Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA! - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-20, 21:05   #1591
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Czytałam o kotach i od razu próbowałam sobie to wyobrazić z drugiej strony mój pies nie jest lepszy

Leine odblokuj nam wykres wpisuj tempki ale na komentarze nie patrz

FlightlessBird śliczne buty

Byłam dziś na glukozie więc od 6 rano jestem na nogach !! a zwykle wstaję o 10-11 więc nie czuje sie za dobrze :/ ale jutro to nadrobię

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 21:19   #1592
malinOla1
Wtajemniczenie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Skubana trzymaj się i pamiętaj ze wiara czyni cuda mój tato 5mies przed moim ślubem mial wylew, zalany móżdżek itp. Lekarka powiedziala mamie jeszcze na izbie przyjęć ze to będzie cud jeśli uda się przeżyć. Nie wiedzieliśmy co zrobić z naszym ślubem siostra w ciąży a tu takie nerwy (lekarz pozwolil jej brać persen).niczego nie mogliśmy zrobić wszystko bylo w rekach lekarzy i Boga. Mysleli nad trepanacja czaszki na szczescie zaczelo sie echlaniac i krwiak 5cm tez sie z czasem wchlonil. 2tyg byli nieświadomy w szpitalu spędzili miesiąc. Nie mowil mial problemy z noga j nie mogli ruszać prawa ręką.wierze ze dużą role odgrywa wiara w cud i my go doswiadczylismy o czym mówią nawet lekarze ale także pomogla modlitwa nasza i proboszcza.wierze ze u Was wszystko dobrze się skończy tata szybko wybudzi i będzie się cieszyć niedlugo wnukiem

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Jeszcze jedno Wy tą kapustę solicie jakos czy cos?
Morze ja Vegeta
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

Była rozmowa o kotach, to i ja coś powiem ooo!
Nasza kotka od ok 3 tygodni rzybiega do pokoju od razu jak zaczynamy się kochać.... Kładzie się na kaloryferze i patrzy na nas z wzrokiem pełnym namiętności Dodam, że jest sterylizowana
Dziewczyny ale macie widownię ladne buciki

Ale jestem wymeczona codziennie po pracy cos się dzieje i wieczorami TŻ bratanicę ucze a jak juz mam czas to jestem zmęczona i nic mi się nie chce. Trzymajcie się kochane ja uciekam spać buzuiaki

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 21:23   #1593
marti_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Kupiłam klasyczne czarne szpilki i botki na teraz na bieganie

a już się bałam, że tylko my mamy tak nie równo pod sufitem
Piękne botki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
marti_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 21:25   #1594
Jagatka_N
Zakorzenienie

Ja też powoli się zwijam do spania
Dobranoc
Stary 2014-02-20, 21:28   #1595
marti_88
Raczkowanie

Dziewczyny poradzcie cos.
Od 16dc mam brac ten duphaston. A chce tez zacząć robic testy owu i bardziej przeglądnąć sie śluzie. Czy ten dupek mi nic nie przeszkodzi, nie przesunie albo nie utrudni? Jak to jest bo opinie bardzo dziwne na forach.
Stary 2014-02-20, 21:33   #1596
Lea_ny
Zakorzenienie

A ja przyszłam sie pochwalić, ze mam angine
Stary 2014-02-20, 21:51   #1597
Leine
Zakorzenienie

skasowałam przez przypadek swaja wypowiedz zmęczenie robi swoje

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny chciałam się przywitać, nie mam dziś czasu i nie nadrobię

byłam dziś z kotem na kastracji i trochę mam przebojów po, bo jeszcze nie doszedł do siebie, miał dużą dawkę środka usypiającego, bo jak to lekarze powiedzieli "twardy z niego zawodnik"

i jak go przywiozłam, to ssikał się jak się obudził, bo nie umiał iść i przewrócił się biedny i sikał na leżaco:-( potem znowu leżał, zwymiotował, znowu sikał, wymiotował. biedny robił podchody do schodów i parapetów,ale nie umiał.
ale właśnie wskoczył mi na łóżko i położył się na przygotowanym podkładzie, więc chyba dochodzi do siebie..

skubana mi przykro z powodu taty
wiem co przechodzisz... Jak kocura kastrowalismy to tydzień dochodzil do siebie, szwagier z nim spal. Wszytko oblozone w folii... Mual wysmarowane jajka czymś srebrnym i jezdzil tylkiem po dywanie... Katastrosfa trzymaj sie. Najgorsze pierwsze dni.

Meire ojej to kasy poszlo. I pilnuj... Ehh dobrze, ze nie pracujesz to dasz rade z kotami.

Mania jak ćwiczenia? I dieta? Efekty są? To samo Meire?

Viorka jaki masz plan na powiedzenie tz? Bo szukam inspiracji... jakie masz imiona?

Bird fajne butki. Moja stopa uwielbia takie, ale trzeszczka krzywo patrzy.

Maskora dzieciaku, wez nie odwalaj maniany i pisz z nami czubku jeden!!! Polowa pań ma gladkie picze dzięki Tobie a Ty chcesz odchodzić.
Czasem takie dni są, o!

Jagatka mam nadzieję, ze nie przespalas owu....

pisze z Tel wiec sorki za błędy ale mi sie nie chce siedzieć przy komp.

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-02-20 o 22:10
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:20   #1598
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti_88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradzcie cos.
Od 16dc mam brac ten duphaston. A chce tez zacząć robic testy owu i bardziej przeglądnąć sie śluzie. Czy ten dupek mi nic nie przeszkodzi, nie przesunie albo nie utrudni? Jak to jest bo opinie bardzo dziwne na forach.
Zalezy jakie masz dlugie cykle.. Jesli przed 16 dc, to mozesz brac.. Jesli masz pozniej, to moze Ci zablokowac jajeczkowanie... Owszem, wyrowna cykle, ale mozesz miec problem z owu... Ja sie tego obawialam i teraz gin to potwierdzil... A mialam brac od 18 dc... I nie bede brac, zgodnie z zaleceniem tego gina...

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
O, Boziuchno... No, to sobie wybralas moment... mam nadzieje, ze masz antybiotyk i sie kurujesz w lozeczku..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:21   #1599
nuno3
Raczkowanie

Hej
Byłam dziś rano na pobraniu krwi do badań i 70 zł nie moje Jutro powinnam mieć wyniki ft 3 i 4 oraz anty TPO i TG. Aż się boję co wyjdzie
A po południu siadłam, żeby nadrobić co popisałyście, poczytałam ze dwie strony i zasnęłam Dopiero mężuś mnie obudził, jak wrócił z pracy. A przy nim to żadne nadrabianie, bo marudzi, że znowu na tym forum siedzę Ale teraz mam chwilkę to skrobnę co nieco i czytam dalej.

Lea_ny też nie miało Cię kiedy chwycić. Nie dawaj się chorobie, zjedz dużo witaminy C i zdrowiej szybko. I dla doktora za pęknięcie pęcherzyka. To teraz działajcie i czekamy na II

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
No cóż właśnie dostałam @
Przykro mi Ale nowy cykl - nowe szanse Powodzenia

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Źle mnie zrozumiałyście, ja się ani nie obrażam, ani nie marudzę. Rozumiem, że są dziewczyny, które mają poważne problemy z zajściem w ciąże, choroby, badania itp. itd. są najważniejsze i to jest super, dlatego nie ma co się rozdrabniać na drobne zwykłe przespanie owulki Będę podczytywać
Oj Maskora, a mojego komentarza na temat przespanej owulki to nie zauważyłaś Oj nie ładnie A potem pretensje

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Cześć dziewoje!

Mam ambitny plan Was nadrobić choć powinnam się pilnie uczyć duńskiego, bo egzamin nadchodzi wielkimi krokami
Tymczasem mam do Was pytanie. Mam problem z moim termometrem... A w zasadzie z dobudzeniem się i zapisaniem temperatury.. Notorycznie zdarza mi się przysnąć z termometrem w... Czytałam gdzieś, że microlife mają funkcję zapamiętania ostatniego pomiaru. Nie mogę tego rozgryźć
A przytrzymujesz mocno przycisk? Ja też na początku miałam problem z odczytaniem, bo się resetował. A jeśli chodzi o zapisywanie tempki, to mam pod ręką telefon i w nim zapisuję zaraz po zmierzeniu w takim notatniku. Powodzenia w nowym cyklu i nie prześpij go
A, i powodzenia w nadrabianiu

God ja robię sałatkę gyros według tego przepisu
http://www.winiary.pl/przepis.aspx/71706/salatka-gyros
tylko sos robię z majonezu i musztardy ostrej, najlepiej sarepska oraz trochę jogurtu naturalnego dodaję i pyszny sosik wychodzi

Ide czytać dalej póki mogę

Edytowane przez nuno3
Czas edycji: 2014-02-20 o 23:25
nuno3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:22   #1600
Kamel
Wtajemniczenie

Hej
Nie no nie dam rady nadrabiam Was już ponad godzinę i jeszcze mi z 4 strony zostały, ale już nie jestem w stanie bo jutro idę zbadać ponownie tsh i zobaczę czy dalej poniżej normy i zaszczepię się chyba na WZW w razie tej histeroskopii, bo to trzeba odczekać z 2-3 miesiące.

Vioris ja też teraz odpoczywam od starań i walczę o siebie z Ewką Na razie powoli, ale 4cm w brzuchu mniej . Mam mocne postanowienie i zamierzam być laską przed rozpoczęciem starań a co
Zawsze wstydziłam się chodzić w spodenkach a teraz będę i koniec i to z podniesioną głową
Ćwiczenia, zmiana diety, dużo soków warzywno owocowych i zobaczymy
Cieszę się, że zaczęłam w styczniu i dlatego nie muszę się tak stresować, że nie dam rady przed latem

Jeżeli chodzi o witaminę C to ja mam teraz naturalną nie syntetyczną i biorę ją sobie ma w składzie 690mg wit.C.
Czytałam ostatnio, że niedobór wit. C może mieć wpływ na poronienia.
Poza tym nadmiar się wysikuje w razie czego

A jeżeli chodzi o owulację to u mnie coś jej nie widać, temp w prostej linii jak nigdy. Dobrze, że się nie staramy to mniej stresu

Tyle się naczytałam postów, że już nie pamiętam o czym chciałam jeszcze napisać

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 00:22   #1601
nuno3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
Czesc

Nie wiem od czego zacząć... Mój tata miał w niedziele zatrzymanie akcji serca. Karetka reanimowała go 27 minut. Teraz leży na OIOMie w szpitalu. Kardiologicznie jest w miarę dobrze, wszystko zależy na ile uszkodzony jest mózg. Lekarze mówią, żeby nie robić sobie za duzo nadzieibo 4 minuty wystarcza żeby wystąpiły nieodwracalne zmiany a i tak te 4 minuty dotyczą młodych ludzi. Na oddziale w podobnej sytuacji są jeszcze 2 osoby - jedna sie wybudziła a druga ma odruchy świadczące ze odzyska przytomność. A u Taty są drgawki, takie jakby ziewanie ale mowią że to żle Czasem łzy mu lecą, i otwiera oczy. Jest nieprzytomny juz 4 doby. Jezdże do szpitala 2 x dziennie na ile pozwalają odwiedziny. Lekarz z OIOMu powiedział żebym nie przyjeżdżała tak często ze wzgledu na bakterie i że do 36 tygodnia musze przetrzymać.

Jestem załamana, ciagle płaczę. Boje sie najgorszego. Tak sie cieszył z wnuka

Nie jestem w stanie udzielac sie na watku, nie mam siły, wybaczcie. Tak bym chciała żeby ktoś powiedział że będzie dobrze.
No to nieciekawa sytuacja. Skoro u innych w tym stanie się poprawiło to jest nadzieja, że będzie dobrze. Trzeba się modlić i wierzyć, że będzie lepiej Trzymaj się

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Dzięki, jesteście kochane! Tak zrobię i mam nadzieje, że się napcham

Zaraz podaje obiad mężowi a potem jedziemy do teściów bo szwagierka będzie ogłaszać, że jest w ciąży a muszę widzieć ich miny
I jaka reakcja?

Flight butki fajne

Idę w końcu spać, bo już późno i chyba ostatnia zostałam
Stary 2014-02-21, 00:48   #1602
Kamel
Wtajemniczenie

Właśnie coś mi przemknęło o Tacie Skubanej ale akurat tych stron nie doczytałam tylko ktoś też wcześniej cytował.
Kochana musisz wierzyć, że będzie dobrze
Bardzo mi przykro z powodu Taty, oby z tego wyszedł, trzymaj się kochana

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Chyba jednak ja ostatnia , ale uciekam spać bo jak zwykle przeginam z tym zasypianiem. Dobranoc Wszystkim.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 07:21   #1603
marti_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Zalezy jakie masz dlugie cykle.. Jesli przed 16 dc, to mozesz brac.. Jesli masz pozniej, to moze Ci zablokowac jajeczkowanie... Owszem, wyrowna cykle, ale mozesz miec problem z owu... Ja sie tego obawialam i teraz gin to potwierdzil... A mialam brac od 18 dc... I nie bede brac, zgodnie z zaleceniem tego gina...

O, Boziuchno... No, to sobie wybralas moment... mam nadzieje, ze masz antybiotyk i sie kurujesz w lozeczku..

Jesli co mam poniżej 16dc bo nie dopisałaś? moze jeszcze wstrzymać się z tym duphastonem miesiąc. Jak myślicie? Tak myślę, ze dalabym sobie jeszcze szanse i dołącze testy owu + obserwacja sluzu

Stary 2014-02-21, 07:41   #1604
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdrowia kochana mój TŻ tez chory a chlop chory to w domu masakra
Dobrego dnia
marti chyba chodzilo o owu

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 07:43   #1605
marti_88
Raczkowanie

W sumie to w poprzednim cyklu Zaczelam mierzyć i ovufriend wskazuje, że 20 mialam owulke. Hmm

Stary 2014-02-21, 07:52   #1606
Firlejka
Raczkowanie

Dzień dobry! Cześć i czołem
Cytat:
Jesli co mam poniżej 16dc bo nie dopisałaś? moze jeszcze wstrzymać się z tym duphastonem miesiąc. Jak myślicie? Tak myślę, ze dalabym sobie jeszcze szanse i dołącze testy owu + obserwacja sluzu.
Oh Marti Jeśli owulację masz wcześniej aniżeli 16 dc Ale widzę, że ostatnio była 20 dc. Spróbuj z testami owu, na pewno nie zaszkodzą Tylko zacznij w miarę wcześnie, żeby owulki nie przegapić!

Edytowane przez Firlejka
Czas edycji: 2014-02-21 o 07:53
Firlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 07:55   #1607
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli co mam poniżej 16dc bo nie dopisałaś? moze jeszcze wstrzymać się z tym duphastonem miesiąc. Jak myślicie? Tak myślę, ze dalabym sobie jeszcze szanse i dołącze testy owu + obserwacja sluzu

Meire miała na myśli owulacje, że "Jesli przed 16 dc, to mozesz brac.. Jesli masz pozniej, to moze Ci zablokowac jajeczkowanie..."

Cytat:
Ojjeejejejejejjjj no niedobrze
Dał Ci jakies leki, antybiotyk?
Kuruj się kochana

A ja dziś o 2 w nocy sie obudzilam i myślałam że to juz czas na mierzenie, potem o 5tej zmierzyłam temp i spać nie mogłam, dopiero po godzinie zasnęłam, ale człowiek jest głupi

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-02-21 o 07:57
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:08   #1608
marti_88
Raczkowanie

Hmmm nie wiem co robić... :banghead:

A God masz jakiś pomysl?

Stary 2014-02-21, 08:09   #1609
Jagatka_N
Zakorzenienie

A u meire i manieczki wyznaczyło owulację
Obie są 3dpo

Meire jak to ten lekarz mówił? Że jajniki śpia? A ten skok?
Stary 2014-02-21, 08:10   #1610
meire
Zakorzenienie

Cytat:

No, widziałam, że dziewuchy już mnie wytłumaczyły... tak, owulację miałam na myśli... pisałam z tel, to wiesz... słabo poszło.. ja tak przypuszczałam już wcześniej, gin, u którego byłam ostatnio to potwierdził.. zbyt szybko wzięta luteina może zablokować jajeczkowanie... dlatego ja mam to gdzieś i brać nie będę... tym bardziej, że z owulacją to u mnie kiepsko...

A ja chcę ogłosić wszem i wobec, że spełniłam wczoraj swój zacny obowiązek i było gorrrące zadanie spełnione...

A ovuf mi wyznaczył owulację na dzień, w którym byłam u gina i mówił, że nie ma ani jednego pęcherzyka... także tego.... tempka piekna pewnie przez Femoston...

Ehh... idę po kawiszona... witajcie babolce moje kochane...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-02-21, 08:26   #1611
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
A ovuf mi wyznaczył owulację na dzień, w którym byłam u gina i mówił, że nie ma ani jednego pęcherzyka... także tego.... tempka piekna pewnie przez Femoston...

o matulo... a potem się człowiek nakręca i dziwimy się dlaczego dziecka nie ma a tu temperatura takie figle płata!!

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:27   #1612
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chcę ogłosić wszem i wobec, że spełniłam wczoraj swój zacny obowiązek i było gorrrące zadanie spełnione...

Cytat:
Ja juz nic z tego nie rozumiem
To co, ja się ciesze ze mi wyznaczyło a wcale mogło jej nie byc
Stary 2014-02-21, 08:33   #1613
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość

Ja juz nic z tego nie rozumiem
To co, ja się ciesze ze mi wyznaczyło a wcale mogło jej nie byc

wychodzi na to, że jedynym pewnym sprawdzeniem czy owulka była jest monitoring..

Stary 2014-02-21, 08:35   #1614
meire
Zakorzenienie

Dziewuchy, spokojnie... nie sugerujcie się moimi tempkami, bo to sztuczny cykl na Femostonie... Wy niczego nie bierzecie, więc jak Wam wyznacza, tak pewnie jest...
Także izi pizi, picze!!...

A ja oczywiście wierzę lekarzowi, a nie programowi, więc i tak na nic się nie nastawiam... cykl w

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-02-21, 08:36   #1615
mloda0802
Rozeznanie

Hey dziewczeta

Skubana bardzo mi przykro że doświadczasz tak ciężkich chwil. Jestem z Tobą myślami i mam nadzieję że Twój Tata wyjdzie z tego stanu!

Marti miałam napisać dokładnie to co Jagatka. Nie bierz dupka tak wcześnie bo zablokujesz owulacje i nic z tego cyklu nie będzie. Rób testy owulacyjne i dopiero po owulce bierz się za branie duphastonu.

Maskora dowaliłaś z tym że odchodzisz. Ja rozumiem że czasem trzeba odpocząć od tego wszystkiego, od nakręcania się itd. Ale ja myślę że jest to motywujące. Nie odchodź bo nie zauważyłyśmy kilku postów, to się zdarza częściej niż możesz przypuszczać.

Co do motywacji w staraniach. Tż odebrał wczoraj wyniki badania nasienia. Nie mam ich przy sobie ale pamiętam tyle:
Ruch szybki postępowy 15%
Ruch wolny postępowy 10%
Ruch jednostajny 10%
Brak ruchu 65%

Ilosc plemnikow w milionach - 35 przedzial (20-150)

Prawidlowe plemniki 80%

Jak zapytałam go i jak tam wynik. Odpowiedział, " wygląda na to że są małymi opierdalaczami" hhhaaaa
Wygląda na to że zejdzie nam dużo dłużej z tymi staraniami. Tak wiec zachęcam dziewczynki żebyście wysłały swoich Tżtów na to badanie, bo u nas nic nie wskazywało na to że będzie źle. A tak przynajmniej wiemy na czym stoimy i możemy reagować.

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:40   #1616
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
no nie.... zdrówka kochana nienawidzę anginy

młoda tekst tżta bezcenny niech połyka jakieś witaminki może wyniki się poprawią.
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2014-02-21 o 08:42
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 09:05   #1617
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry . Byłam dziś w laboratorium. Wyniki progesteronu za kilka godzin . Na dodatek tak mi słabo było i niedobrze , a jeszcze jak nigdy bolało mnie wkłucie i pobieranie krwi

Cytat:
ajjjj . Bierzesz jakiś antybiotyk? Bo nieleczona angina to może wiele złego wyrządzić :/
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 09:11   #1618
Luzia
Zakorzenienie

dziewczyny czy któraś z Was zna się na prawie konsumenckim ;>

Stary 2014-02-21, 09:14   #1619
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

ponadrabiam sobie, a co . Mam urlop - mam czas

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
Czesc

Nie wiem od czego zacząć... Mój tata miał w niedziele zatrzymanie akcji serca. Karetka reanimowała go 27 minut. Teraz leży na OIOMie w szpitalu. Kardiologicznie jest w miarę dobrze, wszystko zależy na ile uszkodzony jest mózg. Lekarze mówią, żeby nie robić sobie za duzo nadzieibo 4 minuty wystarcza żeby wystąpiły nieodwracalne zmiany a i tak te 4 minuty dotyczą młodych ludzi. Na oddziale w podobnej sytuacji są jeszcze 2 osoby - jedna sie wybudziła a druga ma odruchy świadczące ze odzyska przytomność. A u Taty są drgawki, takie jakby ziewanie ale mowią że to żle Czasem łzy mu lecą, i otwiera oczy. Jest nieprzytomny juz 4 doby. Jezdże do szpitala 2 x dziennie na ile pozwalają odwiedziny. Lekarz z OIOMu powiedział żebym nie przyjeżdżała tak często ze wzgledu na bakterie i że do 36 tygodnia musze przetrzymać.

Jestem załamana, ciagle płaczę. Boje sie najgorszego. Tak sie cieszył z wnuka

Nie jestem w stanie udzielac sie na watku, nie mam siły, wybaczcie. Tak bym chciała żeby ktoś powiedział że będzie dobrze.
przykro mi . Nie wiem nawet co napisać .

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
dobra jest

no a mi się @ rozkręciła więc zaczynam 7 cs
powodzenia w nowym cyklu. Oby szczęśliwym

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś z Was zna się na prawie konsumenckim ;>
a czego potrzebujesz?
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 09:29   #1620
manieczka1
Zakorzenienie

Hej! Mam dziś masę roboty już od samego rańca działam
Cytat:
no nieee... bidulko...masz antybiotyk? zdrowiej!
Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Mania jak ćwiczenia? I dieta? Efekty są? To samo Meire?
no miałam teraz 3 dni przerwy, ale dziś będę ćwiczyć generalnie 3 razy w tygodniu ćwiczonka są, więc myślę, że nie jest źle. diety nie mam jako takiej - ale nie jem nadal słodyczy i fast foodów. Ogólnie to w miesiąc zrzuciłam tylko 1,3 kg, ale w obwodach wydaje mi się, że mam mniej troszkę
Cytat:
Napisane przez nuno3 Pokaż wiadomość
Hej
Byłam dziś rano na pobraniu krwi do badań i 70 zł nie moje Jutro powinnam mieć wyniki ft 3 i 4 oraz anty TPO i TG. Aż się boję co wyjdzie
to trzymam kciuki za wyniki
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
A u meire i manieczki wyznaczyło owulację
Obie są 3dpo

Meire jak to ten lekarz mówił? Że jajniki śpia? A ten skok?
no wyznaczyło ale się nie wstrzeliliśmy dokładnie w ten dzień. A Tobie przesunęło
Cytat:
No, widziałam, że dziewuchy już mnie wytłumaczyły... tak, owulację miałam na myśli... pisałam z tel, to wiesz... słabo poszło.. ja tak przypuszczałam już wcześniej, gin, u którego byłam ostatnio to potwierdził.. zbyt szybko wzięta luteina może zablokować jajeczkowanie... dlatego ja mam to gdzieś i brać nie będę... tym bardziej, że z owulacją to u mnie kiepsko...

no to ja już nie wiem... bo wykres masz ładny... ale chyba też lekarzowi bym wierzyła bardziej, szczególnie, że tego samego dnia byłaś... ale to nie zmienia faktu, że nadal trzymam kciuki!
Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Co do motywacji w staraniach. Tż odebrał wczoraj wyniki badania nasienia. Nie mam ich przy sobie ale pamiętam tyle:
Ruch szybki postępowy 15%
Ruch wolny postępowy 10%
Ruch jednostajny 10%
Brak ruchu 65%

Ilosc plemnikow w milionach - 35 przedzial (20-150)

Prawidlowe plemniki 80%

Jak zapytałam go i jak tam wynik. Odpowiedział, " wygląda na to że są małymi opierdalaczami" hhhaaaa
Wygląda na to że zejdzie nam dużo dłużej z tymi staraniami. Tak wiec zachęcam dziewczynki żebyście wysłały swoich Tżtów na to badanie, bo u nas nic nie wskazywało na to że będzie źle. A tak przynajmniej wiemy na czym stoimy i możemy reagować.

nie martw się, może szybciutko uda się poprawić ruch plemniorków. najważniejsze, że prawidłowej budowy jest dużo
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości