Przyszłe styczniowe mamusie 2015 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-10, 11:27   #4921
bajlaga
Zadomowienie

Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015

mnie się nigdy doktor nie zapytał czy ma mi zbadać piersi nawet prywatnie, ale jak bolą to chyba okej, to mój jedyny objaw ciąży nie narzekam na to, że bolą, ale trochę sie niepokoję, bo nigdy nie miałam żadnych badań...

dusiolka
ooo, dziewczynka!!!
ja jestem jakaś inna, bo typowo różowiutkie ubranka dla noworodków mi się nie podobają więc u mnie w przypadku dziewczynki i tak królowałyby wszelkie kolory, prócz różu ale ja jestem z innej planety chyba

ja chciałam synka i na razie wszystko ku temu zmierza ale co będzie to będzie, ważne, żeby było zdrowe i żeby serduszko prawidłowo pracowało

aż muszę się Wam przyznać do tego, że chyba potrzebuję porozmawiać z Tym Na Górze

a znajoma rodziców ma 3 dorosłych synów i 3 lata temu urodziła się im córeczka
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 11:30   #4922
Kinqaa
Zakorzenienie

bajlaga do czterech razy sztuka ale ja nie mam zamiaru probowac, jesli nosze w sobie znow pipencje
Ale mam nadzieje na chlopczyka fajnie by bylo miec 'parke'

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 11:30   #4923
dusiolka
Zakorzenienie

A dziewczyny które pierwszy raz bedą rodzic, planujecie zaraz potem drugiego bobaska?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 11:32   #4924
Kinqaa
Zakorzenienie

Spalam do 10tej ostatnio nie umiem sie obudzic...
Jem sniadanko... i chyba wyrusze z dzieckiem do parku sie przewietrzyc i sie obudzic

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Przeczytalam takze o prawach ciezarnej tutaj na wyspach i masz prawo powiedziec pracodawcy o ciazy 15 tygodni przed porodem

you have lost a diamond

Stary 2014-07-10, 11:42   #4925
elvira44
Wtajemniczenie

Smerfetka szpitali jest dosc duzo ale wiesz opinie sa rozne. Ja po operacji serca wiec musze mieć ojom bo to serce to juz pewne ryzyko. Druga sprawa z dojazdem, Londyn jest wielki, mieszkam na samym zachodzie, wiec szpitale w samym centrum, na północy, wschodzie i południu odpadają bo jakby była godz korkowa to mogę jechac w jedna stronę nawet 3 godziny. Wiec bardziej skupiam sie na zachodzie, ewentualnie troche w stronę centrum. Mam nadzieje ze wezmą mnie do tego nowego szpitala bo jednak ma lepsze opinie od poprzedniego, nawet Kate tam rodziła małego George'a.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
A dziewczyny które pierwszy raz bedą rodzic, planujecie zaraz potem drugiego bobaska?

Ja jesli mogłabym zaplanować to bym chciała po 3-4 latach. Ale u mnie rożnie to moze byc. Wczesniej raczej nie bo bardzo jest ciezko z 2 małymi.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 11:43   #4926
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
bajlaga do czterech razy sztuka ale ja nie mam zamiaru probowac, jesli nosze w sobie znow pipencje
Ale mam nadzieje na chlopczyka fajnie by bylo miec 'parke'

może będzie chłopczyk

dusiolka ja nie planuję drugiego dziecka, choć chciałabym nie mieć jedynaka chyba, że sytuacja się kiedyś polepszy to kto wie

a mi się chce spać

Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-07-10 o 11:45
Stary 2014-07-10, 11:45   #4927
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Smerfetka szpitali jest dosc duzo ale wiesz opinie sa rozne. Ja po operacji serca wiec musze mieć ojom bo to serce to juz pewne ryzyko. Druga sprawa z dojazdem, Londyn jest wielki, mieszkam na samym zachodzie, wiec szpitale w samym centrum, na północy, wschodzie i południu odpadają bo jakby była godz korkowa to mogę jechac w jedna stronę nawet 3 godziny. Wiec bardziej skupiam sie na zachodzie, ewentualnie troche w stronę centrum. Mam nadzieje ze wezmą mnie do tego nowego szpitala bo jednak ma lepsze opinie od poprzedniego, nawet Kate tam rodziła małego George'a.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Ja jesli mogłabym zaplanować to bym chciała po 3-4 latach. Ale u mnie rożnie to moze byc. Wczesniej raczej nie bo bardzo jest ciezko z 2 małymi.

No cieżko ale fajnie ze byłaby mała różnica i zawsze mogliby razem sie trzymac i bawić to chyba bede wyjątkiem ;p

Stary 2014-07-10, 11:51   #4928
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
może będzie chłopczyk

dusiolka ja nie planuję drugiego dziecka, choć chciałabym nie mieć jedynaka chyba, że sytuacja się kiedyś polepszy to kto wie

a mi się chce spać
moze, moze w nadziei troche licze ci powiem, no,ale jak dziewczynka sie nie zalamie... wazne,aby zdrowe - wiadomo

nie mow nic o spaniu , bo ja juz swoj limit wykorzystalam, w dodatku TZ narzeka,ze ciagle spalam poza ciaza, a teraz to jakas tragedia...

you have lost a diamond

Stary 2014-07-10, 11:54   #4929
dusiolka
Zakorzenienie

Kinqaa ja tez dzis do 10spalam i wczoraj tez;p spanie to moja specjalność;p

Stary 2014-07-10, 11:57   #4930
Myszunia19
Zakorzenienie

Rany ale dużo piszecie... Biorę się za nadrabianie żeby choć część nadrobić u mnie dziś 13t2d czyli generalnie liczą to jako 14 ?

I głupie pytanie czy usg 3d to coś takiego jak prenatalne? Bo nie mam pojecia
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 11:59   #4931
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn lekarz sam powiedział co widzi ja nawet nie pytałam, a te procenty to jest na ile ja wierze :p hehe . Zobaczymy czy teza sie potwierdzi powiedział cos w stylu: " a wiecie ze to bedzie raczej dziewczyna?";d to było na drugi dzien prenatalnych, chyba dzidziol w nagrodę sie tak pięknie ustawił;p

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Smerfetko: Bóg napewno wie co robi i każda smutna historia musi mieć jakis sens, drugie dno,jest z jakiegoś powodu. Jedyne co nam pozostało to codziennie sie modlić za zdrowie maleństwa

dokładnie, nic innego nam nie pozostaje

Cytat:
mnie się nigdy doktor nie zapytał czy ma mi zbadać piersi nawet prywatnie, ale jak bolą to chyba okej, to mój jedyny objaw ciąży nie narzekam na to, że bolą, ale trochę sie niepokoję, bo nigdy nie miałam żadnych badań...

dusiolka
ooo, dziewczynka!!!
ja jestem jakaś inna, bo typowo różowiutkie ubranka dla noworodków mi się nie podobają więc u mnie w przypadku dziewczynki i tak królowałyby wszelkie kolory, prócz różu ale ja jestem z innej planety chyba

ja chciałam synka i na razie wszystko ku temu zmierza ale co będzie to będzie, ważne, żeby było zdrowe i żeby serduszko prawidłowo pracowało

aż muszę się Wam przyznać do tego, że chyba potrzebuję porozmawiać z Tym Na Górze

a znajoma rodziców ma 3 dorosłych synów i 3 lata temu urodziła się im córeczka
no badanie piersi niby jest ważne ale jakoś nie spotkalam się z lekarzem co by mi je robił no cóż, może się zapytam jak będziemy na genetycznym jak będe o tym pamiętać
jak potrzebujesz to przecież żaden wstyd bo każda wierząca osoba tego potrzebuje czy potrzebuje pomocy czy podziękowania
oj no to sie jej urodziło

Cytat:

no mąż chciałby żeby max 2 latka było różnicy między bejbikami i ja też bym tak chciała no zobaczymy jak mi się z pracą ułoży bo póki co zostalam bez no ale nie będę się teraz tym martwić bo mi nie wolno się denerwować

Cytat:

acha no to faktycznie kiepska sprawa, no ale skoro już wiesz że ten szpital ma lepsze opinie to nic tylko się cieszyć wiadomo że bliskość szpitala jest ważna ale ważne jest tez w co szpital jest wyposażony
trzymam kciuki żeby tym razem się udało
dla na 4 latka to za duża różnica no ale zobaczymy jak to się wszystko potoczy....

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

haha moja też Dusiolko uwielbiam to
Stary 2014-07-10, 12:00   #4932
Myszunia19
Zakorzenienie

Oj mi si tez chce spac... często przysypiam rano długo śpię jak nie musze iść do pracy.

Co do drugiego dziecka to tak za 2 lata już bym chciała 2 żeby nie było dużej różnicy wieku.

a ja u siebie obstawiam od samego początku chłopca a TZ dziewczynkę
Stary 2014-07-10, 12:01   #4933
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
moze, moze w nadziei troche licze ci powiem, no,ale jak dziewczynka sie nie zalamie... wazne,aby zdrowe - wiadomo

nie mow nic o spaniu , bo ja juz swoj limit wykorzystalam, w dodatku TZ narzeka,ze ciagle spalam poza ciaza, a teraz to jakas tragedia...
obstawiam, że będzie chłopiec
ja zawsze byłam ranny ptaszek a teraz... śpię, śpię, śpię i nie mogę się dobudzić

śniło mi się, że miałam działkę z mnóstwem owoców, zrywałam co chciałam, podjadałam, marzenie a ile bym dala za takie jabłko słodko-kwaśne, twarde, prosto z drzewa

Myszunia ja liczę skończone, jakoś tak jest mi jednak lepiej, czyli jak dzisiaj mam 13t5d to po prostu 13 tydzień USG prenatalne to dokładne USG z wszelkimi pomiarami, usg 3d to taki bajerek dla rodziców bardziej

smerfetka2808 ja jakoś bardzo wierząca i praktykująca nie jestem, ale teraz odczuwam taką potrzebę i dzisiaj chyba pojadę z Tżtem się pomodlić

Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-07-10 o 12:05
Stary 2014-07-10, 12:01   #4934
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
No cieżko ale fajnie ze byłaby mała różnica i zawsze mogliby razem sie trzymac i bawić to chyba bede wyjątkiem ;p

Rożnie z ta mała różnica bywa. Jestem niania co juz kiedys pisałam i mam troche doświadczenia w wychowywaniu dzieci. W praktyce niestety jest tak ze nie zawsze sie razem bawią, bo zazwyczaj starsze dziecko chce sie bawić z dziećmi w tym samym wieku i starszymi, a to mniejsze jest odrzucane. Ja osobiście nie widziałam jeszcze rodzeństwa ktore sie super bawi razem, mowię o takich od ok roku do 5. Bo potem rok czy dwa roznicy nie jest wielka tragedia. Te dziewczynki którymi sie teraz opiekuje wogole sie nie bawią razem, a nawet gorzej bo ta straszą odrzuca ta młodsza chamsko, o wszystko sie kluca. Natomiast w poprzedniej pracy miałam bliźniaczki i one tylko ze sobia sie bawiły, nie chciały w ogóle z nikim innym.

Stary 2014-07-10, 12:03   #4935
dusiolka
Zakorzenienie

Smertefka,Myszunia: to moze bedziemy znowu razem w ciazy na watku hehe no my planujemy zabrac sie tak jak małe bedzie miało 9mies akurat beda 2 lata różnicy

Stary 2014-07-10, 12:04   #4936
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
ja zawsze byłam ranny ptaszek a teraz... śpię, śpię, śpię i nie mogę się dobudzić

śniło mi się, że miałam działkę z mnóstwem owoców, zrywałam co chciałam, podjadałam, marzenie a ile bym dala za takie jabłko słodko-kwaśne, twarde, prosto z drzewa

Myszunia ja liczę skończone, jakoś tak jest mi jednak lepiej, czyli jak dzisiaj mam 13t5d to po prostu 13 tydzień USG prenatalne to dokładne USG z wszelkimi pomiarami, usg 3d to taki bajerek dla rodziców bardziej
Ja nigdy nie byłam rannym ptaszkiem, ale teraz to przesada. Śpię po 9-10 h w innym razie jestem padnieta. Jak jestem w pracy to tragedia.

Stary 2014-07-10, 12:06   #4937
dusiolka
Zakorzenienie

Elvira : mówisz o sytuacji gdy jest różnica 5lat a to juz bardzo duża, wiem cos o tym bo w miedzy mna a siostra i bratem sa spore różnice a miedzy nimi 3lata i zawsze ze sobą trzymali od poczatku

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Moim zdaniem tez zalezy to od wychowania ale wydaje mi sie ze różnica 2lat to praktycznie żadna i dzieci ze sobą chętnie sie bawią kuzynka ma taka różnice moze nawet tez 3lat i mała by w ogień poszła za bratem i odwrotnie

Stary 2014-07-10, 12:07   #4938
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Elvira : mówisz o sytuacji gdy jest różnica 5lat a to juz bardzo duża, wiem cos o tym bo w miedzy mna a siostra i bratem sa spore różnice a miedzy nimi 3lata i zawsze ze sobą trzymali od poczatku

Źle mnie zrozumialas. Mowię o dzieciach do 5 roku zycia. Te dziewczynki maja dokładnie 3 i 5. I kompletnie zero bliskości. Ta młodsza by chciała, ale strasza jest zapatrzona na starsze i swoj wiek.

Stary 2014-07-10, 12:10   #4939
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:

smerfetka2808 ja jakoś bardzo wierząca i praktykująca nie jestem, ale teraz odczuwam taką potrzebę i dzisiaj chyba pojadę z Tżtem się pomodlić
O dziękuję zapzapytam gina na wizycie czy potrzeba robićprenatalne
Stary 2014-07-10, 12:11   #4940
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Źle mnie zrozumialas. Mowię o dzieciach do 5 roku zycia. Te dziewczynki maja dokładnie 3 i 5. I kompletnie zero bliskości. Ta młodsza by chciała, ale strasza jest zapatrzona na starsze i swoj wiek.

Na to nie ma reguły moim zdaniem to kwestia wychowania

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Dzis juz 15t1d )

Stary 2014-07-10, 12:14   #4941
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Na to nie ma reguły moim zdaniem to kwestia wychowania

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Dzis juz 15t1d )

No wiadomo ze wychowanie ważne. I charakter jednak tez. Bo te moje ogolnie sa dobrze wychowane. Ale kazde dziecko jest inne. Myśle ze jak sa wieksze to tez wiecej rozumieją.

Stary 2014-07-10, 12:16   #4942
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Ja nigdy nie byłam rannym ptaszkiem, ale teraz to przesada. Śpię po 9-10 h w innym razie jestem padnieta. Jak jestem w pracy to tragedia.
mi się czasami zdarza nawet 12 h... czuję się wtedy gorzej niż jak śpię 6 h ale co zrobić jak się chce spać i się ma okazję?!

Elvira między mną, a bratem są 2 lata różnicy, miałam swoje koleżanki, ale także bawiliśmy się wszyscy razem. W domu raczej każdy robił coś osobno, ale w domu bywało się rzadko, bo ciągle latało się po dworze dzięki niemu miałam dużo kolegów i wciąż ze mnie twarda chłopczyca Według mnie to zależy od charakterów dzieci i od rodziców

Myszunia
usg prenatalne robi się do 13t6d, więc masz mało czasu, według mnie to badanie jest bardzo ważne, przynajmniej dla mnie...

chyba namówię dziś Tżta na jakąś sesję bo mało zdjęć mamy ostatnimi czasy

Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-07-10 o 12:18
Stary 2014-07-10, 12:16   #4943
dusiolka
Zakorzenienie

Niedługo nowy wątek! Jakies pomysły na tytuł?;p

Stary 2014-07-10, 12:19   #4944
Kinqaa
Zakorzenienie

Miedzy mloda a malenstwem u nas bedzie 5 lat roznicy... i powiem szczerze,ze na razie mloda jest podekscytowana, chce juz dzidziusia po tej stronie... powiedziala,ze chce ubrac itp. jak zobaczyla ciuszki i kiedy kiedy kiedy bedzie ten dzidzius!

Cytat:
Smertefka,Myszunia: to moze bedziemy znowu razem w ciazy na watku hehe no my planujemy zabrac sie tak jak małe bedzie miało 9mies akurat beda 2 lata różnicy

Ciekawa jestem czy po porodzie tak samo te zdanie bedzie wygladac
chociaz... bol sie zapomina.

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Juz nie zmieniam avatara nie bic

you have lost a diamond

Stary 2014-07-10, 12:20   #4945
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:

My planujemy, też mam przykłady w rodzinie że między dziećmi jest mała różnica i sa niesamowicie zżyte. Także pod koniec przyszłego roku chce znów zacząć się starać o maluszka
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 12:23   #4946
dusiolka
Zakorzenienie

Kinqaa tak samo bedzie wyglądać bo nie mam zamiaru zatrzymać sie na jednym dziecku i nie chce duzych różnic w tym wypadku nie bede egoistką;p

Taka 5latka to juz pomoże Ci trochę, pospiewa nad lozeczkiem a Ty będziesz mogła sie spokojnie wykąpać miedzy mna a siostra jest 6lat różnicy i pamietam ze byłam pomocna,ale potem jak juz podrosla siostra tak do 2-3lat to nie chciałam sie z nia bawić bo wszędzie za mna chodziła;p i za moimi koleżankami;p

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Teraz różnica sie zatarła i mamy wspólne tematy hehe

Stary 2014-07-10, 12:24   #4947
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn lekarz sam powiedział co widzi ja nawet nie pytałam, a te procenty to jest na ile ja wierze :p hehe . Zobaczymy czy teza sie potwierdzi powiedział cos w stylu: " a wiecie ze to bedzie raczej dziewczyna?";d to było na drugi dzien prenatalnych, chyba dzidziol w nagrodę sie tak pięknie ustawił;p
no super
oby się potwierdziło

Cytat:
Napisane przez Leseratte Pokaż wiadomość
Widzę, że pojawiły się wieści co do plci Mi lekarz powiedział, że na 90% chlopiec. Od wczoraj jestem wręcz "umierajaca", całą noc nie spałam, potwornie bolą mnie ręce i miejsce między łopatkami, na dodatek kark.Czegoś takiego jeszcze nie przeżyłam. Myślałam, że się przekręcę z bólu.
hmmm to dziwne. nigdy czegoś takiego nie miałam.
może coś się dzieje z tobą, nie wiem zapalenie jakieś czy cuś. byłaś u lekarza?

Cytat:

dusiolka
ooo, dziewczynka!!!
to ja też niektóre odcienie mi się podobają ale jak widzę dziewczynkę ubraną CAŁĄ NA RÓŻOWO to masakra.
mój mąż to w ogóle powiedział że jak będzie córka będzie jedyną dziewczynką nie chodzącą w różu

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
I głupie pytanie czy usg 3d to coś takiego jak prenatalne? Bo nie mam pojecia
3d to ładnie wszystko widać w kolorze a prenatalne to genetyczne - lekarz sprawdza wymiary dzidzi.
prenatalne może być oczywiście zrobione w 3d

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
dla na 4 latka to za duża różnica no ale zobaczymy jak to się wszystko potoczy....
ja tak mówiłam jak byłam w poprzedniej ciąży - 2 lata i ani miesiąca więcej a teraz mój synek ma 3 latka i jak się urodzi bejbik będzie miał 4 - i dopiero teraz wiem że on już jest przygotowany w miarę na dziecko. wcześniej była z niego straszna przylepa, zazdrośnik. teraz też różnie może być ale przynajmniej będzie mógł pomóc - podać pieluszkę, wykąpać, posmarować kremem itp

Cytat:

Moim zdaniem tez zalezy to od wychowania ale wydaje mi sie ze różnica 2lat to praktycznie żadna i dzieci ze sobą chętnie sie bawią kuzynka ma taka różnice moze nawet tez 3lat i mała by w ogień poszła za bratem i odwrotnie
między moim mężem a jego siostrą są 4 lata różnicy - dogadywali i dogadują się ze sobą świetnie. wszystko wiedzą pierwsi o sobie itd. natomiast z bratem bliźniakiem nigdy się mój mąż nie dogadywał i nie dogaduje. także kwestia charakteru i wychowania.
ja się dobrze bawiłam z siostrą o 5 lat młodszą ale też dużo się kłóciłyśmy

dla mnie po prostu 2 latka to za mało w sensie takim że ja chciałam odpocząć. jasne że wychowujesz wtedy dwójeczkę i potem masz z głowy - to jest super. ale jednak spacer z takimi maluchami, wyjścia, zasypianie... nieee wolę mojego 4 latka który sam się położy, sam zje, sam się ubierze, sam się pobawi a ja zajmę się maleństwem

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2014-07-10 o 12:25
Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 12:25   #4948
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sjero Pokaż wiadomość
witajcie

wczoraj byłam u doktora, maluch rośnie, już ponad 9cm, termin porodu dalej utrzymuje się na 29.12 i co najważniejsze - to dziewczynka

mój trochę zawiedziony, bo nastawił się na chłopca, ale ja od kilku tygodni cały czas mówiłam, że to dziewczynka wczoraj stwierdził: kurde, zapomniałem, że ty i tak zawsze masz rację
Super! Gratuluje dużej corci
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 12:29   #4949
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Niedługo nowy wątek! Jakies pomysły na tytuł?;p

Mnie się nie podobają takie rymowanki, więc ja nic nie zaproponuję oprócz:"Styczniowe mamusie 2015 cz.II"

Kinqaa no znowu Cię nie poznałam
ja jestem niecierpliwa, a jaka niecierpliwa dopiero musi być Wasza Nela
ps. super królik

Eirene fiuu, widzę, że nie tylko ja jestem jakaś antyróż chociaż np. jakaś bluzka fuksja czy coś to obleci, ale taki typowy różowy od stóp do głów
Stary 2014-07-10, 12:32   #4950
dusiolka
Zakorzenienie

Ja całej na różowo tez nie bede ubierała (jesli potwierdzi sie dziewczynka). Zakupilismy juz wstępne ubranka i sa w rożnych kolorach,nawet jedne body bedzie z samochodzikami niebieskimi haha bo było w zestawie;p ale chciałam jakaś sukienusie zakupić z opaska hehe;d i skarpetki z falbanką w ogole jaki super szlafrok widziałam w smyku za jakies 30zl ale to juz na takie roczne dziecko raczej;p

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości