Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. XXI:) - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-25, 08:51   #1621
jeu
Zakorzenienie

Dot.: Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. X

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Właśnie 40min szukałam syna bo nie wrócił ze szkoły po lekcjach...serce miałam w gardła...i mimo że się z nim nie dogaduje.... Myślałam że umrę. .
jej, dobrze, że zdawał sobie sprawę, że jesteś na niego zła... nie dziwię się Twojej reakcji ehh, dzieci to czasem mają pomysly mógł Ci powiedzieć że wróci poźniej

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Przezylam ten tydzien to i przezyje kolejny. I mozecie byc dumne bo opuscilam w tym tygodniu UWAGA: tylko jedna godzine
jesteśmy dumne

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Musze się pochwalić
Dostałam przed chwilą zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy na stanowisko kierownika sklepu
Nie wiem czy mam iść, bo jak tylko mamie powiedziałam to usłyszałam, że mnie yebie
powodzenia
nie słuchaj Mamy i rób swoje to Ty masz być szczęśliwa, a nie ona

Cytat:
Zadzwonili z Auchan. Jutro o 13 mam rozmowę na dział ser i nabiał.
powodzenia
widzę, że ja miałam rozmowę to w tym tygodniu każdy ma naprawdę, kablowanie działa

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
miała chyba bo zdziwiona, że ja jeszcze nie mam właśnie mini drożdżówkę zjadłam, na apetyt narzekać nie mogę Co 2-3 godziny czuję głód
Maleństwo się domaga jedzonka pewnie się unormuje po jakimś czasie na nowo musisz odnaleźć równowagę w jedzeniu

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Te sytuacje u nas w rodzinie- dziadek, babcia, wujek, do tego ojciec odbiera Jej radość życia (nie dziwię się), brat zaczyna mieć swoje życie i tez ich relacje się zmieniły trochę, menopauza też Wszystko na raz. Nie, Ona jest w takim stadium że opi*erdol by Ja całkowicie załamał, chyba by się na śmieć zapłakała że jeszcze ja przeciwko Niej
Było dziś ogłoszenie że szukają do opieki nad 2 letnim chłopcem, na cały etat. Wysłałam jej wraz z numerem, moze się odważy zadzwonić...
i zadzwoniła? pewnie wyjście z domu dobrze by jej zrobiło, mogłaby oczyścić myśli i zająć się czymś innym
eh, to ciężka sytuacja...
Stary 2014-10-25, 08:57   #1622
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. X

jeu fajnie wyglądasz w ciemnych, mi się podoba tak jak by młodziej

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość

i zadzwoniła? pewnie wyjście z domu dobrze by jej zrobiło, mogłaby oczyścić myśli i zająć się czymś innym
eh, to ciężka sytuacja...
Nie wiem, bo po rzuceniu focha odezwała się do mnie dopiero wieczorem z zapytaniem co słychać. Zapytałam czy dostała tego eska z nr odp że tak, zapytałam czy dzwoniła, ale już nic nie napisała.
Ona kocha dzieci i miała się zajmować takim malcem u nas w wiosce, ale mama malca straciła pracę i opiekunka nie była już potrzebna. Mieli dać znać, ale nie dali- to też Ją dobiło.
Myślę że praca, wyjście do ludzi by Jej dużo dało, ale w wieku 49 lat musiała by mocno chcieć, a Jej brakuje siły. Było też ogłoszenie na stację od 18 do 50 lat, ale w takiej pracy to ja sobie Jej nie wyobrażam

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 09:00   #1623
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba o to, że to sieć sklepów spożywczych Dla mnie nie liczy się branża tylko stanowisko i nowe doświadczenie, ale jej nie przetłumaczysz Praca na stacji jako kasjer-sprzedawca, odmrażanie tyłka zimą przy dystrybutorze jest dla niej widocznie lepsze niż praca kierownika sklepu
Zdołowała mnie nie powiem, że nie
nie przejmuj się Mamą, rób swoje i wyjdziesz na tym najlepiej w tym momencie musisz zadbać o siebie, a nie o opinie Twojej Mamy na temat tego co robisz ja mocno trzymam
Cytat:
Teraz on się kąpie a jemu to dłużej zejdzie niż mi
Dlatego mam czas dla Was

