|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szczęściary 2012 cz. XIII - TŻtówki i ex-TŻtówki
Cytat:
Kto zainicjował powrót? ![]() Za to jest mniej więcej tak samo daleko nad morze i w góry Cytat:
O jaa, dziwię Ci się Justynka, że tak długo bierzesz tabletki Cytat:
Postaramy się streścić wszystkie najważniejsze newsy, te zaręczyny, śluby i porody...
|
|||
|
|
|
#2792 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Maleo.
Ja właśnie wracam ze spotkania z siostrą cioteczną i jej córką. Jaka fajna teraz ta mała. Ma 2.5 roczku i już jest strasznie rozgadana. ![]() Wysłane z urządzenia mobilnego. |
|
|
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet duzo naskrobalyscie Poczytam sobie co tam u Was ![]() U mnie problemy zdrowotne do tego stopnia, ze w domu lezalam cale 3 dni. Nasilaja sie moje dolegliwosci zoladkowe i pewnie czeka mnie gastroskopia ![]() Boje sie tego badania miala ktoras moze? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2794 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=751341 omg
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;45860872]My chyba też!
Dlaczego? Przecież też nie macie daleko np do Karpacza czy Szklarskiej Poręby. ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Gdzie ta Felka w ogóle? chyba brochy nie ogoliła i wstydzi się tu pokazać tak ale kasy brak:/ może w maju wreszcie do wrocławia pojedziemy ale to też nic pewnego.
|
|
#2796 |
|
Konto usunięte
|
Zmykam na mecz
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, znacie jakiś domowy sposób na przewiane ucho?
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;45863351]O jaa, dziwię Ci się Justynka, że tak długo bierzesz tabletki
[/QUOTE]no właśnie wiem i choć wczoraj siostra jak była u lekarza wzięła dla mnie też receptę, to nie mam zamiaru już jej wykupywać, dokończę napoczęte opakowanie i rezygnuję ![]() poszukuję dobrego podkładu, polecicie jakiś do cery mieszanej, bez większych problemów (raczej sporadyczne wypryski przed okresem), za to z lekkimi czerwonymi śladami po wcześniejszych krostach? kryjący to, co ma zakryć ale przy tym lekki i dający skórze oddychać jest taki ?
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem uczulona na lateks, zresztą nie podoba mi się seks w gumce, plastry jakoś odpadają, kalendarzykowe metody w które i tak nie wierzę odpadają, więc pozostają tylko tabletki
![]() Shev, dobrze, że fajnie się bawisz Chyba się pokłóciłam z TŻ. Może nie pokłóciłam ale wyszła rozmowa i po niej jakoś chłodniej jest. |
|
|
|
#2800 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;45865053]Okłady z podgrzanego spirytusu
al jak? nasączyć nim watę i do ucha? kur... mieszkanie studenckie i ani grama spirytusu
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;45865053]
O co poszło? [/QUOTE]Zapytałam się jak wyobraża sobie naszą przyszłość. A on, że o niej nie myśli. To zrobiło mi sie trochę przykro, i powiedziałam, że wtedy się za bardzo zapędzam myśląc o nas w kategoriach przyszłościowych. Potem zaczął się bronić, że przecież wiem, że chce ze mną założyć rodzinę i w ogóle. No ale i tak nie odpowiedział na pytanie. Nie wiem, może ja jestem trochę przewrażliwiona bo trochę doła mam bo źle się czuję ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Czerwona, najskuteczniejszy sposób u nas w domu to wkładanie liścia geranium do ucha. Liść wyciąga całą ropę |
|
|
|
#2804 |
|
Konto usunięte
|
Liść w uchu
Tak Czerwona, tylko ten spirytus musi być gorący, prawie parzyć. No i standardowo zwitek waty nasączony olejkiem komfortowym do ucha. Lady, mamy podobną sytuację niby pitu-pitu o przyszłości, a jak chcesz poważnie pogadać to nie ma tematu |
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne ze umowe z dj podpisuja poltora miesiaca przed slubem..
|
|
#2806 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;45864365]A co Ci dolega? Ja gastroskopii nie miałam, ale mój TŻ miał ze 4 razy już, co nie co wiem na temat technicznej strony tego zabiegu [/QUOTE]
Mam bole zoladka miedzy mostkiem a pepkiem. Nie sa ciagle tylko tak konkretnie kuje regularnie co jakis czas. Poza tym mam czasami takie uczucie glodu ale mnie mdli jak jem i nie moge za duzo w siebie wcisnac. Bagatelizowalam to bo zdarzalo sie nieczesto. Wiem ze mam sklonnosci do nadkwasnosci moja babcia i mama mialy wrzody zoladka. Ale od 4 dni mam tak bez przerwy i niepokoje sie, ze to cos powazniejszego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak Czerwona, tylko ten spirytus musi być gorący, prawie parzyć. No i standardowo zwitek waty nasączony olejkiem komfortowym do ucha. [/QUOTE] ech, nie mam geranium, nie mam spirytusu, nie mam olejku ale na szczęście mam pod blokiem aptekę czynną do 21:00 i zakupiłam krople
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Olejek kamforowy to też dobre wyjście. A o liściu serio mówię, na necie poczytaj, dużo osób stosuje
Asia, no widzisz, mamy podobnie, też jeśli chodzi o nocowanie naszych TŻtów u nas. Bo wiesz, jest rozmawianie takie w żartach, że razem zawsze, dom, dzieci, a jak chce porozmawiać na poważnie, jak dzisiaj to nie ma tematu bo o czym mówić. Kurde, jesteśmy razem ponad 2 lata już, chciałabym wiedzieć czy ma wobec mnie jakieś poważniejsze plany na przyszłość. Nie obchodzi mnie czy będzie to za rok, dwa, chcę wiedzieć. Trochę też mi smutno gdy moja rodzina pyta kiedy zamieszkamy razem, czemu M. nie nocuje. Co mam powiedzieć, "Sorry brat, nie wiem."? |
|
|
|
#2809 |
|
Konto usunięte
|
Agata, kup sobie Polprazol, Omeprazol albo Controloc (któreś na pewno jest bez recepty) i bierz wg opisu na ulotce. Jeśli masz skłonność do nadkwasoty to możesz mieć bóle od tego. Spróbuj, a w międzyczasie zapisz się na gastroskopię i zrób badania na Helicobacter pylori
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Ech Lady, mamy dokładnie to samiuśko... Na dodatek mnie irytuje fakt, że mój czasem powtarza, że żeby planować cokolwiek trzeba mieć pracę i pieniądze - no ok, zgadzam się. Ale mógłby odkładać chociaż cokolwiek, na wesele czy spłatę domu, a on jak ma, to tylko wydaje... Telefon, telewizor, rower, renowacja alufelg, a może od razu nowy samochód... i tak sobie myślę, że chyba nigdy nie będziemy mogli nic zaplanować, bo pieniądze zawsze będą na wszystko inne, tylko nie na przyszłość.... Ja zarabiam marne grosze, ale i tak coś z tego odkładam, nie szastam, a on wychodzi z założenia, że jak ma to musi wydać |
|
|
|
#2810 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia dziekuje jestes dzis watkowym lekarzem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Eh
Mój umie oszczędzać ja też, on ma oszczędności. Oboje mamy pracę już, ja na pewno do końca września jak na razie, TŻ pewnie będzie na stałe bo jest w nowej pracy, ale zatrudniony po znajomości i jest duża szansa że go na stałe zatrudni, tym bardziej, że TŻ jest pracowity i zna się na rzeczy. Więc nie wiem czemu nie ma tej rozmowy. Nie chodzi mi o zaręczyny, czy ślub (bo do tego dojdzie), ale ogólnie o nasze życie razem, jak to będzie, jak to sobie oboje wyobrażamy.
|
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
mój odkłada pieniądze, już ma ok. 15 tys. Ale na motocykl
|
|
#2813 |
|
Konto usunięte
|
Akurat dolegliwości gastryczne przy moim chłopie mam obcykane
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Na dniach ma się wyjaśnić sprawa pracy dla mojego TŻ. Miało być coś wiadomo dziś, może będzie jutro... Mam nadzieję, że jak w końcu będzie pewny tej pracy to poczyni jakieś kroki. Ja mam pracę podłą, ale mam, więc nie widzę przeszkód. Nie wiem, naprawdę mam już powoli dość takiego stanu rzeczy... ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Mój też umie oszczędzać, bo jak chciał kupić telefon czy samochód to uzbierał. Sęk w tym na co on zbiera. Ma auto niecały rok, a już coraz częściej słyszę, że może by tak inne, z lepszym silnikiem, które mniej pali... A jeśli chodzi o jakąś naszą przyszłość to cisza... |
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też zaczyna to irytować. Szczerze? To główną rolę gra pieniądz, bez niego ani rusz. Napisałam TŻtowi co mi leży na sercu. To powiedział, że musi najpierw mieć stałą pracę żeby mieć pewność, że będzie mógł nas utrzymać, a potem będą dalsze kroki. Ciekawa jestem, Polska i stała praca -
![]() Idę spać bo jestem zdenerwowana. Dobranoc |
|
|
|
#2815 |
|
Konto usunięte
|
No dokładnie, mój chyba sobie wyobraża, że przy pierwszej pracy od pierwszego dnia dostanie umowę o pracę na czas nieokreślony
i nie zdziwię się, jak to będzie tym progiem, od którego będzie można zacząć "myśleć", bo do działania jeszcze długa droga... Miał do mnie przyjść na drugą połowę meczu, ale odezwał się sąsiad, że mu internet nie działa (olaboga) i już mój poleciał ratować świat
|
|
|
|
#2816 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do tematu o ktorym teraz rozmawiacie to zastanawiam sie teraz ile kojarze par w wieku do 25 lat, ktore wzielo slub, wyprawilo wesele, teraz razem mieszkaja razem i nie stalo sie to z powodu wpadki. Kojarze tylko dwie
![]() Wydaje mi sie, ze to powinna byc wspolna wizja obojga czy jeszcze czekamy i pieniadze przeznaczamy na swoje przyjemnosci czy odkladamy zeby jak najszybciej isc na swoje. Ale tu powstaje czesto problem, bo dziewczyny wczesniej zaczynaja myslec o przyszlosci, a faceci dochodza do tego etapu troche pozniej i to chyba powszechne zjawisko :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zlikwiduj słowo „marzenie" i zastąp je słowem „plan". Edytowane przez pannaagacinska Czas edycji: 2014-04-02 o 21:56 |
|
|
|
#2817 |
|
Konto usunięte
|
Asia, Lady - doskonale Was rozumiem.
![]() Co prawda my czasami też tak na luzie sobie rozmawiamy o przyszłości, ale o jakichś konkretach już nie ma mowy. Póki co mi to aż tak nie przeszkadza, bo w sumie dobrze mi się żyje w Warszawie i nie chciałabym się póki co stąd wynosić i żyć np. u TŻta na wsi czy w moim rodzinnym mieście, ale TŻ też w ogóle nie myśli o odkładaniu pieniędzy na przyszłość. Ostatnio powiedział mi ile wyciągnął za marzec. Jak dla mnie duża sumka i powiedziałam mu że będzie mógł sobie odłożyć albo kupić coś fajnego czy w coś zainwestować a on mi odpowiedział że to wcale nie jest dużo, bo musi kupić jakieś części do samochodu, opłacić rachunki itp. a reszta się zawsze gdzieś rozejdzie - kilka tysięcy zł. ![]() Wysłane z urządzenia mobilnego. |
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki?
![]() Laski z całym szacunkiem ale jakby mi mój tż wyznaczał na co moge wydać swoje pieniądze a na co nie, bo on tak uważa to bym szału dostała..
|
#2819 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z urządzenia mobilnego. |
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

Poczytam sobie co tam u Was 
chyba brochy nie ogoliła i wstydzi się tu pokazać