|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Cytat:
poza tym nigdy nie mierzę sie bezpośrednio po ćwiczeniach i niecodziennie
|
|
|
|
#692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście, już mówię. O ten ![]() Jeśli poćwiczysz ten 8 minutowy to daj znać jak wrażenia. Ja rest robię sobie również zazwyczaj w niedzielę, ale miałam go w piątek (ze zwykłego lenistwa piątkowego ;P) Weekend był o dziwo z ćwiczeniami, wczoraj dałam z siebie naprawdę dużo
|
|
|
|
|
|
#693 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
widzisz, zapomniałam co wstawiłąm.Tu dziewczyna objasnia: TUJa ich w kocu zapomniałam wypróbować, natomiast włąsnie zrobiłam ten filmik 8 minut i jezu, czuję ze mam miesnie brzucha Ale 8 minut to za mało, tzreba będzie dodąc z tego rysunku ćwiczenia
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-08-11 o 11:46 |
|
|
|
|
|
#694 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja przeszłam przez tylko 1 lvl i na tym się skończyło ![]() Też słyszałam o tej szczotce, ponoć dobra na celluit ![]() Cytat:
I oby tak dalej. Ja ruszyłam FB i będę z nimi ćwiczyć na nogi i pośladki.---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Oj, nie mogę otworzyć tego linka : << Wstaw jeszcze raz ![]() Hah, dokładnie. Mi też podoba się miarowe odliczanie pani w tle ;D |
||||
|
|
|
|
#695 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Własnie zrobiłam ten program - ale tylko jedno powtórzenie, bo six pack rano był i nie wiem, moze właczę je do codziennego workoutu, zobaczę.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-08-11 o 12:06 |
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
chciałabym się do Was przyłączyć, ale na razie tak nieśmiało... Planuję zacząć ćwiczyć, wymyśliłam sobie, że na początek na warsztat wezmę Shreda ![]() Ostatni raz ćwiczyłam około pół roku temu, teraz przez kilka dni zrobię sobie zaprawę (zacznę od delikatnych ćwiczeń) i później chciałabym właśnie ze shredem powalczyć ![]() W zasadzie najbardziej zalezy mi na wyrzeźbieniu ciała (uda to moje przekleństwo), niż zgubienu tłuszczyku, ale jakby przy okazji co nieco spadło z udek i bioderek, było by OK ![]() Doradzicie, czy shred na początek to dobry wybór??? I czy nie macie nic przeciwko, bym tu do Was zagladała
|
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ćwiczę na YT między innymi właśnie z Jilly, wcześniej nie wiedziałam jak te programy "działają" więc wybierałam to na co akurat miałam ochotę, powiedzmy raz ćwiczyłam level 1 z wyzwania na 30 dni, następnego level 2 , potem jakaś inna trenerka, potem level 3 , potem znów 2 ;p Ostatnio, w sobotę wybrałam 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 i chyba po skłonach (?) w bok , od wczoraj mam mega zakwasy w "boczkach" :P O wiele bardziej wolę jej ćwiczenia niż E.Ch. , ponieważ nie mam tak dużo powtórzeń, przez co nie są tak monotonne
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No hej! ![]() Cytat:
Kupiłam ten stanik dziś Co prawda do Tesco nie zajrzałam (za daleko ), ale w kiku (coś jak pepco) znalazłam czarny, najzwyklejszy sportowy stanik za niecałe 25 złociszy Nie jest jakiś fantastyczny, ale na razie może być. Do Tesco też w końcu się ruszę (podjadę ), bo miło by było mieć jakiś na zmianę. A za mną, z rana, tak jak Corii radziła, standardowo 6w6p. Coś mi dzisiaj ciężko było
|
||
|
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
Ma_kota_Ala w Lidlu były sportowe staniki za 25 zł, mam jeden, jak dla mnie ok! Niby promocja już była jakiś czas temu, ale ja widziałam ich mnóstwo np w Legionowie kilka dni temu i przed wczoraj za Warszawa też, tylko nie wiem jaka to miejscowość. W każdym razie w innych Lidlach też mogą jeszcze być są różne kolory.
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#701 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ogólnie rano jest ciezej, bo organizm jeszcze nie dobudzony, mięsnie nie rozchodzone, największa wydolnosć do ćwiczeń jest miedzy 19 a 21 wieczorem i wtedy się najlepiej ćiwczy, z drugiej strony ponoć najlepsze efekty włansie po porannych. A ja uważam, że każdy to powinien sobie sam ustawic, jak my wygodnie, jak lepiej dla organizmu, etc.
|
|
#702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie umiałam się podnieść z podłogi wtedy. )Faktycznie, najlepiej ćwiczy mi się wieczorem (wiele czynników się na to składa - przede wszystkim jednak temperatura, poza tym jakoś rzeczywiście mam więcej sił niż rano), ale tak bardzo chciałam coś robić z tego OWSa, że ćwiczę i rano, i wieczorem. Jak już wrócę znad morza, to zastosuję stary system wieczorowy.
|
|
|
|
|
|
#703 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Rano zawsze na czczo ćwiczę, od zawsze.
|
|
|
#704 |
|
Rozeznanie
|
ja też. tak mi najlepiej, ale w tej kwestii są różne szkoły
|
|
|
#705 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Z tym, że ja nie mówie, ze trzeba na czczo, mozna zjesc sniadania i ćwiczyć, ale połtorej godziny - dwie po. A to czy ktoś woli na czczo czy po posiłku ale pewnym czasie to już jego sprawa
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie, nigdy nie ćwiczę od razu po jedzeniu.
Tak, wiem, wiele osób ćwiczy na czczo. Ja bez jedzenia nie mam niestety siły
|
|
|
|
|
#707 | ||
|
Raczkowanie
|
Ja też wychodzę rano biegać na czczo. Gdybym miała przed tym zjeść jeszcze śniadanie i odczekać swoje to musiałabym wstawać chyba o 4 żeby się wyrobić przed pójściem do pracy.
Po takim krótkim treningu od razu czuję, że metabolizm jest podkręcony i śniadanie jakoś lepiej smakuje NMTZ na dzisiaj zaliczony Cytat:
Też zaczynałam od Shreda, kiedy wracałam do aktywności fizycznej po dłuuuuugiej przerwie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#708 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
|
#709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
Mnie zmobilizowało to, że rozkręciła akcję Metamorfoza (w 30 dni) i wiele dziewczyn wstawiało swoje zdjęcia przed i po. Potem zaczęłam z nią ćwiczyć (na początek turbospalanie) ale prawie 50 min tak intensywnego wysiłku dla początkujących to kiepski pomysł. Wytrzymywałam do ok 30 min .... Jillian ma super programy, jest się mega zmęczonym, ale można dotrwać do końca
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj źle się czułam, było mi niedobrze... Potem byłam zalatana i dopiero skończyłam 6w6p, nic więcej nie ruszyłam, bo już późno W związku z powyższym cytatem mam więc pytanie: ćwiczenia o tak późnych porach mają sens? Już drugi raz trenuję tak późno i zauważyłam, że nie mogę po tych ćwiczeniach zasnąć. Ma to jakiś związek ze sobą?
|
|
|
|
|
|
#712 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A to, ze nie możesz zasnac to normalne, organizm pobudzony. Dlatego tak późną godzinę zostaw tylko na awaryjne przypadki, jak nie zdązysz w ciągu dnia.
|
|
|
#713 |
|
Rozeznanie
|
Ja też najchętniej ćwiczę rano, nie ma wtedy problemu ze zmotywowaniem się i mam pewność, że trening zaliczę. A później jak to później - wir dnia i w końcu "nie chce mi się"
![]() Jem śniadanie i czekam godzinę, dłużej nie mogę, bo to wyjdzie która godzina już. Chciałabym nie jeść, ale rano umieram z głodu, nie mam siły, nie wyobrażam sobie ćwiczeń bez. Pierwsze poranne kroki kieruję ku lodówce
|
|
|
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
u mnie jak co rano: kawa z mlekiem i HIIT cardio.
|
|
|
#715 |
|
Zadomowienie
|
Corii No właśnie, bo tu na mnie naskoczyli z irytującymi pytaniami "kto to tak późno ćwiczy"
A po skończeniu 6W6P ćwiczysz te inne ćwiczenia na brzuch czy też je rozkładasz, trenujesz dopiero np. wieczorem? ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Ja też właśnie sączę kawę
|
|
|
|
|
#716 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie rozkładam, jadam zaraz po sixpacku. A ja dzisiaj wyjątkowo dopiero teraz ćwiczyłam. W sumie upały juz przeszły, wiec nie mam powodu o 6-7 ćwiczyć, ale dzisiaj byłam taka zdechła wczorajszym dniem, ze musiałam pospać
|
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez już po 6w6p
Ale dzis było okropnie. Obudziłam się i pierwszą myślą, jaka mi przyszła do głowy, było przerzucenie całego treningu na wieczór, takiego miałam lenia Ale zjadłam, odsiedziałam swoje i ochota na ćwiczenia przyszła! Historii o staniku ciąg dalszy... Rany, jak ja mogłam tyle czasu ćwiczyć w normalnym?! Mój zakup roku normalnie! Będę się czaić na następny. Niestety, Tesco w moim mieście to jakaś parodia. Będę musiała skoczyć jakoś dalej. Jak wieczorem nie będzie padać, to zamiast cardio z OWSa, spróbuję w końcu pobiegać. |
|
|
|
|
#718 |
|
Rozeznanie
|
Wyczaiłam te ćwiczenia w Twoim poście w wątku "Kto dziś ćwiczył", fajne? Dają popalić?
Ja miałam 3 tygodnie przerwy, był u mnie TŻ (w ramach wakacji ) i łudziłam się, że będziemy ćwiczyć albo chociaż biegać, a nie zdarzyło się to ani razu Tylko na rowery chodziliśmy, ale też nie za dużo, bo przez tydzień byłam chora. Zresztą w ogóle ponad 2 pierwsze tygodnie lipca nie mogłam się doleczyć, więc mi podupadła forma, a w czerwcu tak ładnie ćwiczyłam No ale nie ma co się poddawać, od 6 dni znowu ćwiczę, zaczęłam tradycyjnie od 2 lvlu Shreda i pośladków z Mel B, zawsze funduję sobie około tydzień takiego zestawu, kiedy forma mi spadnie Jutro może spróbuję czegoś innego.W każdym razie dzisiejszy trening zaliczony, choć z trudem, nie wiem, dlaczego tak słabo mi się ćwiczyło. Wczoraj było super, miałam ochotę na więcej i dołożyłam 10 minut na nogi z Mel, a dzisiaj ledwo zrobiłam ten standardowy plan. Może za krótko spałam
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, właśnie jestem po shredzie, level 1
Podobało mi sie (upociłam się i zmachałam że hej), chociaż jakoś za szybko się skończyło (byłam nastawiona na jakąś mega masakrę) Mam takie pytanie - jak ćwiczyć: czy 10 dni level 1, później 10 dni level 2, na koniec 10 dni level 3, czy jakimś innym systemem? Doradźcie laikowi
Edytowane przez trammer Czas edycji: 2014-08-12 o 11:29 |
|
|
|
|
#720 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja nie rozumiem tych pytań- czemu sie tak dziwicie, ze w jeden dzień Wam się ćwiczy super hiper, a w inny że ledwo nogami machacie? Po co doszukiwac się nie wiadomo czego i zastanawiać, jeśli wiadomo, ze organizm to nie maszyna i ma swoje słabsze/lepsze dni na które na bank wpływa wiele czynników a nie tylko jeden.
To normalne. Całkowicie. Nigdy nie bedzie się ćwiczyło tak samo. ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

widzisz, zapomniałam co wstawiłąm.Tu dziewczyna objasnia:

nadal nie mieszczę się w ciuchy przedciążowe
I oby tak dalej. Ja ruszyłam FB i będę z nimi ćwiczyć na nogi i pośladki.

Nie jest jakiś fantastyczny, ale na razie może być. Do Tesco też w końcu się ruszę (podjadę 
Ja nie umiałam się podnieść z podłogi wtedy.