Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-18, 23:29   #4561
rybka13
Zakorzenienie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
brzuszek dla Rybki
przepraszam za beznadziejne zdjęcie

piekny
Nigdy takiego nie mialam i raczej miec nie bede a szkoda
Choc wiem, ze tobie nie jest z nim lekko, wiec moze i ja bym zmienila zdanie

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
Witam się wieczorem cały dzień spędziłam u Rodziców znowu, jakoś nie lubię ostatnio siedzieć sama w mieszkaniu...

Któraś mnie ostrzegała żeby nie dopadł mnie syndrom joanny, i wstąpiłam dziś do tesco - była przecena -50% na ciuszki niemowlęce i kupiłam TROCHĘ dla Maleństwa
nikt nie jest bezpieczny

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Te moje zylaki mnie martwia bo lekarka mowi ze prawdopodobnie mi zostana po ciazy, prawa lydka wyglada tragicznie. Mam nosic ponczochy uciskowe zeby mi sie zakrzepbzaden nie zrobil ech takich ciazowych niespodzianek sie nie spodziewalam
Jesli to sa swieze zylaki to moze nie bedzie zle, moze po ciazy da sie je lekami rozpedzic a moze nawet te ponczochy wystarcza. Nie martw sie na zapas

W uk nie ma diety dla matek kp, ja nie jadlam tych wzdymajacych potraw, corka i tak miala kolki.
Bardzo chcialam karmic i robilam to troche przez sile dzidzia dobrze przybierala na wadze, wiec to dawalo mi kopa i wole walki ale oprocz tego nic praktycznie nie robilam i dziecko wiecznie na rekach dlatego nie twierdze ze teraz tez bede karmic tylko piersia, nie stawiam sobie zadnych celow itd., bo czas musze dzielic na dwoje
A poczatki zawsze sa trudne, prawie kazda ma poranione sutki, bo nie sa przyzwyczajone, ja zaciskalam zeby jak mala przystawialam, bol okropny, a przez nakladki nie chciala. Jednak najwazniejsze, aby przetrwac te pierwsze dni- jesli komus zalezy oczywiscie
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 06:17   #4562
simka234
Wtajemniczenie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Rybka..brzuszek mam podobny

Agnes
..idzie wiosna spróbój z tą pokrzywą co pisałam, moze się wydawać smeszne a pomaga

Witam z ranka

Wstaje i uciekam na badania..
Wczoraj dostałam okrzan dietka się kłania, koniec z samowolka..

A te bóle pod piersiami to prawdopodobnie wątroba, dostałam plik dodatkowych badań dziś na Cito i zobaczymy c tam wyjdzie..

Jeszcze glukoza dziś. Ble...

Dobra uciekam do labo
Miłego dnia..
simka234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 07:34   #4563
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Dzień dobry przespana noc jupiiii! No z jedną pobudką ale to sukces

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 07:39   #4564
mamaya
Zakorzenienie

mnie glukoza czeka za jakieś 2 - 3 tygodnie dopiero, ale jeszcze nie wiem jak ja to zrobię więc simka , trzymam

agnes , nie załamuj się Kochana w ciąży podobno nie wolno, ale po ciąży spróbuj też używać maści z kasztana no i może ta pokrzywa to też dobry pomysł zawsze warto spróbować nic nie tracisz, a możesz jedynie zyskać

nagrałam jak mi brzuch podskakuje, kiedy synek mnie kopie

Edytowane przez mamaya
Czas edycji: 2014-03-19 o 07:55
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 07:57   #4565
dusia_tcv
Zadomowienie

Cytat:
Te moje zylaki mnie martwia bo lekarka mowi ze prawdopodobnie mi zostana po ciazy, prawa lydka wyglada tragicznie. Mam nosic ponczochy uciskowe zeby mi sie zakrzepbzaden nie zrobil ech takich ciazowych niespodzianek sie nie spodziewalam
Pociesze cię ja mam zakrzepice pończochy maści standard a pończochy są też seksowne hehe
dusia_tcv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 07:59   #4566
agnes208
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny ale spazmow dostaje jak patrze na prawa noge takie niebieskie tunele widac z nerwow to i spac nie moge od 4 tv ogladam,zeszlam na dol zeby tzta nie budzic bo krece sie juz od 3
simka lekarka mi zabronila mikstury z pokrzywy powiedziala ze po ciazy tak ale nie w trakcie jedynie jak zacznie sie cos dziac tzn puchnac to do lekarza a na noc moge sobie okladac liscmi kapusty bo dzialaja przeciwzapalnie. Co do twoich boli to lekarz wykluczyl zapalenie miesni? Moja kol tak miala bol mostka i pod piersiami,lekarze badali na stan przedzawalowy na watrobe a to bylo zapalenie miesnia.
mamaya no w ciazy nic nie wolno tylko te rajstopy uciskowe pozostaja
dusia no do tych moich tuneli to jedynie seksownej koronki brakuje. Jak to nie zejdzie po porodzievto czeka mnie lato w getrach dobrze ze w irlandii upalne nie jest. Jakie masci mozesz stosowac w ciazy na zakrzepice. Mnie lekarka nic nie pozwolila ale ibtak mame do apteki w polscec wyslalam moze cos jej poleca bo tu to lipa straszna z takimi preparatami

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2014-03-19 o 08:05
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 08:07   #4567
dusia_tcv
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny ale spazmow dostaje jak patrze na prawa noge takie niebieskie tunele widac z nerwow to i spac nie moge od 4 tv ogladam,zeszlam na dol zeby tzta nie budzic bo krece sie juz od 3
simka lekarka mi zabronila mikstury z pokrzywy powiedziala ze po ciazy tak ale nie w trakcie jedynie jak zacznie sie cos dziac tzn puchnac to do lekarza a na noc moge sobie okladac liscmi kapusty bo dzialaja przeciwzapalnie. Co do twoich boli to lekarz wykluczyl zapalenie miesni? Moja kol tak miala bol mostka i pod piersiami,lekarze badali na stan przedzawalowy na watrobe a to bylo zapalenie miesnia.
dusia no do tych moich tuneli to jedynie seksownej koronki brakuje. Jak to nie zejdzie po porodzievto czeka mnie lato w getrach dobrze ze w irlandii upalne nie jest. Jakie masci mozesz stosowac w ciazy na zakrzepice. Mnie lekarka nic nie pozwolila ale ibtak mame do apteki w polscec wyslalam moze cos jej poleca bo tu to lipa straszna z takimi preparatami
w razie w przepisze ci maści i pamiętaj jak najwięcej trzymaj nogi wysoko zero obcasów i nogę na noge

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-19, 08:07   #4568
mamaya
Zakorzenienie

agnes, skoro to są świeże żylaki to jest duża szansa, że dzięki tym rajstopom/pończochom zniwelujesz je
ja mam bardzo płytko osadzone żyły na całym ciele (z resztą nawet na zdjęciu brzucha, które wstawialam w klubie widać, że mam na biodrach widoczne żyły) i musiałam się do tego przyzwyczaić z zylakami można coś zrobić, a z takimi płytko osadzonymi zylami nie
Stary 2014-03-19, 08:16   #4569
dusia_tcv
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie dość że miałam widoczne żylaki to jeszcze siniaków od groma hmm ja stosuje hirudoid ale ze wskazaniami lekarza plus leginsy na żylaki albo pończochy
PS hirudoid można stosować w ciąży tylko powiadomić lekarza doczytałam się hehe

Edytowane przez dusia_tcv
Czas edycji: 2014-03-19 o 08:19
Stary 2014-03-19, 08:32   #4570
agnes208
Zakorzenienie

Oj mamy przerabane dziewczyny tyle wam powiem skoro my nosimy te nasze skarby to tzci powinni wymiotowac dostawac zgagi zylakow puchnac miec rozstepy itd A zylaki musze przetrawic bo coz innego mi pozostaje walka z nimi po ciazy,jeszcze bym zniosla ich kolor tylko ta wypuklosc mnie do szalu doprowadza chyba zaczne spac w dkugich spodniach zebyvich nie widziec haha najgorzej je widze jak siadam na toalete Tak wogole to moze bym poszla spac bo w pracy chyba umre pozniej
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 08:37   #4571
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Oj mamy przerabane dziewczyny tyle wam powiem skoro my nosimy te nasze skarby to tzci powinni wymiotowac dostawac zgagi zylakow puchnac miec rozstepy itd
Popieram! I witam się z rana. U mnie przebłyski słońca się czasem pojawiają, chociaż wcześniej padało.
svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 08:38   #4572
mamaya
Zakorzenienie

agnes, jestem za tym, żeby faceci przejęli choć część tych nieprzyjemności ciążowych bo dla nich to chwila przyjemności a dla nas później 9 miesięcy różnych dolegliwości
choć niektórzy faceci są na tyle empatyczni, że dostają syndromu kuwady no ale to nie oznacza, że wtedy kobietę omijają pewne dolegliwości niestety

idę jeść śledzie po kaszubsku
Stary 2014-03-19, 08:53   #4573
joanna2228
Wtajemniczenie

Witam się z rana Miłego dnia
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 09:15   #4574
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Dzień dobry, humor mam już od rana do du... Pogoga do du... Generalnie dziś jest dzień na nie. Najchętniej bym sie zakopała w kokon i obudziła za jakiś miesiąc...
Stary 2014-03-19, 09:18   #4575
bambusiek
Zakorzenienie

Cześć

Witam się totalnie niewyspana z bólem głowy i kawą w ręce

Miała dziś przyjść koleżanka z córą, ale jej coś wypadło i dopiero za tydzień kolejny termin
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-19, 09:54   #4576
mamaya
Zakorzenienie

ale cisza a już myślałam, ze dziś dokończymy wątek
Stary 2014-03-19, 09:57   #4577
joanna2228
Wtajemniczenie

Wszystkie chyba mamy humor do d... i głowa mnie też boli
Ciekawa jestem jak Fame i jej ząb a właściwie brak

Sent from my C6603 using Wizaz Forum mobile app
Miłością tą największą
Stary 2014-03-19, 10:01   #4578
Enary
Raczkowanie

Dzień dobry Brzuchatki
Jadę do superpharm polować na okazje a potem do szkoły rodzenia
Może jeszcze do lumpka wpadnę jak mi starczy sił
Do potem

JAŚ 25.06.2014
Enary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 10:07   #4579
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

Hejka wszystkim, Bardzo prosze o trzymanie kciuków jade po wyniki na awidność toxo mam nadzieje ze jednak ten igA też będzie. Jezu jak ja sie boje tyle na wyniki czekać. Mam nadzieje ze bedzie ok, bo jak cos to bede sie bac czy do dzidzi przez te pare tygodni nie przenikło

GABRYŚ -mój mały mężczyzna - 5 latek
17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014
viki_22_83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-19, 10:18   #4580
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viki_22_83 Pokaż wiadomość
Hejka wszystkim, Bardzo prosze o trzymanie kciuków jade po wyniki na awidność toxo mam nadzieje ze jednak ten igA też będzie. Jezu jak ja sie boje tyle na wyniki czekać. Mam nadzieje ze bedzie ok, bo jak cos to bede sie bac czy do dzidzi przez te pare tygodni nie przenikło
Trzymamy kciuki, daj znać!
Stary 2014-03-19, 10:18   #4581
rybka13
Zakorzenienie

Czesc
Kciuki za wszystkie wizyty
Stary 2014-03-19, 10:22   #4582
malwiska
Zakorzenienie

Witam się i ja znów spałam do 9
Stary 2014-03-19, 10:29   #4583
rybka13
Zakorzenienie

simka ten ostatni duzy brzuszek to kularka ja mam troszke mniejszy
Stary 2014-03-19, 10:31   #4584
debesciara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość
Sory dziewczyny wybaczcie mi ale czuję się trochę niezręcznie czytając o waszych zakupach , louboutinach ( musiałam znaleźć ja to się pisze ) i innych drogich butach , torebkach itd., itd. Kiedy ma się rodzinę (dużą) to na pierwszym miejscu stawia się potrzeby innych, a na swoje buty to zbieram parę miesięcy bo po prostu mnie nie stać i chodzę po parę dobrych lat Ale zazdroszczę, że macie tyle kasy ... może kiedyś wygram w totka
Mi nawet bez rodziny było szkoda kasy na drogie rzeczy, a teraz to już w ogóle, chyba że dla małej, jak się zakocham w czymś to potrafię zaszaleć, ale to bardzo żadko
Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
rozsmieszacie mnie znowu a mnie szczena boli
Przeczytałam szczelina
Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
po porodzie chcę zrobić sobie tatuaż, bo nosiłam się z zamiarem zrobienia jakoś od 16 r.ż., ale ciągle było mi nie po drodze, nie byłam pewna, ale dziecko spowodowało, że jestem pewna wzoru, który chcę mieć i wiem, że nie będę żałować
Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
Yuza, datę urodzenia synka rozmiar czcionki zrobię najmniejszy, jaki się da (nie może być za mały, bo tatuaż po kilku latach się "rozciera" i zrobi się plama) i w miejscu, które nie rzuca się w oczy
No to mamy coś wspólnego, mam dokłądnie taki sam plan tyle że ja zagapiłąm się z Matylką, teraz zrobię sobie tatoo z datami Matylki i Ignasia Nie ukrywam że trochę zainspirowała mnie Angelina Jolie tylko ja chcę mieć te tatuaże pod sercem
Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Eydrith bo przy kp polowa sukcesu albo wiecej to pozytywne nastawienie ja tez bylam klebkiem nerwow na poczatku, ale nie poddalam sie i jakos poszlo, roznie bywalo, nigdy mleko mi samo nie pocieklo, no po prostu nie przelewalo sie ale dalam rade 5msc, a pozniej jeszcze mieszanie 3msc

Dlatego mysle mamayka ze jesli z gory zalozysz ze bedziesz miec problemy z kp to tak bedzie, sama sie juz nastawiasz na butelke, a zeby sie powiodlo nawet nie powinnas dopuszczac mysli ze cos nie wyjdzie no i z tym spalaniem pokarmu to chyba nie do konca prawda, bo ja mialam bardzo nerwowy czas, a corcia dala rade podtrzymac laktacje
Zgadzam się z laktacją połowa sukcesu tkwi w głowie
Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tylko na chwilę bo nadrobić nie mogę W każdym razie chciałam Wam polecić zakupy w Super Pharm - teraz przez 2 dni są super zniżki z kartą LifeStyle. Kupiłam 2 paki pieluch (35 zł za 80 szt Pampers New Baby), 2xEmolium (do kąpieli po 9,90 zł - normalnie 30 zł), 1xOilatum (9,90 zł) i inne rzeczy.... Warto się wybrać... Oto część moich zbiorów dla malucha i dzisiejszy zakup od tatusia
Dzięki za info, ale z Emolientami bym nie szalała, położna środowiskowa odradzała ich stosowanie zbyt często, ja mam jedno opakowanie Emolium i jeśli się nie przeterminuje to jeszcze to i kolejne dziecko będę w nim myć Stosujemy go raz na 2-3 tyg..
Cytat:
Napisane przez Eydrith Pokaż wiadomość
tez mi się tak wydaje (teoretyzując), jak się zablokuję psychicznie i będę denerwować to właśnie spalę ten pokarm i ... dlatego powtarzam sobie jak mantrę że podchodzę do tematu na luzie

na luzie, do cholery!

8 miesięcy to ładnie z opowiadań koleżanek słyszałam że to właśnie ciężka sprawa, pogryzione krwawiące sutki, katorżnicza dieta itd że walczyły żeby chociaz 3 miechy pokarmić i nie zawsze się udawało przy czym moje dziecko raczej będzie alergikiem, bo i ja, i TŻ mamy na coś alergie i jeśli np. bede musiała wszystko wykluczyć z diety to niestety raczej się poddam ... albo jeśli odgryzie mi sutki to też zaplanowalam że się poddaję ... ale może nie będzie tak źle
Oj to ja się nie dziwię że się stresujesz, pocieszę Cię jeśli należysz do wentelków że mi krew nigdy nie leciała, mała od razu załapała o co kaman, tylko ilości brakowało.. mimo że ja raczej z tych spokojnych po porodzie stresów nie brakowało, a jak mi rzucili tekstem że mała może mieć sepsę to już blokada totalna nastąpiła i później nie dało się uratować kp całkowicie.. musiało być wsparcie mm..
Cytat:
Napisane przez Eydrith Pokaż wiadomość
a ta oferta jest limitowana czy ma starczyć dla wszystkich? bo to sie chyba faktycznie opłaca, a na nowonarodzoną dupke to chyba tylko pampers
Też tak uważam
Cytat:

ja tak jak Joanna polecam na początek pampers premium care -dla nas były najlepsze mięciutkie wogóle nie przeciekały -mieliśmy paczkę dady jedynki od kogoś w prezencie i były niefajne bo odparzały -dady używaliśmy od 3 przez jakiś czas bo potem pampersy te pomarańczowe wychodziły nam taniej -ale na noc zawsze pampers bo inne przeciekały
Na noc zdecydowanie tylko pampers, i rozmiar 1 kupię na bank pampers premium bo są cudne, ale poczekam na promocję, jak moja Matylka była mała były często promocje w tesco.. teraz już tak nie śledzę, bo kupuję zwykłe pampersy i dady
Cytat:
dla mnie tam gdzie rodziłam najgorsze było jak przychodziły położne i naciskały, ściskały, próbowały wyciskać sutki i to tak niemiłosiernie mocno paluchami -mi tylko raz tak ścisła potem sobie już nie pozwalałam a one na siłę nawet jak nie było mleka to próbowały coś wycisnąć -aż niektóre dziewczyny płakały -i jak miało im cokolwiek polecieć wtedy ?- koszmar !
To nie było miłe fakt, u mnie naciskały trochę widziały że mleko leci i już ok.. a w rzeczywistości ja kanaliki miałam czynne a mleka mało. Znajoma położna mówiła że piersi po porodzie powinno się porządnie rozmasować i nie można sobie tego zrobić samemu bo jest to zbyt duży ból.. ale potem już nie ma problemów z zastojami itp. Więc jeśli o mnie chodzi to chciałabym żeby mi położne w szpitalu moje "pimpki" wymolestowały, bo to że sutki dobre i kanaliki czynne to nie wszystko... Nawet jeśli miałby to być duży ból...

Z CYKLU KULINARIA
bambusek karkówkę dobrze zamarynować dzień wcześniej w ulubionych przyprawach, później w dniu podania kroisz (w krążki) pora lub dwa w zależności od wielkości porcji, wrzucasz na spód delikatnie wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego, obsmażasz karkówkę na patelni i kładziesz na pory, na karkówkę układasz ananasy (najlepiej te w kawałkach) i wlewasz cały sok z tych ananasów lub pół jeśli masz niedużą porcję. Pieczesz około godziny, pół godziny pod przykryciem pół bez i gotowe. Przepis mojej teściowej, który uwielbiam Co ciekawe ogólnie nie przepadam ani za karkówką ani za porami ani za ananasem... Ale w tym wydaniu uwielbiam
svelta Zdaje się że za późno się zgłaszam z moją sałatką, ale wrzucę, a co tam, dziś zrobiłam i wszyscy chwalili
skłądniki:
- podwójna pierś z kurczaka
- świeży ogórek
- pęczek rzodkiewek
- pół pęczka koperku
- makaron typu ryż taki w kształcie ryżu, drobniutki (250g)
- jogurt naturalny i majonez
- sól, pieprz, kucharek
Pierś kroję w kostkę przyprawiam tylko kucharkiem (ew. solą i pieprzem) podsmażam żeby się lekko zrumieniła. Studzę. W międzyczasie gotuję makaron. Studzę Ogórek i rzodkiewki kroję drobno. Siekam koperek. Dodaję jogurt i majonez (jeśli ma być lekko tylko jogurt) sól i pieprz do smaku i gotowe.
Naprawdę polecam prosta i baaardzo smaczna dobrze że mi goście troszkę zostawili na jutrzejsze śniadanie

Wieczór miły i sympatyczny poza tym że po południu pożarłam się z moją mamą (wtrącanie do wychowania ) i tym że mała po południowej drzemce mimo że długo pospała wstała lewą nogą i jak nigdy była koszmarnie marudna, popłąkiwała cały czas.. no doprawadzała mnie do szału. Ma szczęscie dzień się skończył, jutro może będzie lepiej. Aaaaa jest wielki pozytyw jeśli chodzi o dzisiejszy dzień, Matylka zrobiła pierwszy raz kupę do nocniczka!!!!!! A kilka dni temu nawet Wam pisałam że ma blokadę, absolutnie nie da do siebie podejść jak robi kupę, a tu proszę, starsza kuzynka zrobiła swoje

---------------
Wczoraj pisałam tego posta ale się nie wysłał... dziś umieram... miałam pobudkę o 4 z bólem brzucha (takim od żołądka), poseidzenie na kibelku nic nie dałło, trochę zwymiotowałam, ale samą żółcią.. wzięłam apap i po jakimś czasie usnęłam, rano to samo.... ale przynajmniej na kibelku się udało.... zjadłam trochę paluszków z herbatą, teraz kanapkę z colą wygazowaną... boli cały czas... Wczoraj jadłam zupę ogórkową i zaprawiłam śmietaną taką do supy, bez gotowania.. mama mnie ostrzegała ale zignorowałam.. pewnie to przez to... trza słuchać mamy...

Edit: o kuwa już teraz wiem czemu nie wrzuciło mi wczoraj tego posta ale naskrobałam

Edytowane przez debesciara
Czas edycji: 2014-03-19 o 10:39
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 11:12   #4585
Fame
Zakorzenienie

hej

ale pustka dzisiaj ja wczoraj odpadlam z powodu zęba, ale joanna dzięki, dzis juz lepiej
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 11:24   #4586
joanna2228
Wtajemniczenie

Zniknęłam na chwilę i poszłam do sklepu.... No to już wiecie po co

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1395224587682.jpg (51,7 KB, 33 załadowań)
Miłością tą największą
Stary 2014-03-19, 11:30   #4587
Nautiz
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim.

Powoli wracam do zdrowia, dziś już czuję się lepiej, więc wracam do żywych i do forum. Dostaliśmy od szwagrów łóżeczko i stoi już w pokoju rozstawione. Całkiem fajne, ma sosonowe szczebelki i boki w kolorze wenge i kremowym. Na jasnej części jest narysowanym słonik. Chodzimy tam teraz z tż na zmianę albo razem trochę na nie popatrzeć. Chyba już składać go nie będziemy, bo czeka nas dopasowanie reszty wyposażenia i umeblowania pokoju i tak chyba będzie łatwiej.
Kolejny etap ciąży za nami
Nautiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 11:33   #4588
joanna2228
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nautiz Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim.

Powoli wracam do zdrowia, dziś już czuję się lepiej, więc wracam do żywych i do forum. Dostaliśmy od szwagrów łóżeczko i stoi już w pokoju rozstawione. Całkiem fajne, ma sosonowe szczebelki i boki w kolorze wenge i kremowym. Na jasnej części jest narysowanym słonik. Chodzimy tam teraz z tż na zmianę albo razem trochę na nie popatrzeć. Chyba już składać go nie będziemy, bo czeka nas dopasowanie reszty wyposażenia i umeblowania pokoju i tak chyba będzie łatwiej.
Kolejny etap ciąży za nami
Cieszę się , że już Ci lepiej . Co do łóżeczka to my też zaglądamy chyba to silniejsze od nas
Miłością tą największą
Stary 2014-03-19, 11:39   #4589
dusia_tcv
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość
Zniknęłam na chwilę i poszłam do sklepu.... No to już wiecie po co

Tak się nie robi
Stary 2014-03-19, 11:45   #4590
joanna2228
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dusia_tcv Pokaż wiadomość
Tak się nie robi
Dawaj do mnie mam jeszcze eklerka i dwa wieńce ale nie zjem wszystkiego sama
Miłością tą największą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości