|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
|
|
|
|
#452 |
|
Żona Gargamel
|
|
|
|
|
#453 |
|
Konto usunięte
|
Czy tylko mi jest tak zimno?;o
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Omg zabilo mnie to https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=775479 |
|
|
|
#454 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Za to przez dłuuuugie lata chodziłam na siatkówkę i przez jakiś czas na kurs rysunku (skończyło się, bo dzieciaki przestały chodzić i za mało osób było chętnych). Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-08-23 o 19:19 |
|
|
|
|
#455 |
|
Konto usunięte
|
Rzal mi cje. Pewnie jestes nieprzystosowana do zycia.
|
|
|
|
#456 |
|
lokalna gwiazda
|
A jak katowałam się 5 lat w szkole muzycznej. Umiem grać na pianinie co wzbudza podziw znajomych. Ale tak naprawdę jestem beztalenciem. Granie na popisie w szkole, to była trauma.
|
|
|
|
#457 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
#458 |
|
Konto usunięte
|
Beeets
Mnie też to dziwi, skandal Zróbmy wirala Naprowadzi mnie ktoś na te myte dzieci? Dziwi mnie, że co chwila się tutaj jąkam. Edytowane przez 201604191001 Czas edycji: 2014-08-23 o 19:36 |
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze zobaczysz, że twój Red będzie gwiazdą
![]() Dziwi mnie, że dziś nie ma burzy ani deszczu.
|
#460 |
|
Konto usunięte
|
Ja się z daleka jaram baletem i hejtuję wewnętrznie mamę, bo powiedziałą mi, że myślała o zapisaniu mnie w dzieciństwie na zajęcia, ale potykałam się nawet o patyki leżace na ziemii, więc uznałą to za głupi pomysł :<
Chociaż inne szpanerskie umiejętności mam, ale i tak ten balet boli :< (nie no, pewnie byłabym ujowa i rzuciłą to sama po jakimś czasie lol) Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2014-08-23 o 19:48 |
|
|
|
#461 |
|
❤ bee happy ❤
|
Dziwi mnie zapuszczanie na siłę długich włosów do pasa.
Rozumiem jeszcze zdrowych i niezniszczonych, ale suchego siana? Oby tylko było długie?
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW ja też mam moim rodzicom za złe że nie chodziłam do szkoły muzycznej i za bardzo małą ilość zajęc pozalekcyjnych ( ale tu ich rozumiem , brak kasy chodziłam na te darmowe tylko )
|
|
|
|
|
#463 |
|
Konto usunięte
|
Wszyscy tesknia za szkola muzyczna xD
|
|
|
|
#464 |
|
Konto usunięte
|
Do muzycznej chodziłam kilka lat, nawet chcialam iść na Akademię Muzyczną
![]() Ale ja chcę na balet, noooo! |
|
|
|
#465 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodziłam w podstawówce na tańce.
![]() Ryszard ty draniu ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- żeby nie była z nadwagą bądz niedowagą,taką od 80 do 100 kilo |
|
|
|
#467 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
#468 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#469 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Nie, mój śpi na plecach, na boczku, jak ludzie.
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Ja tam bym się nie nadawała do szkoły muzycznej, słoń nadepnął mi na ucho niestety. Jakbym umiała śpiewać to bym chyba ciągle śpiewała, a tak to nie mogę się słuchać nawet jak coś nucę .Chodziłam w podstawówce przez rok na taniec, ale do tego też się za bardzo nie nadawałam . Ale uważam, że to przydatne.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-08-23 o 21:23 |
|
|
|
#470 |
|
Konto usunięte
|
Myślałam, że tylko ja nie rozumiem o co chodzi Karinio
|
|
|
|
#471 |
|
Konto usunięte
|
karinio odkryła po prostu internet
tj chłopaków do wzięcia |
|
|
|
#472 |
|
Konto usunięte
|
I teraz wszystko nabrało sensu!
|
|
|
|
#473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za to do teraz wspominam jak moja mama zawsze mi biła brawo i się zachwycała jak to ja pięknie śpiewam jak byłam mała. No to skoro się zachwycała, to zaczęłam ją namawiać, żeby mnie zapisała na taki osiedlowy konkurs, coś jak "Od przedszkola do Opola". Co ona się biedna nawymyślała, żeby wytłumaczyć czemu mnie zapisać nie chce Wybrnęła z tego tak, że udawała, że dzwoni mnie zapisać i mówiła do słuchawki coś w stylu "Naprawdę? Nie ma już miejsc? Ale moja córka by tak się nadawała i ona tak chce... No trudno...". Dopiero jak podrosłam, to mnie uświadomiła, że to co dla matki piękne, to dla innych ludzi niekoniecznie![]() Idei tamtego wątku też nie rozumiem, chodziłam na różne darmowe zajęcia pozalekcyjne + płatne języki i przez rok taniec i sprawiało mi to straszną frajdę. No nie wiem, zostało mi jakoś to podejście, że oszczędzać to można na wielu rzeczach, ale nie na nauce. |
|
|
|
|
#474 |
|
Copyraptor
|
Dziwi mnie, że tak mało naklepałyście.
Dziwi mnie, że dopiero dziś, po zmobilizowaniu trzech koleżanek żeby zachodziły do każdego możliwego hebe i natury, po wydzwanianiu dzień w dzień do natur których nikt nie miał po drodze i polowaniu jak nienormalna W KOŃCU udało mi się skompletować ten cholerny zestaw essence gel nails ) brakowało.Lampa zamówiona, Drabi, jesteśmy na to napalone wszystkie jak szczerbate na suchary, będzie na Ciebie jeżeli nie wyjdzie |
|
|
|
#475 |
|
Konto usunięte
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;47831551]Mam tak samo
Za to do teraz wspominam jak moja mama zawsze mi biła brawo i się zachwycała jak to ja pięknie śpiewam jak byłam mała. No to skoro się zachwycała, to zaczęłam ją namawiać, żeby mnie zapisała na taki osiedlowy konkurs, coś jak "Od przedszkola do Opola". Co ona się biedna nawymyślała, żeby wytłumaczyć czemu mnie zapisać nie chce Wybrnęła z tego tak, że udawała, że dzwoni mnie zapisać i mówiła do słuchawki coś w stylu "Naprawdę? Nie ma już miejsc? Ale moja córka by tak się nadawała i ona tak chce... No trudno...". Dopiero jak podrosłam, to mnie uświadomiła, że to co dla matki piękne, to dla innych ludzi niekoniecznie![]() Idei tamtego wątku też nie rozumiem, chodziłam na różne darmowe zajęcia pozalekcyjne + płatne języki i przez rok taniec i sprawiało mi to straszną frajdę. No nie wiem, zostało mi jakoś to podejście, że oszczędzać to można na wielu rzeczach, ale nie na nauce.[/QUOTE] jak coś to nie bij cholerko xD |
|
|
|
#476 |
|
Copyraptor
|
Kurde będę
|
|
|
|
#477 |
|
Konto usunięte
|
mi się ostatnio trzymały prawie dwa tygodnie i zerwałam bo już głupio wyglądałam ważny jest lakier jaki kładziesz, ostatnio odkrylam ze naklejki na paznokcie z sephory są nie do zajechania w hybrydzie ps dziwie się swoim kulinarnym umiejętnościom. odkryłam w sobie kurta schellera. magde gessler. kurde, ronalda mcdonalda. |
|
|
|
#478 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Co zrobiłaś, że się chwalisz?
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
boże bez fiksu, żadnego, ani grama, a wszystko takie dobre że aż czekam na rozpoczęcie roku szkolnego bo utyje do 300 kg ps. też nienawidzę gotować |
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie można kupić śliwki teraz. Wiem, że to głupie, ale nigdy nie kupowałam śliwek.A też chcę placek :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Mnie też to dziwi, skandal 

boże bez fiksu, żadnego, ani grama, a wszystko takie dobre że aż czekam na rozpoczęcie roku szkolnego bo utyje do 300 kg