|
|
#1231 | ||
|
Idiotka
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 20
![]() Cytat:
Oj tam Oj tam... hahaha Dramat to za mało powiedziane ![]() Cytat:
Ja już nie wiem co mam o nim mówić , brak mi słOWów ![]() ![]() P.S Przepraszam,ale mam taką badziewną taryfę,że już nie mam jak odpisać :cool:
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
MIAŁAM TYLE WOLNEGO CZASU, A NA WIZYTE U ORTOPEDY NIE ZNALAZŁAM. Teraz to mi sie płakać chce, moje diagnoza była chyba błędna. Czemu mnie to ☠☠☠☠a nie dziwi
|
|
|
|
#1233 | ||
|
Zadomowienie
|
chude to mam palce u dłoni Ale obcisłej kiecki już kupić nie mogę, bo odznacza mi się fałda na brzuchu, którą muszę zbić. A wtedy pójdę powyrywać __ Cytat:
pytam serio, bo nie oglądam tv, a internety ograniczam do wiadomości, książek, facebooka, wizażu i strony wydziałowej ![]() __ Cytat:
![]() Ludzie są mocno ograniczeni... ciekawe, czy jakby oni byli sami, to też by tak cwaniakowali. Lepiej iść samej, niż brać pierwszego lepszego, który się spije i jeszcze siary narobi..
We must fight for what we believe in Makenai Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. 23.05.2012 - pani licecjatka! 04.07.2014 - pani magister!
|
||
|
|
|
#1234 |
|
Raczkowanie
|
Ale się wczoraj wytańczyłam! Boskość!
![]() **** Dlaczego Ty nie potrafisz wytłumaczyć mi racjonalnie, tego, że zdecydowałeś się do mnie nie odzywać? Jasne, że wiem, jaki jest powód, ale ja chcę od Ciebie to usłyszeć!! I proszę Cię o to jedno zdanie już pół roku.. Bo właśnie mija 6 miesięcy od ostatniego uśmiechu, spojrzenia, 'widzenia się'... Brakuje mi Ciebie. Wczoraj było przecież tak fajnie, poszalałam, poznałam kilku fajnych ludzi, bawiłam się. I ciągle myślałam o tym, jakby było idealnie, gdybyś był obok. No cóż. Zaczyna się wiosna. Trzeba podręczyć się wzmożoną tęsknotą za Tobą
|
#1235 |
|
Konto usunięte
|
Hej, może Wy mi pomożecie dziewczyny?
![]() Nie wiem w zasadzie od czego zacząć, może od tego że mam **** nastrój. Wszystko zaczęło się w zasadzie, gdy TŻ powiedział mi, że idzie na spacer z przyjaciółką (ja i on mieszkamy razem, ona niedaleko, ona zadzwoniła do niego że miała koszmar czy coś i chce pogadać) w zasadzie nic takiego, niedługo wróci, ale trochę mnie to zasmuciło, bo z tą koleżanką była sytuacja, przez którą o mało nie skończył się nasz związek. Ale to było tylko podłożem, bo w tym samym czasie rozmawiałam z przyjaciółką przez telefon i opisywała mi, jak do niej mówi jej chłopak - że jest dla niego idealną dziewczyną, że piękna, świetnie gotuje, dogadują się itp... Generalnie bardzo miłe słowa... Których ja nigdy nie usłyszałam. Raz powiedział mi, że jestem dla niego najpiękniejsza, po raz pierwszy i jedyny po prawie 4 latach, a było to w sytuacji gdy bardzo podkopał moją samoocenę, co czuję do dziś. I niby wszystko jest OK, ale ja nabawiłam się strasznych kompleksów. Kiedyś nie zwracałam uwagi na inne ładne dziewczyny, teraz kłuje mnie to po oczach, szczególnie jak jestem z nim. Zaczynam się robić zazdrosna, a nie chcę. Wielokrotnie zwracałam mu uwagę, że chciałabym żeby był bardziej kochany, bardziej czuły, mówił mi więcej komplementów - sprowadziło się to tylko do w zasadzie bezbarwnego "ładnie dziś wyglądasz". A jak zwracam uwagę to nie widzę w nim żadnej pokory tylko się na mnie złości, że znów coś od niego chcę. I tak jakoś mi smutno... Chciałabym czasem usłyszeć takie ładne słowa, jakie słyszą niektóre dziewczyny, a w zamian za to mam to, że 'mogłabym trochę schudnąć'. Macie dla mnie jakąś radę? Bo jak będę smutna jak on wróci ze spaceru to znów będzie zły, że to przez tą koleżankę i że nie może nawet wyjść z domu żebym nie była zła, choć to nie o to mi chodzi... I jednocześnie mam poczucie winy, bo jak tak czytam swoje słowa to mam wrażenie, jakbym opisywała go w bardzo złym świetle, ale próbuję być obiektywna. Jednocześnie czuję, że to ja wymyślam, że to moja wina itp... Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 Czas edycji: 2014-03-02 o 20:54 |
|
|
|
#1236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() *** kupiłam kartę podarunkową w empiku dla dobrego kolegi z okazji urodzin. oczywiście po wyjściu z empiku wypadła mi jakoś na parkingu. Ciekawe co teraz zrobię... muszę nauczyć się szanować różne rzeczy. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
a wez sp.e.rdalaj!
|
|
|
|
#1238 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeden telefon od Ciebie i humor poprawiony
|
|
#1239 |
|
made in Wonderland
|
Przysięgam, byłam przekonana, że do jutrzejszego spotkania się nie odezwiesz. A jednak, zadzwoniłeś spytać co u mnie słychać. Banan na buzi
![]() No to myć i lulu. I o 6 rano pobudka. Czasami brak polskich znaków, praszam!
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam sily na polskie znaki, wiec z gory przepraszam.
siedze i ogolnie mam wrazenie ze przygniata mnie rzeczywistosc. praca, studia, On, przyszlosc. i mowie doslownie, czuje fizyczny ciezar na barkach, mam ochote sie tylko polozyc, przygniesc tym calkowicie. rzadko tu bywam ale chyba duzo dziewczyn pisze o braku pracy. otoz ja prace mam. jestem dopiero na 1 roku studiow i dzieki znajomosciom dostalam prace, powinnam skakac z radosci, dziekowac wszystkim, jednakze po pol roku mam jej tak naprawde dosyc. jest to bardzo stresujaca praca zwiazana z łancuchem dostaw, potwierdzam zamowienia na kilkaset tysiecy zlotych, mnostwa rzeczy nie wiem i nie rozumiem, ciagle boje sie ze popelnie jakis blad. ponadto jestem najmlodsza w calej firmie i czuje sie tam jak gowniarz. jedne studia zawalilam, zaczelam drugie i znow widze ze ide w zlym kierunku, na 4 przedmioty zdalam jeden. znow ucze sie do sesji poprawkowej. znow mysle ze jestem glupia i beznadziejna, ze nie dam sobie rady. ze nie mam sily sie uczyc. i Ty nadal obecny w moim zyciu, jestesmy przyjaciolmi. ja jestem w Tobie zakochana. i to sie ciagnie juz od roku. nie potrafie bez Ciebie zyc, ale z Toba tez nie jest mi łatwo. w zasadzie to malo powiedziane. bo przezywam najmniejsza drobnostke zwiazaną z Toba, codziennie płaczę, brak mi sił na codziennie czynnosci, wole przespac caly dzien, zaczelam tez brac leki na uspokojenie. jest mi tak ciezko, ze to wszystko spoczywa tylko na mnie. tylko ja o tym mysle. tylko ja nie potrafie dalej normalnie zyc. siedze i zastanawiam sie czy to juz depresja, czy nerwica, czy lenistwo, czy moje kombinowanie. ale najchetniej rzucilabym wszystko w cholere, zatrzymała czas. poszła do psychiatryka, w ktorym nie mialabym dostepu do zewnetrznego swiata. dali by mi cos na otepienie umyslu, tak zebym nie musiala czuć. mogłabym myslec, ale nie musialabym sie przejmowac. moglabym spac i nikt niczego by ode mnie nie oczekiwał. |
|
|
|
#1241 |
|
Marudziara
|
4h snu ... i wszystko przez Ciebie ... żałuję,że Cię Kocham
Nadal !
|
#1242 | |
|
✌
|
Cytat:
|
|
#1243 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z tym, że to była trochę inna sytuacja bo kolega, który miał z nią iść w ostatniej chwili ją wystawił. A że miejsce już było opłacone, to wzięła koleżankę. Miny znajomych i rodziny bezcenne. ![]() Zostały okrzyknięte najfajniejszą "parą" wesela.
|
|
|
|
|
#1244 |
|
BAN stały
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;45407272]Hej, może Wy mi pomożecie dziewczyny?
