|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: U Lacturii w LIPCU - wszystko wątek - kosmetyki, duużo nowości, perfum i perełe
to w sheet mask raczej tego nei znajdziesz ale moge dorzucic 3 probki Etude House, Collagen Moistfull - krem z kolagenem na 1 miejscu w skladzie
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U Lacturii w LIPCU - wszystko wątek - kosmetyki, duużo nowości, perfum i perełe
ech a Diory tak uwielbiiiam
a EL DW? odp jeszcze tez u siebie
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2014-08-23 o 17:14 |
|
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
a moglabyts mi jeszcze napisac kiedy otwieralas aquabrow
?
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ale w takim razie interesowałaby Cię wymianka korektora Mac i Regenerum za dwie książki, trzy mini balsamy Bath&Body Works i korektor L'oreal?
Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2014-08-24 o 12:18 |
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Hej,, jesli bedziesz chetna do sfinalizowania wymianki to daj znac. Podsumowijac: proponuje za aquabrow te trzy produktu ktore pisalas (avon, eveline i bielenda) a jesli cie interesuja produkty z kolagenem tote trzy probki ktemu o korym ci pisalam lub wymiennie2 lub 3maski w placie ale nie mam niestety zadnej wersji kolagenowej
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci z mojego doświadczenia, miałam sporą bliznę pooperacyjną została mi kreska i jestem zadowolona z efektu. Małe blizny mi poznikały. Ja używałam regularnie przez pewien czas, teraz nie mam czasu regularnie używać, może efekt byłby jeszcze lepszy ale ja jestem zadowolona. U Ciebie podoba mi się trochę rzeczy, jak byś widziała naszą wymianę?
2) Mac ProLongWear Korektor, w kolorze NC20. Jakies 85-90% ;-) 23) Podkład Estee Lauder Double Wear w kolorze 1w1 Bone. Zużycie około 20%. 10. Torba skórzana Stelle z etorba.pl. Stan dobry, skóra od strony ciała lekko wytarta, ale jak komuś się chce to wystarczy zaimpregnować i będzie jak nowa ;-) Mi się już znudziła 4. Praktycznie nowe (dokładnie raz założone) balerinki skórzane polskiej firmy Baldaccini by Krimen. Rozmiar 36. Mam za dużo balerin i wszystkie super podobne, więc wymienię za coś super ;-) Stan - idealny. Jedynie napis w środku jest lekko przetarty.
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Co byś chciała za
10. Torba skórzana Stelle z etorba.pl. Stan dobry, skóra od strony ciała lekko wytarta, ale jak komuś się chce to wystarczy zaimpregnować i będzie jak nowa ;-) Mi się już znudziła 12. Sukienka w krateczkę, Mohito 38. Założona na jedną imprezę rodzinną.? Poza wątkiem mam żele do mycia ciała, peelingi i inne kosmetyki, więc jak podasz co Cię interesuje to spróbuję coś ogarnąć
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy będziesz wiedziala bo mam chętną na lampe?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety pracuje na Mokotowie więc bardziej pasowałaby mi okolica godziny 18.00 lub w weekend dowolna godzina
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko pracuje na Mokotowie, mieszkam w Śródmieściu więc po 17 (z wyjątkami, kiedy muszę siedzieć po godzinach
) staram się już kierować do Centrum
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Podobają mi się u Ciebie numerki 1 i 2.Czy widzisz coś dla siebie w moich wątkach? Jeżeli nie to z Twojej wish mam u siebie: - mnóstwo herbat, sprawdzę w domu jakie i mogę wstawić zdjęcia - mały flakonik Heat Beyonce, muszę sprawdzić ile ml - duży szampon Batiste wiśniowy, użyty chyba 3 razy - trochę kosmetyków do włosów, jak wrócę w weekend do domu to mogę opisać co i ile ![]() Proszę o odpowiedź czy coś Cię interesuje
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
/bardzo proszę o odpowiedź bo mam chętną na lampę i czy nic poza nią nie widzisz u mnie?
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej weekend mi pasuje
Też ostatnio mam cięższy okres w pracy i niestety wychodzę dosyć późno..
|
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
up up up
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
-szminka YSL -cienie Diora -micele (wszystkie) - woda Avene https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie je oddam,bo po przetestowaniu wiem,że wolę jednak micele.
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie
![]() jak jesteś chętna zapraszam na priva
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

a EL DW?

) staram się już kierować do Centrum