sonda: na ile lat wyglądam - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Na ile lat wyglądam
18 0 0%
20 5 1,98%
22 3 1,19%
24 27 10,71%
26 50 19,84%
28 53 21,03%
30 41 16,27%
32 35 13,89%
34 18 7,14%
36 12 4,76%
38 4 1,59%
40 4 1,59%
Głosujący: 252. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-22, 16:24   #31
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Dot.: sonda: na ile lat wyglądam

Cytat:
Napisane przez Kolor Bzu Pokaż wiadomość
Babci jak babci. TŻ zabrał mnie do swojego mechanika od motocykla. No i gadka szmatka, w końcu pyta się go jaki motocykl by polecił dla mnie (mechanik zrobił oczy, popatrzył na mnie i powiedział "stary ona ma 16 lat, gdzie chcesz by prawko na to moto zrobiła?) Nie wiedziałam czy się obrazić czy cieszyć
A ja jak kiedyś wpadłam coś podrzucić koledze mojego męża, który mnie nie znał, to myślał, że jestem córką swego męża.
A jak dzwonią do mnie z reklamami, to zawsze proszą kogoś dorosłego do telefonu.
Raz się śmieję, a raz wkurzam. Zależy od fazy księżyca.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 16:28   #32
ela00
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
no to w sumie po co był ten wątek? widziałam jeszcze jeden identyczny założony na pytaniach do wizażystki.
bo ten wątek był w kilku miejscach przenoszony nie przeze mnie a przez moderatorów, a był po to żeby z czystej ciekawości zobaczyć jakie będą opinie moja odpowiedź była kierowana w szczególności do jednej pani która pisała, że bałaby się komentarzy
a jeśli komuś nie pasuje ten wątek to nie musi go czytać
ela00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 16:30   #33
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela00 Pokaż wiadomość
czego mam się bać?
nie liczy się jak się wygląda i na ile ale na ile czujesz się w środku jeszcze co innego gdybym nie wiadomo jak o siebie dbała i po komentarzach powyżej 30 to fakt było by nie miło ale na to jak dbam o cerę (czyli nic nie robię) i o to jak pracuję to i tak jest dobrze
To dobrze, że nie bierzesz do bani znacznie zawyżonego wieku. Źle, że nie dbasz o cerę. Jesteś bardzo ładna, ale czas się konserwować, bo się pojawiły niespodzianki na czole.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 16:34   #34
ela00
Przyczajenie

to zmarchy na czole to wiem że są ale to wynik warunków pracy, może źle się wyraziłam że nie robię nic z cerą oczywiście kremy lecą ale często brak czasu na głupie 5 minut dla siebie żeby bardziej zadbać o wygląd a później będzie za późno
Stary 2014-08-22, 16:39   #35
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
to zmarchy na czole to wiem że są ale to wynik warunków pracy, może źle się wyraziłam że nie robię nic z cerą oczywiście kremy lecą ale często brak czasu na głupie 5 minut dla siebie żeby bardziej zadbać o wygląd a później będzie za późno
a ja myślę, że przesadzasz i stosujesz wymówki wobec swoich zaniedbań. Zrobienie raz na tydzień peelingu i maseczki czy wklepanie pod krem serum to naprawdę tak pochłaniające czas zajęcie?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 16:56   #36
ela00
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
a ja myślę, że przesadzasz i stosujesz wymówki wobec swoich zaniedbań. Zrobienie raz na tydzień peelingu i maseczki czy wklepanie pod krem serum to naprawdę tak pochłaniające czas zajęcie?
nie ukrywam, że jestem leniwa i z systematycznością u mnie na bakier ale często naprawdę jedyne o czym marzę wieczorem to iść spać.
ale koniec użalania!!!! biorę się za siebie żeby nie wyhodować za szybko więcej zmarszczek
Stary 2014-08-22, 17:01   #37
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
nie ukrywam, że jestem leniwa i z systematycznością u mnie na bakier ale często naprawdę jedyne o czym marzę wieczorem to iść spać.
ale koniec użalania!!!! biorę się za siebie żeby nie wyhodować za szybko więcej zmarszczek
Jeżeli palisz, rzuć palenie. Nawilżaj cerę. Stosuj kremy z filtrem, bo tu chyba dużo słońce zaszkodziło (czołu, reszta OK). I w sumie tyle możesz zrobić, nie wydając sporo kasy. A i tak większość, to geny. Niektóre stają na rzęsach, a i tak wyglądają na nieco więcej lat, niż mają. Masz rację: ważne jak się czujesz ze sobą, w środku. A Twoja mama wygląda na młodszą / starszą?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 17:06   #38
ela00
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Jeżeli palisz, rzuć palenie. Nawilżaj cerę. Stosuj kremy z filtrem, bo tu chyba dużo słońce zaszkodziło (czołu, reszta OK). I w sumie tyle możesz zrobić, nie wydając sporo kasy. A i tak większość, to geny. Niektóre stają na rzęsach, a i tak wyglądają na nieco więcej lat, niż mają. Masz rację: ważne jak się czujesz ze sobą, w środku. A Twoja mama wygląda na młodszą / starszą?
masz rację dużo u mnie zawiniło słońce jak również mróz - ogólnie praca na świeżym powietrzu okrągły rok robi swoje. a palić to nie palę w życiu może wypaliłam paczkę fajek.
a co do mojej mamy to ona wygląda niestety na straszą ale też nigdy zbytnio o siebie nie dbała ciągle praca i praca.
ale mam dwie starsze siostry które o dziwo dobrze się trzymają więc mam nadzieję, że też mam takie geny
Stary 2014-08-22, 17:23   #39
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
masz rację dużo u mnie zawiniło słońce jak również mróz - ogólnie praca na świeżym powietrzu okrągły rok robi swoje. a palić to nie palę w życiu może wypaliłam paczkę fajek.
a co do mojej mamy to ona wygląda niestety na straszą ale też nigdy zbytnio o siebie nie dbała ciągle praca i praca.
ale mam dwie starsze siostry które o dziwo dobrze się trzymają więc mam nadzieję, że też mam takie geny
Jak zobaczyłam to czoło (bez niego dałabym z 4 lata mniej), to pomyślałam, że praca w stadninie, albo coś w ten deseń. Widziałam kiedyś film dokumentalny, o jakimś znanym fotografiku i na jednym zdjęć była kobieta z takimi samymi zmarszczkami (pracowała jako kowbojka).

Skoro masz taką pracę (w takich, a nie innych warunkach), to niestety: nieco innego, niż u pani z biura, starzenia się skóry nie da się uniknąć. Ale krem z filtrem jak najbardziej i od czasu do czasu może jakaś kuracja nawilżająca (taki prezent dla samej siebie). Ale generalnie się nie przejmuj, nie jesteś z Photoshopa, a z realnego świata, w dodatku masz takie, a nie inne warunki pracy.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 17:25   #40

Stawiałam na 28 i zgadłam, ale to tylko jedno zdjęcie - wiadomo, że na innych można wyglądać młodziej/starzej (zależnie od ujęcia), a na żywo w ogóle inaczej.

Jesteś bardzo ładną kobietą
ville jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 17:27   #41
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolor Bzu Pokaż wiadomość
Babci jak babci. TŻ zabrał mnie do swojego mechanika od motocykla. No i gadka szmatka, w końcu pyta się go jaki motocykl by polecił dla mnie (mechanik zrobił oczy, popatrzył na mnie i powiedział "stary ona ma 16 lat, gdzie chcesz by prawko na to moto zrobiła?) Nie wiedziałam czy się obrazić czy cieszyć
U mnie bylo podobno. Tata kupil samochod, ale musial po niego jechac, poprosil mnie, abym ja wracala tym obecnym samochodem jako drugi kierowca. No i sprzedawca samochodu sie pyta, kto wraca drugim samochodem, a tata moei, ze ja. To ten zrobil wielkie oczy, mowiac, ze myslal, ze ja mam 16 lat. A mialam juz pow. 20

Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 17:27   #42
201705250955
Konto usunięte

Jesteś trochę podobna do Mai Bohosiewicz
A jak popatrzyłam dłużej to w sumie wyglądasz jak połączenie Joanny Kulig i Mai Bohosiewicz Obie mi przypominasz!

Edytowane przez 201705250955
Czas edycji: 2014-08-22 o 17:30
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 17:46   #43
_Supernova_
Zadomowienie

Przy takim oswietleniu bezposrednio na twarz, wypaleniu szczegółów, połowy zmarszczek nie widac, wiec nie da sie tak naprawde ocenic. Masz głębokie bruzdy okołonosowe, które troche Cie postarzaja i sa sporo widoczne mimo oswietlenia. Ale bardzo ładna z Ciebie dziewczyna.
_Supernova_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 20:01   #44
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
To Cię odmłodziłam o parę lat, ale faktycznie wyglądasz młodziej ode mnie, ja mam coraz bardziej widoczne zmarszczki wokół oczu

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 20:44   #45
201605090940
Konto usunięte

tak myślałam, że masz 28 lat jesteś bardzo ładna!
201605090940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości