróżki ich wróżby i nie uwierzę. Ex był u wróżki, by zapytać o nasz związek: powiedziała mu, że będziemy razem bardzo szczęśliwi, a jeżeli się rozstaniemy to przez jego przeszłość. Kurczę, coś jej nie wyszło. Od początku mówiłam, że to bzdura.