|
|
#4681 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
marsi kciuki!
silver dla Was tez! ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
Ja chyba juz wiem, w czym problem - Yae jest przy uu, ale tylko mietoli w buzi, bo wlasciwie nie slychac od pewnego czasu przelykania. Moze raz na 10 przystawien. Czyzby sie odstawiala? Niech jeszcze miesiac wytrzyma!! ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
Tak, sezonowe od lata 2011. Nabawilam sie od butow ochronnych, w ktorych musialam w pracy chodzic. Samo przechodzi, gdy robi sie chlodno a wraca co roku w lecie. Swedzi i wyglada nieladnie. Teraz jeszcze zmiany sa widoczne, wiec mam pierwsza okazje od 2011, zeby zaufana lekarka sie mna zajela - do tej pory ciagle nawroty. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Wg mnie przeciwskazan nie ma ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Trzymam jeszcze mocniej!! Martwie sie! |
||||
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
o rany Marsi kciukasy mocne!!!!!!!! Jestesmy z Tobą!!!!!
silver, tulę!!! Ale tam Daruni pomogą, jejku, ciągle u was cos się dzieje ((Ewulka, jeszcze raz gratulacje!!!
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() :kc iuki:![]() robię te pomidory i ciągle myślę o Was. Będzie dobrze, musi być.
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zadomowienie
|
Jejku co tu się dzisiaj dzieje! Silver oby Darusi szybko przeszło! Trzymajcie się dzielnie! Marsi o kurczę, oby szyjka trzymała Mam nadzieję, że dostaniesz większy magnez i skurcze się uspokoją ![]() Ewulka kochana! Ogromne gratulacje! i ![]() Meneq super, że podróż ok Sarah ja myślę, że zostałabym na tym drugim kursie też. Zawsze to trochę więcej kontaktu z ludźmi Little biedna Tosia ucałuj od ciotki ![]() A myśmy dzisiaj poszły pieszo do Lidla, mamy kawałek, zawsze jeździłam wózkiem, ale na tych naszych wakacjach Ewunia dużo chodziła na nóżkach to uznałam, że da radę. Pod koniec trochę marudziła, w domu usnęła przy ciumkaniu w 3 minuty i wstała po godzinie z gorączką
|
|
|
|
#4685 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
obie kochają, A. dostała to 2 lata temu na BN:https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...qOYUzWgnFOTLHA przynajmniej szybko do siebie mała dojdzie ![]() Cytat:
Lekarz wystawia zlecenie na to. W weekend na dyżur do szpitala się idzie tylko. Tu podstawa prawna, warto to zapamiętać http://www.nfz-lodz.pl/index.php/dla...-domu-pacjenta Cytat:
dodam, że w ogóle w domu też masakra była, ale A. mi wymiotowała antybiotykiem Naszej się nie dało ![]() Cytat:
Cytat:
o fuck, trzymam jak szlag! Marsi i Marinka, nie skurczować mi tu! ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Neti, widziałaś moje propozycje zabawkowe? |
|||||
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień myślę o Marsi, wchodzę z nadzieją dobrych wieści a tu... kciuki! Za Marsi i za Marinke, martwię się
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi kciuki mocno trzymamy
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Popłakałam się jak głupia! Marsi trzymam kciuki i modlę się za Was!
Przepraszam, nie umiem więcej napisać
|
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
moje mordeczki popłakałam się
pojechałam na ktg bo skurcze nie odpuszczały, już w poczekali naliczyłam co 4 minuty ktg oczywiście szalał, tętno Malej prawidłowe a skurcze mocne, przyjmowała mnie lekarka bo położnej jeszcze nie było i zaleciła żeby szybko jechać do szpitala zadzwonilam do gina żeby sprawdzić szyjkę na szczęście wszystko pozamykane i wiecie co jest przycznyą skurczy???? odwodnienie......... no tak przecież dwa dni temu przechodziłam horror , dziewczyny co ja się dziś nerwow najadłam, zaczelam panikowac i plakać,przecież to za wczesnie na poród.....moj gin moglby mnie w szpitalu zostawic ale jesli cokolwiek będzie sie dziac mam do niego jechac dałam slowo że będę leżeć i wlasnie sie nawadniamy jestem jeszcze w szoku , cala się trzęsę z nerwow modliłam się żeby Mała się jeszcze nie spisezyła. Mysłałam o Was i czułam,że Wy o nas także a jak zobaczyłam wpisy to się popłakałam,że jesteście takie kochane a jednocześnie nie chcialam Was martwic. Dziekuje,ze jestescie |
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi-boję się o Was jak cholera ale musicie dać radę dziewczyny
![]() Czekamy tu wszystkie na dobre wieści. O już jesteś kochana. Jak dobrze że wróciłaś jeszcze w dwupaku ![]() Oszczędzaj się
|
#4691 | |||
|
Raczkowanie
|
Marsi, uffff, dobrze że to taka diagnoza skurczy, bardzo się cieszę że wszystko ok
![]() Ewulka, gratuluję obrony!!! Meneq, super że Yae tak dobrze zniosła podróz! Cytat:
Widzę że coraz więcej z nas które kp, ja też się do tego powoli przymierzam, u nas kp głównie do zasypiania, na drzemkę i na noc no i w nocy. Póki co czytam "Zasypianie bez płaczu" Searsów co by zdobyć trochę pomysłów jak to ogarnąć. Cytat:
![]() A języka też pewnie że się nauczysz, jeśli mieszkasz w kraju gdzie się mówi tym językiem to daj sobie trochę czasu i zobaczysz, kupuj lokalne gazety, staraj się zagadywać w sklepach i pójdzie. Na kursy jeśli masz jak je pogodzić i masz czas ja chodziłabym na oba, zawsze więcej ludzi do rozmowy, nauczyciele z innymi metodami nauczania, na pewno skorzystasz. Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48286014]jeśli o akcesoria chodzi, to jakbyś widziała w Auchan markę rik&rok to bierz - fajna, naprawdę fajna ciastolina i GENIALNE dupsy do niej obie kochają, A. dostała to 2 lata temu na BN:https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...qOYUzWgnFOTLHA [/QUOTE] Super ten zestaw! Bardzo dziękuję za wskazówkę Właśnie o coś takiego mi chodziło, nie duże plastikowe samorobiące gadżety tylko właśnie małe akcesoria którymi dziecko bawi się i ćwiczy sobie samo. A czy rzeczy tej firmy są regularnie czy raczej okazjonalnie? Bo Auchan średnio mi po drodze niestety. |
|||
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marsi, kamień z serca kochana. Siedze w tej kuchni w tych przetworach i co chwila na laptopa patrzę czy jakieś wieści od Was. Robota mi się nie kleiła. A zapach pomidorów z Twojego przepisu
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze MARSI, oby bylo dobrze!!!
EWULKA, fiu fiuu, gratulacje!! ![]() Zdrowka dla naszych chorowitkow - malych i duzych! SYLWIA, chcesz isc do pracy? kto zostanie z mlodzieza?MENEQ, opowiedz cos wiecej, jak rodzina reaguje na Yae, jak spedzacie czas itp ![]() Kolejny dzien masakra za nami. Dziec juz spi, bo kolejny raz opuscil drzemke (wstalismy o 8 ). Nie mialabym nic przeciwko, ale widze, ze ten brak drzemki mu dokucza tyle ze nie umiem go uspac... ostatnimi czasy zasypial przy bajce albo po prostu ze mna na lozku, a teraz nie chce, schodzi z lozka i ucieka. Nie usypiam na sile, wiec idziemy sie bawic. Tyle ze wszystko jest fajnie dopoki jestem obok. Jak ja wstaje, zeby sie chocby napic to zaczyna sie wrzask, pisk, ciagniecie mnie za spodnie - biegnie za mna i placze ![]() A przeciez musimy cos jesc... musze miec chwile, by to przygotowac. I tak to wyglada mniej wiecej od 14-15 do 19 az zasnie... Ciezko, ciezko... Kupilam naklejki, kredki, itp. Kredki sa fajne, ale do wyciagania i wkladania do pudelka, bardzo tez lubi obgryzac rysiki ![]() Rysowaniem jest kompletnie niezainteresowany. Naklejek sie boi, serio. Nie znosi jak cos ma do paluchow przyklejone. Dobrze, ze chociaz lubi "pomagac" mi sprzatac. Dzis wypucowalismy mieszkanie, ukladalismy jego ciuszki i mylismy buty. Tylko gotowania nie akceptuje, ehhhh... Takze jestem niewiarygodnie glodna, ale za to w czystych butach
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-09-25 o 19:24 |
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Marsi: ufff, dali ci kroplowke?
Szaja: Tata mój często kupuje w Auchan Polecę mu rozejrzeć się za tamtą ciastolina ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2014-09-25 o 19:24 |
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo trzaska wkład kredki albo kredki obgryzać też lubi ,ewentualnie jak już to się znudzi to pisze nimi po ścianach. Naklejki go nie kręcą,ostatnio zostawił mnie w połowie zabawy wyklejania książeczki Potem nakleilam mu na bluzkę to sobie przelepiał także tego
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Marsii uff. Oszczędzaj się.
Silver zdrówka dla Darii. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
o widze, ze MARSI wrocilas juz.
Oszczedzaj sie, to chyba ostrzezenie! DEBRAH, my tez oswajamy. Poki co obklejamy lozeczko (mamy takie grubsze naklejki, z ulubionymi samochodami). MALA, noooo u nas tez kredkami sie "wierci" ![]() SILVER, biedna Daria ale tam jej pomoga!
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-09-25 o 19:44 |
|
|
|
#4698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4699 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() W zeszłym roku poszłam na spotkanie z prezesem i robiłam notatki w notatniku z wielkim obrazkiem szczerbatej dziewczynki na okładce Profesjonalne i biznesowe to to nie było ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48286014] moje prawnie 7 dni wisiało kiedyś [/QUOTE] Jesteś miszczem Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tz wraca dziś późno z pracy - kończą projekt, więc pewnie zląduje w okolicach 22:00.Co do naklejek, to mojej Młodej nie kręcą za bardzo. Pomiętoli, pomiętoli i zostawia. Marsi - bardzo się cieszę, że wróciłaś w dwupaku! Myślałam o Tobie popołudniu, jak się Młoda pół godziny (!!!) bawiła pisakami. Dziękuję raz jeszcze za pomysł Odpoczywaj ile się da ![]() Co do tych pisaków, to Meneq może Wy tez spróbujecie? Julkę tez mało co zajmuje na dłużej, a tym razem zdejmowała zakrętki, robiła pare kresek na kartce i zakładała nakrętkę z powrotem. I tak z każdym po parę razy. A że w opakowaniu było 30 sztuk, to trochę jej zeszło ![]() Miłego wieczoru! |
||||||
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
Marsi no to teraz leż i pij ale nam napędziłyście stracha, ale dobrze, że to "tylko" odwodnienie ![]() Nawijko współczuję maruda. To potem najgorzej, ja zawsze mówię Ewie, że jak już ma nie spać to przynajmniej się bawmy, a nie histerie
|
|
|
|
#4701 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Na naklejki jest szal, lazi i przykleja. Jako, ze ostatnio jest czestym gosciem u pana doktora, to smialismy sie, ze zbierze cala kolekcje nalepek z dzielnym pacjentem. Marsi ale ludzi straszych Stawiam, ze to Leos cos siostrze nagadal, zeby wyszla juz ![]() Ewulka gratulacje! Szok szok szok. Moja mama zaproponowala, ze wezmie mala na noc. Najlepsze- hahah nie mamy z kim wyjsc na impreze akurat w tym terminie
|
|
#4702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale zaraz sie posile czekolada z orzechami (co prawda to nie Oreo, ale jakos to zniese )u nas zabawa pisakami wyglada identycznie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- "Jestes Bogiem" na tvp2. Lubicie?
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-09-25 o 20:57 |
|||
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi jak dobrze, że to odwodnienie
Odpoczywaj Kochana!
|
|
|
|
#4704 |
|
Zadomowienie
|
marsi ufff! Ale dostarczylas sobie i nam przezyc! Dobrze, ze wszystko sie tak skonczylo, uwazaj na siebie
![]() Silver zdrówka dla Darii, mam nadzieje, ze w szpitalu sie wami wzorowo zaopiekują. meneq jako, ze mam dosc duza ostatnio weselna praktyke, powiem Ci, ze zmojego punktu widzenia, skoro Yae i tak wiecej sobie cyca dla bliskosci niz z glodu to ona tego mleka od dziadkow nie wypije, ani mieszanki ani Twojego. Mielismy od maja 7 (!) wesel, za kazdym razem jak zostawal z niania to spal praktycznie cala noc, a to nie zdarza mu sie NIGDY w naszej obecnosci, jak zostawal z dziadkami, ktorych jednak widuje rzadziej, budzil sie, ale krzyczał na widok butelki. Ani razu podczas tych 7 nocy nie wypil mleka, a jak spimy razem to cycka w buzi chce miec non stop. Co do naklejek u nas jest jak u nawijki i debrah brzydza go, myslalam, ze tylko moj taki dziwak ![]() Ewulka gratulacje ogromne
|
|
|
|
#4705 |
|
Lurker ;)
|
Nawijko widzialam, naciagane dla osob ogarniajacych temat Kalibra 44 i Paktofoniki (czytaj ja i moj tz, dzieci ulicy
![]() ).Ogloszenia parafialne Do niedzieli -30% w F&F na caly asortyment przy zakupach powyzej 30 zl. Jako, ze jestem bezrobotna bez dochodu, nie moge sobie odpuscic takiej okazji
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-09-25 o 21:19 |
|
|
|
#4706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie się o Was martwiłam ![]() Cytat:
Majulmi dzięki za linka ![]() Kuba też się bał naklejek ale mu przeszło, niestety nie zajmują go na długo. W ogóle Jego nic na dłużej niż 5 min nie zajmie. Owszem był szał na układankę ale szał się skończył i teraz układanką tylko rzuca :/ ani klocki ani kredki ani książeczki nie ma opcji, że sobie siedzimy i czytamy bajki trochę się martwię...---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- i w ogóle to coś mi się spitoliło i nie mogę wysyłać do Was wiadomości z telefonu :/ |
||
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
A co robicie, Nancy? co on lubi?
Wiesz, on stosunkowo niedawno zaczal plynnie chodzić. |
|
|
|
#4708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kochalam te muzyke!!! Pamietam jak mama porwala mi tasme w kasecie k44, bo uznala, ze ma na mnie zly wplyw :P Cytat:
U nas tez wszelkie atrakcje na max 10min. I to oczywiscie jak ja sie z nim bawie. |
||
|
|
|
#4709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4710 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
nie zasnęłam z Filipem ![]() młody przeziębiony, ale już powoli mu przechodzi...na mnie od wczoraj mi cieknie z nosa i gardło boli, także sezon chorobowy u nas rozpoczętyUltra, duży dom, w chowanego można się bawić i ogród pięknynieźle Was wymęczyło Cytat:
![]() Cytat:
![]() kciuki za badania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

Mam nadzieję, że dostaniesz większy magnez i skurcze się uspokoją
obie kochają, A. dostała to 2 lata temu na BN:

, dziewczyny co ja się dziś nerwow najadłam, zaczelam panikowac i plakać,przecież to za wczesnie na poród.....

kto zostanie z mlodzieza?