|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
YAE wymiata EWULKAA, u nas tez cieplutko, mały od kilku dni lata na krótko gdzies do 11 do samego popołudnia, ubieram jak słonce zachodzi bo wtedy momentalnie robi sie chłodno Jak czytam Wasze historie o babach to mnie trafia dzis mnie tez sąsiadka wkurzyła taka starsza babina, chciała zeby mały do niej przyszedł to go wołała ze jest u niej Kacper (prawnuczek, 4 lata), to Bartulo jak na skrzydłach polecial z t. Zaraz słysze płacz, bo co? Bo Kacpra oczywiscie nie było ![]() ![]() Uspokoic histerii nie mogłam, wył i wył Aper i Aper ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hah narobiłam CI smaka? Mnie dziś tyle co wcale, tż bokeh ma urodziny i wiecie ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() A dziś zasneła z dwoma pluszamaki i 4 stikersami w łapkach
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
tzn?
Cytat:
jak wizyta? ![]() malz ma druga zmiane, czekam az kuba zasnie ale narazie chyba sie nie zanosi
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Amelos juz spi
![]() znalazlam panele 10zeta tansze niż w sklepie i na dodatek montaż gratis umc umc
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze takich sierotek rekrutacyjnych jak ja jest to wiecej
![]() W temacie - jutro czeka mnie zapewne owocna wizyta w UP. Rowerem się machnę - 16km z rana chociaz dobrze zrobi mojemu tylkowi, bo ta wizyta pewnie ze znalezieniem pracy nie bedzie miec wiele wspolnego... |
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kontaktowałaś się może z tą kobitką z LLL? podziwiam Cię, że możesz tak pracować. Jak ja pracowałam to po nocce byłam tak padnięta, że cały dzień czasem potrafiłam przespać a potem i tak byłam jak z krzyża zdjęta :/ |
|
|
|
|
#3547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To się nazywa SAGAN ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
PSTRYKU no miałabym zajmować się córką znajomych od kwietnia. Tydzień od 8 do 17 a drugi tydzień od środy do piątku od 8 tak do południa. Obecnie skończy rok 30listopada. I ciągle o tym myślę. Kazali mi się zastanowić nad tym czy chce no i nad kasą....
|
#3549 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
fajna robota przecież i nie zabierasz do domu, week wolne bierz ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Kubson spiocha |
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
moja przyjaciółka z dzieciństwa urodziła dziś córeczkę, aż się wzruszyłam
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
NETI, jakby nie patrzec doswiadczenie masz
![]() HJE, no wqrwiłam sie na maksa, no ale co pojde zwyzywam ? To taka babina pod osiemdziesiątke, ale nastepnym razem zwróce jej uwage jakby mi sie tak zachowała bezposrednio przy mnie ![]() Dziecie mi własnie padło Wiecie, w temacie remontowo-urzadzeniowym: widziałam dzis kuchnie: meble góra biały połysk meble dół szary połysk sciany o.c.z.o.j.e.b.n.y pomarancz na całosci powierzchni pozameblowej podłoga szachownica z płytek (50x50, połysk)grafitowo-białych układana pod skosem. drzwi ciemnobrązowe z mlecznymi szybami dodatki (karnisz, swiatło) srebrne No p.i.e.r.d.o.l.n.ę.ł.o mi po oczach. I teraz pytam sie czy tylko ja mam odczucie ze nic do siebie nie pasuje? Czy mam tak z.j.e.b.a.n.y gust ze nie rozumiem sie na najnowszych trendach? Dodam, ze urzadzenie kuchni w tym stanie kosztowało ich jakies 50 tys i to widac po jakosci wyposazenia, ale jakos to do mnie nie przemawia |
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia, jak dla mnie też za dużo
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
HJE, no ja tez z tych lubiących kolory
pokazac Ci moją sypialnie? ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Musze siku i to bardzo musze a odejsc sie nie da sprzed TV> Jak zyc.... |
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci ze ostatnio tzn od paru miesięcy obserwuje blogi, fora i ludzie którzy stawiają domy/ kupują mieszkania deweloperskie, potrafią tak spieprzyć aranżacje domu, wydając kuuuuuuuuuupe kasy..... lipa lipa lipa. Ciekawe jak u mnie wyjdzie Sylwia,poka sypialnie ![]() ![]() to nasze panele, na razie w jednym pokoju, ale chce je też w salonie i holu
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-09-16 o 21:27 |
|
|
|
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja siora ma takie, dobrze się myje, a i syfu nie widać
|
||
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale jeden pokój;p góry na razie nie robimy;]
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o to, czy ten na zdjęciu. Bo tam za oknem jakieś wieżowce chyba...
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
zdj z neta
![]() ![]()
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, superowe panele!!!!!
Zaraz beda zdjecia bo najpierw poszłam cykac, z potem zamiast otworzyc wejscie usb to zresetowałam kompa ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Objasnienia: na foto stan obecny, z łózeczkiem, musiałam łozko pod samo okno dac bo by mi sie szafa nie otworzyła, normalnie jest klasycznie łozko na srodku i szafeczki po bokach. No i kwietnik w lewym rogu - w dawnych dobrych czasach kiedy słonce było bogiem miałam takie paprocie, ze sciany nie było widac zza nich, wyniszczyły mi sie i zostały dwa takie kikuty. Ale pracuje nad odbudową mojego stanu posiadania Planuje jeszcze dwie wiszące po obu stronach obrazu nad łozkiem i zdjecia bo do tej pory nie miałam weny na wieszanie ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- nie chce mi załadowac zdjec bede próbwac dalej
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Deli piękne panele, my na dol kładliśmy drewno dąb podłoga droga jak diabli, wywaliłam na nią majątek a Leos miał to w dupie i tak ją zniszczył,że szok- każdą odciśniętą zabawkę i każde uderzenie łyżką lub innym przedmiotem zostawiło ślad na górze położyliśmy panele i tam nawet ryski nie ma |
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
No, są. Tylko od razu mówie- jakby cos było wg Was nie tak to walic prosto z mostu
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
MARSI, ja mam drewnianą podłoge w kuchni, masakra, młody kiedys wyjął tłuczek do miesa i rąbnął, to dziure zrobił, ze pięta wpada
dywan przesunełam A kiedys w GALILEO było, ze panele wygrywają pod wzgledem szybkosci kładzenia, kosztów, i przede wszystkim wytrzymałosci: testowali obcasami kobiet w czasie tanca, zabawkami chyba i wlasnie czyms rzucali w podłogi obu rodzajów
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze temat wnetrzarski sie nawinal
![]() ![]() U nas w salonie jest podloga bardzo podobna do tej z obrazka. Cos jakby szara...? Brudu, wlosow, itp nie widac - czy moze byc cos lepszego? ![]() Bardzo podoba mi sie polaczenie szarosci, kremowego i jasnego odcienia drewna. Taki bedzie nasz salon - w przyszlym wieku jak uzbieramy na niego hajs ![]() (narazie mamy szara podloge, szara kanape z kremowymi poduszkami i kremowy stolik z ikei )
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-09-16 o 22:24 |
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta nie widzę załączników
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
no wreszcie sie odknociło bo za pierona nie chciało mnie zalogowac
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- ............. ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- IFWKA mam do Ciebie pytanie bos Ty z okolic Łańcuta
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
O, widzę, ze Sylwii już wsio dziala.
No i pojechala sis , znaczy leci rano, ale juz nie mamy jak sie widziec bo lot bardzo wczesnie. No coż, oby jej sie wiodlo wszystko, szczęsliwa byla i tak dalej, a ja będę czekać na nastepne odwiedziny. Jak dobrze, ze jest net, ja nie wiem jak sobie ludzie radzili w takich wypadkach bez sieci, masakra, kontakt niemal zerwany!Ami znowu tragicznie (nie ) je , totalnie zle, prawie nic. Ale rozwiązalam zagadkę - zębyy. Dojrzalam 3 trojki, a moze nawet 4ta i sie pcha, ale nie dalo się zobaczyć. Dziwna sprawa, nie mam w lapku polskich znakow, po przeinstalowaniu systemu, wybaczcie, postaram się ogarnac i przywrocic bo pewnie tragicznie sie czyta. Szaja: o ktora pytasz? Jedna to Faber i Mazlish "jak mowić żeby dzieci nas sluchały, jak sluchać..." , a druga "Wychowanie bez nagrod i kar " Alfiego Kohna. Lady : napiszesz mi co ci sie nie pokrywa, ciekawa jestem bardzo, w czytaniu jestes dalej niż ja, ja dopiero koncze "jak mowić" i Kohn przede mna, małooo mam czasu ostatnio. Pytanie: jak sie Wasze pociechy zachowuja jak idziecie do sklepu gdzie musicie coś pooglądać, np budowlany market , coś takiego, nudnawego, urząd jakis ? Bo mnie Ami rozbraja, smiać mi się chce, jak sie nudzi to po prostu mowi / krzyczy (zależy ) "idziemy, idziemy! " i tak caly czas jak katarynka to "idziemy, idziemy idziem....", pogania mnie normalnie Ewemntualnie "iśśśśśśśśś!" - jak chce iśc sobie gdzies tam sama ![]() W kolejce w elektrowni mnie dziś bombardowala swoim zniecierpliwionym "idziemy, idziemy idziemy" |
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie mialam pytac jak u Was na froncie jedzeniowym, bo odkrylam nowy sposob karmienia-jedzenia: Yae je staly posilek popijajac wg uznania uu. Moze by sie sprawdzilo? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

a już najgorzej jak za włosy na skroniach ciągnie 
dzis mnie tez sąsiadka wkurzyła 
teraz na kupkę czekamy
Brawa dla Ani i kciuki za rozmowe

bede próbwac dalej

, znaczy leci rano, ale juz nie mamy jak sie widziec bo lot bardzo wczesnie. No coż, oby jej sie wiodlo wszystko, szczęsliwa byla i tak dalej, a ja będę czekać na nastepne odwiedziny. Jak dobrze, ze jest net, ja nie wiem jak sobie ludzie radzili w takich wypadkach bez sieci, masakra, kontakt niemal zerwany!