|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy siê ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Ubranka dla ch³opca ok. 3-14 miesiêcy
Oddam ubranka dla ch³opca od ok. 3 do 14 miesiêcy.
W stanie idealnym, bardzo dobrym i dobrym. Na pewno jeszcze komu¶ pos³u¿± ![]() Oddam jako 2 komplety: - komplet 1 - zdjêcie nr 1 - od ok. 3 do 7 miesiêcy + niebieski rampers oraz body trochê wiêksze do ok. 9 miesiêcy - bluza na suwak - bluzka w paski Wójcik - bluza w samochodziki - 3 pajacyki do spania F&F - niebieski rampers - body z dinozaurem - komplet 2 - zdjêcie nr 2 - od ok. 10 do 14 miesiêcy - 4 pary spodni w stanie idealnym, dresy bardzo dobry - bluzka z ko³nierzykiem - koszulka safari Lub obydwa komplety dla jednej osoby, je¶li kto¶ bêdzie mia³ ¿yczenie wzi±æ wszystko ![]() Za koszt wysy³ki (jeden komplet - paczka eko + opakowanie - 14 z³; dwa komplety 17 z³) Zapraszam! Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2014-02-20 o 13:31 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubranka dla ch³opca ok. 3-14 miesiêcy
pomyli³am w±tki
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post78284251 Edytowane przez niezwykla22 Czas edycji: 2014-02-20 o 15:10 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Jestem zainteresowana 2 kompletem
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
sorki zapomnia³am
podaj mi tylko d³ugo¶æ spodni od kroku dziêkuje z góry
Nowe w±tki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.