|
|
#1321 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
Cytat:
nie ma jak opieprzenie z Waszej strony pomaga
|
|
|
|
|
#1322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powtarzam sobie, że jestem świetną dziewczyną, że zasługuje na kogoś lepszego. Skoro nie umiał docenić miłości, którą go obdarzyłam, niech spada na drzewo. |
|
|
|
|
#1323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1324 |
|
Rozeznanie
|
Sądzę, że tak, mam wrażenie, że nawet bym mogła wybaczyć. Nie wiem kiedy, ale tak mi się wydaje. Choć jedno jest pewne - nigdy bym nie zapomniała, nie byłabym spokojna, gdyby wychodził gdzieś ze znajomymi. Więc to raczej bez sensu.
|
|
|
|
#1325 |
|
Rozeznanie
|
o masakra, ja bym nie umiała ni chu chu
|
#1326 |
|
Zadomowienie
|
Myślicie, że powinnam zapytać eksa o spotkanie jak teraz na dniach bedzie w kraju?czy to durne?
bo jednak w głębi serca chciałabym żeby mi powiedział prosto w oczy, że mnie juz nie kocha i nie chce ze mną być, a nie tylko to pisał...wiem, ze na żywo jest trudniej, ale może wtedy by to w końcu do mnie dotarło i bym zrozumiała. bo tak jakoś nie mogę w to wszystko uwierzyć nadal. wolałabym żeby mnie zdradził, żałował i błagał o szansę niż to, że mnie odepchnął i odrzucił moją miłość... |
|
|
|
#1327 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
Jesli on sie do Was nie odzywa to najgorsza rzecza jest wypisywanie ckliwych smsow. Uczcie sie na moich bledach. Na poczatku po rozstaniu to ja pisalam i albo mial mnie w dupie i wcale nie odpisywal albo odpisywal tak, jakbym byla najwiekszym wrogiem... Potem czulam sie ponizona, ,upokorzona iaon mial pewnie +100 do ego ze panienka sie plaszczy a ja wylam po nocach... uwierzcie juz lepszy brak kontaktu.. wtedy i oni rozkminiaja co u Was.
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- A Malla to bardzo madra dziewczyna, juz ponad rok temu napisala mi, ze jeszcze przyjdzie w łaskę i stalo sie tylko on nadal w skorze dziecka. I dzieki niej postanowilam wtedy urwac kontakt co wyszlo mi na dobre przez te dobrych 9 miesiecy, bo odkrylam ze bez drugiej osoby da sie zyc
Edytowane przez Hopefull Czas edycji: 2014-01-04 o 14:47 |
|
|
|
#1329 |
|
Zadomowienie
|
no w sumie,wiem, ze najlepszy bedzie brak kontaktu...ale ja jakoś nie umiem sobie z tym poradzić,
nie umiem uwierzyć w to, ze to jest już koniec, może jestem za tępa albo jakas psychiczna, nie wiem... |
|
|
|
#1330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Malla jest mądra, ma rację, tylko kurcze uczucia to trudny temat i czasem choc sie wie, że ktoś dobrze i madrze radzi to ciezko to wprowadzić w życie. |
|
|
|
|
#1331 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Hopefull - wcale nie jestem taka mądra, to Twój eks zachowywał się schematycznie
![]() Cytat:
Nie lepiej wydać kasę na wizytę u dyplomowanego psychologa? ![]() Cytat:
Wróżki mają naprawdę łatwe zadanie, jak przychodzi młoda kobieta po rozstaniu. Gdyby facet był miły, lojalny i cudowny, to nie byłby eksem ![]() 2. Czyli w zasadzie już masz to mieszkanie zaklepane, super! Niby czemu miałabyś go nie mieć? Chyba tylko z własnej decyzji... Ależ zazdroszczę!
|
|
|
#1332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe cży choć raż dziennie mój ex o mnie pomysli... Dziś na 100% idzie do klubu
|
|
|
|
|
#1333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A wiarygodna, to taka choć trochę znająca się na rzeczy, a nie np całkowita podszywaczka. A szczerze to troszeczkę wierzę, ze niektórzy mają pewne dary, jakieś przeczucia. Widzicie - kiedys jak byłam młodsza spotkałam z babcią stara Cygankę. Dla mnie to byłą głupota, ale babcia bardzo się podekscytowała. Cyganka przepowiedziała jej powazną chorobe, wręcz zakleła, by poszła do lekarza. Babcia nie uwierzyła, zbagatelizowała i wiele lat potem zmarła z powodu nowotworu, który rowzijał sie długo. Mi przepowiedziała wówczas wypadek samochodowy i sprawdziło się. Co ciekawe nie chciała pieniędzy., tylko by babcia poszła się zbadać. Żałuje, ze ja wtedy smarkata nie wypytałam o sprawy uczuciowe, prace itp. Możecie wierzyć lub nie, ale ja troszkę wierzę, ze niektórzy, bardzo nieliczni maja pewien dar, choć tak naprawdę wszystko zalezy od naszych decyzji 9np. może jakby babcia wtedy poszła sie zbadać, to los potoczyłby sie inaczej) |
|
|
|
|
#1334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To racja, ja wypisuje jak oszalała, to albo mi nie odpisze, albo dopiero następnego dnia, albo właśnie jakbym była jakimś wrogiem. |
|
|
|
|
#1335 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nadi - każdy z nas na coś zachoruje w pewnym wieku i każdy przeżyje jakieś rozstanie
![]() Podoba mi się instytucja wróżki, bo ludzie w przepowiedzianą chorobę wierzą bardziej niż lekarzowi z badań okresowych. Wydaje mi się, że łatwiej zdecydować się wtedy na badania niż po wizycie u lekarza, o którym panuje przekonanie, że "zawsze coś znajdzie, żeby zarobić" Poza tym dobra wróżka ma szósty zmysł, potrafi ocenić emocje i oczekiwania klienta. Psycholog nie może się tak bratać z pacjentem. Gdybym była wróżką, w tym wątku zdobywałabym cenne doświadczenie ![]() Jako dziecko bawiłam się w tarota, wahadełko i inne takie, byłam przekonana, że są jak koty, czyli mówią prawdę... gdy chcą no ale wyrosłam z tego. Choć może wrócę... Korzystanie z wróżb wiele uczy o sobie
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogę Wam przytoczyć esemesy mojego eksa z wczoraj? Powiecie co nich myślici, bo ja już jestem załamana.
|
|
|
|
#1337 |
|
Nie depcze krokusów
|
Musisz cytować publicznie? Nieładnie tak czyjąś korespondencję wklejać... Wyślij na PW
|
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie. mi kiedys odpisywał tak samo- zawsze następnego dnia i zawsze uprzejmie ale tak jakoś chłodno (wiecie, co mam na myśli, jak do natrętnego klienta - niby spławić, ale uprzejmie), no chyba że sam chciał wiedzieć, co u mnie.
|
|
|
|
#1340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Malla wysłałam
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Zadomowienie
|
ja mam ochote do niego napisać.
ale nie już się prosić tylko wygarnąć to co myślę o jego zachowaniu i bydź wredną |
|
|
|
#1342 |
|
Rozeznanie
|
Byłam tak rozgoryczona jego zachowaniem (bo to w końcu sam chciał utrzymywania kontaktu, przyjaźni), ze mu napisałam że jak nie chce to nie, ja pisac nie będę. Przestałam, ale za jakis czas miałam zdecydować czy wyjade na dwa lata i on napisał zapytał co zdecydowałam. Potem znowu wymiana jakichs luźnych smsów (tez od niego)na temat hobby, potem on po przypadkowym spotkaniu wysłał zaproszenie do fb, napisał maila że chce byśmy byli znajomymi. a teraz usłyszałam że to ja byłam męcząca jak szukałam kontaktu i takie tam.
|
|
|
|
#1343 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czytam Was codziennie, jakos mi to pomaga troche...
Cytat:
|
|
|
|
|
#1344 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1345 |
|
Rozeznanie
|
no widzisz...mi ciagle tacy piszą. mmój były za to kłamie na mój temat, na temat ile jest sam i w ogóle ma w sobie dużo uroku, a przeciez wiem, jaki jest. Ta "druga" też była poznana tam, a przeciez był ze mna. Przynajmniej ten był szczery, a wielu po prostu zataja. Moja koleżanka spotykała się z taki kilka miesiecy a miał rodzinę.
|
|
|
|
#1346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już wysyłam
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
ja chyba eksowi już nie życzę szczęścia, za to , że zrobił ze mnie idiotkę i ma mnie za jakąś tępą dzidę.
gnój. |
|
|
|
#1348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
a w nocy mi się sniło, że on płakał, a ja go przytulałam
|
|
|
|
#1350 |
|
Raczkowanie
|
warriatka doszło?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

Nie lepiej wydać kasę na wizytę u dyplomowanego psychologa?