Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-29, 20:33   #1411
olewa
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ja jak moją noszę to zbieram komplementy cały czas za nią (za coś w końcu ktoś mnie chwali ), nawet od pań pielęgniarek w przychodni jak ostatnio na badaniach byłam to usłyszałam, że fajna i zaraz wywiad robiły skąd ją mam ale fakt, że torba wygodna jest bardzo i dość uniwersalna.
Ja też parę razy zebrałam komplementy od osób, że mam ładną, elegancką a zarazem prostą torebkę. Niestety jej minusem jest to, że teraz wieeeeeeeeele osób ją ma. Ostatnio stałam w windzie i razem ze mną 3 dziewczyny, które miały tę torbę.
olewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:35   #1412
sweetdream90
Rozeznanie

Cytat:
Ja jak moją noszę to zbieram komplementy cały czas za nią (za coś w końcu ktoś mnie chwali ), nawet od pań pielęgniarek w przychodni jak ostatnio na badaniach byłam to usłyszałam, że fajna i zaraz wywiad robiły skąd ją mam ale fakt, że torba wygodna jest bardzo i dość uniwersalna.

ja tam Bogusi nigdy nie oglądałam, nie za bardzo za nią przepadam - zraziłam się chyba jeszcze jak nie oglądałam youtube'a, ale trafiłam na nią w Rozmowach w toku, a jak czasami włączam te filmiki co wrzucacie tutaj to tylko ta niechęć mi się pogłębia. Niby wszystko fajnie, ale jakiś taki fałsz w tym wszystkim wyczuwam...

Odnośnie Bartka - ja nie wiem czy jest co współczuć mu. Jest dorosłym facetem, sam się zdecydował na taki związek i widocznie się w nim spełnia, skoro planują razem przyszłość. Nikt go przecież do tego nie przymusza, jakby nie był szczęśliwy, nie miał jakichkolwiek profitów z tego związku to chyba raczej by w nim nie tkwił?
Chodziło mi bardziej o to, że zawsze będzie "służącym" swojej żony i prawdopodobnie również dziecka/dzieci. Na pewno na ten moment podjął świadomą decyzję, bo żyje z nią na co dzień. Ale fakt, że Bogusia na siłę próbuję pokazać, że niepełnosprawni żyją normalnie, nie zmieni tego, że musi wokół niej wszystko robić.
Alicja jest już z nami - 17.10.2014 15:30
sweetdream90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:39   #1413
Trivedi
Raczkowanie

A ja jestem dziwna, bo najczęściej kupuję ceraty w chińskim sklepie za stówę i jestem zadowolona, bo bardzo często zmieniam torebki.

https://www.youtube.com/watch?v=DbahGyBdqzs - Panna Joanna i co powiedzialabym nastoletniej sobie?
Stary 2014-01-29, 20:43   #1414
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez olewa Pokaż wiadomość
Ja też parę razy zebrałam komplementy od osób, że mam ładną, elegancką a zarazem prostą torebkę. Niestety jej minusem jest to, że teraz wieeeeeeeeele osób ją ma. Ostatnio stałam w windzie i razem ze mną 3 dziewczyny, które miały tę torbę.
to fakt - też mi się kilka razy zdarzyło, choć zwykle trafiam na czarną wersję, zieloną widuję bardzo rzadko

Cytat:
Napisane przez sweetdream90 Pokaż wiadomość
Chodziło mi bardziej o to, że zawsze będzie "służącym" swojej żony i prawdopodobnie również dziecka/dzieci. Na pewno na ten moment podjął świadomą decyzję, bo żyje z nią na co dzień. Ale fakt, że Bogusia na siłę próbuję pokazać, że niepełnosprawni żyją normalnie, nie zmieni tego, że musi wokół niej wszystko robić.
A może taki ma charakter, że chce się czuć potrzebny cały czas?

Odnośnie podkreślonego: dla mnie to jest kreowanie innej rzeczywistości, bo tak jak mówisz - dla mnie nie jest normalnym życiem sytuacja, kiedy ktoś mnie cały czas obsługuje. Można wziąć ślub, można mieć dziecko, ale to nigdy nie będzie normalne życie w sytuacji, gdy jest się w takim uzależnionym od pomocy drugiej osoby.
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:45   #1415
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość
Nie chcę używać nieodpowiednich słów bo to są tylko i wyłącznie moje domysły. Wygląda mi na takeigo typowego 'dresa z pragi warszawskiej'. Natrafiłam na jego fejsa i sposób pisania, wypowiedzi - wygląda mi na gbura. Extra, ze pomaga niepełnosprawnym, zgłosił się do oddania szpiku, ale są rzeczy które powodują zapalenie się u mnie lampki ostrzegawczej. Przykładowy wpis:

14 grudnia 2012
Powiedzcie mi co za jakiś tępy debil wydaje pozwolenia na świętowanie jakiejś poje...... rocznicy w środku tygodnia w godzinach największego ruchu na drogach. Ludzie przecież to jakaś nędzna farsa, przestańmy żyć przeszłością co nam da świętowanie tych durnych dat. gówno mnie generalnie obchodzi co było 20 czy 30 lat temu szczególnie że mnie wtedy jeszcze nawet w planach nie było. jak nadal bedą rządzic tym krajem same dziadki to nigdy nie staniemy sie szanowanym krajem. ćzas sie obudzić i zacząć spoglądać w przyszłosc.
to tyle . Dobranoc
Nasuwa mi sie pare wniosków po tej, jakże elokwentnej wypowiedzi Bartka.
Po 1. "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie". To zdanie praktycznie codziennie wita mnie w pracy i dlatego nie wykazuje, żadnej tolerancji wobec ludzi którzy historie, a w szczególności historię własnego kraju mają w dupie.
po 2. Taki wygadany, a zadnia zaczyna z małej litery i praktycznie w ogole nie stosuje przecinków.
Po 3. Nigdy nie wdawał mi się sympatyczny, stroi jakies dziwne miny, jego ton jest taki chamski, głos ma często podniesiony. A ta wypowiedź potwierdziła moja opinie na jego temat. Burak z niego straszny.
Stary 2014-01-29, 20:47   #1416
mantas
Zakorzenienie

jaka to torebka jest?
dajcie linka.
Stary 2014-01-29, 20:49   #1417
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
jaka to torebka jest?
dajcie linka.
http://www.hm.com/pl/product/16778?article=16778-A
o tej mówimy?
Stary 2014-01-29, 20:49   #1418
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
jaka to torebka jest?
dajcie linka.
http://www.hm.com/pl/product/16778?article=16778-A

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:52   #1419
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

ja mam zawsze takie uczucie gdy wchodzę do douglasa ... takie ksiezniczki tam pracują , że lepiej nie podchodzic ... a jak jesteś ubrana na sportowo to udają, ze jesteś niewidzialna
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:56   #1420
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

hej Dziewczyny. miałam Wam dodac zdjęcia pomadek na ustach, ale nie mam siły na zdjęcia. musiałabym wszystko porozstawiać,obrobić zdjęcia... ale mam dla Was wczorajsze swatche na rękach, jesli chcecie zobaczyc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_6662.jpg (36,5 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6663.jpg (39,9 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6664.jpg (33,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6667.jpg (51,7 KB, 191 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6668.jpg (41,5 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6673.jpg (51,1 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6675.jpg (46,9 KB, 98 załadowań)
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:58   #1421
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny. miałam Wam dodac zdjęcia pomadek na ustach, ale nie mam siły na zdjęcia. musiałabym wszystko porozstawiać,obrobić zdjęcia... ale mam dla Was wczorajsze swatche na rękach, jesli chcecie zobaczyc

Kusi mnie 02 i 10...

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:58   #1422
everybody_talks
Raczkowanie

Co do Bogumiły, niech się dziewczyna nie dziwi, że jej śmiałe wypowiedzi nie pozostaną bez echa, zwłaszcza tu, na wizażu, gdzie istnieje wolność słowa (w porównaniu do YT, FB etc,).
Naprawdę trzeba uważać na to, co się mówi, wrzuca i pisze w internecie zwłaszcza, jak podpisuje się pod tym własnym imieniem i nazwiskiem.

Wydaje mi się, że w tym temacie (Bogumiły, niepełnosprawności, macierzyństwa) padło wszystko, co osobiście myślę na jej temat i z czym się zgadzam. Owszem, wiele opinii, choć ostrych i bezwzględnych, opisuje stan faktyczny, a nie wykreowany przez samą autorkę. I nie ma się co tu obrażać i wystosowywać specjalne apele do osób krytykujących, tylko zastanowić się, czy aby faktycznie ma się rację.
everybody_talks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:02   #1423
olewa
Rozeznanie

Cytat:
to fakt - też mi się kilka razy zdarzyło, choć zwykle trafiam na czarną wersję, zieloną widuję bardzo rzadko
To fakt - zieloną widziałam tylko raz na uczelni, nawet w sklepie jej nie widziałam.
Stary 2014-01-29, 21:06   #1424
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Kusi mnie 02 i 10...
a mnie kusi wszystko

ino Golden Rose u mnie nie ma
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:09   #1425
olewa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
a mnie kusi wszystko

ino Golden Rose u mnie nie ma
Napisz jakieś żale na blogu/fejsie, że nie masz Golden Rose to może jakaś czytelniczka Ci wyśle paczkę i dorzuci "kilka" gratisów!
Stary 2014-01-29, 21:10   #1426
.Lu.
Raczkowanie

ja w temacie Bogusi i Bartka mam do dodania tyle, że w życiu bym nie pomyślała, że on jest TAKI duży! Myślałam, że jest o wiele szczuplejszy!
.Lu. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:14   #1427
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
to ja
Nie mam z nim zajęć, bo on wykłada na wydziale filologii polskiej, a ja jestem na rosyjskiej, ale kojarzę go, bo w związku z tym, że dostał teraz nagrodę Heweliusza i jest o nim dosyć głośno u nas

BTW - cena w zależności od długości banana bufecie <3: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...13996820_n.jpg

przepraszam, nie uraź się, ale trochę mnie dziwi, że dopiero po tej nagrodzie go kojarzysz. tak zrozumiałam Twoją wypowiedź...

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Gdy będę w Niemczech niedługo to zgłupieje jak nie kupię tych komsetyków z Alverde Muszę wypróbować.
jejku ja się ślinię do ich odżywek do rzęs i liczę na kontakty w dojczlandzie aby w końcu ją mieć

Cytat:
Napisane przez Trivedi Pokaż wiadomość
Wiem, że to niegrzeczne, ale w pierwszym momencie prawie wrzasnęłam
ja też

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
A propos torebek polećcie mi jakieś strony z fajnymi i dobrze wykonanymi. Może być na PW. Widziałam ostatnio dwie fajne w CCC, ale wykonanie... a u mnie torba musi być pancerna
ja jedną w mohito z nowej kolekcji upatrzyłam, ale ich torby są słabo ocenianie znalezienie fajnej, prostej i mocnej torby jest ciężkie :/

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
hmmm, na klamce ?
średnio pragmatyczne rozwiązanie :P

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater karolajna
moje wiszą czasem na klamce (wcześniej wypakowuję z nich kilogramy ziemniorów i się nie niszczą :P)

niech karolajna nie przesadza, dziś nie jest już tak zimno

Cytat:
Napisane przez Oliskova Pokaż wiadomość
Ja wczoraj miałam na rzęsach klientkę, która przez przypadek zostawiła na łóżku paragon z Kazaara na 1400zł.
i z ewentualnej reklamacji nici

Cytat:
Napisane przez olewa Pokaż wiadomość
Tak tak, to ta torebka i przyznam szczerze, że ja tez ją posiadam i jestem z niej zadowolona, więc po części rozumiem szał na nią.
mi się podoba, ale tak wiele dziewczyn ją ma, że nie kupię jej... nie lubię spotykać "swoich" ubrań czy ich elementów u innych...

Cytat:
muszę jeszcze raz obejrzeć filmik Hani, u niej 3-4 wpadły mi w oko. kupię w sklepie online i do zużycia innych nie tknę tych
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:19   #1428
olewa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

mi się podoba, ale tak wiele dziewczyn ją ma, że nie kupię jej... nie lubię spotykać "swoich" ubrań czy ich elementów u innych...
Dla mnie jest bardzo praktyczna - bo zmieszczę do niej wiele rzeczy, czasami nawet dość ciężkich. I do podróży jest idealna.
Ja ją kupiłam kiedy nie była jeszcze na tyle rozsławiona, ale musiałam po nią jechać prawie 80 km

Edytowane przez olewa
Czas edycji: 2014-01-29 o 21:24
Stary 2014-01-29, 21:25   #1429
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość

ja mam zawsze takie uczucie gdy wchodzę do douglasa ... takie ksiezniczki tam pracują , że lepiej nie podchodzic ... a jak jesteś ubrana na sportowo to udają, ze jesteś niewidzialna
mam to samo wrażenie o douglasie
Cytat:

wszystkie są świetne

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:31   #1430
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Nasuwa mi sie pare wniosków po tej, jakże elokwentnej wypowiedzi Bartka.
Po 1. "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie". To zdanie praktycznie codziennie wita mnie w pracy i dlatego nie wykazuje, żadnej tolerancji wobec ludzi którzy historie, a w szczególności historię własnego kraju mają w dupie.
po 2. Taki wygadany, a zadnia zaczyna z małej litery i praktycznie w ogole nie stosuje przecinków.
Po 3. Nigdy nie wdawał mi się sympatyczny, stroi jakies dziwne miny, jego ton jest taki chamski, głos ma często podniesiony. A ta wypowiedź potwierdziła moja opinie na jego temat. Burak z niego straszny.
cały jego fejsbuk jest w takim tonie - razi mnie to strasznie i niestety od razu skreślam takiego człowieka

Cytat:
o kurde, a mi sie tak podobała i nigdzie nie mogłam jej znaleźc, a to wszystko przez blogerki

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:35   #1431
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Kliknełam 07.
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:36   #1432
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość
o kurde, a mi sie tak podobała i nigdzie nie mogłam jej znaleźc, a to wszystko przez blogerki
kurde, ale jestem nie na czasie nawet nie wiedziałam, że ta torebka to aż taki hit, jak kupowałam ją we wrześniu to kierowałam się głównie tym, żeby mi się duże zeszyty na zajęcia mieściły bez problemu
Stary 2014-01-29, 21:39   #1433
magi18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Trivedi Pokaż wiadomość

https://www.youtube.com/watch?v=DbahGyBdqzs - Panna Joanna i co powiedzialabym nastoletniej sobie?
Co oni mają z tym TAGiem
magi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:55   #1434
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
kurde, ale jestem nie na czasie nawet nie wiedziałam, że ta torebka to aż taki hit, jak kupowałam ją we wrześniu to kierowałam się głównie tym, żeby mi się duże zeszyty na zajęcia mieściły bez problemu
źle sformułowałam zdanie - nie wiedziałam, ze jest tak popularna a lubię sobie pooglądac oferte sklepow na ich stronach i wtedy idę po konkretne rzeczy, ktore mi sie spodobaja - wypatrzyłam ta torebke, ale nigdzie jej nie znalazłam - i juz wiem dlaczego

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:58   #1435
zarejestrowana1983
Raczkowanie

Pozostając w temacie Bogumiły

Jej profil na ask.fm na pytanie jednej z osób: starałaś sie schudnąc? odpowiedź "Tak, jednak mam brak możliwości uprawiania sportów ze względu na moją łamliwość kości, także jedynym sposobem jest dieta. Ale raz się żyje i nie warto rezygnować z łakoci dla ładnej figury"

Naprawdę nie wiem kto jej jeszcze wierzy..
Stary 2014-01-29, 22:03   #1436
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zarejestrowana1983 Pokaż wiadomość

Jej profil na ask.fm na pytanie jednej z osób: starałaś sie schudnąc? odpowiedź "Tak, jednak mam brak możliwości uprawiania sportów ze względu na moją łamliwość kości, także jedynym sposobem jest dieta. Ale raz się żyje i nie warto rezygnować z łakoci dla ładnej figury"

dla ładnej figury nie, ale może dla zdrowia warto?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:04   #1437
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Tu nie chodzi o ładną figurę, ale o to, żeby mieściła się w wózku. Przepraszam.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:05   #1438
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

hahahah
szczera, kochana bogunia <3
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:07   #1439
201703220957
Konto usunięte

Hej dziewczyny!

Spędziłam pół dnia żeby poczytać Wasze hejty i miałam niezły ubaw bo wiele z Waszych obserwacji jest jak czytanie własnych myśli.

Mój mały wkład w Waszą rozmowę jest taki, że byłam na youtuberskim spotkaniu Olgi, Karoliny, Ewy i Aggi (+ jej męża) w Dublinie. To było chyba we wrześniu ubiegłego roku. Poszłam spotkać się z "wielkim światem" i zobaczyć z kim tak naprawdę mam do czynienia oglądając ich filmiki.

No i tak. Zacznę od tego, że Aggi nie znoszę,nie trawię i nie mogę słuchać jej "angielskiego". Na jej miejscu wstydziłabym się, że mieszkajac tyle lat w anglojęzycznym kraju, nie potrafię poprawnie czytać amgielskich nazw. Nawet nie mówię już o swobodnej konwersacji, ale nawet nazwy swoich ulubionych sklepów źle czyta. Kiedyś poprawiłam ją pod jej filmikiem i co? Od razu dostałam bana. Śmiech na sali.
Na spotkanie przyszła oczywiście z Dominikiem aka Operatorem. Facet nudził się i patrzył na całe towarzystwo z krzywą miną. Aggi zazdrosna jak cholera, objeżdżała wzrokiem z góry na dół każdą z nas i o Jezusie Nazareński, jak zapytałam gdzie idziemy (bo oczywiście miejscówa gdzie chcieli się spotkać była full a nikt z nich nie pomyślał, żeby zarezerwować chociaż jeden stolik ) to gromy padły na mnie z oczu naszej irlandzkiej gwiazdy. Tutaj muszę napomknąć że byłam w 7-ym miesiącu ciąży więc atrakcyjnością nie powalałam ani też żadnym kokietowaniem tego pana nie byłam zainteresowana. Choć teraz tak myślę, że to może właśnie przez tę ciążę ta niechęć, bo zdaje się, że oni dzieci mieć nie mogą...

Aggi języka w gębie zabrakło. Udawała że widzek nie dostrzega, rozmawiała tylko ze swoją "ekipą"...później się rozkręciła, ale ten początek spotkania był po prostu niegrzeczny w stosunku do dziewczyn które ją zagadywały. Ja nie, bo ja mam bana i słowem się do niej nie odezwałam

Ewa była bardzo zawstydzona, ale miła. Szczerze jej współczułam bo dosiadła się do niej kobitka która zadawała jej milion pytań a po chwili sama na nie odpowiadała i nikomu dojść do słowa nie dała. Ewa to dzielnie znosiła i kiwała głową. Była zupełnie nie tą Ewą z ostatnich filmików. Była zwyczajną, sympatyczną dziewczyną którą pamiętam z początkowych filmów. Nie wiem dlaczego dała się teraz wciągnąć w ten dziwny i nienaturlany ton jej filmików

Olga...w zasadzie nic nie można jej zarzucić. Ucięłyśmy sobie miłą pogawedkę o niczym (czyt. studia, zakupy, pogoda) i skończyło się porozumienie kiedy weszłyśmy na temat YT. Ona twierdzi, że ludzie są zazdrośni, złośliwi, etc. a ja, że YT-berzy są przerważliwieni na swoim punkcie i że wszystko odbierają jako hejt. Cóż...

Karolina zaś chyba jako jedyna porozmawiała z każdą osobą. Była szczerze zainteresowana kim jesteśmy, co robimy. Zaskoczyła mnie. Obeszła dookoła stół i z każdym wymieniła kilka zdań. Nieważne o czym, ważne że jej się w ogóle chciało, bo reszta jakoś chyba nie do końca wiedziała po co organizowała to spotkanie.

Wnioski końcowe? Było dość nudno. Może to też dlatego, że dziewczyny które przyszły (w wiekszości) były szarym myszkami, traktującymi YT-berki jak swoje guru, wpatrzone w nie na całego. Miały aż wypieki na policzkach...Nie mój klimat. Mam 30 lat na karku, wiem kim jestem, znam swoją wartość a idoli swoich już miałam za czasów kiedy Backstreet Boys. Dobrze, że do domu miałam blisko bo inaczej przeklinałabym siebie w myślach...
201703220957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:07   #1440
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
dla ładnej figury nie, ale może dla zdrowia warto?

a tam, iść zjedz łososia z masłem, z masłem, z masłem i z masłem, aaaa i z serem i z maslem i nie świruj (pamiętam ten przepis i właśnie mnie zemdliło i to nie od połączenia ciastek z czipsami, bo dzisiaj się przyznaję do dnia słabości )
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości