![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Jak oni mogli? Co tak śmierdzi czyli najgorszy zapach firmy
Jeden perfum, którego nienawidze ponad wszystko:
Chanel no 5 ... a fuuuuj. Edytowane przez Bellatrix Czas edycji: 2012-02-24 o 20:43 Powód: przywrócenie treści posta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Her Worshipfulness
|
A ja tak trochę nie w temacie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
całą współczesna tfurczość Escady moglabym tu wymienić, a moja osobista zapachowa trauma spod znaku tej marki to Tai Sunset (bleee);
Kenzo Slonik jest wiekim zapachem, ale dla mnie jest meka nie do opisania reformulacje wielu perfum, poczynając od Miss Dior i Dolce Vita straszny Shalimar Parfum Initial - jak oni mogli to zrobic???!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Odświeżam wątek, gdyż zaświerzbiał mnie gen złośliwości.
![]() AMOUAGE – Gold Man i bodaj wszystkie damskie, z chwalebnym wyjątkiem Memoir (kfiatki sratki) ARMANI – Idole, Acqua di Gio x 2, Acqua di Gioia, Diamonds x 2 (damskie i męskie) [nicość leży i kwiczy poniżej parteru ![]() BOND NO 9 – Scent of Peace (za nieetyczne zagrania marketingowe) BOUCHERON – B (kfiatki sratki) BURBERRY – Body (Żador- ohydek w plagiacie ![]() BULGARI – Omnia, Omnia Amethyste, Blu CARON - Eau de Réglisse Liquorice, Parfum Sacré CHANEL – wszystkie Tądry i Fresze („głód i mizeria” ![]() CACHAREL – Amor Amor, Liberté, Eden CLARINS - Eau Dynamisante (jak będę chciała lemoniady, to se ją zrobie! ![]() DONNA KARAN – jabłka CALVIN KLEIN – Euphoria z dziećmi (bez klasy, bez szacunku do siebie, bez polotu ![]() COMME DE GARCONS – Woodcoffee, Nomad Tea D&G – Light Blue (raz, że świeże, dwa, że kojarzy się z okropną osobą, trzy, że poddusza) GUCCI – Rush (paliliście kiedyś plastikowe śmieci? ![]() ![]() DIOR – J’Adore z dziećmi (nie potrzebuję płynu do mycia naczyń, wolę zmywarkę ![]() DURBANO – Turquoise (jw. tylko delikatniej) ESCADA – większość współczesnych limitowanek z koszmarnym Marine Groove na czele, Desire Me ESTEE LAUDER – Bronze Godess (za kokos), seria Pure White Linen ETRO – New Tradition (zapach panów celebrytów uzależnionych od chirurgii plastycznej ![]() HUGO BOSS – Orange, Deep Red, Femme, XX, XY („głód i mizeria” ![]() F. MALLE – En Passant (Olivia w szczecie formy, jak Stalin: „a mogła zabić” ![]() GUERLAIN – Grosellina, Flora Nymphea HEELEY - Ophelia HERMES – niemal wszystko OD chwili nastania „epoki Elleny” (jeszcze trochę, a facet zacznie komponować perfumy z UJEMNEJ liczby składników.. ![]() J.P. GAULTIER – niektóre Classique KENZO – Flower + warianty LANVIN – Eclat d’Arpège, Jeanne ( ![]() LANCOME – wariacje na temat Miracle, Ô Oui! L'ARTISAN – Dzing!, Passage d’Enfer ![]() LACOSTE – Cośtam of Pink, Cośtam of Pink i Cośtam of Pink ( ![]() LEMPICKA – Fleur Defendue (sso to jesst? ![]() L'OCCITANE – Eau de Vetyver LUTENS – Musc Koublaï Khan, Clair de Musc, Chergui (ale ów TYLKO zimą, kiedy się wysładza; latem to piękny zapach ![]() MOSCHINO – I Love Love (ordynarna podróba Light Blue! ![]() ![]() PARFUM d'EMPIRE – 3 Fleurs, Eau Suave (nudziarstwo), Fougère Bengale (kwaśny i zimny oddech palacza o świcie) PRADA – Infusion d’Iris, Infusion d’Homme (znów morderczy, sangwiniczny minimalizm; zgniję na Łubiance i nawet nikt tego nie dostrzeże! ![]() PROFUMUM ROMA – Thundra (na pewno zgniję... ![]() RABANNE – 1 Million, Lady Million (niby milionerzy a słoma z butów wystaje ![]() RICCI – Love in Paris, Ricci Ricci SHISEIDO – Relaxing Fragrance (przy świeżaczkach nieodmiennie chodzę zestresowana... ![]() STELLA MC CARTNEY - większość THE DIFFERENT COMPANY – Un Parfum des Sens et Bois T. MUGLER – Alien Sunessence z 2010 roku VALENTINO – wszystkie współczesne: Valentina, Rock’n’Rose i inne (nuudy! ![]() ![]() VILLORESI - Musk YSL – Belle d’Opium, Baby Doll YR – Vanille Noire Jak coś się przypomni, być może dorzucę. ![]()
![]() "Śnił mi się koszmar. Przerost biurokracji w państwie, gdzie niedawno ukończono likwidację analfabetyzmu". "Człowiek z człowiekiem się nie zejdzie, ale góra z górą zawsze". Stanisław Jerzy Lec Obłąkane Retorty Ż ≠ RZ
U ≠ Ó KS ≠ X!! Edytowane przez wiedzma z podgorza Czas edycji: 2012-02-23 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
och Ty Wiedźmo!
Sponiewierałaś strasznie niektóre z moich ukochanych zapachów: OMNIA - cudowna, kardamonowo-mleczno-czekoladowa; CdM i CHERGUI, Vanille Noir - otulacze z pazurkiem. En Passant, który dzisiaj daje mi nadzieję, że ta masakra za oknem zamieni sie w ciepły, słoneczny majowy dzień.... ale nie zabiję ; ) (fajnie wiedzieć, że Zoszczenko jak Lenin wiecznie zywy!! : ))) a mój śmierdziuch no.1 (pomijając popularne "kfiatki-sratki") to T4T. I prawie wszystkie Tauery, syntetyczno-chemiczne dusiciele. o! Edytowane przez melagu Czas edycji: 2012-02-23 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do oburzenia - Chergui przepiękny jest, i zimą i latem - ja bym je wstawiała do rankingu "naj naj"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w niektórych miejscach przegłaś jednak boś sponiewierała z dwa które lubię ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
AMOUAGE - Ubar
ARMANI - Onde, wszystkie, Diamonds, też cała rodzinka AGENT PROV. - Eau Sensuelle, nicość w porównaniu z klasykiem BOND NO 9 - wszystko jak dotąd ![]() BENEFIT - to zielone coś ,nie pamiętam nazwy BOUCHERON - Miss Boucheron ![]() BURBERRY - Body. Horrorek BVLGARI - BLV II i pochodne, no jak oni mogli... CHANEL - Chance Eau Tendre, dno i od spodu puka CACHAREL - Amor amor wersje wakacyjne, zwłaszcza taka w białej butelce sprzed paru lat CHOPARD - Wish. Ble... CALVIN KLEIN - Obsession Night COMME DE GARCONS - Nomad Tea D&G - Rose The One, seria "tarotowa" GUCCI - Guilty i kuzyni, Flora i pokrewne, Gucci by Gucci. Gucci skończył się na EDP II? DIOR - nadanie nazwy Miss Dior temu, co do niedawna miało przydomek Cherie, reformulacje DEMETER - Rain ![]() DURBANO - Jade ESCADA - może wymienię, co nie smierdzi. Magnetism ![]() HUGO BOSS - oj, większość GUERLAIN - Idylle HERMES - Ogródek Dachowy i Monsunowy J.P. GAULTIER - MaDame LANCOME - Hypnose - potwór wszechczasów, poza tym nieudane Magnifique, Tresor i wariacje na temat L'ARTISAN - Dzongkha LACOSTE - chyba tylko klasyk się broni LEMPICKA - rozwodnione wersje klasyka ![]() LUTENS - Ambre Sultan MASAKI - poza Chocolat i Mintea - wszystko PRADA - Infusion Kwiat Pomarańczy, Tuberoza - za brak trwałości RABANNE - Black XS RICCI - Ricci Ricci S. DALI - te jakieś Little Kissy i tym podobne ![]() STELLA MC CARTNEY - In Two Peony T. MUGLER - Eau de Star TOM FORD - Black Orchid, Man, Man Extreme, ogólnie mi z tym panem nie po drodze YSL - Belle d'Opium, Young Sexy Lovely
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Panaroja
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cuir Mauresque ![]() Chyba też pomyślę nad swoją listą ohydków ![]()
![]() |
![]() |
#74 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() O T4T zapomniałam. ![]() Żywy, żywy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buahahahaha! ![]() ![]() No i oczywiście, że. ![]() Cytat:
![]() ![]() Stwórz, stwórz! ![]() ![]()
![]() "Śnił mi się koszmar. Przerost biurokracji w państwie, gdzie niedawno ukończono likwidację analfabetyzmu". "Człowiek z człowiekiem się nie zejdzie, ale góra z górą zawsze". Stanisław Jerzy Lec Obłąkane Retorty Ż ≠ RZ
U ≠ Ó KS ≠ X!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
Odebrałam wczoraj paczuszkę z próbką
![]() ![]() Muscs Koublai Khan też na mnie ladnie pachnie (moja rodzicielka węszyła po całym mieszkaniu, żeby odnaleźć żródło ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Jesus del Pozo - przywalone blachą
Burberry Weekend - mix zielska z cytryną Lancome Magnifique - pet dla niepalących Cacharel Liberte - po prostu nieładny Poison jakikolwiek czerwony - za słodki Guerlain Samsara edt- guma ( z opon), nie wiem dlaczego... Avony większość wszędobylskie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
U ≠ Ó KS ≠ X!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
|
Cytat:
![]() O, u mnie kamfory niet. Kwiatów mnóstwo, musze przetestować globalnie w końcu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Moja czarna lista
![]() BOND NO 9 - wszystko BENEFIT - całokształt BURBERRY - Body CHANEL - Chance Eau Tendre, Mademoiselle CACHAREL - Amor amor, CHOPARD - Wish, Cashmir D&G - seria Tarota GUCCI - Guilty, Flora Trussardi - Jeans DIOR - MD Cherie DEMETER - Holy Smoke ESCADA - całokształt HUGO BOSS - jak wyżej GUERLAIN - Shalimar Initial DKNY - wszystkie jabłka HERMES - tffórczość Elleny LANCOME - Hypnose, Miracle L'ARTISAN - DZing!, TfT LEMPICKA - całokształt LUTENS - Arabie, Tuberoza PRADA - Infusion Iris RABANNE - Miliony RICCI - jabłuszkowa Nina T. MUGLER - Womanity, Alien TOM FORD - Black Orchid YSL - Belle d'Opium, Young Sexy Lovely, Baby Doll Van Cleef&Arpels Feerie Kilian - całokształt zapachy celebrytek - Paris Hilton |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak oni mogli- czyli co tak śmierdzi czyli najgorszy zapach firmy
Odświeżam
![]() DIOR-Miss Dior Cherie edp. ARMANI - z tymi zapachami mi wybitnie nie po drodze ale chyba najgorszy Diamonds BURBERRY - Week End CHOPARD - Wish CALVIN KLEIN -analogicznie do Armaniego. Najgorszy One edt. D&G - ten klasyczny damski z czerwoną nakrętką. A Feee! HUGO BOSS - Boss Woman GUERLAIN - AA Mandarine-Basilic YSL- Baby Doll RABANNE- Ultraviolet MUGLER-Womanity KENZO- Amour VERSACE - Yellow Diamond |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
To ja :)
|
Ooooo... Jak mi dobrze tym odświeżeniem wątku zrobiłaś
![]() Koszmarek Sonoma Scent Studio -Fig Tree. Dziś sobie odświeżyłam zapach dzięki Justynie ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
ARMANI - Si, popłuczyny
BVLGARI - Black, opony CHANEL - madmłazela CACHAREL - amor amor CHOPARD - wish!!!! COMME DE GARCONS - hinoki, pasta do podłóg DIOR - midnight poison HERMES - 24 KENZO - Słoń, choć umieściłabym go pewnie na liści pereł też, śmierdzi, ale to obiektywnie dobry zapach - jednak nuta zmywacza do pazurów go dyskwalifikuje ![]() LANCOME - LVEBleeeeee L'ARTISAN - T42 - kiełba! LEMPICKA - jedna z tych ciemnych wersji klasyka LUTENS - Chene PARFUM d'EMPIRE - Ambre Russe T. MUGLER - Angel
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
BALENCIAGA -Paris [dusiciel , zawsze go za dużo ]
CHANEL -no.5 i no.19 [widać nie dorosłam ![]() CACHAREL - Noa z rodziną [piżmo i białe kwiaty w najgorszym rodzaju] CALVIN KLEIN - Obsession Night DIOR - J'adore z rodziną GUERLAIN - Insolence z rodziną J.P. GAULTIER - Ma Dame KENZO -Power [ jedna z większych traum ever - nie jestem w stanie podejść do kogoś spryskanego tym zapachem] VILLORESI - Incensi [za dużo, za cięzko] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Armani - Acqa di Gioia, blee
Bulgari- pour Femme Burberry - wszystko CK- One Chanel- no 5, Mademoiselle edp Chacharel - wszystko Dior - wszystkie Miss Dolce Gabbana - czerwony korek Gucci - by Gucci Guerlain - większość AA, La petite robe noir Escada - wszystkie sezonówki Hugo Boss - generalnie wszystko, ale wyróżnię Deep Red ![]() DKNY - wszystkie jabłka LANCOME - Hypnose LolitaLempicka - wariacje na temat klasyka PRADA - wszystkie rozwodnione wersje Amber RABANNE - Miliony Nina Ricci- jabłuszkowa T. MUGLER - Womanity YSL - Baby Doll Jacobs - Daisy Davidoff - wszystko Kenzo - Flower Stella - wszystko, ja nie czuję w tych perfumach zapachu, naprawdę Lanvin - wszystko, co znam Versace - Woman i po namyśle chyba jednak wszystko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Najcharakterniejszy ohydek zapachowy wszechczasów?
Beyond paradise Estee Lauder. Wąchany wiele lat temu utkwił w głowie w przegródce - "bez przebaczenia". Gusta zapachowe się zmieniają, ale jakoś nos nie świerzbi do ponownych tortur. Mitsouko Guerlain - edp, edt? Nie pamiętam. Zakodował się jako zapach z koneksjami... Z "miejskim transportem zbiorowym w trakcie upalnego lata". Black Orchid Tom Ford. Odpycha całością. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Armani: Nowa Mania - najnudniejszy i najbardziej mdły zapach jaki kiedykolwiek wąchałam.
Lacoste: pour Femme - drugi najnudniejszy i najbardziej mdły zapach jaki kiedykolwiek wąchałam + ma w sobie coś niesamowicie drażniącego. Dior: Hypnotic Poison - słodki i mdły do bólu. Tak poza tym wytrzymam wszystko, byle na kimś innym ![]()
Edytowane przez BlueberryMilkshake Czas edycji: 2014-01-11 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
To ja :)
|
![]() Co mi przypomniało, że mam 2 zapachy, których nawet na kimś innym nie dam rady, odrzucam kapsułę już po trzecim wdechu -Ange ou Demon i zielone jabłuszko DKNY... To jest gorsze, niż wojna chyba...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.