|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Cytat:
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Dzisiaj byłam w Rossmanie. O dziwo mało ludzi było w samo południe i spokojnie sobie powybierałam moje cudeńka. Oto one:
Rimmel Wake me Up 21,39 zł Rimmel puder Stay Matt 001 13,19 zł Bourjois róż 37 Rose pompon 25,50 zł Wibo róż 4,99 zł Co do podładu to czy on nie ściemnieje przez te pare miesięcy? Używam obecnie innego podkładu i troche by było szkoda gdyby mój zapas się zepsuł.. Co do pudru Rimmela jestem oczarowana. Super zakup. Jedynie co to martwi mnie róż z Bourjois bo o ile ten odcień jest delikatny i taki miał być to jednak po 2h jakoś widzę że mi się ściera z policzków. Czy któraś z dziewczyn też ma takie odczucia że róż jest nietrwały? Strasznie się na te róże napaliłam i teraz sama nie wiem czy się nie dopatruje zbytnio jakiś minusów. |
|
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj kupiłam dwa róże z Bourjois (kiedyś miałam jeszcze jeden)... od razu ich uzyłam (wymieszałam dwa) i super się trzymały na kremie cc z tej samej firmy
a mam cerę przetłuszczającą się i kapryśną ja jestem z nich super zadowolona, mam porównanie z droższymi różami i w sumie to teraz trochę żałuję niektórych kwot wydanych np na benefit, bo róże bourjois wcale nie są gorsze
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Te które wymieniłam na pewno są słabsze ale nie wiem jak z tym Revlonem .
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#635 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, zastanawiam się jeszcze nad tą bazą dax wygładzająco-rozświetlającą, zawsze byłam tego ciekawa, ma dobre opinie, ale regularna cena, troszkę za wysoka..
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#637 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj rano jeszcze się nie liczyła, dziś jak widze na rossnecie już tak, te podkłady i bazy z okolic maseczek liczą się
![]() http://www.rossnet.pl/Produkty?s=&ca...ge=48&pageId=2 |
|
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
dziś kupiłam puder synergen za 4,49. Zniżka przeszła z automatu
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie czy pomadki typu Carmex będą się liczyły do zniżki -49% od 5 maja ?
|
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#641 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A kamuflaż, to ten, w którym numer 020 jest taki żółty? Chyba na wątku Hebe o nim dziewczyny pisały? Cytat:
Gdy przyłożyłam go to twarzy, to wyglądał pomarańczowo, wystraszyłam się, bo się śpieszyłam i nie chciałam zmywać w razie co, to dodałam troszkę Bourjois i ta mieszanka jest zdecydowanie bardziej żółta, niż z Better Skin. Nadal to nie to, ale naprawdę widać różnicę. Prawda, troszkę morelkowy jest ten odcień, ale nie prosiaczkowy Wypróbuję go jeszcze solo. Na razie jestem pozytywnie zaskoczona. No i wykończenie ma przepiękne, w sztucznym świetle, daje efekt idealnie gładkiej tafliMam ochotę na "Sand" z EL, tylko ciekawe, czy nie będzie zbyt jasny. Ja mam taki problem, że nie jestem jasna, ale podkłady potrafią być na mnie pomarańczowe Ciekawe jakby się u mnie "Rattan" spisał, koniecznie napisz, gdy go wypróbujeszZobaczymy jak HM 53 będzie u mnie wyglądał... Na rękę byłoby mi, gdybym musiała go mieszać, bo mam tłustą cerę i boję się, że nietrwały będzie... Ja to jestem udana, wybrałam niby żółte podkłady, a odcienie akurat te, co mogą mi nie pasować ![]() Spróbuję dorwać gdzieś próbkę "Buff", chociaż trochę osłabł mój zapał do Revlonu, gdy dziewczyny pisały o zapychaniu i innych rzeczach, a teraz cera mi się wygładziła i... hmmm. Cytat:
Też miałam nadzieję, że to będzie jakieś losowanie, ale tematyka mnie nie kręci, więc jeśli komuś zależy na kodzie, to odstąpię |
|||
|
|
|
#642 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%
A dlaczego bb under i korektor bb eveline nie wchodza na znizke ? Jak jeszcze under20 da rade wyjasnic tak kotektora bb eveline nie rozumiem ??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odradzam btw mówię o lasting performance Facefinity nie pamiętam by ciemniało. Znów zamierzam go kupić, to sobie przypomnę
Edytowane przez KujawiankA Czas edycji: 2014-04-23 o 12:06 |
|
|
|
|
#644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aczkolwiek miałam lepsze
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Korektora eveline na rosnecie nie widze ale jest synergen to w nastepnym rosmanie im pokaze bo nie bede latac 100razy
|
#646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#647 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze ktos wyjasnic dlaczego ten cholerny korektor eveline biohialuronowy nie wszedl mamie na znizke ? Kupowala sporo nie prZyuwazyla, ja teraz przegladam rachunek i jest regularna cena , korektor to korektor do cholerki
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
A moze ktos polecic jakis mega dobrze kryjacy korektor na popekane naczynka i jakas baze pod makijaz?
Z gory dziekuje za odp
|
#649 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny macie do polecenia jakiś fajny krem BB na lato?
Jestem bledziochem z problemami skórnymi. Używam podkładów cliniqua co prawda ale chciałam coś teraz przetestować. Miałam już z Garniera i byłam bardzo niezadowolona bo po codziennym stosowaniu po paru dniach wyskakiwały mi wypryski... Czy może lepiej zainwestować w droższą markę? (Znowu clinique) ? Jeszcze jakiś korektor bardzo jasny pod oczy żeby nie był ciężki? Planowałam zakup Catrice Camouflage ale w Rossie go nie ma i muszę poczekać na promocję w Naturze. Jeszcze szukam jakiejś bazy pod cienie bo po szaleństwie Sleekowym chciałam zobaczyć jaki będzie efekt z bazą. Pozdrawiam! |
|
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
A sprawdzałas na Rossnecie czy wchodzi na promocję?
|
|
|
|
#651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie widze go na rossnecie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#652 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Moja dzialalnosc pudrowo podkladowo korektorowa w ross uwazam za zamknieta
W przyszlym tygodniu moze dorwe jeden czy dwa tusze z eveline i wibo, moze zaszaleje z bourjois ? Ale jakos srednio widze sens kupowania drogich tuszy ![]() Bardziej czekam na szminki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Mama wlasnie przyszla z nim, kupiony pol godziny temu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Sprawdzilam synergen. Wchodzi. Korektor eveline nie
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
a rossman ma bok? telefoniczny, albo nawet lepiej żeby do nich napisac maila?
|
#656 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rattan kupię w przyszłym tygodniu, pochwalę się albo poskarżę ![]() Jeśli rzeczywiście chcesz przetestować Buff, to weź ze sobą mały pojemniczek i poproś panią w Rossmanie o odlanie kropelki. Ale tonaprawdę bardzo jasny podkład i odcień mimo wszystko neutralny, nie ciepły. Sama bardzo żałuję, że drogeryjna kolorówka mi nie pasuje ![]() DW Sand (i CS Revlon też) mają w każdym Douglasie, poproś o zrobienie próbki może? Cytat:
![]() Można go kupić w Douglasie za 29,90. link: https://www.douglas.pl/douglas/Makij...000043992.html |
||
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kupisz w rossmannie, ale nie znam lepszego korektora na naczynka niz zielont korwjtir delii.
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wersję dla naczynek testowałam też kiedyś i to jest bardzo intensywna zieleń, świetnie kryje ale trzeba ją wklepać i przykryć podkładem, wtedy nie przebija. Dziś jest -20% w D. i chyba kliknę zieloną wersję. Aaa i lepiej maskuje,kiedy nie nanosi się go od razu na skórę, tylko np. na przegub ręki i stamtąd pod oczy/na policzki. Pewnie to przez ogrzanie na skórze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

a mam cerę przetłuszczającą się i kapryśną

Wypróbuję go jeszcze solo. Na razie jestem pozytywnie zaskoczona. No i wykończenie ma przepiękne, w sztucznym świetle, daje efekt idealnie gładkiej tafli
Ciekawe jakby się u mnie "Rattan" spisał, koniecznie napisz, gdy go wypróbujesz