|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Chanel. Dior, Kenzo, Hr Perfumy Kosmetyki
CHANEL. DIOR, KENZO, HR PERFUMY KOSMETYKI
1. Kenzo elephant leci do iwcia74 2. Morgan całe 3A. cienie diora paleta brązowa 3B. cienie Diorafioletowa - leci do iwcia74 4. błyszczyk HR 5. Dior pod oczy - na cienie pod oczami doskonale pokrywa sińce leci do iwcia74 6. Kenzo - 50 ml mleczko/ krem do ciała perfumowany 7. BOURJOIS pomadki (5 kolorów) + pędzelek 8. Biała kredka LANCOME 9. Tusz do rzęs Dior niebieski 10. Cienie CHANEL lecą do Gothic Daisy Bardzo chętnie pozbędę się bo już nie używam tych kosmetyków i na pewno nie będę używać. Ze względu na brak czasu będę rzadko na forum niestety. Szukam wózka dziecięcego spacerówka, gondola, krzesełko, łóżeczka materacyk, lub rzeczy potrzebnych maleństwu. Bardzo was proszę nie dawajcie linków do swoich wątków tylko piszcie np: "chciałabym cienie chanel mogę dać za nie: '...' " Edytowane przez rossi33 Czas edycji: 2007-07-08 o 11:45 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel. Dior, Kenzo, Hr Perfumy Kosmetyki
Czy paleta po lewej stronie od Diorków (czy to Chanel?) jest tez w ofercie?
Znajdziesz cos u mnie w watkach , czy szukasz tylko rzeczy dziecięcych?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za
1. Kenzo elephant 2. Morgan całe
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
czy podoba Ci się coś u mnie?link w podpisie, podoba mi sie błyszczyk Heleny i paletka cieni ta chyba chanel..z lewej strony na zdjęciu
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ewentualnie na wymianę szukam podkład diora creme teintee ciemny kolor brązowy numer chyba 553, cienie chanel w niebieskim odcieniu, lub cienie lancome siwy, i taki podchodzący pod srebrny.
Szukam także książek do ECDL W skład całej serii wchodzą: * Podstawy technik informatycznych , Witold Sikorski * Użytkowanie komputerów , Zdzisław Nowakowski * Przetwarzanie tekstów , Mirosława Kopertowska * Arkusze kalkulacyjne , Mirosława Kopertowska * Bazy danych , Mirosława Kopertowska * Grafika menedżerska i prezentacyjna , Mirosława Kopertowska * Usługi w sieciach informatycznych , Adam Wojciechowski UWAGA Bardzo was proszę nie dawajcie linków do swoich wątków |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakich rzeczy szukasz dla maleństwa poza tymi wymienionymi ? W jakim wieku jest Twój maluszek?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
znalazłabyś coś u mnie za Morgan? [jaka to pojemność?]
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
czy interesowaly by cie perfumy wisch choprad u ciebie wypatrzylam 2 zapachy te 2 czerwone mozesz podac pojemnosc i nazwy
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
za morgana lub cienie chanel mogę oddać dużo ślicznych ciuszków dla Dzidziusia w bardzo dobrym stanie (pare nawet nie uzywanych) do 6 miesiecy, mam tez mało uzywany laktator canpola- może Cie zainteresuje. Może napisz tez konkretnie (oprocz wymienionych rzeczy) co bys chciała dla dziecka- mam sporo różnych rzeczy
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Chciałabym cienie Chanel mogę dać za nie perfumy
![]() - Live Luxe by JLo EDP 35-40/50ml, jest kartonik - L'instant Guerlain EDP 35/80ml, brak kartonika - Dior Addict EDP 15/20ml, jest kartonik - miniatura 7ml Flowerbomb Victor&Rolf, nieotwierana i nietestowana w kartoniku - balsam do ciała Body Shop o zapachu wanilii ze złocistymi drobinkami. 250ml - ubytek kilka ml.
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie super żę mi piszecie konkretnie
Morgan pojemność 90 ml eau de toilette tester Gloria (te wysokie) tester było 100ml jest tyle co na zdjęciu. ![]() Dzidziuś w drodze ![]() I właśnie nie wiem czego szuakać... Ubranka dostanę, więc raczej nie potrzebuję. Raczej takie rzeczy jak wózek krzesełko do karmienia kojec może huśtwka krzesełko samochodowe łóżeczko itd. Zastanawiam się nad tym Dior Adict bo już mi sięskończyły. Dziewczyny większość rzeczy to testery Także 100% oryginalne są. Edytowane przez rossi33 Czas edycji: 2007-07-10 o 13:32 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
A znalazłac cos u mnie ?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Mogłabym oddać Addicta tylko napisz co konkretnie z wymienionych przeze mnie kosmetyków chciałabyś za te cienie Chanel
Ale przede wszystkim, gratuluję serdecznie
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnei brązowea paletka cieni Dior,
To tester? To moje rzeczy: PAZNOKCIE lakier Bourjois Vernis Anti-Choc -10 Rose/Charmant śliczny delikatny róż.Lakier Bourjois z wapniem i witaminami 12ml. Świeży Avon – wzmacniająca odżywka do paznokci, raz użyta. Data produkcji 11.2006 r. transparentny lakier Revlon nowy PERFUMY KENZO JUNGLE odlewka, za inne perfumy CASHMERE MIST Donna Karan odlewka, za inne perfumy IMAGE CERUTTI odlewka, za inne perfumy SPICED TEA ARDEN 50ml,nowe w folii, tylko za inne perfumy GREEN TEA E. ARDEN 50ml, nowe w folii, tylko za inne perfumy X POSE ZIELONE Glamour , nowe zapakowane w kartonik 50ml Le Basier "Pocałunek" Lalique 27/30ml, z kartonikiem Crystal Noir Versace 1/2 z 50ml TWARZ podkład Mary Kay Medium Coverage odcień Ivory 200 do średniojasnej karnacji, razy użyty ASTOR korektor, pod oczy i do twarzy, nieużywany ale minimalnie czubek sprasowany od nieuważnego domknięcia, najaśniejszy odcień podkład Yves Rocher Coloures Nature odcień 01, najjaśniejszy, niebrudzący ubrania. 2-3 razy oszczędnie testowany Eveline – samoopalacz do twarzy i ciała, do jasnej karnacji, nowy.Termin ważności 02.2008 r. USTA nowa nieużywana pomadka pielęgnacyjna Bebe Zartrose szminka L'OREAL COLOR RICHE nr 308, VERY MAUVE (MAUVE ECLAT) Piękny, zmysłowy i trwały odcień szlachetnego transparentnego fioletu. Jest delikatna na ustach (efekt inny niż na zdjęciu..) Delikatnie perłowa, efekt przypudrowanej perły. pomadka L'OREAL ROUGE VIRTUALE nr 120 PEARLY PINK (ROSE PERLE) Piękny, zmysłowy i trwały odcień szlachetnego pudrowego różu. Delikatnie perłowa, efekt przypudrowanej perły. OCZY paletka raz użytych cieni Revlon Illuminance Powder Shadow kolor 02; Jazzy Berry; piękne cztery perłowe cienie w twarzowych odcieniach perłowa biel, jasny róż; śliwka, nasycona wiśnia. Wieczko ma pekniecie- rysę http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=310&page=2 WŁOSY Lakier Taft do włosów normalnych – supermocny, nowy Pianka Taft do włosów normalnych – supermocna, nowa Echosline – profesjonalny płyn do wygładzania i prostowania włosów, użyty kilka razy. Dostępny tylko w salonach fryzjerskich ZA COS SUPER szampon Goldwell Kerasilk Ultra Rich duża butla, ubytek 100ml jeden z najlepiej ocenianych na KWC (ilość ocen/gwiazdki) " Nawilżająca formuła pielęgnacyjna z naturalnymi proteinami jedwabiu, pielęgnacyjnymi lipidami i olejkiem jojowa sprawi, iż włosy staną się natychmiast gładkie, łatwe do rozczesywania, lśniące i miękkie jak jedwab Edytowane przez opolanka Czas edycji: 2007-06-29 o 19:42 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam za zamieszanie, ale już nieaktualne
Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2007-06-28 o 10:52 |
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
wiec moze laktator Cie zainteresuje?
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam ciemną karnację i chciałaabym coś baaardzo ciemnego. Ale jeżeli nic nie znajdę sposród innych rzeczy paleta diora za coś będzie Twoja
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
-nowa nieużywana pomadka pielęgnacyjna Bebe Zartrose
-pomadka LANCOME Brillant Tout va Bien nr 383. Piękny, zmysłowy i trwały odcień perłowego różu wpadajacego w nieco ciemniejszy odcień haicyntowego fioletu. -szminka L'OREAL COLOR RICHE nr 308, VERY MAUVE (MAUVE ECLAT) Piękny, zmysłowy i trwały odcień szlachetnego transparentnego fioletu. Jest delikatna na ustach (efekt inny niż na zdjęciu..) Delikatnie perłowa, efekt przypudrowanej perły. -pomadka L'OREAL ROUGE VIRTUALE nr 120 PEARLY PINK (ROSE PERLE) Piękny, zmysłowy i trwały odcień szlachetnego pudrowego różu. Delikatnie perłowa, efekt przypudrowanej perły. Chciałabym zobaczyć zdjęcia bo lubię takie kolory - chyba. Proszę o zdjecia lub linki do tych szminek jaki stopińzużycia? |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a podkład jest na tyle ciemny żeby mogła go używać opalona osoba, ale bez przesady, murzynki nim z siebie nie zrobisz
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie błyszczyk HR i cienie chael, w zamian oferuję:
-paletka cieni MAC, niewielki ubytek, użyta kilka razy, patrz-zdjęcie, opakowanie porysowane troszkę, przez "merdanie w kosmetyczce" :p, oddam za kolorówkę z górnej półki - clinique happy, edt, 8ml miniaturka z 15 ml - united color of benetton-dezodorant w naturalnym sparayu, 150 ml, użyty 2 razy -róż boujois, uzyty 3 razy, kolor 32, zamienie na kolor 3 lub 72 -cień inglot brązowo-złoty, uzyty ok 10 razy, jest go sporo, ubytek na zdjęciu -cień inglot, turkusowy, także użyty kilka razy, ubytek niewielkki, na zdjęciu -krem tonujący LUMENE, użyty 3-4 razy Blue Hydra Luminous Tinted Moisturizer, link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12123, kolor okreslam na brzoskwiniowy, dla cery nie białej, ale lekko opalonej,śniadej lub brzoskwiniowej -tusz lash architect, loreal, brązowy, mokry zuzycie ok 30 %, jak to z tuszami sięzko powiedziec ile go jest, ja ma go z wymiany, poprzednia uzytkowniczka uzyła go kilka razy i ja ok 3-4 razy. -tusz rimmel extra super lash, czarny, użyanany kilkanascie razy, mokry, gratis dodaje końcówke tego samego tuszu, tez mokry, nie wiem ile go tam jest, ale szkoda wyrzucac, bo cos jest - tusz do rzęs manhattan, odcien turkusowy, morski, podobny jak napis "morski", uzyty 2 razy, świeży ,mokry, kupiony troszkę ponad miesiąc temu -Ruby Rose kredka do oczu oliwkowa z brokatem, raz uzyta opakowanie porysowane, leżała w kosmetyczce -vichy homme -żel do oczyszczania twarzy zawierający kwas salicylowy, zuzycie ok 70% -vichy nutrilogie 2, krem do cer potrzebującej głębokiego nawilżenia 20 ml -prawie, bo dokłądniej 13 x1,5 ml-w próbkach -moge zrobic odlewke preparatu Farouk do stylizacji, aktywowany cieplem pomaga ułożyc włosy(wyprostować, bądź skręcić)za cos fajnego -gumka-opaska do włosów H&M czarna- to są 2 gumki w jednym miejscu połączone, które zakłada sie na włosy jako opaskę, dla chętnych wkleiłam fotkę, moeje opaski, ta na wymiane jest nietknięta, nowa nie uzyta-kupiłam 2 złączone komplety i jeden chce oddać Próbki aptecznych kosmetyków CERA SUCHA, ODWODNIONA -vichy nutrilogie 2, 13 x1,5 ml -LRP Hydraphase mleczko do demakijażu z 15 ml uzyłam raz -LRP Hydraphase xl riche 2 ml CERA DOJRZAŁA -vichy liftacivpro 2x1,5 ml - vichy novadiol nuit-5 ml CERA TŁUSTA, TRĄDZIKOWA -Pharmaceris T, Sebostatic -Krem sebostatyczny dla skóry trądzikowej-próbka w tubce -Avene Clean-Ac 5ml -SVR Lysanel Active 5 ml -Dermika MAT-B dzień 1.5 ml -Dermika MAT-B noc 1,5 ml KAŻDY TYP CERY -Vichy Dermablend podkład 45 gold(do baaardzo opalonej cery)4x1,5 ml -lrp MELA-D 2 ml WŁOSY -lrp Kerium 10ml |
|
|
|
|
#25 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam do tego (chyba) testy drukowane i zbindowane.
Szukam Zara Woman Special Edition 2013 (fioletowo-złota) Edytowane przez figg Czas edycji: 2007-06-28 o 16:09 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
nie raczej zapachy mnie nie interesują.
opolanka odpowiedziałam Ci - chciałam zdjęcia zobaczyć pomadek wszstich Testy masz do wszystkich modułów? pozdrawiam |
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
hej, ponawiam moją propozycję, za Morgan oferuję:
Anais Anais 40/50ml JPG Fragile 47/50ml Theorema 30/50ml Kenzo d'Ete prawie pełne 50ml Be...Kissable 47/50ml podkład Normateint [Vichy], kolor 25 Nude, ubytek ok.1/3 puder Bourjois Poudre Compacte, kolor 73 Miel dore, ubytek niewielki błyszczyk Bourjois Effet 3D z serii Les Nudes, odcień 33 znajdziesz coś?
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
wszystkie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.