![]() Nie wiem w zasadzie od czego zacząć, może od tego że mam **** nastrój. Wszystko zaczęło się w zasadzie, gdy TŻ powiedział mi, że idzie na spacer z przyjaciółką (ja i on mieszkamy razem, ona niedaleko, ona zadzwoniła do niego że miała koszmar czy coś i chce pogadać) w zasadzie nic takiego, niedługo wróci, ale trochę mnie to zasmuciło, bo z tą koleżanką była sytuacja, przez którą o mało nie skończył się nasz związek. Ale to było tylko podłożem, bo w tym samym czasie rozmawiałam z przyjaciółką przez telefon i opisywała mi, jak do niej mówi jej chłopak - że jest dla niego idealną dziewczyną, że piękna, świetnie gotuje, dogadują się itp... Generalnie bardzo miłe słowa... Których ja nigdy nie usłyszałam. Raz powiedział mi, że jestem dla niego najpiękniejsza, po raz pierwszy i jedyny po prawie 4 latach, a było to w sytuacji gdy bardzo podkopał moją samoocenę, co czuję do dziś. I niby wszystko jest OK, ale ja nabawiłam się strasznych kompleksów. Kiedyś nie zwracałam uwagi na inne ładne dziewczyny, teraz kłuje mnie to po oczach, szczególnie jak jestem z nim. Zaczynam się robić zazdrosna, a nie chcę. Wielokrotnie zwracałam mu uwagę, że chciałabym żeby był bardziej kochany, bardziej czuły, mówił mi więcej komplementów - sprowadziło się to tylko do w zasadzie bezbarwnego "ładnie dziś wyglądasz". A jak zwracam uwagę to nie widzę w nim żadnej pokory tylko się na mnie złości, że znów coś od niego chcę. I tak jakoś mi smutno... Chciałabym czasem usłyszeć takie ładne słowa, jakie słyszą niektóre dziewczyny, a w zamian za to mam to, że 'mogłabym trochę schudnąć'. Macie dla mnie jakąś radę? Bo jak będę smutna jak on wróci ze spaceru to znów będzie zły, że to przez tą koleżankę i że nie może nawet wyjść z domu żebym nie była zła, choć to nie o to mi chodzi... I jednocześnie mam poczucie winy, bo jak tak czytam swoje słowa to mam wrażenie, jakbym opisywała go w bardzo złym świetle, ale próbuję być obiektywna. Jednocześnie czuję, że to ja wymyślam, że to moja wina itp...[/QUOTE] Ale Ty nie jesteś zazdrosna, tylko masz pretensje do faceta, który umawia się z dziewczyną, przez którą mieliście kryzys. Masz prawo być rozemocjonowana i zła. Kiepski ten Twój facet. I co to za powód, że dziewczyna musi się wygadać z koszmaru? Jak dla mnie to wymówka, mówcie co chcecie. Też takie preteksty wymyślam, ale, olaboga, nie wobec facetów w związku. Nie obraź się, ale nie powinnaś nigdy usłyszeć od partnera, że powinnaś schudnąć. Pomijając otyłość lub jakieś naprawdę skrajne rzeczy, Ty masz dla partnera być jedyna, najpiękniejsza i najwspanialsza i z wzajemnością. Na tym chyba polega związek. Jesteśmy z osobą, które jest dla nas idealna. Facet mógłby Ci to powiedzieć, gdybyś była otyła i nawet się tym nie przejmowała, ale i wtedy delikatnych słowach. A On Ci mówi, byś schudła, podburza Twoją samoocenę. Co Ty z nim robisz? Ja rozumiem, że w grę wchodzą uczucia, ale po co Ci facet, którego nie pociągasz? Komplementy powinny same płynąć z ust faceta, wydaje mi się iż jest to dosyć naturalny odruch Nie daj się. Jesteś na pewno jedyna, niepowtarzalna i unikatowa. Jeśli kiedykolwiek zechcesz zmienić coś w sobie, to dla siebie. Nie daj się tak traktować. Cham i prostak jak dla mnie. A teraz coś o mnie ![]() Ale ja jestem inteligentna. Kupiłam pepsi w puszce, ale było ciepławe (bleh) postanowiłam włożyć do zamrażarki na chwilę. Potem zapomniałam... Lody o smaku pepsi w puszce, chce ktoś? A tak poza tym to ciągle myślę o Tobie <3 Edytowane przez Tiger Lily Czas edycji: 2014-03-02 o 21:27 |
|
|
|
#1245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja przyjaciółka też tak ma - może po prostu taki dzisiaj dzień...
|
|
#1246 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
On sam nie ma żadnych kompleksów na pkcie swojego wyglądu i chyba tak samo myśli o mnie, stąd ten brak delikatności... A wagę mam w normie, 62 kg przy 172cm wzrostu, uprawiam sporo sportu, ale za duzo nie schudnę, bo taki już mam organizm. |
|
|
|
|
#1247 |
|
Blessed be the fruit
|
W skrócie - są jak u małej dziewczynki, u której zaczyna coś rosnąć, totalnie nie krągłe. Więc, choćbym bardzo chciała, bez stanika se nie pośmigam
![]() --- Było całkiem fajnie, chociaż mi przykro. Zazdroszczę. Wy, para od ponad półtora roku, ty w trakcie 'kręcenia', opowiadałaś, jak się z nim widziałaś, gadałaś, jaki on przystojny, wygadany, cholernie inteligentny... A gdzie chuop dla mnie
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
Będzie dobrze
|
|
|
|
#1249 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
na starość zaczęła mi ósemka wychodzić...
|
|
|
|
#1250 |
|
✌
|
Gdzie na starość?!
Ty jesteś w wieku Mojego TŻ a On podobno Młody Bóg.
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Mądry Paszczuń skończył właśnie pierwszy podrozdział licencjackiej. Biere się za drugi. Tylko piwo się skończyło
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
#1252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() myślałam, że to będzie kontynuacja wspaniałego życia Bridget z Markiem a tu takie coś ![]() Cały weekend spędziliśmy razem. Nie opuściłeś mnie na krok - podobało mi się. Fajnie spędziliśmy ten czas. Najnowsza Audi A3 dajcie mi wygrać w lotto
|
|
#1253 | ||
|
Idiotka
|
Cytat:
Zmień dillera! Chudaś jest! Khloe dobrze gada Cytat:
Jestem dumna
|
|
#1254 |
|
Konto usunięte
|
Ale nam się świetnie układa. Ogromnie się cieszę, że 12 stycznia jednak pojawiłeś się na tej imprezie
|
|
|
|
#1255 |
|
BAN stały
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;45408045]No właśnie tak mi się wydawało, że to głupi powód... Ale on tyle razy zastrzegał, że nie chce kończyć tej znajomości, że jeśli by poznał, że mam o to pretensje to by się wkurzył, że znowu z domu wyjść nie może. Czuję się winna, że mam mu to za złe... Tak żeby nie było - to też nasza wspólna znajoma, nie jest tak, że on widuje się z nią tylko sam na sam.
On sam nie ma żadnych kompleksów na pkcie swojego wyglądu i chyba tak samo myśli o mnie, stąd ten brak delikatności... A wagę mam w normie, 62 kg przy 172cm wzrostu, uprawiam sporo sportu, ale za duzo nie schudnę, bo taki już mam organizm.[/QUOTE] Odnoszę się do pogrubionego. Jeśli zacytowałaś dokładnie jego słowa, to Twój facet to drań. Tak się nie zachowuje dorosły człowiek. Dorosły facet wyjaśniłby Ci, że ta relacja jest dla niego ważna bo to i tamto. Może tamta dziewczyna się zmieniła? Ale po co, skoro można Cię szantażować emocjonalnie? Zachowuje się tak, jakbyś chciała go zamknąć w złotej klatce. Wiesz, tak siedzę teraz i myślę o swoich znajomych i znam tylko jedną osobę tak bardzo pewną siebie i nie mającą kompleksów. Jest w sobie bardzo zadufana, bardzo, bardzo. Wolałabym się nie mylić, ale jeśli Twój TŻ jest taki sam, to współczuję. Ważysz 62kg, więc mniej więcej tyle co ja, ale ja jestem niższa o 2 cm. I wcale nie uważam, żeby mi czegoś brakowało, a o dietowaniu się nie wspomnę - za bardzo lubię mój ogromny tyłek. Nie martw się nim. Pan idealny się znalazł
|
|
|
|
#1256 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Paula, samochody w moim wieku już jako zabytki się rejestruje...
![]() Paszczuś, brawo. Pamiętam, że cały licencjat napisałam przy jakimś alkoholu, inaczej się nie dało |
|
|
|
#1258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam, że się wcinam, ale próbowałaś może jakiegoś serum + masażu modelującego? Sama nie mam zbyt dużych piersi, ale stosuję i widzę poprawę.
|
|
|
#1259 |
|
BAN stały
|
Ech, tak mi zależy na Tobie, a Ty tak bardzo jesteś obojętny.
|
|
|
|
#1260 |
|
✌
|
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.

Dramat to za mało powiedziane 

pytam serio, bo nie oglądam tv, a internety ograniczam do wiadomości, książek, facebooka, wizażu i strony wydziałowej

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jestem dumna