Powiedz to tutaj, cz. 20 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-02, 20:38   #1231
adziorek1990
Idiotka

Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 20

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
no jak to nie

Dla mnie on jest, nie dość że wymuskany zanadto, że z gejem się kojarzy, to jeszcze jakoś ogólnie odpychający - mówię o samej "urodzie", bo nie sądzę, że z nim można o czymś mądrym pogadać. I do tego się sepleni
O tak tak tak! Zgadzam się!
Cytat:
Napisane przez nnatalkaa89 Pokaż wiadomość
hehe, ideał na 100%

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
o matko, ten idiota
Cytat:
Napisane przez Wenus21 Pokaż wiadomość
Brak mi słów więc wyrażę swoje emocje kilkoma emotkami
Oj tam Oj tam... hahaha Dramat to za mało powiedziane
Cytat:
Napisane przez Dysia1990 Pokaż wiadomość
Pewnie, że bym chciała.

Ogólnie nie oglądałam tego badziewia, więc nie wiem jaki poziom reptezentowali pozostali uczestnicy, ale tego to bym nawet kijem nie tknęła.
Z wyglądu nic szczególnego, ale jeszcze by uszedł jakby się nie odzywał. Ale jak już otworzył buzię to totalnie
Ja już nie wiem co mam o nim mówić , brak mi słOWów
Cytat:
Napisane przez paulaa6 Pokaż wiadomość
Jaramy się razem! Wąs - If You know what I mean.
I know I know
P.S Przepraszam,ale mam taką badziewną taryfę,że już nie mam jak odpisać :cool:

Bynajmniej ≠ Przynajmniej!
adziorek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:42   #1232
stupify
Zakorzenienie

MIAŁAM TYLE WOLNEGO CZASU, A NA WIZYTE U ORTOPEDY NIE ZNALAZŁAM. Teraz to mi sie płakać chce, moje diagnoza była chyba błędna. Czemu mnie to ☠☠☠☠a nie dziwi
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:43   #1233
crystal_tokio
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
przecież ty jesteś chuda jak szczapa~!
chude to mam palce u dłoni
Ale obcisłej kiecki już kupić nie mogę, bo odznacza mi się fałda na brzuchu, którą muszę zbić. A wtedy pójdę powyrywać

__
Cytat:
Napisane przez adziorek1990 Pokaż wiadomość

Jeżu liściasty czy Ty TO widzisz?
Co to jest Warsaw Shore? pytam serio, bo nie oglądam tv, a internety ograniczam do wiadomości, książek, facebooka, wizażu i strony wydziałowej

__
Cytat:
Napisane przez alexandrika Pokaż wiadomość
ja mam jedno w tym roku i jak powiedziałam, że pójde sama usłyszałam, że choćbym miała wynająć sobie faceta to musze przyjść z kimś
Po takim tekście wzięłabym koleżankę i czekała na reakcję środowiska
Ludzie są mocno ograniczeni... ciekawe, czy jakby oni byli sami, to też by tak cwaniakowali. Lepiej iść samej, niż brać pierwszego lepszego, który się spije i jeszcze siary narobi..

Makenai

Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura.
Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić.

23.05.2012 - pani licecjatka!
04.07.2014 - pani magister!
crystal_tokio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:46   #1234
Kreatywna Dama
Raczkowanie

Ale się wczoraj wytańczyłam! Boskość!

Dlaczego Ty nie potrafisz wytłumaczyć mi racjonalnie, tego, że zdecydowałeś się do mnie nie odzywać? Jasne, że wiem, jaki jest powód, ale ja chcę od Ciebie to usłyszeć!! I proszę Cię o to jedno zdanie już pół roku.. Bo właśnie mija 6 miesięcy od ostatniego uśmiechu, spojrzenia, 'widzenia się'...

Brakuje mi Ciebie.
Wczoraj było przecież tak fajnie, poszalałam, poznałam kilku fajnych ludzi, bawiłam się. I ciągle myślałam o tym, jakby było idealnie, gdybyś był obok.

No cóż. Zaczyna się wiosna. Trzeba podręczyć się wzmożoną tęsknotą za Tobą

W różnych okresach życia czyta się ten sam tekst -
różnie. - R. Kapuściński
Kreatywna Dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:52   #1235
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

Hej, może Wy mi pomożecie dziewczyny?

Nie wiem w zasadzie od czego zacząć, może od tego że mam **** nastrój. Wszystko zaczęło się w zasadzie, gdy TŻ powiedział mi, że idzie na spacer z przyjaciółką (ja i on mieszkamy razem, ona niedaleko, ona zadzwoniła do niego że miała koszmar czy coś i chce pogadać) w zasadzie nic takiego, niedługo wróci, ale trochę mnie to zasmuciło, bo z tą koleżanką była sytuacja, przez którą o mało nie skończył się nasz związek. Ale to było tylko podłożem, bo w tym samym czasie rozmawiałam z przyjaciółką przez telefon i opisywała mi, jak do niej mówi jej chłopak - że jest dla niego idealną dziewczyną, że piękna, świetnie gotuje, dogadują się itp... Generalnie bardzo miłe słowa... Których ja nigdy nie usłyszałam. Raz powiedział mi, że jestem dla niego najpiękniejsza, po raz pierwszy i jedyny po prawie 4 latach, a było to w sytuacji gdy bardzo podkopał moją samoocenę, co czuję do dziś. I niby wszystko jest OK, ale ja nabawiłam się strasznych kompleksów. Kiedyś nie zwracałam uwagi na inne ładne dziewczyny, teraz kłuje mnie to po oczach, szczególnie jak jestem z nim. Zaczynam się robić zazdrosna, a nie chcę. Wielokrotnie zwracałam mu uwagę, że chciałabym żeby był bardziej kochany, bardziej czuły, mówił mi więcej komplementów - sprowadziło się to tylko do w zasadzie bezbarwnego "ładnie dziś wyglądasz". A jak zwracam uwagę to nie widzę w nim żadnej pokory tylko się na mnie złości, że znów coś od niego chcę.

I tak jakoś mi smutno... Chciałabym czasem usłyszeć takie ładne słowa, jakie słyszą niektóre dziewczyny, a w zamian za to mam to, że 'mogłabym trochę schudnąć'. Macie dla mnie jakąś radę? Bo jak będę smutna jak on wróci ze spaceru to znów będzie zły, że to przez tą koleżankę i że nie może nawet wyjść z domu żebym nie była zła, choć to nie o to mi chodzi...

I jednocześnie mam poczucie winy, bo jak tak czytam swoje słowa to mam wrażenie, jakbym opisywała go w bardzo złym świetle, ale próbuję być obiektywna. Jednocześnie czuję, że to ja wymyślam, że to moja wina itp...

Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Czas edycji: 2014-03-02 o 20:54
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:57   #1236
Jello
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Jak nie do przyjęcia ?
Coupe są najfajniejsze zwłaszcza właśnie te mercedesy,bo robią wrażenie
mnie się okrutnie nie podobają, ale środki mają zabójcze

kupiłam kartę podarunkową w empiku dla dobrego kolegi z okazji urodzin. oczywiście po wyjściu z empiku wypadła mi jakoś na parkingu. Ciekawe co teraz zrobię... muszę nauczyć się szanować różne rzeczy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Jello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:05   #1237
ld2GdYYL1cb
Zakorzenienie

a wez sp.e.rdalaj!
ld2GdYYL1cb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:05   #1238
bulka114
Wtajemniczenie

Jeden telefon od Ciebie i humor poprawiony

"Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale."
bulka114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:09   #1239
Amiszonowa
made in Wonderland

Przysięgam, byłam przekonana, że do jutrzejszego spotkania się nie odezwiesz. A jednak, zadzwoniłeś spytać co u mnie słychać. Banan na buzi

No to myć i lulu. I o 6 rano pobudka.

Czasami brak polskich znaków, praszam!

jest taka miłość która nie umiera
choć zakochani uciekną od siebie
porzucona jak pies samotna
wierna nawet niewiernym na spacerze w niebie
Amiszonowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:12   #1240
pingwinek=]
Zakorzenienie

nie mam sily na polskie znaki, wiec z gory przepraszam.

siedze i ogolnie mam wrazenie ze przygniata mnie rzeczywistosc. praca, studia, On, przyszlosc.
i mowie doslownie, czuje fizyczny ciezar na barkach, mam ochote sie tylko polozyc, przygniesc tym calkowicie.

rzadko tu bywam ale chyba duzo dziewczyn pisze o braku pracy. otoz ja prace mam. jestem dopiero na 1 roku studiow i dzieki znajomosciom dostalam prace, powinnam skakac z radosci, dziekowac wszystkim, jednakze po pol roku mam jej tak naprawde dosyc. jest to bardzo stresujaca praca zwiazana z łancuchem dostaw, potwierdzam zamowienia na kilkaset tysiecy zlotych, mnostwa rzeczy nie wiem i nie rozumiem, ciagle boje sie ze popelnie jakis blad. ponadto jestem najmlodsza w calej firmie i czuje sie tam jak gowniarz.

jedne studia zawalilam, zaczelam drugie i znow widze ze ide w zlym kierunku, na 4 przedmioty zdalam jeden. znow ucze sie do sesji poprawkowej. znow mysle ze jestem glupia i beznadziejna, ze nie dam sobie rady. ze nie mam sily sie uczyc.

i Ty nadal obecny w moim zyciu, jestesmy przyjaciolmi. ja jestem w Tobie zakochana. i to sie ciagnie juz od roku. nie potrafie bez Ciebie zyc, ale z Toba tez nie jest mi łatwo. w zasadzie to malo powiedziane.
bo przezywam najmniejsza drobnostke zwiazaną z Toba, codziennie płaczę, brak mi sił na codziennie czynnosci, wole przespac caly dzien, zaczelam tez brac leki na uspokojenie.

jest mi tak ciezko, ze to wszystko spoczywa tylko na mnie. tylko ja o tym mysle. tylko ja nie potrafie dalej normalnie zyc.

siedze i zastanawiam sie czy to juz depresja, czy nerwica, czy lenistwo, czy moje kombinowanie.
ale najchetniej rzucilabym wszystko w cholere, zatrzymała czas. poszła do psychiatryka, w ktorym nie mialabym dostepu do zewnetrznego swiata.
dali by mi cos na otepienie umyslu, tak zebym nie musiala czuć.
mogłabym myslec, ale nie musialabym sie przejmowac. moglabym spac i nikt niczego by ode mnie nie oczekiwał.
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:12   #1241
mandragona
Marudziara

4h snu ... i wszystko przez Ciebie ... żałuję,że Cię Kocham Nadal !

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:18   #1242
paulaa6

Cytat:
Napisane przez adziorek1990 Pokaż wiadomość
I know I know
P.S Przepraszam,ale mam taką badziewną taryfę,że już nie mam jak odpisać :cool:
Don't worry Honey.

💕
paulaa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:18   #1243
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez crystal_tokio Pokaż wiadomość
Po takim tekście wzięłabym koleżankę i czekała na reakcję środowiska
Siostra TŻta raz tak zrobiła.
Z tym, że to była trochę inna sytuacja bo kolega, który miał z nią iść w ostatniej chwili ją wystawił. A że miejsce już było opłacone, to wzięła koleżankę. Miny znajomych i rodziny bezcenne.
Zostały okrzyknięte najfajniejszą "parą" wesela.
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:24   #1244
Tiger Lily
BAN stały

[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;45407272]Hej, może Wy mi pomożecie dziewczyny?

Nie wiem w zasadzie od czego zacząć, może od tego że mam **** nastrój. Wszystko zaczęło się w zasadzie, gdy TŻ powiedział mi, że idzie na spacer z przyjaciółką (ja i on mieszkamy razem, ona niedaleko, ona zadzwoniła do niego że miała koszmar czy coś i chce pogadać) w zasadzie nic takiego, niedługo wróci, ale trochę mnie to zasmuciło, bo z tą koleżanką była sytuacja, przez którą o mało nie skończył się nasz związek. Ale to było tylko podłożem, bo w tym samym czasie rozmawiałam z przyjaciółką przez telefon i opisywała mi, jak do niej mówi jej chłopak - że jest dla niego idealną dziewczyną, że piękna, świetnie gotuje, dogadują się itp... Generalnie bardzo miłe słowa... Których ja nigdy nie usłyszałam. Raz powiedział mi, że jestem dla niego najpiękniejsza, po raz pierwszy i jedyny po prawie 4 latach, a było to w sytuacji gdy bardzo podkopał moją samoocenę, co czuję do dziś. I niby wszystko jest OK, ale ja nabawiłam się strasznych kompleksów. Kiedyś nie zwracałam uwagi na inne ładne dziewczyny, teraz kłuje mnie to po oczach, szczególnie jak jestem z nim. Zaczynam się robić zazdrosna, a nie chcę. Wielokrotnie zwracałam mu uwagę, że chciałabym żeby był bardziej kochany, bardziej czuły, mówił mi więcej komplementów - sprowadziło się to tylko do w zasadzie bezbarwnego "ładnie dziś wyglądasz". A jak zwracam uwagę to nie widzę w nim żadnej pokory tylko się na mnie złości, że znów coś od niego chcę.

I tak jakoś mi smutno... Chciałabym czasem usłyszeć takie ładne słowa, jakie słyszą niektóre dziewczyny, a w zamian za to mam to, że 'mogłabym trochę schudnąć'. Macie dla mnie jakąś radę? Bo jak będę smutna jak on wróci ze spaceru to znów będzie zły, że to przez tą koleżankę i że nie może nawet wyjść z domu żebym nie była zła, choć to nie o to mi chodzi...

I jednocześnie mam poczucie winy, bo jak tak czytam swoje słowa to mam wrażenie, jakbym opisywała go w bardzo złym świetle, ale próbuję być obiektywna. Jednocześnie czuję, że to ja wymyślam, że to moja wina itp...[/QUOTE]

Ale Ty nie jesteś zazdrosna, tylko masz pretensje do faceta, który umawia się z dziewczyną, przez którą mieliście kryzys. Masz prawo być rozemocjonowana i zła. Kiepski ten Twój facet. I co to za powód, że dziewczyna musi się wygadać z koszmaru? Jak dla mnie to wymówka, mówcie co chcecie. Też takie preteksty wymyślam, ale, olaboga, nie wobec facetów w związku.

Nie obraź się, ale nie powinnaś nigdy usłyszeć od partnera, że powinnaś schudnąć. Pomijając otyłość lub jakieś naprawdę skrajne rzeczy, Ty masz dla partnera być jedyna, najpiękniejsza i najwspanialsza i z wzajemnością. Na tym chyba polega związek. Jesteśmy z osobą, które jest dla nas idealna. Facet mógłby Ci to powiedzieć, gdybyś była otyła i nawet się tym nie przejmowała, ale i wtedy delikatnych słowach. A On Ci mówi, byś schudła, podburza Twoją samoocenę. Co Ty z nim robisz? Ja rozumiem, że w grę wchodzą uczucia, ale po co Ci facet, którego nie pociągasz? Komplementy powinny same płynąć z ust faceta, wydaje mi się iż jest to dosyć naturalny odruch Ja mam trochę nadprogramowych kilogramów i mój dobry kolega i tak często mi mówi, że jestem piękna, że to i tamto, tak naturalnie wplecione w rozmowę, a nie jakieś na siłę pogadanki. To dla mnie bardzo ważne, bardzo mnie to podbydowywuje. A to tylko mój kolega, więc porównaj sytuację ze swoim facetem. Ale oczywiście można pojać sytuację z drugiej strony - gość może nie umieć wypowiadać takich rzeczy na głos. Ok. Ale że możesz schudnąć to już nie miał oporów?

Nie daj się. Jesteś na pewno jedyna, niepowtarzalna i unikatowa. Jeśli kiedykolwiek zechcesz zmienić coś w sobie, to dla siebie. Nie daj się tak traktować. Cham i prostak jak dla mnie.

A teraz coś o mnie
Ale ja jestem inteligentna. Kupiłam pepsi w puszce, ale było ciepławe (bleh) postanowiłam włożyć do zamrażarki na chwilę. Potem zapomniałam... Lody o smaku pepsi w puszce, chce ktoś?

A tak poza tym to ciągle myślę o Tobie <3

Edytowane przez Tiger Lily
Czas edycji: 2014-03-02 o 21:27
Tiger Lily jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:27   #1245
Alexandra92x
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
nie mam sily na polskie znaki, wiec z gory przepraszam.

siedze i ogolnie mam wrazenie ze przygniata mnie rzeczywistosc. praca, studia, On, przyszlosc.
i mowie doslownie, czuje fizyczny ciezar na barkach, mam ochote sie tylko polozyc, przygniesc tym calkowicie.

rzadko tu bywam ale chyba duzo dziewczyn pisze o braku pracy. otoz ja prace mam. jestem dopiero na 1 roku studiow i dzieki znajomosciom dostalam prace, powinnam skakac z radosci, dziekowac wszystkim, jednakze po pol roku mam jej tak naprawde dosyc. jest to bardzo stresujaca praca zwiazana z łancuchem dostaw, potwierdzam zamowienia na kilkaset tysiecy zlotych, mnostwa rzeczy nie wiem i nie rozumiem, ciagle boje sie ze popelnie jakis blad. ponadto jestem najmlodsza w calej firmie i czuje sie tam jak gowniarz.

jedne studia zawalilam, zaczelam drugie i znow widze ze ide w zlym kierunku, na 4 przedmioty zdalam jeden. znow ucze sie do sesji poprawkowej. znow mysle ze jestem glupia i beznadziejna, ze nie dam sobie rady. ze nie mam sily sie uczyc.

i Ty nadal obecny w moim zyciu, jestesmy przyjaciolmi. ja jestem w Tobie zakochana. i to sie ciagnie juz od roku. nie potrafie bez Ciebie zyc, ale z Toba tez nie jest mi łatwo. w zasadzie to malo powiedziane.
bo przezywam najmniejsza drobnostke zwiazaną z Toba, codziennie płaczę, brak mi sił na codziennie czynnosci, wole przespac caly dzien, zaczelam tez brac leki na uspokojenie.

jest mi tak ciezko, ze to wszystko spoczywa tylko na mnie. tylko ja o tym mysle. tylko ja nie potrafie dalej normalnie zyc.

siedze i zastanawiam sie czy to juz depresja, czy nerwica, czy lenistwo, czy moje kombinowanie.
ale najchetniej rzucilabym wszystko w cholere, zatrzymała czas. poszła do psychiatryka, w ktorym nie mialabym dostepu do zewnetrznego swiata.
dali by mi cos na otepienie umyslu, tak zebym nie musiala czuć.
mogłabym myslec, ale nie musialabym sie przejmowac. moglabym spac i nikt niczego by ode mnie nie oczekiwał.
Mam tak samo. Mam też fantastycznego chłopaka, ale nie ja szukam dziury w całym. Mam ochotę wyjechać na bezludną wyspę właśnie z tym chłopakiem, którego "nie kocham".

Moja przyjaciółka też tak ma - może po prostu taki dzisiaj dzień...

luty 2014 - początkująca włosomaniaczka
Alexandra92x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:37   #1246
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tiger Lily Pokaż wiadomość
Ale Ty nie jesteś zazdrosna, tylko masz pretensje do faceta, który umawia się z dziewczyną, przez którą mieliście kryzys. Masz prawo być rozemocjonowana i zła. Kiepski ten Twój facet. I co to za powód, że dziewczyna musi się wygadać z koszmaru? Jak dla mnie to wymówka, mówcie co chcecie. Też takie preteksty wymyślam, ale, olaboga, nie wobec facetów w związku.

Nie obraź się, ale nie powinnaś nigdy usłyszeć od partnera, że powinnaś schudnąć. Pomijając otyłość lub jakieś naprawdę skrajne rzeczy, Ty masz dla partnera być jedyna, najpiękniejsza i najwspanialsza i z wzajemnością. Na tym chyba polega związek. Jesteśmy z osobą, które jest dla nas idealna. Facet mógłby Ci to powiedzieć, gdybyś była otyła i nawet się tym nie przejmowała, ale i wtedy delikatnych słowach. A On Ci mówi, byś schudła, podburza Twoją samoocenę. Co Ty z nim robisz? Ja rozumiem, że w grę wchodzą uczucia, ale po co Ci facet, którego nie pociągasz? Komplementy powinny same płynąć z ust faceta, wydaje mi się iż jest to dosyć naturalny odruch Ja mam trochę nadprogramowych kilogramów i mój dobry kolega i tak często mi mówi, że jestem piękna, że to i tamto, tak naturalnie wplecione w rozmowę, a nie jakieś na siłę pogadanki. To dla mnie bardzo ważne, bardzo mnie to podbydowywuje. A to tylko mój kolega, więc porównaj sytuację ze swoim facetem. Ale oczywiście można pojać sytuację z drugiej strony - gość może nie umieć wypowiadać takich rzeczy na głos. Ok. Ale że możesz schudnąć to już nie miał oporów?

Nie daj się. Jesteś na pewno jedyna, niepowtarzalna i unikatowa. Jeśli kiedykolwiek zechcesz zmienić coś w sobie, to dla siebie. Nie daj się tak traktować. Cham i prostak jak dla mnie.

A teraz coś o mnie
Ale ja jestem inteligentna. Kupiłam pepsi w puszce, ale było ciepławe (bleh) postanowiłam włożyć do zamrażarki na chwilę. Potem zapomniałam... Lody o smaku pepsi w puszce, chce ktoś?

A tak poza tym to ciągle myślę o Tobie <3
No właśnie tak mi się wydawało, że to głupi powód... Ale on tyle razy zastrzegał, że nie chce kończyć tej znajomości, że jeśli by poznał, że mam o to pretensje to by się wkurzył, że znowu z domu wyjść nie może. Czuję się winna, że mam mu to za złe... Tak żeby nie było - to też nasza wspólna znajoma, nie jest tak, że on widuje się z nią tylko sam na sam.

On sam nie ma żadnych kompleksów na pkcie swojego wyglądu i chyba tak samo myśli o mnie, stąd ten brak delikatności... A wagę mam w normie, 62 kg przy 172cm wzrostu, uprawiam sporo sportu, ale za duzo nie schudnę, bo taki już mam organizm.
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:37   #1247
Ingran
Blessed be the fruit

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
czemu tak myślisz?
W skrócie - są jak u małej dziewczynki, u której zaczyna coś rosnąć, totalnie nie krągłe. Więc, choćbym bardzo chciała, bez stanika se nie pośmigam

---

Było całkiem fajnie, chociaż mi przykro. Zazdroszczę. Wy, para od ponad półtora roku, ty w trakcie 'kręcenia', opowiadałaś, jak się z nim widziałaś, gadałaś, jaki on przystojny, wygadany, cholernie inteligentny... A gdzie chuop dla mnie
Stary 2014-03-02, 21:39   #1248
Kotalka
Raczkowanie

Będzie dobrze Spokojna rozmowa zamiast nerwów i na pewno jakoś się ułoży.
Kotalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:43   #1249
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

na starość zaczęła mi ósemka wychodzić...
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:47   #1250
paulaa6

Cytat:
na starość zaczęła mi ósemka wychodzić...
Gdzie na starość?! Ty jesteś w wieku Mojego TŻ a On podobno Młody Bóg.

💕
Stary 2014-03-02, 21:48   #1251
Paszczurek666
Zakorzenienie

Mądry Paszczuń skończył właśnie pierwszy podrozdział licencjackiej. Biere się za drugi. Tylko piwo się skończyło

Podskakuję z Mel B.
Joga

Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą.
----------------------------
Używasz poprawnie?
'Szlak prowadzi na wschód.'
'Szlag mnie trafia.'
Paszczurek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:55   #1252
daab123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja tez chce ja kupic ale troche sie obawiam czy nie popsuje tego wyobrazenia jakie mam do tej pory - uwielbiam Bridget
Cytat:
Napisane przez mindless Pokaż wiadomość
Właśnie dlatego nie wiem, czy kiedykolwiek ją przeczytam.
Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja tez weszlam na amazon kindle i praktycznie same slabe oceny, chyba wole sobie nie psuc obrazu
Hmm, dopiero przeczytałam recenzje
myślałam, że to będzie kontynuacja wspaniałego życia Bridget z Markiem a tu takie coś czyli wychodzi na to, że kupię inną książkę, tylko jeszcze nie wiem jaką

Cały weekend spędziliśmy razem. Nie opuściłeś mnie na krok - podobało mi się. Fajnie spędziliśmy ten czas.

Najnowsza Audi A3
dajcie mi wygrać w lotto

Razem od 07.01.2011

daab123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:56   #1253
adziorek1990
Idiotka

Cytat:
Napisane przez crystal_tokio Pokaż wiadomość
chude to mam palce u dłoni
Ale obcisłej kiecki już kupić nie mogę, bo odznacza mi się fałda na brzuchu, którą muszę zbić. A wtedy pójdę powyrywać

__

Co to jest Warsaw Shore? pytam serio, bo nie oglądam tv, a internety ograniczam do wiadomości, książek, facebooka, wizażu i strony wydziałowej
Chciałabyś być taka gruba jak Ty Zmień dillera!
Chudaś jest! Khloe dobrze gada

Cytat:
Napisane przez paulaa6 Pokaż wiadomość
Don't worry Honey.

Cytat:
Napisane przez Paszczurek666 Pokaż wiadomość
Mądry Paszczuń skończył właśnie pierwszy podrozdział licencjackiej. Biere się za drugi. Tylko piwo się skończyło
Jestem dumna

Bynajmniej ≠ Przynajmniej!
adziorek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 22:00   #1254
201606201229
Konto usunięte

Ale nam się świetnie układa. Ogromnie się cieszę, że 12 stycznia jednak pojawiłeś się na tej imprezie
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 22:08   #1255
Tiger Lily
BAN stały

[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;45408045]No właśnie tak mi się wydawało, że to głupi powód... Ale on tyle razy zastrzegał, że nie chce kończyć tej znajomości, że jeśli by poznał, że mam o to pretensje to by się wkurzył, że znowu z domu wyjść nie może. Czuję się winna, że mam mu to za złe... Tak żeby nie było - to też nasza wspólna znajoma, nie jest tak, że on widuje się z nią tylko sam na sam.

On sam nie ma żadnych kompleksów na pkcie swojego wyglądu i chyba tak samo myśli o mnie, stąd ten brak delikatności... A wagę mam w normie, 62 kg przy 172cm wzrostu, uprawiam sporo sportu, ale za duzo nie schudnę, bo taki już mam organizm.[/QUOTE]

Odnoszę się do pogrubionego. Jeśli zacytowałaś dokładnie jego słowa, to Twój facet to drań. Tak się nie zachowuje dorosły człowiek. Dorosły facet wyjaśniłby Ci, że ta relacja jest dla niego ważna bo to i tamto. Może tamta dziewczyna się zmieniła? Ale po co, skoro można Cię szantażować emocjonalnie? Zachowuje się tak, jakbyś chciała go zamknąć w złotej klatce. Wiesz, tak siedzę teraz i myślę o swoich znajomych i znam tylko jedną osobę tak bardzo pewną siebie i nie mającą kompleksów. Jest w sobie bardzo zadufana, bardzo, bardzo. Wolałabym się nie mylić, ale jeśli Twój TŻ jest taki sam, to współczuję. Ważysz 62kg, więc mniej więcej tyle co ja, ale ja jestem niższa o 2 cm. I wcale nie uważam, żeby mi czegoś brakowało, a o dietowaniu się nie wspomnę - za bardzo lubię mój ogromny tyłek. Nie martw się nim. Pan idealny się znalazł
Stary 2014-03-02, 22:11   #1256
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Paula, samochody w moim wieku już jako zabytki się rejestruje...

Paszczuś, brawo. Pamiętam, że cały licencjat napisałam przy jakimś alkoholu, inaczej się nie dało
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 22:12   #1257
wiktorja
Raczkowanie

zaproś mnie tam.
zaproś zaproś zaproś.
Stary 2014-03-02, 22:12   #1258
bulka114
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ingran Pokaż wiadomość
W skrócie - są jak u małej dziewczynki, u której zaczyna coś rosnąć, totalnie nie krągłe. Więc, choćbym bardzo chciała, bez stanika se nie pośmigam

---

Przepraszam, że się wcinam, ale próbowałaś może jakiegoś serum + masażu modelującego? Sama nie mam zbyt dużych piersi, ale stosuję i widzę poprawę.

"Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale."
bulka114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 22:14   #1259
Tiger Lily
BAN stały

Ech, tak mi zależy na Tobie, a Ty tak bardzo jesteś obojętny.
Stary 2014-03-02, 22:14   #1260
paulaa6

Cytat:
Paula, samochody w moim wieku już jako zabytki się rejestruje...

💕
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości