|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Lea_ny co do kota to drań gdzieś tą nitke sobie znalazł i zaczął żreć tyle że to za długie było i trzeba było mu wyciągać, myślałam że zejde bo to nie na moje nerwy, ale kotu nic raczej nie jest, bo krew mu żadna z przełyku nie leciała, jadł normalnie i może sie głupek oduczy że nie wszystko jest do zabawy
|
|
|
|
#4172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
moje cykle trwały 28-34 dni, a ten ostatni 25 no i się boję żeby znowu nas nie zaskoczyła, ale chyba przed 9dc to nie ma sznas no nie, powiedzice że nie ![]() Cytat:
![]() Ja widziałam samą końcówkę, że nie chciała powiedzieć z kim? A tak w ogóle to z KIM???? bo nie jestem ostatnio na bieżąco z Mką
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice też mają kota z tendencją do wciągania wszystkiego co długie i niestety jedyną metodą żeby nie zżerał nitek, jest pilnowanie żeby tych nitek nigdzie nie było ![]() Widziałyście to? https://www.youtube.com/watch?v=Mu1lQlgJBBQ Co Ci rodzice mają w głowie...?
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się już nastawiam na @. Ovuf pokazuje dziś 68% szans na pozytywny test. Jakby coś miało być to by było widać
Szkoda... Ale nie mam zamiaru siedzieć tu i wyć. Próbujemy dalej. A w kwietniu jak będziemy w Polsce to chce iść do gina i zrobic badania. Co byście oprócz tarczycy zaleciły? Tż już słać na badanie halfzbyszków? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że naprawdę nie wiadomo z kim - bo ja ostatnio oglądałam chyba wszystkie odcinki i nie widziałam żeby miała jakiegoś amanta
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Ja natomist miałam mega sen.... bzykałam się z mężem mojej dobrej koleżanki(jest bardzo przystojny) którą mam tutaj... ![]() Maskora! Fajny sen, oby szybko się zrealizował ![]() MalinaOla nie przesadzajmy, aż taką extra kuchareczką nie jestem... Ja daję machew, puszka: groskzu, kukurydzy i fasoli. No i pierś z kurczaka A same warzywa? To niestety nie pomogę, bo jak zrobiłam ostatnio same warzywa z ryżem to żryć nie chceili Olgietka @łpo, jest za wcześnie! ![]() Meire za sterylkę, tylko nie wyj mi tam :P
|
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc proszę mi się tutaj nie mazać i spokojnie czekać na rozwój wydarzeń ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Za wcześnie i za wcześnie !
No ale same powiedzcie, tak szczerze.... 12dpo cień cienia to już by był... ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#4179 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Jestem nową starającą się i nie wiem czy w odpowiednim wątku piszę Jeżeli nie, to powiedzcie.Mam 34 lata i od 9 marca zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko |
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Olgietka, ja Cie nie nakrecam, ale powtorz jeszcze po terminie @, jak nie przyjdzie.. Ja mialam cien cienia w dniu spodziewanej @ ostatnio.. A dopiero kilka dni po wyszly normalne krechy.. Moze jeszcze za wczesnie?.. Ale na spokojnie.. Lepiej sie nastawic na @, a potem najwyzej sie zaskoczyc..
![]() Lea_ny, no Olimpka juz pewnie po zabiegu.. o 12 mam pojechac do weta.. Zobaczymy, co i jak... Boje sie.. zaraz musze jej przygotowac legowisko przy grzejniku i kuwetke postawic blizej, zeby nie musiala chodzic do lazienki... Jak tam nastroje dzis, dziewuszki?.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witamy! Na początek powiedz coś o sobie, imię, kiedy straciłać cnotę i jaki rozmiar stopy nosisz, aby wbić się w nasze łaski
|
||
|
|
|
#4182 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
jak najbardziej wątek dla Ciebie ![]() Opowiadaj o sobie
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjedlismy z Tż śniadanie, ja zostałam na dole w kuchni i sprzatalam po smażeniu naleśników a on poszedł na górę. Weszłam za nim do łazienki, patrzę a on stoi z tym testem przełożonym do okna w dachu i mówi : zoba, pod słońce to normalna krecha... On chyba sie nakręca bardziej ode mnie ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to grubo będzie jak nie wiadomo z kim ale ona chyba wie?![]() ORgietka zakładaj ten worek pokutny i nie zdejmuj do piątku Leine Ty to masz snyy za to ja miałam takie gorrrące ze SWOIM mężem Cytat:
to już 3 dni hehePowiedz coś więcej o sobie/o Was
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leine ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Ciebie te pytania ominęły?
|
#4187 |
|
Przyczajenie
|
Cóż mogę o sobie napisać?
Jestem ze Śląska z Raciborza, mam 34 lata, prowadzę swoją firmę. I starania o dziecko zaczęliśmy w niedzielę (spontanicznie), bo byliśmy pokłóceni (o kwiatka) ale wieczorem pogodziliśmy się tak, że postanowiliśmy już działać na maxa.Trochę się boimy, bo oboje mamy po 34 lata ale ostatnio dowiedziałam się, że Kożuchowska ma 42 lata i zaciążyła, więc powietrze ze mnie zeszło. Zresztą, co ma być, to będzie. Na razie badań nie robię, a chyba powinnam, bo w tym roku dopadł mnie okropny trądzik, a nie miałam wcześniej takiego wysypu jak teraz
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu weszłam za plecami PM2013
tak trochę z przyczajki... ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#4189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też! Ja też! Cytat:
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Xymena witaj ..... I przygotuj się na to, ze na tym wątku nie ma normalnych, zrównoważonych staraczek....
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Olgietka
Cytat:
![]() Joooooo?? Kożuchon w cionrzy??????? I ja tego nie wiem! Migusiem idę na pudelka, tam zawsze świeże plotki są ![]() Kochajta się i rozmnażajta Ale na początku badania Twoje i partnera, żeby nie marnować czasu |
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- To ja mam ten sam zestaw robić jak pojadę do Pl? Zdążę w tydzień? Niecały, bo święta Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
o proszę jakie chwalipiętki...
mój to mi wczoraj odmówił pajac mówiłam, groziłam, niech korzysta i niech nie płacze za jakiś czas, że nie będę miała ochoty przez 2 tyg jak osttanio, ale widać jak gochem o ścianę to niech spada na szczaw ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
ja robiłam tsh, fsh, lh, e2 i prl w celu wykluczenia pcos + krew, mocz + usg jajników, ot tyle
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Ok to teraz głupie pytanie...... Gdzie sie robi badanie nasienia?!
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#4195 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za info ws. badań. Męża na razie nie wysyłam, bo by mnie wyśmiał
w tym momencie. Byłam u ginekologa bodajże rok temu i ciągle mówiła, że mam twardą macicę (cokolwiek, to znaczy) i nic, tylko rodzić.
|
|
|
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i się pindy rozkręciły jak ja do pracy muszę isć
|
|
#4197 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Siema drożdżówy moje
Ale mam dziś dobry humorek Nie pytajcie czemu, bo nie wiem Cytat:
A suszę zawsze suszarką Cytat:
No padłam! Na mnie takie coś działa jak płachta na byka, bo ja jestem osobą która bardzo lubi swoją przestrzeń. Nie cierpię jak mi się ktoś wpycha. Moja mama próbowała kiedyś i nie dałam się po prostu. Ja nawet jakbym się miała pokłócić na śmierć i życie to bym nie pozwoliła na coś takiego Jak matka 24-letniej kobiecie może wchodzić do lekarza i za nią mówić? ![]() Cytat:
Dopiero jak połaził trochę z tym to wyszła, ale ile się strachu najadłam to moje. Znajomej kotka zjadła nitkę i niestety kota już nie ma ![]() Cytat:
Ale jest 32% na to, że mimo ciąży nie pokaże. Zauważ, że dopiero kilka dni po terminie @ pokazuje 100% bo nawet w dniu @ nie ma 100% że pokaże ciążę nawet jak ona jest Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zapomniałaś o rozmiarze stanika i ulubionej pozycji
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo dziś ciekawy dzień się zapowiada Od rana gwarno tutaj ![]() A ja na L4
|
|
|
|
#4199 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Helloł dziłchy
Ale napisałyście... I tule pytań do mnie, taki fejm, takie zainteresowanie ![]() Dziękuję Teraz mogę czekać do 3 tygodni ![]() Cytat:
![]() Jak się okaże, że na te wyniki będę czekać i czekać to sama sobie zaordynuję jeszcze jedno opakowanie ![]() Cytat:
![]() Masz rację ![]() A ja trzymam za Twój śluz Jakkolwiek to brzmi ![]() Cytat:
Serce mi stanęło! Już sobie pomyślałam, że na ciążę to sobie poczekaaaaaaaaaaaaam. Cytat:
Cytat:
Brawo głupia pipo ![]() Cytat:
Moja biedna ![]() Też mam nadzieję. I mam też nadzieję, że będą dziś/jutro, a nie za 3 tygodnie ![]() Cytat:
![]() Meire jak samopoczucie dzisiaj? ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Co jest?
|
|
#4200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W laboratorium jak badanie krwi. Musisz mieć ze 3-7 dni abstynencji przed i można zrobić w domku do kubeczka i dowieźć w ciągu 30 minut jakby się tak tż krępował tam na miejscu
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2014-03-11 o 11:08 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

np 9 dc jest dla cyklu 26 dni

Moi rodzice też mają kota z tendencją do wciągania wszystkiego co długie i niestety jedyną metodą żeby nie zżerał nitek, jest pilnowanie żeby tych nitek nigdzie nie było

Jeżeli nie, to powiedzcie.

Ale na początku badania Twoje i partnera, żeby nie marnować czasu
mówiłam, groziłam, niech korzysta i niech nie płacze za jakiś czas, że nie będę miała ochoty przez 2 tyg jak osttanio, ale widać jak gochem o ścianę to niech spada na szczaw 

i plan działania z tabsami też niezły.