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No tośmy se pospacerowali po Krupówkach wzdłuż i wszerz ranyyy, jak zimno ręce i nos mało mi nie odpadną
zimnica straszna ale dziś już ma być cieplej

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Dla mnie góry robią atmosferę już samo bycie tam.mnie dobrze nastraja no i w takim klimacie to zupełnie inne picie lepiej wchodzi
alkoholiczka
Cytat:
wczoraj dzwoniła do mnie babeczka z przychodni czy mogę przyjść jednak na 16.15 (miałam być 16.45). No to przyjechałam i się okazało, że lekarki jeszcze nie ma a przede mną jest w kolejce 5 osób pierwsza właśnie weszła
normalnie zabiłabym to brak szacunku straszny a mogłaś przyjechać te 30 minut później, zgodnie z planem i też pewnie byś czekała... ehhh

Cytat:
A co do Sylwka to ja już ostatnio miałam postanowienie, że żadnych imprez z tej okazji i generalnie nie obchodze tego dnia, bo po nim chyba zawsze, od gimnazjum licząc, były różne jazdy w mojej ekipie. No i w zeszłym roku jednak się spotkaliśmy w kilka osób, tak na bardzo spokojnie, pogadalismy, w coś tam pogralismy i tyle, a i tak coś się stało niefajnego. No to mówię nie, w tym roku siedzę w domu, a moje kumple, jak ktoś przy nich chociaż wspomni na ten temat to od razu reagują źle no ale wyszło tak, że moja druga ekipa chciała wynająć gdzieś domek no i jadę jednak z nimi miały być góry ale nas właścicielka domku wyojała i w końcu do Jury jedziemy. Mam złe przeczucia no ale żyje nadzieją, że w końcu los się odwróci i to będzie świetny wyjazd

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
tym razem będzie inaczej, w końcu jakiś Sylwester musi być bez rewolucji w ekipie nie skupiaj się na tym, ze coś się stanie tylko jedź i się dobrze baw
Stary 2014-10-25, 09:06   #1624
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
dzięki laski za - właściwie tylko po to ćwiczę
choć ja trochę też, zawsze czuję się po tym lepiej

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
Hejka

Wróciłam z roboty z okropnym bólem w krzyżu. Normalnie chodzić nie moge. Ledwie rowerem dojechalam

Byłam dzis po raz pierwszy na odbiorze towaru. Kilka ton przenioslam i posegregowalam. A teraz czuje sie w chuy zle.
nie przeforsuj się tylko a masz zdrowy kręgosłup, że możesz tak nosić?

Cytat:
Jeu, co do liczenia do 10. W chwili wkuwienia po prostu sie wkuwiasz. Nie masz w głowie myśli by liczyć i sie uspokoić. Akcja. Reakcja. Jesteś impulsywna jak i ja. Taki charakter. Możesz spróbować bardziej sie nie nakrecac. Bo robisz to podświadomie a to juz za dużo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no niestey, wtedy liczenie mi nie w głowie, ale chyba muszę zacząć tak robić, bo przepadnę wkuwianie się nic dobrego nie przynosi, wiele rzeczy można spokojniej przekazać i trafi nerwy można zostawić na sytuacje ekstremalne, a mnie to nawet drobiazgi potrafią do szału doprowadzić ciężki charakterek po Tatusiu taki mam
Stary 2014-10-25, 09:11   #1625
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
zdarza się każdemu, dobrze, że to tylko niewielka nadwyżka i szybko poleci
trzymam za szybki powrót do najniższej wagi

to trzymam a dokąd chcecie?

wyobraziłam sobie i będzie Ci pasował
ludzie to potrafią się zmienic szkoda, że fajne paczki się w ten sposób wykruszają no ale trzeba iść do przodu
Najpierw chcemy na jeden dzień do Istambulu później Alanya

No ja mam swoich różnych znajomych i z kumpelami się spotykamy itp a z ta reszta ekipy juz nawet nie chce mieć kontaktu nie mam ochoty być "na tapecie " bo niektórzy mają ból tyłka albo dzień w dzień pić itp to nie dla mnie

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 09:14   #1626
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Chyba idzie bo ja dostałam propozycje pracy w sklepie dziecięcym
oo, rozmowa kolejna to trzymam
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ogólnie dzisiaj mało gadaiśmy bo ja byłam w urzedzie pracy (ahh jak oni się tam spiesza, yaaay, 2h facet rejestrował 2 osoby przede mną) potem jechałam, przesiadki do domu itd. Dopiero zadzwoniłam do niego o 15 a potem poszłam sprzątać sobie dom żeby jutro nie. I on dzisiaj gra w LOLa z kolegami bo ćwiczą do turnieju (gra internetowa tak btw) i muszą się komunikować a ja ich nie lubię ogólnie. Wczoraj tez grali i tak ogólnie teraz będzie. I powiedziałam mu że zadzwonię o 20 do niego bo ja sypiam jak dziecko a może powinnam powiedziec jak Sikorka i zasypiam w ciągu minuty (serio ) i o 22 to pewnie będe już spać. A on że nie bo oni dzisiaj chcą z nimi długo grać, ze ja go ograniczam, ze on potrzebuje chwil dla siebie, że jego inni koledzy nie gadają cały dzień ze swoimi dziewczynami. I się wkurzyłam strasznie i przykro mi się zrobiło i powiedziałam mu zeby sobie grał nawet do tej 1szej w nocy (bo tak mówił) i mam to już w dupie, że jak chce mieć jak jego koledzy to będzie miał. A jeszcze dawniej mówił ze ja mu wystarczam i olał ogólnie tych żałosnych kolegów chociaż namawiałam go żeby tak nie robił bo mi to nie przeszkadza. I strasznie mnie wkurzył tym że jego koledzy mają inaczej blablabla.

Chyba jestem jak jeu
nie no, Ty się nie wkurzyłaś bez powodu na takie coś to bym wybuchła i focha walnęła jak stąd do księżyca, też bym wyłączyła telefon jak Ty i zajęła się w 100% sobą rozumiem, że może mieć turniej itp, ale czas na rozmowę z Tobą mógłby znaleźc, wszystko idzie dopasować nie musi przecież gadać z Tobą 2h czy coś
ogólnie to jego zachowanie (przeczytałam Klub) nie podoba mi się zaczął zachowywać się wobec Ciebie niefajnie... ja wiem, że w nerwach można dużo powiedzieć, ale takie teksty no i jakby ktoś z moim znajonych coś złego o MM mówił to by ode mnie w łeb dostał, bo wara od niego, jak mi coś nie pasi to ja mogę mówić co mi się podoba, ale inni

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Wróciłam od dentysty, lecę na fitness i później przyjedzie TŻ stęskniłam się za nim Miłego wieczoru Chudzinki
i fajne było przywitanie?

Cytat:
Endo zwiększyła mi lekko dawkę o pół tabletki żeby zejść z tsh poniżej 2. Fajna babeczka, konkretna taka. Powiedziała, że u mnie te tabsy to głównie dlatego, że nie biorę anty a jestem w wieku rozrodczym, a różnie to w życiu bywa i w razie gdyby w ciąże zaszła (), to ten mój stary wynik byłby dla dziecka za duży, a przy ciąży poszedłby jeszcze do góry, a dziecko na początku nie ma swojej tarczycy i bierze wszystko od matki no i wtedy jemu byłoby mało, powiedziała, że "mogłoby mieć problemy ze zdaniem matury" no i w ogóle ciąża wtedy mogłaby być zagrożona czy coś. Następna wizyta miała być za pół roku, a babeczka w rejestracji - no to w lipcu, tak prawie pół roku będzie no faktycznie już współczuję tym, którzy będą się próbować dostać za miesiąc-dwa, chyba na 2016 dostana termin
to chyba też musze iść do endo, bo w tym momencie mam tsh na poziomie 3,5 a Tobie zbija na poniżej 2
terminy są straszne;/
Stary 2014-10-25, 09:17   #1627
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 09:18   #1628
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
Wyobrazcie sobie, ze Tz znajomy zaprosił mnie do znajomych na fb. (Widziałam go 2 razy w życiu, na urodzinach) i ów znajomy napisał, gdy zaproszenie przyjelam. Wypytywał czy nadal jestem z Tz. Myślę Ty ciulu, nie Twoja brocha.
Suma sumarum wymyślił blahy powód by do mnie napisać. Sprawa sprzed 3 lat gdy mieli z Tz coś załatwiać.
Faceci są dziwni. Bez kitu. Jak sie poznaliśmy robił do mnie maslane oczy. A Tz przecież był nieopodal. Teraz po 2 latach jak sie nie widzieliśmy nagle znów mnie podrywa. Myśląc, ze Tz zostawił mnie biedna, samotna w PL a sam pojechał do UK. Co moze chciał sie mna zaopiekować? I zerznac?
Masakra. Najpierw trochę byłam ciekawa czemu sie odezwał. A jak go przejrzalam napisałam, ze przecież w UK jesteśmy razem bo nie moglo byc inaczej. Ucielam temat a on chyba poczuł, ze nic nie wskora i juz nic nie pisze. I dobrze. Po co sie denerwować. Jeszcze mi zaszkodzi
ale gościu bawią mnie takie sytuacje dobrze, że chociaż rozumny i się odchrzanił szybko jak sprwę jasno postawiłaś

Cytat:
Atoakuratracja,łebmocniej szy
ile piłaś jak to pisałaś?

Cytat:
My już przerabialiśmy i sale dla młodych, i sale dla starych i w tym roku pewnie też domówka- tak chyba najlepiej Po ostatniej TŻ był zazdrosny jak diabli
co narozrabiałaś, że Tż BYŁ ZAZDrosny?

Cytat:
Ja też się witam i cardio melduję
nie próżnujecie tam

Cytat:
O kurde... też bym pewnie miała gulę w gardle dzisiaj rano przeczytałam coś tragicznego na stronie hmm... powiedzmy "mojego powiatu" i serce mi stanęło na moment... boszeee, jaka ja gooopia czasem jestem dopasowuję pewne sytuacje i osoby do jakiejś tragedii i sobie coś wkręcam
dlatego ja nie czytam wiadomości i odcinam się od napływu negatywnych treści, które do mnie trafiają zyje się spokojniej i lepiej

Cytat:
Ano normalnie i właśnie dziwne, że nic mi nie jest trochę brzuch boli, ale to raczej z przejedzenia no i jest wzdęty... a tak to żadnych rewolucji, nie ogarniam
ten Twój brzuch to nierefermowalny jest
Stary 2014-10-25, 09:23   #1629
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
O tak, Wrocław jest krasnalowy nawet mam z nimi jakieś zdjęcia aktywnie spędziliście czas
W górach też zimno w choooy i też rozważałam kupno rękawiczek, ale stwierdziłam, że szkoda mi kasy, bo jutro ma być 10 stopni a w domu mam 3 pary

MM w kiblu, Jeu nadrabia to czyste uzależnienie ja mojego wymęczyłam, że biedak już śpi
no mi nie było szkoda, bo nie chciałam wrócić chora a już czułam, że mogloby mnie coś chwycić

no cóż, najprawdziwsza prawda

Cytat:
A nie wiem czy każde meldowałam dobra, jest po 22 to powiem: jak jest intensywne to melduję coby się do ćwiczeń zaliczało
no i słusznie, to prawie jak interwały
Cytat:
Ale fajnie tak od du.py strony moja koleżanka po studiach administracyjnych jest asystentką stomatologiczną i całkiem nieźle zarabia a wkręciła się przez przypadek- wysłała cv z głupia franc, spodobała się szefowej i została przyjęta- nie mając zielonego pojęcia o stomatologii a teraz już 3 rok tam pracuje
no to fajnie jej się trafiło jak jest zadowolona to tym lepiej

Cytat:
A są nowe,wędzone
i pożeram okropnie

Wgl dziś zjadłam pasek czekolady z orzechami Taka pyszna byłaaaa (TŻ zjadł resztę tabliczki )
ja nie lubię wędzonych serów na szczęście

czekolada? co to się dzieje normalnie, zmieniasz się
Stary 2014-10-25, 09:24   #1630
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Nie codziennie, dość często cierpię na ból głowy a co?
typowa damska przypadłość

Cytat:
dzisiaj kupiliśmy 2 oscypki tzn. jeden dla nas, jeden dla siostry TŻ-ta, bo jutro do nich jedziemy Ja ogólnie za oscypkami nie przepadam, bo wszystkie są dość słone dla mnie, ale pani dała nam popróbować i wybrałam sobie maślany, bardzo smaczny no i na mieście dziś próbowałam na gorąco z żurawiną to mi mega smakował ale wolę pleśniowe śmierdziuchy
a oscypków to w ogólnie nie lubię może taki maślany by mi zasmakował, ale nie wiem

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Kontrola wagi pokazała 55,1 kg nie chce zapeszać ale U mi wychodzi
super

Cytat:

Trochę tak lipnie, że rzuca Ci nakazy.zakazy itd, ale z drugiej strony na wyjeździe w końcu jesteście, to pewnie chce żebyś Jemu poświęcała więcej czasu a nie siedziała na wizażu
nie narzucił mi nic po prostu stwierdził, że wizaż i wizaż i że wyjechaliśmy na weekend to moglabym ten czas jemu poświęcić i ma rację szanuję jego zdanie w tej kwestii jakby On miał jakieś uzależnienie typu granie w coś to też by mi pewnie nie pasowało, że chce grać jak wyjechaliśmy to normalne
Stary 2014-10-25, 09:25   #1631
anulciak85
Zakorzenienie

Hej. Ja już po śniadaniu i zakupach. Stress mam przed tą rozmową....
Stary 2014-10-25, 09:27   #1632
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
jeu fajnie wyglądasz w ciemnych, mi się podoba tak jak by młodziej

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Nie wiem, bo po rzuceniu focha odezwała się do mnie dopiero wieczorem z zapytaniem co słychać. Zapytałam czy dostała tego eska z nr odp że tak, zapytałam czy dzwoniła, ale już nic nie napisała.
Ona kocha dzieci i miała się zajmować takim malcem u nas w wiosce, ale mama malca straciła pracę i opiekunka nie była już potrzebna. Mieli dać znać, ale nie dali- to też Ją dobiło.
Myślę że praca, wyjście do ludzi by Jej dużo dało, ale w wieku 49 lat musiała by mocno chcieć, a Jej brakuje siły. Było też ogłoszenie na stację od 18 do 50 lat, ale w takiej pracy to ja sobie Jej nie wyobrażam
dzięki nie wiem czy wygladam młodziej, ale czuję się zdecydowanie lepiej w taki kolorku

szkoda, że Mama tak też odpisuje i interesuje się wyrywkowo no ale do ncizego jej nie zmusisz ale miejmy nadzieję, że zadzwoni, oddzwonią i będzie mogła się oderwać od szarej rzeczywistości, bo to zawsze dobrze robi trzymam mocno
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Najpierw chcemy na jeden dzień do Istambulu później Alanya

No ja mam swoich różnych znajomych i z kumpelami się spotykamy itp a z ta reszta ekipy juz nawet nie chce mieć kontaktu nie mam ochoty być "na tapecie " bo niektórzy mają ból tyłka albo dzień w dzień pić itp to nie dla mnie
oo to fajny plan oby się udało

no ból tyłka... najgorszy możliwy ale dobrzze, że nie płaczesz nad rozlanym mlekiem i poszłaś do przodu
Stary 2014-10-25, 09:27   #1633
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
a

ile piłaś jak to pisałaś?

co narozrabiałaś, że Tż BYŁ ZAZDrosny?

Spacja w domowym kompie mi się przycina i nie zauważyłam

Aaaa bo był tam Jego kumpel z siłki i po %% mu się takie przytulastwo włączyło, no i mnie zawołał z wyciągniętymi rękami i pobiegłam i Go "uściskałam". A TŻ rzucił focha że Niby Jego zostawiłam na parkiecie i pobiegłam do M i "rzuciłam mu się na szyję" i że do czego to podobne, że wiedziałam Go 4 raz na oczy a takie coś robię itd
Pamiętam ta sytuację, ale jakoś nie wydaje mi się abym wtedy tańczyła z TŻ Wg mnie wychodziliśmy na zewnątrz bo północ się zbliżała i M był przy drzwiach, a my sie ogarnialiśmy No ale chyba TŻ widział to jakoś inaczej, nie wiem. A M faktycznie nie znałam długo, ale to taki typ człowieka że pogadasz z Nim godzinę i masz wrażenie jak by to był Twój wieloletni kumpel, do tego %% a w ogóle u nas w paczce takie zachowania są normalne, więc ja nie widziałam w tym nic dziwnego

Stary 2014-10-25, 09:27   #1634
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
będzie dobrze bądź sobą i jakoś pójdzie mocne

dobra, nadrobiłam to czas się ogarniać
do później
miłego dnia
Stary 2014-10-25, 09:30   #1635
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Kontrola wagi pokazała 55,1 kg nie chce zapeszać ale U mi wychodzi
Widzę Milka służy super waga

Cytat:
To fajnie ale dziwny ten Twój organizm
No ale koniec tego dobrego bo później się zemści...

Cytat:
no własnie... ja i czekolada TŻ kupił w Lidlu taką w zielonym opakowaniu z orzechami... Ja zjadłam pasek, a On resztę tabliczki

Oj to ja sole i to nie mało i słone sery też lubię bardzo Z tego wędzonego odkrawałam skórki i dawałam Tż bo dla mnie za słone, ale środeczek a ten cały biały wcięłam sama, na noc
Aaaa, wiem jaka ulubiona mojego TŻ-ta

Nie sól tyle, bo nadciśnienia dostaniesz młoda już nie jesteś

Cytat:
dzień dobry
jednak nadrabiam od rana bo wczoraj padliśmy jak muchy a ja się przebudziłam, MM śpi, bo inaczej pewnie nie byłby zadowolony
a ja mam uzależnienie pierwszego stopnia
Siema
Jak ja Cię rozumiem mój też czasem się dąsa jak widzi, że na wizaż wchodzę no ale jak widzę, że chce ze mną czas spędzić (i ma ten czas) to wiadomo, że rezygnuję z neta, no bo jak to tak...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-10-25, 09:33   #1636
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

czekolada? co to się dzieje normalnie, zmieniasz się
Nie wiem, ja tak czułam że przy Was zacznę jeśc słodycze Tylko teraz kuwa za dużo tych pokus będzie i wszystko co najgorsze: %%,FF i słodkie

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Postaraj się wyluzować, bo stres może tylko zaszkodzić

Stary 2014-10-25, 09:35   #1637
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki nie wiem czy wygladam młodziej, ale czuję się zdecydowanie lepiej w taki kolorku

szkoda, że Mama tak też odpisuje i interesuje się wyrywkowo no ale do ncizego jej nie zmusisz ale miejmy nadzieję, że zadzwoni, oddzwonią i będzie mogła się oderwać od szarej rzeczywistości, bo to zawsze dobrze robi trzymam mocno

oo to fajny plan oby się udało

no ból tyłka... najgorszy możliwy ale dobrzze, że nie płaczesz nad rozlanym mlekiem i poszłaś do przodu
Dziękuję

No trzeba iść do przodu nie ma co stać w miejscu poza tym Już mi minęło myślenie cały czas o innych itp teraz w większości zajmuje się sobą żeby to mi było dobrze

Znalazłam program do dobierania fryzur mam co robić od rana

Think happy - be happy

M

Stary 2014-10-25, 09:37   #1638
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Nie sól tyle, bo nadciśnienia dostaniesz młoda już nie jesteś

Siema
Jak ja Cię rozumiem mój też czasem się dąsa jak widzi, że na wizaż wchodzę no ale jak widzę, że chce ze mną czas spędzić (i ma ten czas) to wiadomo, że rezygnuję z neta, no bo jak to tak...
Moja teściowa mi tak kiedyś powiedziała, tylko w kontekście TŻ, że mam nie przesadzać z solą i ostrymi przyprawami, bo On będzie miał tendecję do nadciśnienia po ojcu
Wiem, powinnam mniej

Mój raz mi zrobił akcję o wizaż, ale faktycznie wtedy to Całe wieczory spędzałam na forum, a On wtedy jeszcze chciał spędzać ten czas ze mną

Stary 2014-10-25, 09:43   #1639
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
aaa i jeszcze dopiszę, że w końcu dodałam fotkę z moim ciemnym kolorem włosów i osobiście wolę siebie w ciemniejszych, ale Waszą opinię też chętnie poznam

najlepsze jest to, że jeszcze z 2 lata temu było mi wszystko jedno i dopiero w Luksemburgu jak sama zaczęłam mieszkać tak naprawdę po raz pierwszy miałam idealny porządek i jak wróciłam do Polski tak mi zostało dziwna i nagła przemiana, ale pewnie wynikało to z tego, że mieszkałam sama i jakoś u siebie chciałam mieć taki porządek na tip top, a w domu było mi wszystko jedno
boję się siebie czasami
Malowałaś drugi raz? Bo wydają się ciemniejsze niż miałaś we Francji

Ja pedantką nie jestem, ale lubię porządek, jak wszystko jest piękne ułożone i nie ma zbędnych rzeczy porozkładanych wszędzie Syfu nie toleruję, szczególnie w kuchni szlag mnie trafia jak widzę 2 talerze nieumyte nigdy nic nie zostawiam, bo później ciężko się myje np. patelnie czy garnki a mój TŻ to lubi tak nabałaganić dlatego ja wolę sama gotować, przynajmniej mniej sprzątania mam, bo zmywam na bieżąco
Stary 2014-10-25, 09:48   #1640
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Znalazłam program do dobierania fryzur mam co robić od rana
Co to za program?

Stary 2014-10-25, 09:51   #1641
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Co to za program?
Www.happyhair.pl

Think happy - be happy

M

Stary 2014-10-25, 09:56   #1642
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
nie próżnujecie tam

dlatego ja nie czytam wiadomości i odcinam się od napływu negatywnych treści, które do mnie trafiają zyje się spokojniej i lepiej

ten Twój brzuch to nierefermowalny jest
A jak

Ja sobie to cały czas obiecuję, ale to silniejsze ode mnie jeszcze teraz jak założyłam fejsa to tam ciągle jakieś informacje no nie da się nie przeczytać no i wchodzę na onet, wp... i tak samo się w oczy rzuca

No bardzo

Cytat:
no i słusznie, to prawie jak interwały

ja nie lubię wędzonych serów na szczęście

Ja też nie przepadam ale wybrałam sobie taki w miarę mało słony i lekko podwędzany tylko

Cytat:
typowa damska przypadłość
Hehe, ale zdarzają się wyjątki wśród kobiet

Cytat:
Będzie dobrze

Cytat:
Spacja w domowym kompie mi się przycina i nie zauważyłam
Arnama też miałam pytać wczoraj ile wypiłaś
Stary 2014-10-25, 10:06   #1643
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
dobra, nadrobiłam to czas się ogarniać
do później
miłego dnia
Miłego dnia Kochana

Cytat:
Nie wiem, ja tak czułam że przy Was zacznę jeśc słodycze Tylko teraz kuwa za dużo tych pokus będzie i wszystko co najgorsze: %%,FF i słodkie
Jeszcze polubisz racuchy i inne takie się opatrzysz na te wszystkie pyszności co tu wklejamy to staniesz się słodyczoholiczką moim zdaniem każdy człowiek ma w sobie "wewnętrznego łasucha" widzę po sobie i po tych bufetowych śniadaniach na wyjeździe dają to się żre

Cytat:
Moja teściowa mi tak kiedyś powiedziała, tylko w kontekście TŻ, że mam nie przesadzać z solą i ostrymi przyprawami, bo On będzie miał tendecję do nadciśnienia po ojcu
Wiem, powinnam mniej

Mój raz mi zrobił akcję o wizaż, ale faktycznie wtedy to Całe wieczory spędzałam na forum, a On wtedy jeszcze chciał spędzać ten czas ze mną
No widzisz jak teściowa o Ciebie dba chce żebyś dłużej pożyła

Bywa

Dziś Światowy Dzień Makaronu jecie?
Stary 2014-10-25, 10:21   #1644
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz obczaję

Cytat:
Hehe, ale zdarzają się wyjątki wśród kobiet

Arnama też miałam pytać wczoraj ile wypiłaś

To nie wina procentooooffff, tylko klawiatury
TŻ na delegacji też mnie o to samo posądzał jak mu pisała łączonymi wyrazami

Cytat:
Jeszcze polubisz racuchy i inne takie się opatrzysz na te wszystkie pyszności co tu wklejamy to staniesz się słodyczoholiczką moim zdaniem każdy człowiek ma w sobie "wewnętrznego łasucha" widzę po sobie i po tych bufetowych śniadaniach na wyjeździe dają to się żre

No widzisz jak teściowa o Ciebie dba chce żebyś dłużej pożyła

Dziś Światowy Dzień Makaronu jecie?
i nie będę się mogła unieść z krzesła

Raczej o tż

A zjem Zrobię spaghetti z mięskiem

Stary 2014-10-25, 10:25   #1645
majka5908
Zakorzenienie

Dzien dobry

Mamy wifi na stacji w koncu
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 10:25   #1646
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry

Mamy wifi na stacji w koncu
Hej

Stary 2014-10-25, 10:52   #1647
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
Melduje 10 km bieg

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
siema wieczornie

melduje wyzwania
dobrze że jutro rest
i idę nadrabiać
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 11:05   #1648
anulciak85
Zakorzenienie

Ja już delikatnie pomalowana i stoję pośrodku pokoju i nie mam się w co ubrać!!

Edytowane przez anulciak85
Czas edycji: 2014-10-25 o 11:10
anulciak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 11:08   #1649
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już delikatnie pomalowana i dojechać pośrodku pokoju i nie mam się w co ubrać!!
że co?

Stary 2014-10-25, 11:08   #1650
jeu
Zakorzenienie

Ciotka przyjechała także fatum wyjazdowe się sprawdziło

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości