|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Cytat:
wiem, że od czasu do czasu trzeba robic przerwę tylko z ciekawości pytałam matallewar czy robiła przerwy czy nie i przez 3 tygodnie codziennie ćwiczyła six packa nie trzeba od razi sie irytować
|
|
|
|
#812 |
|
Konto usunięte
|
Mam ochotę robić miksy, bo jestem strrrrrrrrasznie znudzona tymi samymi treningami każdego dnia
![]() Chyba będę robić jednego dnia cardio (30 Day Shred), potem np. nogi (Killer Buns&Thights), potem brzuch (6w6p) itp... Jill ma wiele treningów, jak uważacie? |
|
|
|
|
#813 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
I nie irytuje się, bo w sumie co mnie obchodzi, ze ktoś sobie krzywde ewentualnie robi, tylko informuje.
|
|
|
#814 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pal licho towarzystwo, które to słyszało, ale w sumie miała rację. A pupa już mi się ciut podniosła dzięki wykrokom z 6w6p. Cytat:
Ale mogę się mylić, nie robiłam Shreda. Jeśli jednak coś tam łączy z siłowymi, to radziłabym znaleźć jakieś typowe cardio, choćby to z OWSa. ![]() U mnie pogoda jak na złość dobra , więc za pół godziny idę pobiegać. No, "pobiegać"
|
|
|
#815 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
To w końcu Ty sama masz sie czuć dobrze a nie na pokaz innym, bo ktoś uważa, ze jesteś z tyłu płaska
|
|
|
#816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jedyne co mogę robić, to dbać o to, by nie opadł i smętnie nie wisiał Kiedyś strasznie się go wstydziłam, teraz jakoś pogodziłam, a momentami nawet go lubię ![]() A na wadze też nie pamiętam, kiedy ostatnio stałam... W sumie waga niewiele znaczy, bo jeśli nawet będę ważyła 100kg, a będę wyglądała super, to co z tego??? Jak ćwiczę, ważę nawet i 58 kg, a wtedy wyglądam lepiej, niż jak ostatnio, kiedy po wielkich stresach schudłam do 50 kg... Bardziej cieszą mnie efekty wizualne i ubraniowe - gdy np. portki lepiej leżą
|
|
|
|
#817 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, a przeciez sobie tego tyłka nie obetnę...
nad resztą popracuję i nie będzie wstyd iść między ludzi
|
|
|
#819 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dla siebie trzeba się dobrze czuć we własnej skórze
|
|
|
|
#821 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba nawet ćwiczyć zaczęłam przez gadanie innych. Dopiero Jillian w swojej mowie po 4 tygodniu Ripped trochę mnie obudziła - mam to robić tylko i wyłącznie dla siebie. Tak powoli jest )Takie tak problemy nastolatek. ![]() Cytat:
Macie rację oczywiście, najważniejsze to pokochać siebie
|
|
|
#822 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dokładnie
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Nie przejmuj sie takim gadanie, bo co jak co, ale w krytyce to lud pierwszy,z tym ze zazwyczaj zapomina zaczać od siebie samego Także uszy do góry i jak znowu coś usłyszysz, to olej to sikiem prostym, wywal z głowy, a najlepiej udaj, że nic nie słyszałas ![]() A co do tego ze rzekomo nie masz fajnej sylwetki wg znajomych - co to jest w ogóle fajan sylwetka?
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu masz całe 6w6p - nie robiłam regularnych przerw, ale 3 w miesiącu zazwyczaj tak. No i biegałam jeszcze, to wtedy nie robiłam 6w6p. ![]()
|
|
|
|
#824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pobiegałam, ale dziś było okropnie. Byłam zmęczona już przed wyjściem z domu Jutro, jeśli uda mi się znaleźć czas na cokolwiek oprócz 6w6p, to zrobię sobie cardio w domu jednak. Nad morzem się najem bieganiem.
Ćwiczę z Jillian: - Ripped in 30 -> zrobione! - 6w6p -> zrobione! - OWS + Killer ABS -> w trakcie Kibicuję siatkarzom! Włosomaniaczka od lipca 2012 Edytowane przez Ma_kota_Ala Czas edycji: 2014-08-15 o 22:44 |
|
|
|
|
|
#825 |
|
Rozeznanie
|
Jak tak Was trochę poczytałam, to poczułam się zachęcona do six packa
Ale dobrze widzę, że to są tylko 2 poziomy? Mam robić 1 lvl aż 3 tygodnie? Obawiam się, że się zdążę 3 razy znudzić w tym czasie ![]() Dzisiaj poćwiczyłam znowu 4 week ripped, podoba mi się bardzo ![]() A co do opinii znajomych - zgadzam się jak najbardziej z Corii. W ogole zastanawiam się, jak można być tak bezczelnym, żeby wytykać swoim znajomym wady sylwetki? W sumie prawie każda z moich koleżanek ma jakieś niedoskonałości, jeśli chodzi o figurę, ale nie wyobrażam sobie sytuacji, w której to komentuję. Tym bardziej, że sama nie jestem idealna, nikt w sumie nie jest.
|
|
#826 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() A Shred to jest strenghts-cardio-abs, ale bardziej właśnie nastawione na skakanie, dlatego tak napisałam
|
|||
|
|
|
|
#827 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja dzisiaj skończyłam 1 level 6W6P, jutro rest day, a od poniedziałku 3 tygodnie level 2. Pewno znowu będę go przeplatać bieganiem (jak pogoda da) i innymi krótkimi programami na abs.
|
|
#828 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ten rest day (w moim przypadku - dwa) pomaga, po nim na nowo chce się ćwiczyć, serio Ja dziś mam ostatni trening 6w6p i... koniec całego programu Wizualnych zmian nie widzę, pewnie gdybym miała mniej tłuszczyku na brzuchu, tobym zauważyła Ale jeśli chodzi o mięśnie - jest OGROMNA zmiana. Kiedyś miałam problem z leciutkim absem od Mel B, a teraz szaleję z Jillian. Jest satysfakcja Nie wiem, jak można. Ogólnie w późniejszym czasie koleżanka wyśmiewała się ze wszystkich, tym razem za ich plecami. Nie będę się nią już przejmować. Cytat:
OWS to One Week Shred. To dwa filmiki - typowy trening siłowy (ok.30min.) i typowe cardio (też jakoś 30 min., chyba ciut więcej z cool-down). Niestety, szukałam, ale na youtube nie znalazłam. Nagrania ściągnęłam z chomika
Ćwiczę z Jillian: - Ripped in 30 -> zrobione! - 6w6p -> zrobione! - OWS + Killer ABS -> w trakcie Kibicuję siatkarzom! Włosomaniaczka od lipca 2012 Edytowane przez Ma_kota_Ala Czas edycji: 2014-08-16 o 09:56 |
||
|
|
|
|
#829 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też mam kartki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jak myślisz skoro mam na brzuchu jeszcze sporo tłuszczu to jest sens podchodzić do 6W6P czy najpierw go zrzucić?---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ja już po ćwiczeniach. trochę dłużej się dziś rozciągałam. ogólnie jestem bardzo z siebie zadowolona. wyglądam już naprawdę nieźle - poza brzuchem, ale to z wiadomych względów (skóra po porodzie jeszcze trochę rozciągnięta). został mi tydzień z fitness blenderem a potem zabiorę się za OWS mieszany z ripped i może jeszcze czymś Jillian do 30 min.
|
|
|
|
#830 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tak na zdrowy zrozum, jeśli faktycznie masz coś realnego do zrzucenia z brzuszka, to najlepiej spalic to cardio połączonymi z siłowym
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-08-16 o 10:45 |
|
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak tak radzicie, jak ćwiczyć brzuch, to podpowiedzcie, co zrobić, żeby: a) schudnąć z ud b) ładnie je wyrzeźbić (część wewnętrzną "utrzymać w ryzach", a zewnętrzną ładnie wyprofilować)? Macie jakieś ćwiczenia tylko na to? Tak wymyśliłam, że dorzuciłabym coś na te moje udziska do Shreda i byłoby cudownie
|
|
|
|
#832 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#833 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny chętnie dołaczę, co polecacie na początek?
Czasem coś tam ćwiczyłam w domu, ale cieżko o regularne ćwiczenia :/ |
|
|
|
|
#834 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Poza tym dochodza do tego mięsnie, które trochę wazą i dodaja objętości udom. Ale generalnie jęsli chcesz sie na nich skupic, to wszystkie wykrokowe ćwiczenia, wyskokowe i temu podobne, oraz oczywiście dedykowane udom konkretnie, np Killer buns and tights. Generalnie kazdy program Jill je modeluje A jesli chcesz miec maksymalne efekty, czyli smukłość, to pozostaje Ci biegac jak najwwiecej - stety niestety
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-08-16 o 10:51 |
|
|
|
|
|
#835 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze nie zgubię połowy ud, ale chcę, by wyglądały po prostu dobrze Ten programKiller buns and tights, to to: https://www.youtube.com/watch?v=jmDFer-LrVI A co do biegania - zabierałam sie kilka razy, ale nigdy mi się nie udało pobiegać dłuzej jak około 2 tygodnie, i szczerze mówiąc - jakos nie polubiłam sie z bieganiem...
|
|
|
|
#837 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Niestety bieganie daje najlepsze efekty, regularne bieganie.... Widze to po sobie choćby. Same ćiwczenia nie dają mi tak smukłych ud, jakbym chciała.
|
|
|
#838 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że ten wątek dotyczy Jillian, ale na wątku o Zuzce mało kto pisze, dlatego Wam tu towarzyszę i marudzę o jej workoutach.
Po wczorajszym mam takie zakwasy na tylnej częsci ud, tyłku, bokach i plecach, że poważnie zastanawiam dziś się nad dodatkowym dniem przerwy.Killer buns and tights- szukałam tego workoutu na youtube, ale nie ma go niestety, skąd go wziąć? Na udach niestety jeszcze mam trochę galaretki i celulitu, chciałabym się tego pozbyć, myślę, że to by się fajnie nadało, poza tym nie chcę całkiem rezygnować z Jill, bo fajna z niej babka.
|
|
#839 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
|
#840 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podczytywałam cię tam i nawet miałam sobie zuzkę wypróbować, ale nie mogłam. ten jej łamany angielski i głos mnie osłabiają... aż miałam jej ochotę przywalić. Cytat:
może i ja za killer b&t się wezmę. dużo lepiej mi się ćwiczy przy różnorodnych zestawach. a i efekty mam wtedy większe.
Edytowane przez fubowa Czas edycji: 2014-08-16 o 13:17 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

W sumie, to zazdroszczę. Ze mnie nie dość, że się leje, to jeszcze strasznie płaczliwa jestem. I okropnie dużo jem.
). Wieczorem też idę pobiegać. Albo cardio w domu, zobaczymy, jak będzie z pogodą. 

Obawiam się, że się zdążę 3 razy znudzić w tym czasie