Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. XXI:) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-24, 21:53   #1591
magda_lena40
Zakorzenienie

Dot.: Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. X

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Atoakuratracja,łebmocniej szy

A co się działo złego??
Dokładnie

różne spiny, nieporozumienia, ale nie chcę pisać szczegółów

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 21:56   #1592
BlankaSz
Zakorzenienie

Dot.: Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. X

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ja też się witam i cardio melduję

O kurde... też bym pewnie miała gulę w gardle dzisiaj rano przeczytałam coś tragicznego na stronie hmm... powiedzmy "mojego powiatu" i serce mi stanęło na moment... boszeee, jaka ja gooopia czasem jestem dopasowuję pewne sytuacje i osoby do jakiejś tragedii i sobie coś wkręcam

No szał ciał gratki

Ooo ciekawe stanowisko fajnie by było jakby się odezwali

Też nie miałam nart nigdy na nogach w sumie to niespecjalnie mnie ciągnie nawet :P za to na łyżwach bym chciała umieć jeździć co roku planuję się nauczyć i z roku na rok coraz starsza jestem i pewnie mniej skoordynowana
Co sobie wkrecilas?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
cel II 70 kg
_________________________ _________

Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz!
24.08.2012

30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą!
BlankaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 21:59   #1593
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Chyba o to, że to sieć sklepów spożywczych Dla mnie nie liczy się branża tylko stanowisko i nowe doświadczenie, ale jej nie przetłumaczysz Praca na stacji jako kasjer-sprzedawca, odmrażanie tyłka zimą przy dystrybutorze jest dla niej widocznie lepsze niż praca kierownika sklepu
Zdołowała mnie nie powiem, że nie
Nie rozumiem... dobrze by było jakbyś dostała tę pracę i pokazała Jej jaka jest różnica

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48658795]I 60 min hula hop melduję [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
melduję 40 min z Mel B włosy umyte, zaraz paznokcie, obiad powoli się robi

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Dla mnie góry robią atmosferę już samo bycie tam.mnie dobrze nastraja no i w takim klimacie to zupełnie inne picie lepiej wchodzi

Cytat:
Ja jeżdżę chyba z 14 lat już, ale pamiętam jak pierwszy raz zjeżdżałam z Golgoty w Szczyrku - dawno to było, wtedy to dla mnie wielka, straszna góra była - jak wyrżnęłam na samej górze tak zjechałam na doopie gdzieś do połowy górki

Cytat:
A co do Sylwka to ja już ostatnio miałam postanowienie, że żadnych imprez z tej okazji i generalnie nie obchodze tego dnia, bo po nim chyba zawsze, od gimnazjum licząc, były różne jazdy w mojej ekipie. No i w zeszłym roku jednak się spotkaliśmy w kilka osób, tak na bardzo spokojnie, pogadalismy, w coś tam pogralismy i tyle, a i tak coś się stało niefajnego. No to mówię nie, w tym roku siedzę w domu, a moje kumple, jak ktoś przy nich chociaż wspomni na ten temat to od razu reagują źle no ale wyszło tak, że moja druga ekipa chciała wynająć gdzieś domek no i jadę jednak z nimi miały być góry ale nas właścicielka domku wyojała i w końcu do Jury jedziemy. Mam złe przeczucia no ale żyje nadzieją, że w końcu los się odwróci i to będzie świetny wyjazd
A nuż będzie fajnie

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
dzięki laski za - właściwie tylko po to ćwiczę
nie ma to jak szczerość
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 22:02   #1594
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
a z zewnątrz Ci nie ciągnie? u nas farmy dookoła miejscowości i jak mają zrzut na pola to wali niemiłosiernie :rzygam:
jadłam chlebek z czosnkiem,pasztetem i pomidorem

dzień aktywny, dzień udany
to uśpij go szybko i nadrabiaj

za cardio
też tak mam, od razu najczarniejsze scenariusze widzę
Ooo mniam bardzo lubię czosnek. Najchetniej na okrągło bym do czegoś dodawala i zarla

My mieszkamy nad morzem. Nie ma w pobliżu żadnych farm. A wali mi tu taka obora. Stara, zesikana sloma

Juz posadzam Tz, ze schował w jakimś nietypowym miejscu jedzenie i juz nóżek dostaje

Bo co złego... To ON

cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-10-24, 22:04   #1595
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znam, dziękuję

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Melduje 10 km bieg
Pięknie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Chyba idzie bo ja dostałam propozycje pracy w sklepie dziecięcym
Ooo, super

Cytat:
Ogólnie dzisiaj mało gadaiśmy bo ja byłam w urzedzie pracy (ahh jak oni się tam spiesza, yaaay, 2h facet rejestrował 2 osoby przede mną) potem jechałam, przesiadki do domu itd. Dopiero zadzwoniłam do niego o 15 a potem poszłam sprzątać sobie dom żeby jutro nie. I on dzisiaj gra w LOLa z kolegami bo ćwiczą do turnieju (gra internetowa tak btw) i muszą się komunikować a ja ich nie lubię ogólnie. Wczoraj tez grali i tak ogólnie teraz będzie. I powiedziałam mu że zadzwonię o 20 do niego bo ja sypiam jak dziecko a może powinnam powiedziec jak Sikorka i zasypiam w ciągu minuty (serio ) i o 22 to pewnie będe już spać. A on że nie bo oni dzisiaj chcą z nimi długo grać, ze ja go ograniczam, ze on potrzebuje chwil dla siebie, że jego inni koledzy nie gadają cały dzień ze swoimi dziewczynami. I się wkurzyłam strasznie i przykro mi się zrobiło i powiedziałam mu zeby sobie grał nawet do tej 1szej w nocy (bo tak mówił) i mam to już w dupie, że jak chce mieć jak jego koledzy to będzie miał. A jeszcze dawniej mówił ze ja mu wystarczam i olał ogólnie tych żałosnych kolegów chociaż namawiałam go żeby tak nie robił bo mi to nie przeszkadza. I strasznie mnie wkurzył tym że jego koledzy mają inaczej blablabla.

Chyba jestem jak jeu
Też bym się wkuuuwiła wcale się nie dziwię Twojej reakcji

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Wróciłam od dentysty, lecę na fitness i później przyjedzie TŻ stęskniłam się za nim Miłego wieczoru Chudzinki
miłego

Cytat:
siema wieczornie

melduje wyzwania
dobrze że jutro rest
i idę nadrabiać
Brawo

Cytat:
Endo zwiększyła mi lekko dawkę o pół tabletki żeby zejść z tsh poniżej 2. Fajna babeczka, konkretna taka. Powiedziała, że u mnie te tabsy to głównie dlatego, że nie biorę anty a jestem w wieku rozrodczym, a różnie to w życiu bywa i w razie gdyby w ciąże zaszła (), to ten mój stary wynik byłby dla dziecka za duży, a przy ciąży poszedłby jeszcze do góry, a dziecko na początku nie ma swojej tarczycy i bierze wszystko od matki no i wtedy jemu byłoby mało, powiedziała, że "mogłoby mieć problemy ze zdaniem matury" no i w ogóle ciąża wtedy mogłaby być zagrożona czy coś. Następna wizyta miała być za pół roku, a babeczka w rejestracji - no to w lipcu, tak prawie pół roku będzie no faktycznie już współczuję tym, którzy będą się próbować dostać za miesiąc-dwa, chyba na 2016 dostana termin
Przeraża mnie to
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-10-24, 22:09   #1596
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
melduję się
pochodziliśmy sporo, głównie Rynek, a potem jeszcze na szybko wieczorem Ostrów zajęciem na dziś było szukanie krasnali widzieliśmy ok 40 (z 300 ), ale bydlaki są nieźle poukrywane niemniej jednak, sporo frajdy przy tym było ale musiałam zainwestować w czapkę i rekawiczki bo ZIMNOOO było okropnie ale jutro ma już być cieplej

melduję też pierogarnię (boże, jakie pyszne pierogi ), wzięlam z kurczakiem, ryżem, warzywami po chińsku i sos czosnkowy, a wieczorem poszliśmy do pijalni wedla wpadła czekolada i deser ale tak poza tym to niewiele jadłam, więc chyba wyjdzie na zero

a teraz piszę do Was, bo MM w kiblu i korzystam nadrobię później, jak już pójdzie spać, bo inaczej pewnie pogoni mnie z
O tak, Wrocław jest krasnalowy nawet mam z nimi jakieś zdjęcia aktywnie spędziliście czas
W górach też zimno w choooy i też rozważałam kupno rękawiczek, ale stwierdziłam, że szkoda mi kasy, bo jutro ma być 10 stopni a w domu mam 3 pary

MM w kiblu, Jeu nadrabia to czyste uzależnienie ja mojego wymęczyłam, że biedak już śpi

Cytat:
za cardio
też tak mam, od razu najczarniejsze scenariusze widzę

Weź... ja za każdym razem tak mam... TŻ powiedział, że mam nie czytać żadnych wiadomości, bo niedługo na zawał zejdę
Stary 2014-10-24, 22:12   #1597
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
cardio melduję

O kurde... też bym pewnie miała gulę w gardle dzisiaj rano przeczytałam coś tragicznego na stronie hmm... powiedzmy "mojego powiatu" i serce mi stanęło na moment... boszeee, jaka ja gooopia czasem jestem dopasowuję pewne sytuacje i osoby do jakiejś tragedii i sobie coś wkręcam

Ooo ciekawe stanowisko fajnie by było jakby się odezwali
PS:Meldujesz każde cardio czy wyrywkowo?

Ja dzisiaj znów przeżyłam śmierć tego Kmiecika...jak jechałam do pracy tow radio mówili że tylko On z żoną i dzieckiem ze wszystkich mieszkańców nie zostali odnalezieni, a później w pracy nie dało mi to spokoju i już na Interii pisali że cała 3ka zginęła Aż mi się włosy zjeżyły.

Też mi się wydaje że mogło by być ciekawe i może była by to szansa na zaczęcie od dupy strony czyli najpierw praca, później zawód Ale i tak się staram nie nastawiać jakoś. Teściowa ma jakąś znajomą i chce mi coś załatwić... ech ciekawe czy się uda

Cytat:
Żle się wyraziłam - mam rozmowe, sory

Czyli jestem normalna

Ale masakra, on nawet w 1szy dzień niby powrotu do ćwiczeń podjadał pizze..
No to

No jesteś

Zaraz się zabieram za oglądanie

Cytat:
Dokładnie

różne spiny, nieporozumienia, ale nie chcę pisać szczegółów
Rozumiem

Ser z Lidla mnie wykończy

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 22:16   #1598
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
Co sobie wkrecilas?
Eh, pisać nie będę...

Cytat:
My mieszkamy nad morzem. Nie ma w pobliżu żadnych farm. A wali mi tu taka obora. Stara, zesikana sloma
A kabanosy już zeżarte?
Stary 2014-10-24, 22:27   #1599
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
Eh, pisać nie będę...

A kabanosy już zeżarte?
Ok.

No juz wszystkie paczki zezarte Z reszta one inaczej smierdolily

Na pewno nie chewem

cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-10-24, 22:28   #1600
arnama
Zakorzenienie

Oglądam to, ale gościowi brzuch wyrósł

Stary 2014-10-24, 22:32   #1601
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
PS:Meldujesz każde cardio czy wyrywkowo?

Ja dzisiaj znów przeżyłam śmierć tego Kmiecika...jak jechałam do pracy tow radio mówili że tylko On z żoną i dzieckiem ze wszystkich mieszkańców nie zostali odnalezieni, a później w pracy nie dało mi to spokoju i już na Interii pisali że cała 3ka zginęła Aż mi się włosy zjeżyły.

Też mi się wydaje że mogło by być ciekawe i może była by to szansa na zaczęcie od dupy strony czyli najpierw praca, później zawód Ale i tak się staram nie nastawiać jakoś. Teściowa ma jakąś znajomą i chce mi coś załatwić... ech ciekawe czy się uda

A nie wiem czy każde meldowałam dobra, jest po 22 to powiem: jak jest intensywne to melduję coby się do ćwiczeń zaliczało

Weź, też to dzisiaj przeżywałam... jejku, jakie to życie jest kruche... najpierw Przybylska, teraz ta trójka, no dlaczego? aż mnie ściska w sercu jak takie coś czytam, słyszę... eh

Ale fajnie tak od du.py strony moja koleżanka po studiach administracyjnych jest asystentką stomatologiczną i całkiem nieźle zarabia a wkręciła się przez przypadek- wysłała cv z głupia franc, spodobała się szefowej i została przyjęta- nie mając zielonego pojęcia o stomatologii a teraz już 3 rok tam pracuje

Co to za ser chce Cię zabić?
Stary 2014-10-24, 22:44   #1602
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:

Juz posadzam Tz, ze schował w jakimś nietypowym miejscu jedzenie i juz nóżek dostaje

Bo co złego... To ON
no to nie wiem od czego
Cytat:
Brawo
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 22:48   #1603
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wiem czy każde meldowałam dobra, jest po 22 to powiem: jak jest intensywne to melduję coby się do ćwiczeń zaliczało

Weź, też to dzisiaj przeżywałam... jejku, jakie to życie jest kruche... najpierw Przybylska, teraz ta trójka, no dlaczego? aż mnie ściska w sercu jak takie coś czytam, słyszę... eh

Ale fajnie tak od du.py strony moja koleżanka po studiach administracyjnych jest asystentką stomatologiczną i całkiem nieźle zarabia a wkręciła się przez przypadek- wysłała cv z głupia franc, spodobała się szefowej i została przyjęta- nie mając zielonego pojęcia o stomatologii a teraz już 3 rok tam pracuje

Co to za ser chce Cię zabić?
A Wy codziennie ten teges?

Ja Przybylskiej też nie mogę przeżałować, jeszcze nigdy mnie taka obca śmierć tak nie dotknęła Teraz tych Kmiecików

Mój TŻ tak też zaczął "kariere"

A są nowe,wędzone
i pożeram okropnie

Wgl dziś zjadłam pasek czekolady z orzechami Taka pyszna byłaaaa (TŻ zjadł resztę tabliczki )

Stary 2014-10-24, 22:56   #1604
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A Wy codziennie ten teges?

Ja Przybylskiej też nie mogę przeżałować, jeszcze nigdy mnie taka obca śmierć tak nie dotknęła Teraz tych Kmiecików

Mój TŻ tak też zaczął "kariere"

A są nowe,wędzone
i pożeram okropnie

Wgl dziś zjadłam pasek czekolady z orzechami Taka pyszna byłaaaa (TŻ zjadł resztę tabliczki )
Nie codziennie, dość często cierpię na ból głowy a co?

Nawet mi nie mów w sumie obcy ludzie, a i tak żal niesamowity

No widzisz także trzymam a nuż się uda

Jadłam raz, ten z prawej strony, TŻ kupił mnie nie zachwycił strasznie słony był dzisiaj kupiliśmy 2 oscypki tzn. jeden dla nas, jeden dla siostry TŻ-ta, bo jutro do nich jedziemy Ja ogólnie za oscypkami nie przepadam, bo wszystkie są dość słone dla mnie, ale pani dała nam popróbować i wybrałam sobie maślany, bardzo smaczny no i na mieście dziś próbowałam na gorąco z żurawiną to mi mega smakował ale wolę pleśniowe śmierdziuchy

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2014-10-24 o 22:58
Stary 2014-10-24, 23:01   #1605
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Nie codziennie, dość często cierpię na ból głowy a co?

Jadłam raz, ten z prawej strony, TŻ kupił mnie nie zachwycił strasznie słony był dzisiaj kupiliśmy 2 oscypki tzn. jeden dla nas, jeden dla siostry TŻ-ta, bo jutro do nich jedziemy Ja ogólnie za oscypkami nie przepadam, bo wszystkie są dość słone dla mnie, ale pani dała nam popróbować i wybrałam sobie maślany, bardzo smaczny no i na mieście dziś próbowałam na gorąco z żurawiną to mi mega smakował ale wolę pleśniowe śmierdziuchy
A tak tylko pytam z ciekawości

Z prawej zasłony,skórkę okrajałam i dawałam TŻ, ten biały jest ok,ale dla mnie to max słoności Natomiast oscypki są dlamnie w sam raz słone i uwielbiam

Stary 2014-10-24, 23:40   #1606
heroine86
Zakorzenienie

Arnama, Ty i czekolada? no proszę jaką jadłaś?

Ja dzisiaj jadłam na deser ciastko czekoladowe z płynną czekoladą w środku z gałką lodów i frużeliną wiśniową

Cytat:
Z prawej zasłony,skórkę okrajałam i dawałam TŻ, ten biały jest ok,ale dla mnie to max słoności Natomiast oscypki są dlamnie w sam raz słone i uwielbiam
No to mi nie wszystkie smakują ja w ogóle soli praktycznie nie używam, więc jak coś jest słone naturalnie to mi "przeszkadza"

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Zmykam spać, dobranoc
Stary 2014-10-25, 00:18   #1607
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

dobry wieczór, nayebałam się jest tu ktoś?

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 00:31   #1608
agila negra
Zadomowienie

hej Katienn zazdroszczę stanu ja może jutro troszeczkę wypiję baw się dobrze

ej, spoko ten film
Stary 2014-10-25, 06:55   #1609
StupidAlice
Czekoladoholik

Dzień dobry

Kto pójdzie za mnie do pracy?

Kontrola wagi pokazała 55,1 kg nie chce zapeszać ale U mi wychodzi

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

Cytat:
Pocieszna Istotka z Ciebie Ostra walka z nadwyżką rozpoczęta

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

Cytat:

Witam 8 podglądaczy
Też dziś pracujecie?

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Cytat:
Ja dzisiaj jadłam na deser ciastko czekoladowe z płynną czekoladą w środku z gałką lodów i frużeliną wiśniową
Jak to brzmi

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Cytat:
Oglądam to, ale gościowi brzuch wyrósł
Typowa otyłośc brzuszna, jak w ciąży wyglądał
Jak wróce obejrze do końca bo mi się wyłączył jak zaczął walke z kg

19 podglądaczy? Serio? spać (!)

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Cytat:

Wątek zaczyna też być serowy

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ----------

Cytat:

melduje wyzwania

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

Cytat:
Alice

Endo zwiększyła mi lekko dawkę o pół tabletki żeby zejść z tsh poniżej 2. Fajna babeczka, konkretna taka. Powiedziała, że u mnie te tabsy to głównie dlatego, że nie biorę anty a jestem w wieku rozrodczym, a różnie to w życiu bywa i w razie gdyby w ciąże zaszła (), to ten mój stary wynik byłby dla dziecka za duży, a przy ciąży poszedłby jeszcze do góry, a dziecko na początku nie ma swojej tarczycy i bierze wszystko od matki no i wtedy jemu byłoby mało, powiedziała, że "mogłoby mieć problemy ze zdaniem matury" no i w ogóle ciąża wtedy mogłaby być zagrożona czy coś. Następna wizyta miała być za pół roku, a babeczka w rejestracji - no to w lipcu, tak prawie pół roku będzie no faktycznie już współczuję tym, którzy będą się próbować dostać za miesiąc-dwa, chyba na 2016 dostana termin
Czyli też Ci zbija konkretna lekarka tekst z maturą

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 06:58   #1610
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:

a teraz piszę do Was, bo MM w kiblu i korzystam nadrobię później, jak już pójdzie spać, bo inaczej pewnie pogoni mnie z

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Cytat:

Ano normalnie i właśnie dziwne, że nic mi nie jest trochę brzuch boli, ale to raczej z przejedzenia no i jest wzdęty... a tak to żadnych rewolucji, nie ogarniam
To fajnie ale dziwny ten Twój organizm

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 07:42   #1611
arnama
Zakorzenienie

Dzień dobry

Stary 2014-10-25, 07:45   #1612
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hey:p

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 07:49   #1613
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Arnama, Ty i czekolada? no proszę jaką jadłaś?

No to mi nie wszystkie smakują ja w ogóle soli praktycznie nie używam, więc jak coś jest słone naturalnie to mi "przeszkadza"
no własnie... ja i czekolada TŻ kupił w Lidlu taką w zielonym opakowaniu z orzechami... Ja zjadłam pasek, a On resztę tabliczki

Oj to ja sole i to nie mało i słone sery też lubię bardzo Z tego wędzonego odkrawałam skórki i dawałam Tż bo dla mnie za słone, ale środeczek a ten cały biały wcięłam sama, na noc

Cytat:
Dzień dobry

Typowa otyłośc brzuszna, jak w ciąży wyglądał
Jak wróce obejrze do końca bo mi się wyłączył jak zaczął walke z kg

Wątek zaczyna też być serowy
ja już też w pracy

Ja obejrzałam cały, fajna akcja

Rzeczywiście

Stary 2014-10-25, 08:09   #1614
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
hej Katienn zazdroszczę stanu ja może jutro troszeczkę wypiję baw się dobrze

ej, spoko ten film
koniec kurde z piciem jakiś odwyk muszę sobie zapodać

Cytat:
Dzień dobry

ej ale piękna waga gratuluję i zazdroszczę

ani mi nie mów dzisiaj szklana zołza pokazała jeszcze więcej ale to tak na własne życzenie raczej

koniec kur... dobrego. wakacje się skończyły. koniec z alko (!)

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 08:22   #1615
jeu
Zakorzenienie

dzień dobry
jednak nadrabiam od rana bo wczoraj padliśmy jak muchy a ja się przebudziłam, MM śpi, bo inaczej pewnie nie byłby zadowolony
a ja mam uzależnienie pierwszego stopnia
Stary 2014-10-25, 08:30   #1616
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry
jednak nadrabiam od rana bo wczoraj padliśmy jak muchy a ja się przebudziłam, MM śpi, bo inaczej pewnie nie byłby zadowolony
a ja mam uzależnienie pierwszego stopnia

Trochę tak lipnie, że rzuca Ci nakazy.zakazy itd, ale z drugiej strony na wyjeździe w końcu jesteście, to pewnie chce żebyś Jemu poświęcała więcej czasu a nie siedziała na wizażu

Stary 2014-10-25, 08:32   #1617
jeu
Zakorzenienie

aaa i jeszcze dopiszę, że w końcu dodałam fotkę z moim ciemnym kolorem włosów i osobiście wolę siebie w ciemniejszych, ale Waszą opinię też chętnie poznam

Cytat:
Pedantką będziesz
najlepsze jest to, że jeszcze z 2 lata temu było mi wszystko jedno i dopiero w Luksemburgu jak sama zaczęłam mieszkać tak naprawdę po raz pierwszy miałam idealny porządek i jak wróciłam do Polski tak mi zostało dziwna i nagła przemiana, ale pewnie wynikało to z tego, że mieszkałam sama i jakoś u siebie chciałam mieć taki porządek na tip top, a w domu było mi wszystko jedno
boję się siebie czasami

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Sorki mahoniowy fiolet
farbowanie zawsze poprawia humor, no i zawsze można zmienić kolor jak coś

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Wogole wczoraj dostałam zapro na fb od nowego salonu fryzjerskiego fajna akcja , bo mozesz tam isc i oni dobieraja fryzure zmieniaja kolor itp ale nie widzisz sie w lustrze dopiero po skonczeniu odslaniaja lustro na sam efekt końcowy
na pewno bym się nie zdecydowała, może na sam kolor, ale na cięcie nie, bo zapuszczam włosy i idzie mozolnie ale akcja fajna, dla odważnych kobitek

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Haha no trudno będzie Mój też ostatnio narzekał, że cały dzień na wizażu spędziłam
w moim wypadku widziały gały co brały trzeba nas akceptować z naszymi małymi uzależnieniami

Cytat:
Będziesz Go z tasakiem gonić

Cytat:
Jeszcze co nie odpiszę to źle. Jak piszę żeby się nie przejmowała tak,nabrała luzu, to "też uważam że to z Nią jest coś nie tak" albo mi pisze że nie ma wsparcia psychicznego jak tego potrzebuje. Wczoraj Jej już przestałam odpisywać bo nie wiedziałam co, to dzisiaj się pyta czemu nie odp
Wiem że Jej ciężko, ale uważam że ostatnio ma zbyt pesymistyczne podejście do życia, wielki żal ma o takie rzeczy że np dziadkowie przyjechali do nich, jak byli w domku letniskowym, popsuli im cały wyjazd, albo że babcia nazwała ja złośnicą, to już drugi dzień przeżywa. Ręce mi opadają. Staram się jakoś delikatnie odpowiedzieć to ona to odbiera jako atak na siebie
Nie wiem co mam robić
też bym nie wiedziała co robić starasz się pomóc to niedobrze chyba tylko szczera rozmowa pomoże choc wiem, że nie będzie łatwo z własną Mamą i być dobitnym... ehh, trzymaj się
Stary 2014-10-25, 08:42   #1618
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Najbardziej paliło uginanaie na maszynie z przytrzymaniem w dole z przysiadem póki co nie szaleje, tylko technikę poprawiam i staram się
wyczuć te mięśnie co trzeba
a masz problem z kolanami przy przysiadzie? że Ci trochę schodzą do środka a nie na zewnątrz? dobry na rozciągnięcie tych mięśni jest przysiad ze sztangą z przodu, ja muszę zamiennie robić bo tak to robie bardzo wąski przysiad, a wiadomo, że im szerzej nogi rozstawione (do pewnego momentu) tym łatwiej wstawać

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Chociaż ja już kiedyś zaprosiłam koleżankę fryzjerkę do domu i powiedziałam jej po prostu "tnij!"
Było spoko, kazała mi się odwrócić na chwilkę w jej stronę, żeby wyrównała, a jak odwróciłam się z powrotem do lustra to szooook, miałam jakieś 5cm włosów na głowie
- za krótko trochę...
- no przecież teraz Ci już kuwa nie dokleję
Po tygodniu czy dwóch trochę podrosło i było super A po 4 latach mam kłaki prawie do pasa :P
o mój boshe, chyba bym zabiła za duży szok dla mnie nawet jak normalnie szłam do fryzjera obcinać na krótko to potem i tak był szok, mimo że świadomie ścinałam dobrze, że się do frzurki przekonałaś i nie było tragedii...
łał, do pasa choć mnie by wystarczyły za zapięcie stanika a to pewnie jeszcze ok. pół roku, roku teraz powinnam je podciąć z 3 cm

Cytat:
jeu co to za nerwy? z alko to i ja się muszę ogarnąć
bo ja wątkowy nerwusek jestem
ja nie piję alko od pełnych 3 dni dziś 4, ale chyba dziś wpadnie jakiś browarek

Cytat:
Ja teraz pierwszy raz weszłam i powiedziałam że nie wiem co chcę, niech mi coś wymyśli Byle był w miarę naturalny kolor, bo pracy chcę szukać "A co Ty kuwa w zakonie chcesz pracy szukać?"
masz świetny ten salon fryzjerski, zazdroszczę takiej swobody i takich żarcików od razu humor lepszy
Stary 2014-10-25, 08:42   #1619
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
aaa i jeszcze dopiszę, że w końcu dodałam fotkę z moim ciemnym kolorem włosów i osobiście wolę siebie w ciemniejszych, ale Waszą opinię też chętnie poznam
Na fejsa? Wrzuć też do albumu bo chętnie bym zobaczyła
Ja Wam dzisiaj zdjęcie zrobię, jak je umyje i wyprostuję na imprezkę

Stary 2014-10-25, 08:44   #1620
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki, że tak we mnie wierzycie, ale ja naprawdę przytyłam przez lenistwo i pakowanie w siebie bezmyślnie co popadnie. przez ogrom słodyczy, przez nieplanowanie posiłków i niećwiczenie
zdarza się każdemu, dobrze, że to tylko niewielka nadwyżka i szybko poleci
trzymam za szybki powrót do najniższej wagi

Cytat:
Na 90 % wyjezdzam z kumpela na Sylwka za granice
to trzymam a dokąd chcecie?

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
ja też niedługo włosy farbuję, oczywiście jakąś farbą fryzjerską, profesjonalną, myślałam o jakimś brązie, coś w deseń czekoladowego brązu
wyobraziłam sobie i będzie Ci pasował
Cytat:
Wiesz co ...z czasem wszystko sie popsuło..pojwiły sie plotki..obgadywanie za plecami..niektórzy ruszyli do przodu niektórzy sie cofneli i pozmieniali na gorsze ( za duzo alko i innych rzeczy ) i tak sie posypało wszystko :/
ludzie to potrafią się zmienic szkoda, że fajne paczki się w ten sposób wykruszają no ale trzeba iść do przodu

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości