Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA! - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-05, 18:46   #3481
mloda0802
Rozeznanie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Nadrobiłam Was Wariatki

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
cześć słuchaj bo ja Twoją wypowiedz zrozumiałam w sensie, że ciążą to nie choroba i że przesadzam, że chcę iść na zwolnienie wcześnie. A właśnie żałuję bardzo, że nie poszłam na zwolnienie wcześniej..
Absolutnie nie o to mi chodziło
Ja owszem uważam że ciąża to nie choroba ALE jeśli się dźwiga, bądź ma się szkodliwe warunki(opary,chemia,stre s, praca na stojąco po X godzin itd.) to nie ma sensu się narażać! Chociażby przykład Elfki że od razu poszła na l4 i dobrze, nie było warunków i moim zdaniem tak powinno być.
Kochana ja na prawdę nie chciałam Cię urazić. Czasami mój humor może być odbierany jako pyszałkowatość, egoizm, naśmiewanie się, ale ja nie mam takiego charakteru a tylko sarkastyczny sposób wyrażania się o pewnych rzeczach/sytuacjach.
Mam nadzieję że między Nami będzie już ok

Leine pytałaś czy się mierzyłam? a i owszem, ale to jakoś w lipcu było jak będę miała chwilę to zmierzę się i podam Ci ile mi ubyło tu i ówdzie... o ile ubyło

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
God ja też mam skłonność do tycia i niedoczynność a waga stoi nie wiem od czego to zależy. Moja mama też mało ze mną przytył.
oohhhh jak ja bym chciała żeby moja waga nie rosła w ciąży zazdraszczam!

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
Orientujecie się, czy to normalne, że ma się podwyższone ciśnienie i jest się mega śpiącym i zmęczonym?? Zawsze myślałam, że jak się ma niskie ciśnienie to jest się sennym ..
ja mam niskie ciśnienie i zawsze takie miałam, kiedyś bardzo mnie to męczyło i byłam ospała, ale myślę że to był akurat taki okres w moim życiu. Teraz zmęczenie mam wrażenie zależy od "pogody"

Jeśli chodzi o karmienie, mam zamiar karmić. Chciałabym aby było to piękne doświadczenie, ale wiem że rzeczywistość często weryfikuje nasze plany...

Jeśli chodzi o zakładanie wątku o dietach/ćwiczeniach itd. to jestem na nie. Wiem, że nie będę miała czasu na drugi wątek i szczerze wolałabym, aby takie sprawy były poruszane tu na forum, tak jak wszystkie inne. O psach i pseudohodowcach nie chciałyście zakładać? Tyle o tym ciągle wałkujecie, a mnie to szczerze mało interesuje, ale nie wypowiadam się tylko po prostu lecę po postach

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 18:48   #3482
Olgietka
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Właśnie sie obudziłam

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Stary 2014-03-05, 18:52   #3483
God Of War 20
Zakorzenienie

Trzymajcie się, owocnych starań
Stary 2014-03-05, 18:56   #3484
mloda0802
Rozeznanie

Leine wspominałaś że czujesz jakby Twoje posty były przeźroczyste. Nie sądzę. Kto jak kto ale Ciebie dziewczyny zauważają i będą tęsknić. Jesteś Naszą Sexiarą, Kochanką, Naszą Dupeczką
Gdybym ja zaginęła to by mnie prawie żadna nie wspomniała... (no oprócz Ciebie, Mani i Jagatki - przynajmniej jakoś podświadomie myślę że tak by było)

I chciałam prosić o rozwagę, bo dzisiejsze wymiany zdań przypomniały mi stare burze na wątku...
Za Ishką nie tęsknię, irytowała mnie strasznie, ciągle tylko o sobie i jak to jej źle...

God nie kręć nam tu i nie odchodź! Nie ma powodu dla którego miałabyś nas zostawić!

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

Edytowane przez mloda0802
Czas edycji: 2014-03-05 o 19:33
mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 19:19   #3485
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Jagatka! Słońce! Nie smuć się to dopiero pierwszy cykl. Mam nadzieję, że szybciutko zaskoczycie. Leć spać, sen dobrze Ci zrobi mam nadzieję, że jutro będziesz w lepszej formie
Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Po to masz nas żeby pożalić się i powiedzieć o swoich wątpliwościach. Będziesz kontrolować mięśniaka, nie martw się na zapas. Znam osobę która zaszła w ciążę z mięśniakiem, on rósł w trakcie ciąży i bez problemu urodziła piękne zdrowie dzieciątko. Idź kochana wypoczywaj i nie myśl o wszystkim w czarnych barwach, musi być dobrze!
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Kochana nie płacz To pierwszy cykl. Niepotrzebnie dziewczyny Cię nakręcały Dlatego ja nie jestem za tym, aby komuś pisać że na pewno będą II kreseczki bo tempka wysoko. Człowiek nawet wbrew sobie zaczyna w to wierzyć a potem nadchodzi mega dół, bo wcale to nie jest pewne i niestety @ przychodzi. Ja już nie nakręcam nikogo, wręcz wolę sprowadzić na ziemię, bo jednak lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Jagatka, Kochanie moje.. Rozumiem, co czujesz.. W naszym przypadku stres jest jeszcze wiekszy teraz... Jak zajdziemy tez bedziemy sie baly jeszcze mocniej.. Starania to tez teraz koszmar, bo ciagle czlowiek bedzie myslal nad kazdym swoim njmniejszym ruchem, zeby w razie zajscia nie zaszkodzic... Ale od tego masz nas, zeby mowic o wszystkim, co Cie martwi...
I rozumiem, ze czujesz sie zawiedziona i zmartwiona... Tez bym chciala zajsc od razu, zeby bylo lzej na duszy... Ale wiemy przeciez,ze to nie jest takie proste...
Wyplacz sie dzis, wycisz emocje... A jutro wracaj do nas, jestesmy tu po to, zeby sie wspierac...
Co do plamien... Widzisz.. Ja NIGDY przed # nie mialam plamien przed @.. A teraz sama widzisz, co sie ze mna dzieje.. organizm na pewno sie zmienil po tym wszystkim hormonalnie, moze teraz inaczej bedziemy reagowac... Ale to nie znaczy, ze nie bedziesz mama.. W koncu sie uda.. tylko nie zalamuj nam sie.. a skoro gin mowil, ze mimo miesniaka masz sie starac, to spokojnie.. Zajdziesz, urodzisz, a potem sie nim zajmiesz.. I tego sie trzymaj..
A jak bedzie Ci zle na duszy, to wal do nas, jak w dym.. ale bym Cie przytulila teraz normalnie, piczyndo kochana..

Kochane jesteście aż się wzruszyłam

Vioris dobrze, że wyniki w porządku, ja tez radziłabym zbadać antyTG i TPO, pamiętasz na pewno że manieczka tylko jedno z tych dwóch miała spoooro podwyzszone dostała lek i.. ciąża

Maskora, życzę duzo motywacji i siły w osiągnięciu planu...
Chyba też się zgłoszę do Ciebie po ta dietę moje BMI jest w górnych granicach normy
A! i nie zgadzam się na żaden dodatkowy wątek o dietach! to juz w ogóle wszystkie sobie stąd pódziecie?!?!? NIE! NIE! i jeszcze raz NIE!

MaamaaZuzi
witaj i powodzenia

Karoloo trzymam kciuki za owocna owulację
A na endometrium wiesz... migdały, winko...

Olgietka jak tam samopoczucie?

God co to za pożegnanie?

Widzę, że się tu dziś trochę działo...

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-03-05 o 19:21
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 19:27   #3486
God Of War 20
Zakorzenienie

Dziewczynki nie lubię jak ktoś o mnie tak myśli i źle się czuje wtedy na wątku, musicie mi wybaczyć ale tak mam.

Czasem zaglądnę
Stary 2014-03-05, 19:32   #3487
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Leine wspominałaś że czujesz jakby Twoje posty były przeźroczyste. Nie sądzę. Kto jak kto ale Ciebie dziewczyny zauważają i będą tęsknić. Jesteś Naszą Sexiarą, Kochanką, Naszą Dupeczką
Gdybym ja zaginęła to by mnie prawie żadna nie wspomniała... (no oprócz Ciebie, Mani i Jagatki - przynajmniej jakoś podświadomie myślę że tak by było)

I chciałam prosić o rozwagę, bo dzisiejsze wymiany zdań przypomniały mi stare burze na wątku...
Za Ishką nie tęsknię, irytowała mnie strasznie, ciągle tylko o sobie i jak to jej źle...

God nie kręć nam tu i nie odchodź! Nie ma powodu dla którego miałabyś nas zostawić!
O to to to!!! Same mądre rzeczy napisałaś
Stary 2014-03-05, 19:37   #3488
nuno3
Raczkowanie

Jagatka jak się dziś czujesz? Jak temperatura? @ przyszła czy nie?

edit: właśnie zobaczyłam na ovuf, że spadła :/

Edytowane przez nuno3
Czas edycji: 2014-03-05 o 19:38
nuno3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 19:45   #3489
Olgietka
Zakorzenienie

A co tu za pożegnania?! God?!
U mnie ok, właśnie zjadam michalki i wyleguję się przy kominku. Zmęczona jestem ale mam teraz dwa dni wolnego wiec jutro przed 9.00 nie wstaję! No way!
Brzuch mnie dziś jakoś tak pobolewa...

Stary 2014-03-05, 19:47   #3490
Jagatka_N
Zakorzenienie

Nuno... przyszła...
Stary 2014-03-05, 19:50   #3491
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Nuno... przyszła...

Kochanie! Trzeba spojrzeć na to z innej perspektywy! Nowy cykl nowe możliwości !!!
Z takimi wykresami zaskoczysz ino mig!

Stary 2014-03-05, 19:55   #3492
Kamel
Wtajemniczenie

Witam ponownie na chwilke
Cytat:
Jeśli jesteś wzdęta często to możesz mieć problemy z wątrobą, daję Tż ostropest i jak ręką odjęło

A spróbuj nie wkleić zdjęcia I niech się maleństwo ujawni

No i super

Jest to możliwe i moja siostra też jadła normalnie jak przed ciążą a wyglądała jakby bliźniaki miała.
Sorry God ale odnoszę coraz częściej wrażenie, że Ty wiesz najlepiej i tylko Ty masz rację...

Geny to jedno ale nie jest powiedziane, że jak ma się skłonność do tycia to się będzie grubym, wszystko zależy od nawyków żywieniowych i trybu życia.
Kochana a jak się to podaje w jakiej postaci?, gdzie kupić?

A jeżeli chodzi o tycie w ciąży to ja przytyłam ok 10-11kg ale mogłam mniej gdybym nałogowo nie jadła czekolady za to kilogramami jadłam owoce
A czasem jeżeli dziewczyna bardzo dużo "przytyje" to może być też tak, że ma dużo wód płodowych.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 19:56   #3493
Jagatka_N
Zakorzenienie

'Ino mig' - spodobało mi się
Stary 2014-03-05, 20:01   #3494
Lea_ny
Zakorzenienie

Nie pamiętam czy już sie dzisiaj witałam z Wami... jeśli nie, to hello
W ogóle jestem dzisiaj tam zakręcona, że masakra
Najpierw wychodząc do kościoła wpadłam w popłoch, że palemek nie kupiliśmy Dopiero po chwili zreflektowałam się, że palemki święci się w Niedzielę Palmową, a nie w Środę Popielcową A potem jak wróciliśmy, to okazało się, że zapomniałam drzwi do mieszkania zamknąć na klucz jak wychodziliśmy

Nadrobiłam Was, ale bardzo pobieżnie, bo jakoś nie odnajduję się na razie w temacie karmienia A w temacie chudnięcia tym bardziej, bo mi to się marzy żeby w końcu przytyć te kilka kg

Mężul z Bubą pojechali na mecz, więc ja się chyba zaraz kładę i może jakiś film sobie obejrzę. W ogóle trochę się fochnęłam, że TŻ nie pomyślał, że może chciałbym iść z nimi (a kiedyś mówiłam mu, że chętnie bym poszła)

Sorry, że nic nie cytuję, ale łeb mnie boli i w ogóle wszystko jest buuuuu...

Aha, przypomniało mi się, że Jagatce miałam coś napisać... Nie zamartwiaj się, bo mi się strasznie źle na serduchu robi, jak nasza owieczka kochana jest taka smutna To dopiero pierwszy cykl, więc na razie za wcześnie, żeby tracić nadzieję na szybkie zaciążenie A o krwiaczka też za wczasu się nie martw, tylko kontroluj, zeby w razie czego lekarz mógł szybko zainterweniować

A, mogę jeszcze napisać, jakby to którąś interesowało (Meire, Vioris?), że mój przebrzydły kot wypiął się na Animondę Dobrze, że znalazłam ją ostatnio w supermarkecie, to kupiłam mu jedną puszkę na próbę - bo już chciałam mu zamówić cały pakiet w internecie
Stary 2014-03-05, 20:02   #3495
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
A co tu za pożegnania?! God?!
U mnie ok, właśnie zjadam michalki i wyleguję się przy kominku. Zmęczona jestem ale mam teraz dwa dni wolnego wiec jutro przed 9.00 nie wstaję! No way!
Brzuch mnie dziś jakoś tak pobolewa...

O Ty niedobramichałki w środę popielcową?
Ja dziś mam post, tzn coś tam musiałam zjeść 1 kromkę pieczywa pełnoziarnistego chrupkiego z makrelą i serkiem białym na śniadanie i po treningu a tak to soki warzywno owocowe
Mąż był w sklepie i mi przyniósł teraz czekoladę aleee oczywiście odłożyłam na półkę, co dla mnie to mega wyczyn

Cytat:
Nuno... przyszła...
Jagatka damy radę, już Ci dziś pisałam

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-03-05, 20:03   #3496
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Nuno... przyszła...
Powodzenia w nowym cyklu Widzę kochana, że dziś już lepiej i bardzo się cieszę

młoda też bym brak Twojej osoby pamiętała
Widzę, że Olgietka nasza zaczęła częściej znowu zaglądać dziś też podróżowała pociągiem?

Powiem Wam dziewoszki, że widziałam w kościele niewidomego chłopca ok. 10-12 lat niewidomy i chyba troszkę nadpobudliwy był, strasznie było mi go szkoda on zawsze tak z babcią i zaczęłam się zastanawiać czy gdzieś się nie zacząć w tym kierunku udzielać.

Macie jakieś rady na syfiory podskórne? Bo mi taki trol się zapodział na czole i nie wiem jak go wytępić, wulkan bleeeee

Kamel ostropest koleżanka w pracy mi poradziła i debraM. Można go kupić w zielarskim duże opakowanie 14 zł, a nawet widziałam mniejsze w intermarche za 7zł. Ja robię wg opakowania dla Tż łyżeczka dziennie zaparzona w pół szkl. wody i trochę sobie stoi czasem i godzinę i potem pije. Narzeka, że śmierdzi ale czuje różnice i każe sobie robić. Koleżanka w pracy dorzuca sobie do zup, sałatek, jogurtów.
Dla mojego Tż najlepszy lek na wątrobę, nawet te wszystkie Esentiale tak nie pomagały jak to ziółko.

Ja też dziś bez słodyczy, 3 posiłki. Teściowa mi cukierki i ciastka na komórkę położyła a one tak patrzą i wołają : zjedz mnie Ale póki co twarda jestem, psssssss najwyżej wciągnę jedno rano przed pracą

Edytowane przez malinOla1
Czas edycji: 2014-03-05 o 20:05
malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:03   #3497
cowie
Zakorzenienie

Masakryczne dziś jesteście
Cały dzień czytam, ale nawet nie ma co pisać, bo same zgrzyty

Picze przebrzydłe, jakieś przesilenie dzisiaj, bo w ogóle jakieś nastroje nie takie na wątku. I nie tylko względem Ciebie, God, więc mnie tu nie pitol tylko zostawaj

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:04   #3498
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
'Ino mig' - spodobało mi się

Stary 2014-03-05, 20:04   #3499
nuno3
Raczkowanie

Cytat:
Nuno... przyszła...
No trudno Nie teraz to następnym razem się uda "ino mig"
Stary 2014-03-05, 20:07   #3500
Jagatka_N
Zakorzenienie

Lea normalnie Was kocham za to jak potraficie podnieść na duchu
Sama masz pewnie, delikatnie mówiąc, nie najlepszy nastrój, a jeszcze mnie pocieszasz
Stary 2014-03-05, 20:10   #3501
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Powodzenia w nowym cyklu Widzę kochana, że dziś już lepiej i bardzo się cieszę

młoda też bym brak Twojej osoby pamiętała
Widzę, że Olgietka nasza zaczęła częściej znowu zaglądać dziś też podróżowała pociągiem?

Powiem Wam dziewoszki, że widziałam w kościele niewidomego chłopca ok. 10-12 lat niewidomy i chyba troszkę nadpobudliwy był, strasznie było mi go szkoda on zawsze tak z babcią i zaczęłam się zastanawiać czy gdzieś się nie zacząć w tym kierunku udzielać.

Macie jakieś rady na syfiory podskórne? Bo mi taki trol się zapodział na czole i nie wiem jak go wytępić, wulkan bleeeee

Kamel ostropest koleżanka w pracy mi poradziła i debraM. Można go kupić w zielarskim duże opakowanie 14 zł, a nawet widziałam mniejsze w intermarche za 7zł. Ja robię wg opakowania dla Tż łyżeczka dziennie zaparzona w pół szkl. wody i trochę sobie stoi czasem i godzinę i potem pije. Narzeka, że śmierdzi ale czuje różnice i każe sobie robić. Koleżanka w pracy dorzuca sobie do zup, sałatek, jogurtów.
Dla mojego Tż najlepszy lek na wątrobę, nawet te wszystkie Esentiale tak nie pomagały jak to ziółko.

Ja też dziś bez słodyczy, 3 posiłki. Teściowa mi cukierki i ciastka na komórkę położyła a one tak patrzą i wołają : zjedz mnie Ale póki co twarda jestem, psssssss najwyżej wciągnę jedno rano przed pracą
Dzięki kochana, na pewno wypróbuję, bo nie dość, że ja mam taki brzuch to moja mama też.
I co z tego, że chudnę jak mam taki brzuch piłeczkę.
Coś właśnie teraz czytałam, że można mielić nasiona i dodawać do jogurtów i potraw. A Ty pewnie masz już mielone?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-03-05, 20:11   #3502
cowie
Zakorzenienie

Jagatka zobaczysz, jeszcze razem będziemy z brzuchami chodzić
Należy nam się. Praktyczne razem poroniłyśmy, to razem rodzić będziemy

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:13   #3503
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Dzięki kochana, na pewno wypróbuję, bo nie dość, że ja mam taki brzuch to moja mama też.
I co z tego, że chudnę jak mam taki brzuch piłeczkę.
Coś właśnie teraz czytałam, że można mielić nasiona i dodawać do jogurtów i potraw. A Ty pewnie masz już mielone?
Tak mielony kupiłam, Tż ciągle wzdęty chodził, nawet już zaczął delikatnie jeść żeby wątroby nie podrażniać, a teraz wrócił do normalnego jedzenia, pije ziółko i jest mega zadowolony Mam nadzieję, że i Ty będziesz zadowolona

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:14   #3504
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak mielony kupiłam, Tż ciągle wzdęty chodził, nawet już zaczął delikatnie jeść żeby wątroby nie podrażniać, a teraz wrócił do normalnego jedzenia, pije ziółko i jest mega zadowolony Mam nadzieję, że i Ty będziesz zadowolona

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-03-05, 20:17   #3505
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Jagatka zobaczysz, jeszcze razem będziemy z brzuchami chodzić
Należy nam się. Praktyczne razem poroniłyśmy, to razem rodzić będziemy

Nom, tak było, obyś miała rację ja chcę jeszcze w tym roku

Mam nadzieję, że z nami i meire, i Kamel i maciejka
Stary 2014-03-05, 20:28   #3506
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-03-05, 20:31   #3507
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:

A ja?!

Stary 2014-03-05, 20:35   #3508
Kamel
Wtajemniczenie

Ty też i wszystkim staraczkom życzę szybkiego zaciążenia
A teraz uciekam znowu muszę się soku napić, bo już zgłodniałam
Mam nadzieję, że wytrzymam do jutra
Dobranoc

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-03-05, 20:35   #3509
manieczka1
Zakorzenienie

Hej! wpadłam tylko na chwilkę, bo wróciłam z pracy i zasnęłam hahaha padam dziś na twarz
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Dlatego właśnie dziś zbadałam TSH i FT3 i FT4 a potem z wynikami chcę iść do endokrynologa i zrobić usg tarczycy. Właśnie dziś pytałam o tego koło mnie i chca 130 zł i 70 zł usg Wy też macie takie ceny powalające??

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

No i wiem, że nic nie wiem - tego się obawiałam

Wyniki TSH 1.787
FT3 3.27
FT4 1.14

Wyniki jak najbardziej w normie a objawy ewidentnie tarczycowe. Chyba mi teraz jeszcze gorzej przez to, bo znaczy że powodu muszę szukać gdzieś indziej, tylko nie wiem gdzie... Idę spać....
Zrobię jeszcze usg tarczycy a jak to wyjdzie w normie to już zupełnie nie wiem.
wyniki w normie, ale ja też te, które Ty podałaś miałam w normie, a anty-tg przekroczone 3krotnie i tsh 2,00 i babeczka powiedziała, że koniecznie tabsy, żeby z tym tsh zejść niżej ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze anty-tg i anty-tpo
a co do cen to ja 120 zł płaciłam za endo i 80 będę płacić za usg
Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jestem staraczką z pierwszych części Nawet nie wiecie jakie było moje zdziwienie jak zniknęłam w 4 części a jeszcze na 8 byłam na liście. Niestet do tej pory się nie udało.
Starania były rozpoczęte w styczniu 1013 i nadal nic. Nie panikowałam. Mam już córcię ale teraz postanowiłam już nie zwlekać z wizytą u lekarza. Za tydzień we wtorek jestem umówiona. Mam nadzieję ze mnie nie zlekceważy
Jak pozwolicie to wrócę do Was
Witaj! życzę szybciutkiego zafasolkowania
Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
dziękuję normalnie to bym spała teraz, bo w środy mam na południe.a dziś jakoś nie umiem. jestem w pozycji półsiedzącej, może to jest sekret, nie kaszlę tak bardzo.. ide do pieca i trochę jeszcze poleżę.
zdórwka życzę

maskora grunt to mieć dobry plan ja powiem, że jak ostatnio ćwiczyłam to czułam się ow wiele lepiej kondycyjnie i psychicznie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Hej
Przeleciałam cały wątek, szukam testu manieczki bo widziałam, że dziś robiła i nie ma...
bo nie wstawiałam wrzucę zaraz jak mi się uda a w szafce jeszcze 2 testy zrobię na pewno, bo dziś nadal blada widać ją, ale blada
neska dzięki! pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Na moje nie ma sensu zakładac nowego wątku.. można połączyć jakoś w nazwie staraczki aktywne i te, co zawieszają... żebyśmy nadal były tutaj razem i żeby się nic nie rozleciało...
też jestem tego zdania
Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
A ja tam widziałam ostatnio kobietę w dresiku, z słuchawkami w uszach i biegała pchając przed sobą wózek
Więc jak ktoś ma motywację i chęci to wszystko można
oooo! dla chcącego nic trudnego
Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Leine oj tak to prawda...
Mnie też denerwuje gadanie, że mleko matki jest najlepsze i dzieci nie chorują wtedy... a guzik prawda. Moja kuzynka od początku nie karmiła piersią bo nie chciała i dziecko jej ani razu nie zachorowało a to takie mity właśnie krążą

Tak jak piszesz to wybór matki jak chce karmić i jak może karmić przede wszystkim i też nie lubię oceniania, że kobiety przestają karmić piersią bo ich boli czy coś.... to są gorsze i nieuświadomione i nie potrafią karmić.
Każda przeżywa wszystko na swój sposób.
dokładnie ja byłam karmiona piersią, a chorowałam non stop. i też jestem zdania, że nie należy oceniać nikogo, że nie karmi - nieważne czy to z powodu tego, że nie może czy nie chce.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:36   #3510
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:

jeszcze Katekatee, widziałam, że ostatnio podglądała, ciekawe co u niej.

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
A ja?!

Jagatce chodzi o dziewczyny po #

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości