|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
LITTLE, SILVER WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE!!!
Pstryniu powiadasz, że to jednak dziewczynka słodko wygląda, wybacz facetowi ![]() Nawiązując do filmiku z bobasami, to u nas podobnie jak u Elllmi, zabawki sobie z Antkiem wyrywają ALE za blok, w krzaczory, czy huśtać koszem na śmieci, to nierozłącznie ![]() O 2 w nocy musiałam przebierać całego, bo się przesiurał, ja nie wiem co on pił przed spaniem, a raczej ile ![]() Obiadów jeść ostatnio nie chce, chyba że jest grysik na rosole. Tym to by mógł się odżywiać 24h. Meneq chyba Wam nie dogodzi nie spotkałam się z niczym na dupkę, podobnego w dotyku do płatków kosmetycznych |
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Czekam w kolejce do labu W związku z tym miałam czas aby Was poczytać ![]() Silver Kochana nam nadzieję że szybko wyjdziecie ja czuje się kiepsko. Jak nie zwolnie obrotów to koniec świata będzie tyle że ja nie umiem powoli żyć. ![]() Ewulka ogromne gratulacje! Ciężko było?? Marsi jak się czujesz??? Sylwia jak Cię wezmą to idź na ten staż. Może będzie szansa aby zostać? Nawijko współczuję ogromnie maruda ![]() Debrah moja Mała śpi na tej płaskiej poduszce. Lubi ją i to jest jej taki azyl, tylko jej rzecz która nawet w nocy zabiera jak bierzemy ja do siebie. Szaja jak w pracy? Jak Maluszki?? Wiecie, siedzę obok gabinetu ginekologicznego I słyszę usg i bicie serca Dzisiaj czeka mnie bardzo intensywny dzień. Żadna nowość. wyszłam z domu o 7, wrócę po 19. Dawno nie zostawiłam Małej na tyle godzin
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pl chyba nie ma |
|
|
|
|
#4744 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() marsi jak dobrze, że to "tylko" odwodnienie. oszczędzaj się ![]() nawijko też miałam kasetę kalibra i kocham tę muzykę do tej pory![]() ellmi zdrówka dla Fifka little co do ziomów;p ja na przełomie gimnazjum liceum nosiłam spodnie z krokiem w kolanach i ścięłam włosy na krótko. moja Mama była załamana ![]() a co do filmu. specjalnie tego nie pokazali. bo jeszcze ktos tam doszukiwałby się jakiegoś złego przekazu ![]() sylwia śliczne te mebelki pstryczku no śliczna Kuba
|
#4745 |
|
Konto usunięte
|
Hej hej z pracy piszę
za chwilę lekcje zaczynam, neta w klasie mam i laptoczka Muszę, bo mam tablicę multimedialną Z domu pokażę wam fotki, co moja młodsza wczoraj wyprawiala zamist spać |
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wymiękam juz.... Kolejna noc niespana, tugeza 1,30-4,25
Misiaeel to juz wiadomo po kim moja synowa ma takie ciągoty ubraniowe Hope, w sprawie jedzenia- witaj w klubie...Wcisnąc cos małemu graniczy z cudem... Tylko jajecznice by jadł na okrągło..... Ale ilez mozna.... Fewciu, u Ciebie ciągle cos..... Trzymam kciuki za dobre wyniki badan LITTLE, SILVER- stu latek w zdrowiu i usmiechu!!! |
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesc! Wspolczuje tugezy! U nas wczoraj trzy drzemki w ciagu dnia, na noc poszlysmy spac o 23 i dzis wstalysmy o 9. Moze dzis bedzie troche lepiej, bo kolejnej histerii lrzez caly dzien nie zniose. Sluchaj jak on tak je jajecznoce, to zastanow sie czy to o konsystencje chodzi i podawaj Podobne czy o jakies niedobory: zelazo, bialko, nie wiem co tam jeszcze siedzi... ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Za to Yae odkrywa nowe smaki: pieczywo, sery i wedliny. Normalnie jadlaby caly czas a co ktorys kes mowi, ze jej bardzo smakuje. ifwka idz z Oliwka do specjalisty, bo juz od bardzo dawna piszesz, ze ona ma ten sam repertuar a to chyba powinno choc troche postepowac. |
|
|
|
|
#4748 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
![]() Ania w żłobku, a ja właśnie szamam śniadanie i dostałam polecenie od tża - mam się uczyć ustawy w ogóle tak mnie podgrzał mój tata ![]() MARSI - ale się wczoraj strachu najadłam po czerwonym niusie!!! ale dobrze, że to jeszcze nie to, nich Marinka się rozwija zdrowo, jeszcze ma czas ![]() właśnie, co do żywienia - zazdroszczę meneq, że Yae je wszystko chętnie. Moje dziecko je tylko określone produkty i to jest dość kłopotliwe, bo przecież nie może codziennie jeść tylko pomidora, szyneczki/parówki z szynki i kisielu chciałabym, żeby jadła chociaż połowę tych rzeczy co my codziennie mamy sałatkę chociażby, sałątkę owocową/koktajl owocowy albo owocowo warzywny, guacamole do kanapki, kasze jaglaną z owocami, i wieeeleeee innych. Od choroby t. naprawde w naszym domu goszczą głównie zdrowe produkty, staram się zdrowo gotować i mam świadomość, jak bardzo dieta wpływa na nasze życie - no ale Ania ma to w poważaniu, więc my jemy swoje, a ona swoje no wolę żeby zjadła swoje niż nic, tak po prostu. Bo po apetycie górskim już ani śladu, a było tak pięknie
|
|
#4749 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też niczym nigdy nie smarowałam, chyba, że odparzenie to wtedy jak najbardziej. Zwłaszcza w szpitalu po antybiotykach. Masakra co się wtedy na pupci działo. Cytat:
![]() Cytat:
Ale mam małego pomocnika. Siedzę na wizażu. Czytam, Paula się bawi. W pewnym momencie myślę co to moje dziecko robi, bo jakoś długo cicho i wogle jej nie widać. Wchodzę do kuchni a ona stoi przy skrzynce winogron i obskubuje mi kulki od kiści. Oczywiście wrzuca wszystko tam gdzie trzeba. Moja kochana trzymajcie sie i miłego weekendu, bo pewnie będzie mnie mniej.
|
||||
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Marsii ufff dobrze ze wszystko ok! ! Laski dzis mi goral przywiozl schody ąaaaaaaaa jaki towar !!!!! Rzadko kiedy podoba mi sie facet bo a to lalus a to zarpsniety menel a ten byl taki ach no oscypek :d
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://jysk.pl/sypialnia/poduszki/ar...th-guard-50x60 Ja ją oczywiście kupiłam w dużej promocji (coś ok 25 zł), bo w Jysku jeszcze nic nie kupiłąm w cenie standardowej. |
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze to kwestia bycia na swiezym powietrzu? A powiedz jak sie odzywialas w ciazy i podczas kp? |
|
|
|
|
#4753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do odżywiania w ciąży - pierwsze 4 miesiące miałam takie mdłości, że w ogóle mało co jadłam. A potem to przeciętne żywienie polaka - czyli ani nie urozmaicone, ani jakoś specjalnie zdrowe no słodycze do tego of kors też
|
|
|
#4754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tych przekąsek je mało, nie codziennie, i nie w dużych ilościach na jeden raz. Paluszki, ze względu na to, że Ami nie ma umiaru w nich - są w domu tylko wtedy kiedy ktoś je kupi i do nas przyniesie, sama tego nie robię. Ale trzeba pamiętać, że ona NIE JE zbyt wiele, więc trudno być ortodoksem, bo nie zjadłaby nic wtedy, niestety. Ograniczam spożycie cukru już i tak, wielu rzeczy, które rówieśnicy szamają - moja nie zna. I nie wiem jak mam wyrobić "dobre podstawy" na przyszłość wq tego co ty piszesz, kiedy ona tego..nie zje. ;/Cytat:
|
||
|
|
|
#4755 |
|
Konto usunięte
|
Usłyszeć od 6latki "moja mama ma o pani bardzo złe zdanie" - bezcenne. Mamusi na oczy nie widziałam, dodam.
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48295093]Usłyszeć od 6latki "moja mama ma o pani bardzo złe zdanie" - bezcenne. Mamusi na oczy nie widziałam, dodam.[/QUOTE]
|
|
|
|
#4757 |
|
Zadomowienie
|
meneq mi się wydaje, że nie masz co się martwić na zapas, rodzice dadzą radę
Daleko masz z sali weselnej do domu? Mam jeszcze jedno pytanko, ty masz bardzo mocno napięty plan pobytu w ojczyźnie? Bo może jak bys wygospodarowała jakiś dzień to bym Ci odwiedziła, może jeszcze ktoś się skusi? Odnośnie zywienia, czy wasze dzieci jedzą surowe warzywa? bo u nas w nie przetworzonej formie wchodzi tylko pomidor, zielenina w koktailu, zastanawiam się jak przemycić czym przyprawić, żeby smakowało? Silver, Little najlepszego dla Was |
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
SZAJA
marsi!! Napędziłas stracha!!! nawadniaj się grzecznie teraz!!! ![]() patrzcie na mojego małego hiphopowca ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2014-09-26 o 11:56 |
|
|
|
#4759 |
|
Zadomowienie
|
hahah Lady Pietraszko ma wyczucie rytmu, poza tym świetnie wygląda w tych ogrodniczkach
Szaja |
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48295093]Usłyszeć od 6latki "moja mama ma o pani bardzo złe zdanie" - bezcenne. Mamusi na oczy nie widziałam, dodam.[/QUOTE]
Zbieram szczenę z podłogi.... |
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Nocka w szpitalu masakryczna. Wszystko mnie boli z tego łóżka. Daria na szczęście już nie ma gorączki. Dostaje antybiotyk. Wczoraj miała pobierany mocz. Przy samym przyklejaniu woreczka strasznie płakała , a potem jeszcze wbijały jej wenflon i pobierały krew z paluszka tyle się napłakała biedna. Ciągle wołała mama, tata , pokazywała na drzwi i mówiła tam, tam , tam,tam,tam,tam,tam..... ![]() Teraz jestem w domu. Tż mnie zmienił. Ale w weekend mąż pracuje.
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#4764 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio byl jakis w tap madl, fajnie gadal ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48295093]Usłyszeć od 6latki "moja mama ma o pani bardzo złe zdanie" - bezcenne. Mamusi na oczy nie widziałam, dodam.[/QUOTE] Dobre, mamusia chyba za duzo przy dziecku mowi :P Cytat:
Kurcze Silver, mega pecha macie z tymi szpitalami Przeciez tak niedawno tez byliscie...Dziekowac za zyczenia, ale ja z tych co to nie cierpia urodzin. Jakos nie cieszy mnie to, ze sie starzeje
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dosyć szpitali. Teraz dostaje antybiotyk od wczoraj więc conajmniej 10 dni bedziemy leżeć , chociaż myślę że dłużej ![]() Aha. Poprzednie moje urodziny też spędziliśmy z Darią w spzitalu
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-09-26 o 13:11 |
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zadomowienie
|
Jejku piszę posta od rana!
Cytat:
Koniecznie daj znać jak wyniki! I zwolnij trochę ![]() Pstryniu Masza leci codziennie na tvp abc ![]() Gojka ale masz pomocnicę! Debrah Ty też ![]() Sylwia współczuję tugezy i kciuki za staż! Meneq u nas pieluchy z tesco się lepiej sprawdzają niż Dady. Także na dzień tescowe, a na noc i wyjścia pampersy. A jogurt tylko grecki z Lidla, bez cukru i mleka w proszku tak samo ser żółty, tylko Milbona ma taki z przyzwoitym składem. Szaja a niby dlaczego? W szoku jestem... Ezzo u nas tylko pomidor i ogórek. A no i czasem cukinia i marchewka w małych ilościach. Silver strasznie mi przykro Mimo wszystko najlepsze życzenia i spełnienia marzeń, a dla Darii duuuuuużo zdrówka!Little dla Ciebie też sto lat! I obyś znalazła super płatną pracę! U Ewci w nocy temp. ok. 37, rano dopiero wzrosła na 38,6. Oprócz tego szaleje, bawi się, nikt by nie powiedział, że coś jest nie tak. Obstawiam trzydniówkę, zobaczymy co będzie jutro. |
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ten staz
ale jak sobie pomysle ze młode bedzie w nicy buszowac a ja po tym bede musiała wstawac w okolicach 6 to mi sie słabo robi![]() :mdle je: SILVER, badz silna, nic innego powiedziec sie nie da, bo przeciez zadna z nas inaczej Darii nie pomoze... SZAJA,chyba sobie jaja robisz LADY, Pietraszko wymiata DELI, wlasnie zarzuciłas nowe okreslenie przystojniaka ide jesc, wpadłam tylko sie podzielic wreszcie jakąs pozytywną wiadomoscią
|
|
|
|
#4769 |
|
Zadomowienie
|
Silver - dużo siły, a Darii dużo zdrówka. Trzymajcie się!
Meneq- chyba tylko ja Cie jeszcze nie powitałam na polskiej ziemi Sylwietta - gratulacje!! Ewulko - gratuluję tytułu ![]() Dobrze Marsi, że już u Ciebie lepiej! U mnie znowu gorzej (też nowość ).
|
|
|
|
#4770 | |||||
|
Zakorzenienie
|
little, slver - najlepszego wszystkiego!
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48292427]Hej hej z pracy piszę za chwilę lekcje zaczynam, neta w klasie mam i laptoczka Muszę, bo mam tablicę multimedialną .[/QUOTE] nawet nie wyobrazasz sobie jak Ci zazdroszcze wlasnej SALI oczywiscie! u nas lekcje dalej na korytarzu. bez tablicy ![]() bo o reszcie to nawet nie wspomne ![]() przypomne tylko ze u nas obowiazuje dziennik elektryczny a jak nie bylo kompow tak nie ma, wi-fi tez nie ma tak wiec kazda ocene, kazda nieobecnosc i temat z kazdej lekcji wpisuje do kalendarza a potem to wstukuje w domu do kompa ku.rwicy mozna dostac! Cytat:
Cytat:
dla Paulinki ze tak Ci pomaga!oooooooooooo, a to z tv nagrywasz tak? bylabym wdzieczna ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48295093]Usłyszeć od 6latki "moja mama ma o pani bardzo złe zdanie" - bezcenne. Mamusi na oczy nie widziałam, dodam.[/QUOTE] widze ze dziewczyny szczeki zbieraja z podlogi a mnie to wcale nie ruszylo normalna sprawa w naszym zawodzie tak czy siak - przykre ![]() Cytat:
![]() z dnia na dzien bedzie lepiej a jak sie dzielicie opieka nad Daria? pasuja wam zmiany? w ogole to co z pracujacym rodzicem jak dziecko jest w szpitalu? dostaje opieke na dziecko, tak? |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

słodko wygląda, wybacz facetowi 

ja czuje się kiepsko. Jak nie zwolnie obrotów to koniec świata będzie
tyle że ja nie umiem powoli żyć.

jest polska wersja jezykowa? jesli tak to poprosze o link bo ja nie moge znalezc... 

;/
dla Paulinki ze tak Ci pomaga!